Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Απίστευτο: Μαθαίνει σε 4 μηνών μωρά να στέκονται στα πόδια τους [vid]

    Ο ''Baby Whisperer'' της Ισλανδίας είναι ένας μοναδικός δάσκαλος κολύμβησης που χωρίς αμφιβολία δεν παραδίδει και τα πιο... συνηθισμένα μαθήματα κολύμβησης στα μωράκια!

Για να είμαστε ακριβείς, μεταξύ των άλλων μαθαίνει σε βρέφη 4 μηνών να στέκονται μόνα τους επάνω στην παλάμη του!

Ο εκπαιδευτής Snorri Magnusson, γνωστός και ως "baby whisperer", έχει την ικανότητα να διδάσκει σε μωράκια ηλικίας μόλις 3,5 μηνών (!) να στέκονται στα πόδια τους δίχως καμία άλλη στήριξη.

Τα μωρά τις πιο πολλές φορές αποκτούν την ικανότητα να σταθούν στα πόδια τους ή να κάθονται μόνα τους στην ηλικία των 9 ή 10 μηνών η και ακόμη μεγαλύτερα.

Ο Magnusson ήταν ο πρώτος δάσκαλος παιδικής κολύμβησης στην Ισλανδία το 1990 και από τότε ακόμη, εξασκεί και τελειοποιεί τις πραγματικά μοναδικές του μεθόδους.

Τα βρέφη που παρακολουθούν το συγκεκριμένο μάθημα προπονούνται 2 φορές την εβδομάδα επί 12 εβδομάδες. Σύντομα οι πιο πολλοί από τους λιλιπούτειους μαθητές θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, είτε επάνω στις παλάμες του Magnusson είτε επάνω σε μια σανίδα!

Είναι περιττό να προσθέσουμε ότι εκπαιδευτές και γονείς μένουν άφωνοι με τα αποτελέσματα.

Ο Magnusson υπογραμμίζει πάντως πως οι γονείς δεν πρέπει να το επιχειρήσουν μόνοι τους στο σπίτι παρά αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...