Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η katerinant95 είπε:

Η μπεμπουλα μ κουνιεται αρκετα..χερια ποδια κ τ σωματακι τς τ καταλαβαινω..κ νμζω δλδ αν δν κανω λαθος,νιωθω κ οταν γυρναει τ κεφαλι τς δεξια αριστερα εκει κατω... 

αλλα αυτο μ τς μπουρμπουλιθρες δν τ καταλαβαινω...λετε ν εχει αερια; χαχαχχα

Παντως εγω οταν εχω αυτα τ πονακια/σουβλιες ειναι κοντα στο κοκαλο,δλδ ετσι τ νιωθω,κ οχι σαν καποιο μυικο επιφανειακο πονο...ο γιατρος μ ειπε πως ειναι φυσιολογικα πονακια επειδη ανοιγουμε...

οταν ομως νιωθω πονους περιοδου σ τακτα διαστηματα ή μ ιδια συχνοτητα ή ν πετρωνει η κοιμια μ ειπε ν τν παρω αμεσως τηλεφωνο...

Ακριβως ετσι ειναι με τους πονους!!

Εμεις ειμαστε 2800 σημερα!! Εχω μια κοπελαρα!!

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Ειμαι καινούρια στην παρέα σας, 35+4 σήμερα κ περιμένω αγοράκι! Άργησα να μπω αλλά σας διάβαζα αραιά κ που. Πρόκειται να γεννήσω σε 2-3 εβδομάδες με καισαρική. Είδα ότι είστε κ άλλες στις ίδιες εβδομάδες κ θα ήταν όμορφο να λέμε τα νέα μας έστω κ για το λόγο διάστημα που μας απομένει. 

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε....σας διαβαζω αλλα δε προλαβαινω να γραφω μιας κ δουλευω ακομα κ τρεχω ποσω απο τη κορούλα μου τα απογευματα......ολες μπηκατε τελικη ευθεια....με το καλο να κρατησετε τα μωρουλινια σας.....εγω σταματαω επιτέλους σε τρεις μερες την δουλεια να ξεκινησω να ετοιμαζομαι...βρισκομαι 31 εβδ.....βρε κοριτσια θυμαται καποια 29 με 30 εβδ.ποσο βαρος ειχαν τα μωράκια σας;;;;;μου ειπε ο γιατρός οτι θα βγει μεγαλο μωρο ..η κορουλα μοτ γεννηθηκε μινιατουρα 2840οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης....αν θυμαστε για πειτε....

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα σήμερα.... 3400! ?

Και είμαι στις 38 εβδομάδες. Ο Χριστός και η Παναγία!!!!! Μέσα σε 10 μέρες πήρε 800 γραμμάρια;;; να το κιλό που σας έλεγα. 

Είναι ψηλά ακόμα Κ μου εξέτασε τον τράχηλο... Κορίτσια δεν πονάει καθόλου η διαδικασία... 2 δευτερόλεπτα είναι... έχει ξεκινήσει να μαλακώνει μου είπε αλλά δεν είναι έτοιμος.  Επίσης είναι ακόμα ψηλά δεν έχει εμπεδωθεί... Κ μου είπε ότι καλά τα λέμε... Αν δε χωράει δε θα εμπεδωθεί. 

Το μωρό ουσιαστικά εμπεδώνεται όταν το κεφάλι του μπει στα κόκαλα της λεκάνης.  Εκεί θα πιέζει αφάνταστα την ουρήθρα. @katerinant95

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lini είπε:

Κορίτσια πήγα σήμερα.... 3400! ?

Και είμαι στις 38 εβδομάδες. Ο Χριστός και η Παναγία!!!!! Μέσα σε 10 μέρες πήρε 800 γραμμάρια;;; να το κιλό που σας έλεγα. 

Είναι ψηλά ακόμα Κ μου εξέτασε τον τράχηλο... Κορίτσια δεν πονάει καθόλου η διαδικασία... 2 δευτερόλεπτα είναι... έχει ξεκινήσει να μαλακώνει μου είπε αλλά δεν είναι έτοιμος.  Επίσης είναι ακόμα ψηλά δεν έχει εμπεδωθεί... Κ μου είπε ότι καλά τα λέμε... Αν δε χωράει δε θα εμπεδωθεί. 

Το μωρό ουσιαστικά εμπεδώνεται όταν το κεφάλι του μπει στα κόκαλα της λεκάνης.  Εκεί θα πιέζει αφάνταστα την ουρήθρα. @katerinant95

3400??? Με εχετε κουφανει σημερα!!! αχαχαχ μπαινω και στο αλλο με τα μωρακια σεπτεμβριου που ειναι 8 χιλιοστα και μετα βλεπω και εσας!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Για την ακρίβεια μου είπε ότι έχει μια απόκλιση μέχρι 200 γρ... Δλδ μπορεί να είναι 3200 αλλά μπορεί Κ 3600! Κ να φανταστείς ότι ζήτημα να έχω πάρει 9 κιλά συνολικά.... έχω προβληματιστεί! Πώς θα βγει;;; ουφ! ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lini είπε:
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Για την ακρίβεια μου είπε ότι έχει μια απόκλιση μέχρι 200 γρ... Δλδ μπορεί να είναι 3200 αλλά μπορεί Κ 3600! Κ να φανταστείς ότι ζήτημα να έχω πάρει 9 κιλά συνολικά.... έχω προβληματιστεί! Πώς θα βγει;;; ουφ! ?

Θα βγει με θαρρος και αυτοπεποιθηση! χιχιχιχι! Ζουμπουρλουδικο με ωραιες διπλιτσες!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Marytina είπε:

Καλησπέρα σας! Ειμαι καινούρια στην παρέα σας, 35+4 σήμερα κ περιμένω αγοράκι! Άργησα να μπω αλλά σας διάβαζα αραιά κ που. Πρόκειται να γεννήσω σε 2-3 εβδομάδες με καισαρική. Είδα ότι είστε κ άλλες στις ίδιες εβδομάδες κ θα ήταν όμορφο να λέμε τα νέα μας έστω κ για το λόγο διάστημα που μας απομένει. 

Καλως ήρθες στην παρέα μας με το καλό το μωρακι σου!!! Είναι το πρώτο; δεν θα τα λέμε μονο αυτο το διαστημα που μένει αλλα και μετά θα συζηταμε για τα μωράκια μας!

@Lini εμένα 34+5 ήταν 2500

35+6 ήταν 3100 πάντα με μια απόκλιση

Αύριο που θα πάω και είμαι 36+6 για να δω πόσο θα μου πει; ζυμαρουλια μου φαίνονται! Χαχα να δω όντως απο που θα βγουν!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου είμαι στην κλινική.  Γενναω... σπασαν τα νερά, το μωρό είναι πολύ ψηλά, καθόλου διαστολή... αυτά.  Μέχρι το μεσημέρι μου είπαν θα έχω γεννήσει.  

Αυτά από εμένα... το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης τελειώνει εδώ ❤

Εύχομαι σε όλες σας με το καλό τα μωράκια σας. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lini είπε:

Κορίτσια μου είμαι στην κλινική.  Γενναω... σπασαν τα νερά, το μωρό είναι πολύ ψηλά, καθόλου διαστολή... αυτά.  Μέχρι το μεσημέρι μου είπαν θα έχω γεννήσει.  

Με το καλό κορίτσι μου με εναν πόνο!!! 

Τα πονακια μου πέρασαν και δε με έχουν ξαναπιάσει οπότε θα τ αναφέρω στο γιατρό μου αύριο. Κοιμήθηκα νωρίς σήμερα αλλά τζάμπα η χαρά ξύπνησα 3 ώρες αργότερα με τρομερή ημικρανία... 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου με τ Καλό! Τ όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης σταματά εδώ κ δίνει τη θέση του στο θαυμαστό ταξίδι της μητρότητας!

Ξέρω πως είναι κ δύσκολη ώρα καθότι ξημερώματα άλλα περπατά όσο μπορείς! Αναμένουμε νέα σου!

Λίγες ώρες μείνανε μέχρι να πάρεις στα χέρια σου τ μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Lini είπε:

Τιιιιιιι?? Δεν περιμενα οτι θα διαβασω ενα τετοιο μηνυνα κ θα μου βγουν δακρυα!! Ολα τελεια απο δω κ περα...!!

Δημοσίευση

@Lini Αντε αντε μ τ καλο!! Κ μ κανεναν πονο αν ειναι δυνατον!!

περιμενουμε νεα σ κ εντυπωσεις!!! Τελος τ ταξιδι,τωρα ομως ξεκινα ενα αλλο π δν θ τελειωσει ποτε αγαπη μ!!!! 

@StelvanΕμενα 29+5 ηταν 1890...Μπεμπα εχω!

@Marytina Καλως ηρθες κ εσυ εδω στο κλαμπ μ τς τρελες...Μ τ καλο τ μωρακι σ!! Αθηνα γεννας;

Δημοσίευση

@Love1988 Ευχαριστώ πολύ! Με το καλό κ σε σένα κ σε όλες τις κοπέλες! Είναι το δεύτερο μωράκι μου. Έχω άλλο ένα αγορακι. 

@Lini με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μωρό σου! Πόσων εβδομάδων είσαι; εύχομαι να έχεις μια ωραία εμπειρία γέννας και να τη μοιραστείς όταν μπορέσεις!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Lini είπε:

Με το καλό :) <3 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Marytina είπε:

@katerinant95 Ευχαριστώ πολύ, επίσης και σε σένα. Ναι Αθήνα ειμαι. Εσεις;

αθηνα κ εμεις.... που γεννας..? μηπως πεσουμε μαζι... μ τν @Love1988 εχουμε καποιες πιθανοτητες....γενναμε κ οι δυο στο ιασω...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η katerinant95 είπε:

αθηνα κ εμεις.... που γεννας..? μηπως πεσουμε μαζι... μ τν @Love1988 εχουμε καποιες πιθανοτητες....γενναμε κ οι δυο στο ιασω...

Όχι εγώ είμαι στο ΜΗΤΈΡΑ. Υπάρχει άλλη κοπέλα για ΜΗΤΈΡΑ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...