Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Θερινά bazaar διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και απευθύνει πρόσκληση στους φίλους και όλους όσους το στηρίζουν να τα επισκεφθούν και να στηρίξουν έμπρακτα το δυσχερές έργο του.

Πιο συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία και τη Λακωνία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται: 

22 - 23 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Πύλου, (ώρες: 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ) και της Μονεμβασιάς (ώρες: 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα). 

26 - 27 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Αρεόπολης,  (ώρες 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα) 

29 - 30 Ιουλίου στην ακτή της Στούπας, (ώρες: 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ).

Ακόμη, όλες οι ηλικίες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πλούσια γκάμα των δράσεων του κοινωφελούς Οργανισμού καθώς επίσης και να επιλέξουν από μια αξιόλογη γκάμα θερινών και άλλων ειδών, πάντοτε σε χαμηλές τιμές.

Στα θερινά bazaar μπορεί κάποιος να βρει: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, λογοτυπημένα είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς επίσης και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν καλοκαιρινές διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται συμπαραστάτης σε κάθε παιδί, όλη μέρα, σε όλη την ελλάδα, 24/7. 

Κι αν πάλι δεν έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε σε κάποιο από τα θερινά παζάρια, μπορείτε να βρείτε όλα τα θερινά είδη όπως επίσης και τα υπόλοιπα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 211 7709980 ή αλλιώς στο 210 7647760.
 


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντήσεις

    • Αναμένουμε να πας πεις
    • Νομίζω πως κάθε παιδί θέλει το χρόνο του να μην αγχώνεσαι .Χωρις να μαι κ ειδικός βέβαια 
    • Κ εμάς στο λίκνο δε χωράει γυρίζει οριζόντια κάποιες φορές 🤣🤣🤣
    • Εμάς ο μικρός πλέον κοιμάται στο πλάι και γυρίζει μόνος του μπρούμυτα άμα θέλει αλλά γενικά το αποφεύγω το μπρούμυτα για να μην μάθει και μείνει καμιά μέρα έτσι πολύ ώρα .Αν και γυρίζει το κεφάλι του στο πλάι .Κ εμένα πιάνει δειλά δειλά πραγματάκια όχι κάτι το ιδιαίτερο .Την πιπίλα σίγουρα την πιάνει και τη βάζει πάλι στο στόμα του .Τωρα τα πράγματα έτσι κ έτσι .Επισης έχουν αρχίσει και πέφτουν λίγο τα μαλλιά μας κ έχω αγχωθεί δώστε τα φώτα σας εσείς που τα έχετε ξαναπεράσει .Θα βγουν πάλι μαλλιά ε ;Γιατί είχαμε μια χαρά μαλλιά κ έπαθα ε
    • Γεια σας κορίτσια, πως είστε; Πώς νιώθετε γενικά;  Εγώ όσο περνάει ο καιρός ζοριζομαι πολύ στον ύπνο, γυρνάω από δω κι από κει και σηκώνομαι για τουαλετα. Και μετά το φαγητό, νιώθω συνέχεια φούσκωμα. Αύριο κλείνω 26η βδομάδα οπότε τέλος της επόμενης βδομάδας αισίως μπαίνω 3ο τρίμηνο (;!) απίστευτο..  Να πω την αλήθεια ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να ρθει το μωρό, αν και ξέρω ότι μετά θα έχουμε άλλα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...