Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 9/10/2017 at 6:13 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Μα ποσες ευχες ποσες ωραιες ευχες!!!! Να εισται καλα και σας το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πραγματικα να εχετε οοοοοοοτι επιθυμειτε και στα κοριτσακια μας που ειναι μανουλες να χεροντε τα παιδακια τους και να εχουνε υγεια και ευτυχια!!!!!!????????

Κορίτσι μου γλυκό ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!να χεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη..και ενα η δυο γερα και τυχερά μωρά στην αγκαλιά σου!!Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που ειναι στην φάση της αναμονής,κοντεβουν για έμβρυομεταφορα,η ξεκινούν διαδικασίες γραφειοκρατίας να γινουν τα ονειρα τους σε λιγο καιρό πράξη!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ σε οοοολα τα κοριτσια που με πονο ψυχής,κορμιού και μυαλού προσπαθούν να γινουν μανούλες!!!Ας μας εχει ο Θεός καλά..και θα τα καταφέρουμε!!!

Δημοσίευση
στις On 10/10/2017 at 1:27 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

@Παρασκευαιδου μου! Καρντασακι μου!

Καλα είμαι! εσυ τι κανεις? το μωρακι μας? μπήκες στο μηνα σου ε? :)

Περιμένω να αδιαθετησω (27η μερα του κυκλου είμαι) και να ξεκινησω ότι χρειάζεται για την εμβρυομεταφορά... Νιωθω σα να μη περνάνε οι μερες! Ανυπομονώ να μου βαλουν τα εμβρυακια μου στη κοιλίτσα! :x

@peacock ακι μου γλυκό!!ομορφια μου..με το καλο να μάθουμε και τα δικά σου υπεροχα νεα!!Εισαι παντα στο μυαλό μου να ξερεις..τα νεα σου ρωτάμε και τα μαθαίνουμε..Οι σκέψεις,οι προσευχές και οι ευχές μας ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι! :)  Μακαρι!

Εσυ τι κάνεις?

Αγαπη μου γλυκια θα γίνει!!!Τελεια και παύλα!!!

εγω καλα ειμαι..λιγο ΩΩωωωωμμμμμμμ μου ξεφεύγει και λιγο μη γ@ μίσο μερικές φορές αλλα την παλεύω!!αχαχαχαχχαχαχα

ειμαστε σε νεο κύκλο εξετάσεων..η fsh μου σε αυτον τον κύκλο ηταν ακομη πιο ανεβασμενη..ο αντρας μου κανει αγωγή γιατι βρεθηκε στα καλα του καθουμενου μικρόβιο που έρηξε την κινητικότητα στο 10% και κατα τα αλλα ακρη δεν βγάζω με τιποτα!!αχαχαχαχαχα..ο γιατρός επιμένει να κανουμε μερικούς κυκλους με πρόκληση ακομα(μετα το πέρας της αγωγής) και ενέσεις για καλύτερης ποιότητας ωάρια..εγω παλι..το μου που σκέφτομαι..ειναι που θα κανω το επόμενο τατουαζ μου...αχαχαχαχχαχαχ

Δημοσίευση

Χαχα ναι @peacock ανυπομονεις να αδιαθετισεις !!! Θα ερθει ωπου να'ναι και θα πας ενα βημα ποιο κοντα στο ονειρο!!!!δεν ξερω αν ημουν μονο εγω αλλα και οταν προχοραγα στις ενεσεις χερομουνα!!!!!!ας εκανα ενεσεις !!!!!!! Εγω καλα εκανα ξανα χωριακη ολα καλα μονο η tsh ειναι ανεβασμενη θα παω και θα μου δοσει ποιο πολη δοση απο το t4

Δημοσίευση

Μπραβο ΜΑΜΑ @love30!!! Xαίρομαι πολυ για σενα! Ολα καλα θα πανε! :) 

Αν χαιρόμουν με τις ενέσεις?...μμμμ.... Ανάλογα... βασικά οι cetrotide συνήθως με πονουσαν και μετα φούσκωνε εκείνο το σημειο που την εκανα και με ετρωγε κτλ οπότε συχτήριζα λίγο... Η Gonal όμως ηταν η αγαπημενη μου, την αγαπησα.. πανευκολη και μόνο μια φορα πονεσα! Αφου τωρα που δεν κανω κατι μου λειπει... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Δημοσίευση

Χαχαα @peacock και εμενα ετει παθενανε τις gonal τις εκανα τις αλλες φορες τωρα εκανα menopur aperkap cotrotide και τωρα κανω inohep (αντιπικτυκες) αυτες πονανε και οι prolutex πονανε το φαρμακο ειναι που ενοχλει βασηκα αλλα ολα καλα θα ξεχαστουνε!

Δημοσίευση

Παλιότερα που είχα κανει διέγερση με menopur για σπερματεγχυση και όσες φορες εκανα pregnyl ή ovitrelle μου τις εκανε ο αντρας μου ή πήγαινα σε φαρμακοποιό αν ελειπε..

Αυτη τη φορα το πήρα ζεστά, gonal-cetrotide-arvekap όλα μόνη μου!!! Ενιωσα περηφανη για μενα.. χαχαχα Εσυ κορίτσακι μου μόνη σου τις εκανες?

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η love30 είπε:

@peacock τι εγινε αδιαθετισαμε αδιαθετισαμε!!!! Συγνωμη δεν θελω να σε ανχοσω απο ενδιαφερον ρωταω!!!!!! @jazz tι κανεις πως εισαι?

τι να κάνω.. Περιμένω, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά! Αν κ χθες σαν να πονούσε η κοιλιά μου, σαν να ΜΗΝ πονάει το στήθος μου.. Ουφφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Εγω καλα εκανα ξανα χωριακη ολα καλα μονο η tsh ειναι ανεβασμενη θα παω και θα μου δοσει ποιο πολη δοση απο το t4

γιουπιιι!!! μπράβο κοριτσάκι μου. Ανέβηκε κιόλας η άτιμη tsh? θα την στρωσεις

Δημοσίευση

@jazz το στηθος δεν με ποναει αλλα ετσι ετσι να πονας σαν πονους περιοδου ειναι καλοοοοοοοοο ειναι θετικοοοοο εγω ετσι ποναγα τουλαχιστον τωρα δεν ξερω σε καθε γυναικα πως ειναι αλλα εγω λεω για τα δικα μου συπτωματα!!!!?????

Δημοσίευση

Μόνο εγώ δηλαδή ουρλιαζα με την βραδινή μου?Ήταν ενδομυϊκά στο γλυκό και τρυφερό ποπουδινο μου.Ενώ οι πρωινές μου,(υποδόρια) τις έκανα μόνη μου στην κοιλιά μου και δεν καταλαβενα τίποτα. Μακάρι να τις έκανα και τις βραδυνές μου υποδόρια αλλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι καλύτερα η συγκεκριμένη να γίνετε έτσι.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η love30 είπε:

@jazz το στηθος δεν με ποναει αλλα ετσι ετσι να πονας σαν πονους περιοδου ειναι καλοοοοοοοοο ειναι θετικοοοοο εγω ετσι ποναγα τουλαχιστον τωρα δεν ξερω σε καθε γυναικα πως ειναι αλλα εγω λεω για τα δικα μου 

σήμερα ομως τιποτα.. Γενικα νιωθω σαν να ξεπρηστηκα. Μια μέρα έμεινε ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...