Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο ''Baby Whisperer'' της Ισλανδίας είναι ένας μοναδικός δάσκαλος κολύμβησης που χωρίς αμφιβολία δεν παραδίδει και τα πιο... συνηθισμένα μαθήματα κολύμβησης στα μωράκια!

Για να είμαστε ακριβείς, μεταξύ των άλλων μαθαίνει σε βρέφη 4 μηνών να στέκονται μόνα τους επάνω στην παλάμη του!

Ο εκπαιδευτής Snorri Magnusson, γνωστός και ως "baby whisperer", έχει την ικανότητα να διδάσκει σε μωράκια ηλικίας μόλις 3,5 μηνών (!) να στέκονται στα πόδια τους δίχως καμία άλλη στήριξη.

Τα μωρά τις πιο πολλές φορές αποκτούν την ικανότητα να σταθούν στα πόδια τους ή να κάθονται μόνα τους στην ηλικία των 9 ή 10 μηνών η και ακόμη μεγαλύτερα.

Ο Magnusson ήταν ο πρώτος δάσκαλος παιδικής κολύμβησης στην Ισλανδία το 1990 και από τότε ακόμη, εξασκεί και τελειοποιεί τις πραγματικά μοναδικές του μεθόδους.

Τα βρέφη που παρακολουθούν το συγκεκριμένο μάθημα προπονούνται 2 φορές την εβδομάδα επί 12 εβδομάδες. Σύντομα οι πιο πολλοί από τους λιλιπούτειους μαθητές θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, είτε επάνω στις παλάμες του Magnusson είτε επάνω σε μια σανίδα!

Είναι περιττό να προσθέσουμε ότι εκπαιδευτές και γονείς μένουν άφωνοι με τα αποτελέσματα.

Ο Magnusson υπογραμμίζει πάντως πως οι γονείς δεν πρέπει να το επιχειρήσουν μόνοι τους στο σπίτι παρά αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντήσεις

• Σ'ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου! Θα στείλω ξανα το έμβρυο για βιοψία να καταλάβουμε τι πηγε λαθος, γτ πολλα διαβασα και άκουσα..
    • @Elk όχι,δεν την έκανα..μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που θα πάω εμβρυολογο,μόνο αν δείξει κάτι η εξέταση για την καρδιά να μιλήσουμε.. βέβαια δεν θα είναι πολύ αργά;θα είμαι την άλλη Τετάρτη ακριβώς 17 εβδομάδων.. τέλος πάντων..εγώ με το νηστείας έχω το ζήτημα...πάντα δλδ...η καμπύλη τότε είχε βγει μια χαρά ..δεν πρέπει να περάσει το 93..ε είχα 94 στην καμπύλη κ με έβαλε σε διατροφή στην Κωνσταντίνα ενώ όλες οι άλλες τιμές ήταν φυσιολογικες..είχα νευριάσει τότε γτ Μ έλεγε συνέχεια ότι έχεις σακχαρώδη διαβήτη κλπ για μία τιμή...λέει ότι στην εγκυμοσύνη ότι κ ένα να είσαι πάνω από το όριο θεωρείται ότι έχεις διαβήτη...κ με ζαλιζε...κ έτρωγα εγώ τις μακαρονάδες 🍝 🍝 🍝...😄..τόσο πρόσεχα... @Nannan εγώ σε αυτό με την αγάπη δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ άργησα πολύ να συνδεθώ με την κόρη μου...δλδ μου πήρε εντυπωσιακα πολύ θεωρώ....τώρα είναι τέλεια αλλά δεν ένιωθα έτσι από την αρχή ..ήμουν περίεργα...είχα κ επιλοχειο θλιψη για αρκετούς μήνες...
    • Τέλεια νέα! Μπαμπάτσικο μωράκι! ❤️ Εγώ 8 κιλά παίρνω μετά από κάθε γιορτινό τραπέζι! 😂
    • @Rena92 φτου φτου 3400 ο κοριτσαρος κ εχεις πάρει μονο 8 συγχαρητήρια θα πω😁😁 τελεια νέα κ ναι αντε περνάνε οι μερες επιτέλους,να την κανω αυτή την αρχή πια,θα σκασω🤣
    • Γεια σας κορίτσια!! Γυρίσαμε από τον γιατρό, όλα καλά!! Η μικρή έχει πάρει θέση και είναι αρκετά χαμηλά, είναι κοντά μου είπε αλλά όχι και πολύ άμεσα. Άρα Ελενα, εσύ θα ξεκινήσεις το νέο έτος!! 🩷 3.400 την βγάζει, αλλά μου είπε ότι ο υπέρηχος έχει απόκλιση, ειδικά όσο περνάνε οι εβδομάδες. Το nst πολύ καλό, έχει κινητικότητα η μήτρα και είναι φυσιολογικό.  Από κιλά εγώ έχω πάρει 8 μέχρι τώρα. Στην μεγάλη μου είχα πάρει 9, οπότε κάπου εκεί με κόβω πάλι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...