Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια, προχθες παρηγγειλα τεστ ωορρηξιας της hometest!! Πριν 3 μηνες τα ειχα χρησιμοποιησει σε εναν κυκλο μου κ αντιμετωπισα το εξις προβλημα: δεν σκουρυνε ποτε τοσο πολυ η δευτερη γραμμουλα ωστε να εχει πιο εντονο χρωμα απο την γραμμη αναφορας... δηλ την πρωτη κ τη δευτερη μερα που τα εκανα, εμφανιστηκε μονο η γραμμη αναφορας που δειχνει την εγκυροτητα του τεστ. Την τριτη μερα ειδα μια αχνη δευτερη γραμμη.. την επομενη η γραμμη σκουρυνε αλλα δεν ηταν πιο σκουρη απο την γραμμη αναφορας (αρα το τεστ δεν ηταν θετικο).. υπεθεσα πως την επομενη θα μου γινει θετικο.. αυτο ομως δεν συνεβει ποτε.. τις επομενες ημερες η γραμμη εξαφανιζοταν.. Αγχωθηκα μηπως δεν κανω ωορρηξια.. Να σημειωσω οτι ο κυκλος μου ειναι 25-29 ημερες.. εχετε χρησιμοποιησει τετοια τεστ? Ειχατε παρομοιο προβλημα??

Δημοσίευση

Κάποιους μήνες μου έχει συμβει και εμένα.. Νομίζω πως συμβαίνει γιατι η lh δεν ανεβαίνει στα μέγιστα δυνατα επίπεδα.. παρόλα αυτά σε εμένα τουλάχιστον ακόμη και εκείνους τους μηνες η ωορρηξία γινοταν κανονικά. Το ξέρω γιατι παράλληλα πήγαινα και στο γυναικολόγο να τσεκάρω με τον υπέρηχο το μέγεθος του ωοθυλακιου το οποίο ήταν συνήθως έτοιμο να σπάσει. Στη θέση σου θα δοκίμαζα να επισκεφτώ και το γιατρό για να είμαι σίγουρη. Επίσης μπορείς να κάνεις και ένα άλλο πολύ αξιόπιστο τσεκαρισμα. 7 μέρες μετά απο τη μερα που θα θεωρησεις οτι εκανες ωορρηξία κανε μια εξέταση προγεστερονης.  Αν είναι πάνω από 15 τότε η ωορρηξία έγινε κανονικά. Αν δε ειναι και πανω απο 20 ακομη καλύτερα. Όσο πιο ποιοτική είναι η ωορρηξία τόσο πιο πολλή προγεστερόνη παράγεται. Η προγεστερόνη είναι το Α και το Ω για την εμφύτευση του γονιμοποημενου ωαρίου στο ενδομήτριο. Εγώ ειχα θέμα με τα επίπεδα αυτής της ορμόνης και δεν το γνώριζα οποτε έχασα αρκετούς μήνες προσπαθώντας μάταια.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!rosemary εχεις τραβηξει καμια φωτογραφια να μας δείξεις να σου πω άμα είναι θετικό?Στα τεστ ωορρηξίας έχω κάνει διατριβή τους τελευταίους 4 μήνες.Πάντως άμα η μέρα που σου βγαίνει σκούρο και ας μην είναι και πολύ άμα πέφτει 14-15 μέρες πριν τη περίοδο σου τότε 100% είναι θετικό.Εγώ έτσι το κατάλαβα.Επίσης κατάλαβα ότι από τη μέρα που μου βγαίνει θετικό την επόμενη μέρα είναι η ωορρηξία ή άμα έχω 2 συνεχόμενα θετικά τη τρίτη μέρα έχω.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η deka είπε:

Δυστυχως δεν εχω φωτο.. παντως η γραμμη ωορρηξιας ηταν λιιιγο πιο ανοιχτοχρωμη απο την γραμμη αναφορας.. τις επομενες ημερες ξεθωριαζε.. αυτο που με αγχωνει ειναι μηπως δεν μου ανεβαινει πολυ η Lh και δεν κανω καλη ωορρηξια.. παντως αν κ σε αυτον τον κυκλο μου συμβει το ιδιο, θα ενηνερωσω τη γιατρο μου, μηπως κ μου πει να εξετασω την προγεστερονη οπως προτεινε η Gelie.. ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις ρε κοριτσια..

• 1 month later...
Δημοσίευση

Κορίτσια για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα όπως το περιγράφει ο κατασκευαστής, πρέπει να έιναι το ίδιο έντονο όπως και της γραμμής ελέγχου. Οτιδήποτε άλλο θεωρήστε το αρνητικό . Τώρα, αν δεν είδατε ποτέ τη γραμμή ωορρηξίας ( την πάτησα κι εγώ ) ,είναι γιατί όπως ανακάλυψα εκ των υστέρων δεν το κάνατε κάθε 8 ώρες ( ώστε να μη χαθεί η αύξηση της ορμόνης). Προσωπικά δε με βόλεψε,με κούρασε,με άγχωσε και θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερη μια επίσκεψη στο γυναικολόγο...!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η PREGNANCYMATERNITY είπε:

Κορίτσια για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα όπως το περιγράφει ο κατασκευαστής, πρέπει να έιναι το ίδιο έντονο όπως και της γραμμής ελέγχου. Οτιδήποτε άλλο θεωρήστε το αρνητικό . Τώρα, αν δεν είδατε ποτέ τη γραμμή ωορρηξίας ( την πάτησα κι εγώ ) ,είναι γιατί όπως ανακάλυψα εκ των υστέρων δεν το κάνατε κάθε 8 ώρες ( ώστε να μη χαθεί η αύξηση της ορμόνης). Προσωπικά δε με βόλεψε,με κούρασε,με άγχωσε και θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερη μια επίσκεψη στο γυναικολόγο...!

Παντως εγω εμεινα τελικα εγκυος κ η γραμμη των τεστ ποτε δεν γινοταν πιο σκουρα!! Θεωρω οτι το θετικο καθε γυναικας, ειναι το "ζενιθ" του χρωματος. Εμενα δηλαδη η κορυφωση του χρωματος ειναι οταν αυτο γινεται σχεδον ιδιο με την γραμμη αναφορας. Ποτε δεν γινοταν πιο σκουρο. Η ωορρηξια μου παρ'ολ'αυτα, γινοταν κανονικα! Βεβαια, αν η γραμμη ειναι παντα πολυ αχνη θα πρεπει να γινει ενας ελεγχος Lh.. Κατα τα αλλα, θεωρω οτι αυτα τα τεστ, σε γυναικες που εχουν σταθερο κυκλο, ειναι χρησιμα για 1-2 κυκλους, απλα για να ειναι σιγουρη πια μερα εχει ωορρηξια.. τους επομενους μηνες, θα την ξερει απο μονη της! Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις σωστες μερες επαφη αν θες να συλλαβεις. Εγω οταν εμεινα εγκυος, λογω θεματος υγειας, ειχα κανει σεξ μονο την ημερα της ωορρηξιας κ 3 μερες νωριτερα.. κ ομως εμεινα!! Περυσι ιδιο καιρα που "προσεχα" να μην μεινω, εκανα σεξ μερα παρα μερα, αλλα προσεχα στις γονιμες..

Δημοσίευση

Συμφωνω απολυτα με τη @Rosemary οσον αφορα τα τεστ οωρηξιας! 

"Θεωρω οτι το θετικο καθε γυναικας, ειναι το "ζενιθ" του χρωματος"

εγω κανω τεστ εδω και πολυς μηνες  η γραμμη ποτε δεν ηταν πιο σκουρη απο τη γραμμη π ελεγχου αλλα οταν ηταν το ιδιο σκουρη περιπου σε λιγες ωρες μετα ειχα οωρηξια.το επιβεβαιωνα και με παρακολουθηση !

Δημοσίευση

κ εγω κοριτσια εκανα τα τεστ!ποτε δεν μου εγιναν σκουρα...με κλιμακα απο το 1εως το 5 οταν ειχα ωορρηξια ηταν στο 3!συγκεκριμενα εκανα τεστ 30/6(στο 1 η ενταση της δευτερης γραμμης), εκανα πρωι 1/6 (στο 2 η γραμμη) απογευμα 1/6(στο 3 η γραμμη) πρωι 2/6 ( στο 2 η γραμμη) και ομως ειμαι εγκυος!μετα απο 1.5 χρονο κοντα τα καταφεραμε κ ειμαι 5 εβδομαδων! @miniatoura87 νομιζω μιλαγαμε πιο παλια μαζι αλλα εχω καιρο να μπω κ δεν βρισκω το θεμα που μιλαγα τοτε!

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Πήρα τα τεστ και όπως αναφέρει στις οδηγίες ξεκίνησα να κάνω από την 10 μέρα, εφόσον έχω κύκλο 27 ημερών. Ακόμα και σήμερα που θεωρητικά είναι η ωορρηξία μου η γραμμή δεν είναι σκούρη πολύ, απλά πιο σκούρη σε σύγκριση με τις προηγούμενες. Δεν ξέρω τελικά τι να πιστέψω, νομίζω ότι με μπέρδεψαν περισσότερο.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η elenaaa445 είπε:

κ εγω κοριτσια εκανα τα τεστ!ποτε δεν μου εγιναν σκουρα...με κλιμακα απο το 1εως το 5 οταν ειχα ωορρηξια ηταν στο 3!συγκεκριμενα εκανα τεστ 30/6(στο 1 η ενταση της δευτερης γραμμης), εκανα πρωι 1/6 (στο 2 η γραμμη) απογευμα 1/6(στο 3 η γραμμη) πρωι 2/6 ( στο 2 η γραμμη) και ομως ειμαι εγκυος!μετα απο 1.5 χρονο κοντα τα καταφεραμε κ ειμαι 5 εβδομαδων! @miniatoura87 νομιζω μιλαγαμε πιο παλια μαζι αλλα εχω καιρο να μπω κ δεν βρισκω το θεμα που μιλαγα τοτε!

Κοριτσακι μ ναι σε θυμαμαι!!! ποσο χαιρομαι π τα καταφερες!!! συγχαρητηρια και ευχομαι μια τελειομηνη και υγιη εγκυμοσυνη ως το τελος! 

εγω ακομα εδω στον αγωνα..παω για εξωσωματικη τον Οκτωβριο!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η miniatoura87 είπε:

Κοριτσακι μ ναι σε θυμαμαι!!! ποσο χαιρομαι π τα καταφερες!!! συγχαρητηρια και ευχομαι μια τελειομηνη και υγιη εγκυμοσυνη ως το τελος! 

εγω ακομα εδω στον αγωνα..παω για εξωσωματικη τον Οκτωβριο!

σε ευχαριστω!!!κ εμεις απο σεπτεμβρη θα καναμε παραπανω εξετασεις να βλεπαμε τι θα καναμε γτ προσπαθουμε καιρο!!το αποφασισατς για εξωσωματικη?ευχομαι να τα εχετε καταφερει μεχρι τοτε!στις διακοπες το τσακωσαμε..τελικα οντως χαλαρωνουν οι διακοπες..κ ειχαμε επαφες καθε μερα οχι καθε δευτερη!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η marylouchrys είπε:

Καλησπέρα! Πήρα τα τεστ και όπως αναφέρει στις οδηγίες ξεκίνησα να κάνω από την 10 μέρα, εφόσον έχω κύκλο 27 ημερών. Ακόμα και σήμερα που θεωρητικά είναι η ωορρηξία μου η γραμμή δεν είναι σκούρη πολύ, απλά πιο σκούρη σε σύγκριση με τις προηγούμενες. Δεν ξέρω τελικά τι να πιστέψω, νομίζω ότι με μπέρδεψαν περισσότερο.

Θεωρησρ θετικη την πιο σκουρη απ'ολες της γραμμες. Οποτε την επομενη εχεις ωορρηξια! (Εκτος βεβαια αν η γραμμη ειναι παντα αρκετα αχνη)

Δημοσίευση

Mάλλον είναι όπως τα λες, γτ σήμερα βγήκε πιο σκούρη από τις προηγούμενες μέρες, όσο η γραμμή αναφοράς σχεδόν και στις οδηγίες το θεωρεί θετικό. Δηλαδή με άλλα λόγια δεν είχα ωορρηξία όταν νόμιζα! Τόσο καιρό δεν ήθελα να τα πάρω γτ έλεγα θα αγχωθώ περισσότερο, λες και δεν ήμουν αγχωμένη έτσι και αλλιώς!!

Δημοσίευση

Δεν ξερω για τα home test αλκα αυτα απο το eBay ειναι σουπερρρρρρ εχω τεστ αξία να σας δείξω οπως και τα τεστ εγκυμοσυνης τους! Εχω παθει πλάκα δοκιμασμένα καιρό τωρα μην πω χρονια! Τα εχω προτείνει κ σε φίλες δεν ειναι ανάγκη να ειναι τελείως το ιδιο έντονη η γραμμή ! Κανε ενα τεστακι στον εαυτό σου δες ποια μερα αδιαθετησες και μέτρα 14 ημέρες πισω με 16 

εχω τεστάρει με τεστ ολο το μηνα και φαντάσου κάποιες φορές και δυο φορές την μερα ! Να φανταστείς τι εμπειρια εχω τα εχω δοκιμάσει και σε εγκυμοσυνη και βγαίνουν καραμπινάτα θετικά 

τα φιλια μου

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η marylouchrys είπε:

Mάλλον είναι όπως τα λες, γτ σήμερα βγήκε πιο σκούρη από τις προηγούμενες μέρες, όσο η γραμμή αναφοράς σχεδόν και στις οδηγίες το θεωρεί θετικό. Δηλαδή με άλλα λόγια δεν είχα ωορρηξία όταν νόμιζα! Τόσο καιρό δεν ήθελα να τα πάρω γτ έλεγα θα αγχωθώ περισσότερο, λες και δεν ήμουν αγχωμένη έτσι και αλλιώς!!

Ωραια, οποτε μαλλον σημερα ειναι θετικο, οποτε αυριο εχεις ωορρηξια.. παντως κανε καλου κακου κ ενα τεστ αυριο κατα της 12 μηπως κ σκουρυνει ακομα πιο πολυ ..!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marylouchrys είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα σήμερα τεστ και η γραμμή είναι πολυυυυυ σκούρη! Αυτό σημαίνει ότι έχω σήμερα ωορρηξία ή αύριο?

Οταν το τεστ γινεται θετικο, την επομενη εχουμε ωορρηξια κ αυτο γιατι το τεστ ανιχνευει την ορμονη LH η οποια αυξανεται πααααρα πολυ κ αποτομα περιπου μια μερα πριν την ωορρηξια (κ στην ωορρηξια ξαναπεφτει). Οποτε εχεις ωορρηξια εχεις ή αυριο ή σημερα το βραδυ (μιας κ εκανες πρωι το τεστ! Οποτε σημερα το βραδυ κ αυριο......ετοιμασου για τρελιτσες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η elenaaa445 είπε:

σε ευχαριστω!!!κ εμεις απο σεπτεμβρη θα καναμε παραπανω εξετασεις να βλεπαμε τι θα καναμε γτ προσπαθουμε καιρο!!το αποφασισατς για εξωσωματικη?ευχομαι να τα εχετε καταφερει μεχρι τοτε!στις διακοπες το τσακωσαμε..τελικα οντως χαλαρωνουν οι διακοπες..κ ειχαμε επαφες καθε μερα οχι καθε δευτερη!

εκτος απο τις πολυκυστικες π εχω μας βγηκε θεμα και με τη μορφολογια του σπερματος! οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες για φυσιολογικη συλληψη και επειδη αλλη υπομονη δεν εχω αποφασισαμε να κανουμε την μεγαλη προσπαθεια μας..και ο θεος βοηθος!!

μπραβο κοπελα μ εισαι απο τις τυχερες κοπελες! μακαρι να μας γινει και εμας η εκπληξη στις διακοπες! ακομα ελπιζω και θα ελπιζω μεχρι τελευταια στιγμη!! να σαι καλα και να σου πανε ολα τελεια μεχρι το τελος!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η miniatoura87 είπε:

εκτος απο τις πολυκυστικες π εχω μας βγηκε θεμα και με τη μορφολογια του σπερματος! οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες για φυσιολογικη συλληψη και επειδη αλλη υπομονη δεν εχω αποφασισαμε να κανουμε την μεγαλη προσπαθεια μας..και ο θεος βοηθος!!

μπραβο κοπελα μ εισαι απο τις τυχερες κοπελες! μακαρι να μας γινει και εμας η εκπληξη στις διακοπες! ακομα ελπιζω και θα ελπιζω μεχρι τελευταια στιγμη!! να σαι καλα και να σου πανε ολα τελεια μεχρι το τελος!

καλα κανεις κ ελπιζεις γτ αλλο το δυσκολο κ αλλο το αδυνατον!δεν σας είπε κανεις οτι οι πιθανοτητες ειναι 0...εστω κ 1/100 να σας δωσουν μπορει να ανήκεις κ εσυ στο 1!να ηρεμήσετε τωρα στις διακοπες κ αν δεν τα καταφερετε πατε στην εξωσωματικη!μωρακι θα κανετε η με τον ενα τροπο η με τον αλλο,αυτο να σκέφτεσαι και να απολαυσεις τις διακοπες σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...