Μετάβαση σε περιεχόμενο

Maria6390

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  144
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

93 Excellent

Σχετικά με Maria6390

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

436 προβολές προφίλ
 1. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Trico slen έχω εγώ βολεύει αρκετά η αλήθεια. Στην αρχή μέχρι να βρω πως μπαίνει σωστά είχα θέμα αλλά τώρα κ δουλειές μπορώ να κάνω μια χαρά. Αχ κοιμήσου τώρα που μπορείς, έμενε η δικιά μ από τις 9 μεχρι τώρα κοιμάται 10 λεπτα ξυπνάει κ πάλι από την αρχή...
 2. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Ναι κ μεις κ γάλα κ σταγόνες, απλά εμένα είχε σταματήσει να τεντώνεται κ να κλαει κ εδώ κ δύο μέρες μ το ξανακάνει.
 3. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Μα παίρνουμε ήδη σταγόνες...
 4. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Αυτό ακριβώς κάνει κ η δικιά μου. Αλλά εγώ δίνω κ ξένο επειδή δεν έχω αρκετό γάλα. Εκεί που θηλάζει η πίνει από το μπιμπερο σταματάει τεντώνει τα πόδια και ουρλιάζει. Το θέμα είναι ότι εμένα δεν το εκανε αυτό, τις τελευταίες μέρες το κάνει. Από την αρχή δίνουμε το ίδιο γάλα, να την πειράζει κάτι που έχω φάει εγώ, ενώ δε θηλάζω αποκλειστικά??? Αύριο έχουμε παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει. Πάντως κ μένα όταν την πιάνει μόνο με λευκούς ηχούς κοιμάται...
 5. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Γεια σας κορίτσια!!! Εγω έχω fb!!Εμένα σήμερα μετά από πολύ καιρό είναι ήσυχη. Κοιμήθηκε 8 ώρες το βράδυ κ γενικά δεν έχει κλάψει πολύ. Πήγαμε και μια μικρή βόλτα, κλείσαμε και τον παπά για τη δευτέρα που σαραντιζουμε. Να σας πω κ γω. Εγώ με τον άντρα μου είμαστε σχεδόν τρία μισή χρόνια μαζι. Η αλήθεια δεν περίμενα ότι θα ππαντρευομουν και πόσο μάλλον τόσο γρήγορα. Είχα βγει από μια μακροχρόνια σχέση όταν τον γνώρισα και το έπαιζα κ λίγο δύσκολη η αλήθεια😂😂😂.Αναγκαστικά κάναμε πολιτικο τον Αύγουστο λόγο του ότι δεν είχα αρκετά ένσημα για ασφαλιση κ το Νοέμβριο κάναμε κανονικά το θρησκευτικό μιας και τα είχαμε ήδη κλείσει όλα όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη. Είχαμε κλείσει τα πάντα 1 μήνα πριν μείνω έγκυος. Εμείς είμαστε από Ρόδο!!!
 6. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Γεια σας κορίτσια, για το θέμα σεξ εγώ σε όλη μου την εγκυμοσύνη δεν ήθελα με τπτ κάναμε αραιά κ που ενώ δε μας το είχε απαγορεύσει ο γιατρός ίσα ίσα. Από τη μέρα που γέννησα δεν μπορώ να περιμενω,κάτι με επιασε. Έχουν περάσει κ μόνο 25 μέρες που γέννησα άντε να περιμένουμε τι θα μας πει ο γιατρός στις 40. Χειρότερη από τον άντρα μου είμαι!!! 😂 Εμείς για βάφτιση λέμε αρχές Νοεμβρίου, λίγο αργά αλλά δε γίνεται αλλιώς λόγο δουλειάς.
 7. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Εμένα πάλι εντελώς το αντίθετο το βράδυ ξυπνάει να φάει την αλλάζω κ κοιμάται αμέσως, το πρωί ξυπνάει στις 9 κ μέχρι τις 5-6 είναι ξύπνια. Γκρινιάζει αλλά δεν κλαει ευτυχώς. Απλά δε Μ αφήνει να κάνω δουλειές, με το που πάω να κουνηθώ από δίπλα της κλαιει.
 8. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Κορίτσια για τους κολικούς εγώ κατέβασα την εφαρμογή colic baby στη δικιά μου κάνει θαύματα κοιμάται σε δευτερόλεπτα με το που της βάλω ήχους.
 9. Maria6390

  Φόβος

  Εγώ μπήκα για καισαρική έκτακτα δεν ήταν προγραμματισμένο πηγαίναμε για φυσιολογικά. Έκανα επισκληριδιο δεν πονάει καθόλου, πονάς λίγο μετά αλλά ειλικρινά όχι κάτι το ιδιαίτερο εγώ τώρα 20 μέρες μετά δε νιώθω πλέον πόνο γενικά από τη βδομάδα κ μετά δεν πονουσα. Μη φοβάσαι για τους γιατρούς όντως είναι ρουτίνα!!!
 10. Maria6390

  Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Εμένα κοιμάται σχετικά εύκολα αφού φάει κ την αλλαξω. Την κρατάω λίγο στα χέρια κ κοιμάται. Εμένα κάνει μόνη της "εεε" 'εεε" έχει πολύ πλάκα της το έκανε ο πατέρας της και τώρα το κάνει μόνη της.
 11. Αυτό ακριβώς μου είπε κ μένα ο παιδίατρος, να βγαίνουμε τις βόλτες μας κανονικά απλά να αποφεύγουμε κλειστούς χώρους με μικρά παιδιά.
 12. Μπα μη νομίζεις κ εγώ έτσι νόμιζα για τον άντρα μου αλλά ίσα ίσα με καταλαβαινε εκείνος είπε να βγούμε μια βόλτα γιατί θα τρελαθώ μες το σπίτι. Ναι ναι εμείς θα κάνουμε κ μπάνιο φέτος ρώτησα ήδη τον παιδίατρο 😂 Εγώ πιστεύω κανείς δεν κάνεις μπανια φέτος θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου άσε που δε θα σ απασχολούν τα μπάνια όταν την έχεις επιτέλους στην αγκαλιά σου!
 13. Με το καλό να έρθει και να είναι γερή, η στιγμή που θα την ακούσεις πρώτη φορά δεν περιγράφεται. Σεκαταλαβαινω, εγώ ήμουν χαλαρή σ όλη την εγκυμοσύνη όταν πλησίαζα την ΠΗΤ μου άρχισα να σκέφτομαι τα πάντα. Εμένα το μόνο που με πείραζε να το πω ήταν το να σαταντωσω δεν πίστευα ότι μπορώ να μη βγαίνω τόσες μέρες κ είχα δίκιο, έμεινα 14 μέρες χωρίς να βγω, έκλαιγα χωρίς λόγο με είχε πιάσει καταθλιψη. Κ έτσι βγήκα μετά πήραμε και το οκ από τον παιδίατρο ότι μπορεί να βγαίνει η μικρή κ τώρα όλα καλά!!!
 14. Εγώ ήσυχη??? Καθόλου όμως!!! Από τον μπαμπά της πήρε ευτυχώς!!! Θα σας τα λέω και μετά που θα έχετε και σεις τα μωράκια σας θα τα λέμε ολες μαζί. Τι περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι???
 15. Γενικά εμένα είναι ήσυχο μωρό δεν έχω θέμα, για αυτό έχω και χρόνο!!! Όλα καλά θα πάνε μη φοβάσαι!!!
×