Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, διαθέτει το ξενοδοχείο «Εvia Silence», στο Πόρτο Μπούφαλο, στη Νότια Εύβοια και πριν λίγες μέρες μία κυρία τηλεφώνησε, ζητώντας να μάθει αν δέχονται παιδιά.

Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το περιστατικό κι έγραψε μία επιστολή, που πιστεύω θα την καταλάβουν όλες οι μητέρες μικρών παιδιών:

Μία κοινωνία που δεν μπορεί να ανεχτεί ούτε τα παιδιά της, την ίδια την χαρά της ζωής δηλαδή... σίγουρα βαδίζει στραβά. Το mammyland θέλοντας να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω το κόνσεπτ των Adult Only ξενοδοχείων προτείνει νέες πανέξυπνες επιχειρηματικές ιδέες:

Ξενοδοχεία χωρίς γέρους
Ξενοδοχεία χωρίς χοντρούς
Ξενοδοχεία χωρίς φαλακρούς
Ξενοδοχεία χωρίς κοντούς ή πολύ ψηλούς
Ξενοδοχεία χωρίς ανθρώπους με ειδικές ανάγκες
Ξενοδοχεία χωρίς αρρώστους (η είσοδος να επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό υγείας από το πλησιέστερο νοσοκομείο).

Και καλά κέρδη!!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
  • Απαντήσεις

• Γενικά αυτός ο Φεβρουάριος είναι λίγο χάλια αστρολογικά 😅.  Κοίτα εμένα μου βρήκε ποια είναι η καλύτερη ώρα του 24ωρου γιατί πάω με καισαρική. Δλδ 7 Φεβρουαρίου στις 12:55  - 13:15 να βγει το μωρό! Οπότε το 7 έχει ένα καλό παράθυρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν γεννήσεις στις 17:00 θα είναι καλά. Οπότε είναι υποκειμενικη η καλή ημερομηνία... πρέπει να ταιριαξεις ωροσκόπο οίκους, συναστριες κτλ, έχει μεγάλη ανάλυση! Να έχει ο χάρτης από όλα τα  στοιχεία νερό,φωτιά κτλ, που θα μπει ο βόρειος δεσμός και χίλια δυο ακόμα που ούτε εγώ τα καταλαβαίνω!! Εμένα μου λέει μόνο πχ το παιδί θα έχει αυτά κ αυτά τα χαρακτηριστικά. Μου είπε να αποφύγω το 4-8-9 Φεβρουαρίου δεν έχει καμιά ώρα της προκοπής. Νομίζω ότι το τοπίο φτιάχνει κάπου μετά τις 23 αλλά δεν στο λέω κ σίγουρα γτ το είχαμε αναφέρει πιο παλιά. 
    • @Elk Λογικό να κουράζεσαι με δύο παιδιά μέσα στο σπίτι και δουλειές και όλα μαζί. 
    • Καλησπέρα, κορίτσια! Πώς τα πάτε;; Εμάς μας επισκέφτηκε η γρίπη Α... Αρχικά τον μικρό μας (όλα μας τα φέρνει απ' το σχολείο, παράπονο δεν έχω!) και τώρα έχω και εγώ συμπτώματα. Κυρίως βήχα, συνάχι, πονοκέφαλο και ατονία γενική. Ευτυχώς δεν έχω ανεβάσει πυρετό, αυτό με αγχώνει μόνο. Σήμερα εντωμεταξύ ήταν να πάμε για το doppler, αλλά το μεταθέσαμε το ραντεβού λόγω της γρίπης. Πώς τα πάτε με τις ετοιμασίες;  
    • @Princess28 λες να είναι στη ΔΥΠΑ 9 μηνο και να νομίζω εγώ ότι είναι 6μηνο.. 😅 Ιδιωτικός υπάλληλος είμαι κι εγώ αλλά με ορισμένου χρόνου σύμβαση που τελείωσε τώρα 14 Ιανουαρίου.  Λίκνο δεν έχω, έχω καλαθούνα αλλά αν δω ότι δεν βολεύει θα προσαρμοστώ αναλόγως.  Θα προσπαθήσω να θηλάσω ότι και να γίνει.. έχω δηλαδή τη θέληση, από κει και πέρα θα φανεί και από άλλα πράγματα, όπως το βάρος του μωρού.  Για το maalox τώρα αλήθεια δεν μου είπε τπτ αρνητικό η γυναικολόγος μου, οπότε δεν θέλω να αγχώνομαι γι' αυτό.  Κορίτσια σε άλλα νέα δικά μου, πήγα εχθές στη γυναικολόγο για τον τελευταίο μεγάλο υπέρηχο. Είμαστε 2300kg 33+3 εχθές με όλες τις μετρήσεις πολύ καλές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...