Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα ! !Όπως διαβάσατε από το τίτλο εχω 2 μηνες καθυστέρηση!!έκανα ένα τεστ στα γενέθλιά μου 6Ιανουαριου  και βγήκε αρνητικό ! είχα κάτι ροζ..Δεν τα έδωσα σημασία αλλά έχω φτάσει στους 2 μηνες και ανησυχώ πονάω στην κοιλιά είμαι πρησμενη πονάει το στήθος μου αλλά ος εκεί!περιμένω να αδιαθετησω τόσες μέρες αλλά τίποτα!Δεν το ρισκάρω να αγοράσω τεστ ακόμη γιατί μπορεί και να αδιαθετησω. ...πφφφφφ :(

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! !Όπως διαβάσατε από το τίτλο εχω 2 μηνες καθυστέρηση!!έκανα ένα τεστ στα γενέθλιά μου 6Ιανουαριου  και βγήκε αρνητικό ! είχα κάτι ροζ..Δεν τα έδωσα σημασία αλλά έχω φτάσει στους 2 μηνες και ανησυχώ πονάω στην κοιλιά είμαι πρησμενη πονάει το στήθος μου αλλά ος εκεί!περιμένω να αδιαθετησω τόσες μέρες αλλά τίποτα!Δεν το ρισκάρω να αγοράσω τεστ ακόμη γιατί μπορεί και να αδιαθετησω. ...πφφφφφ :(

Εχεις μιλησει με τν γυναικολογο σ???γενικα εχεις σταθερο κυκλο???

Δημοσίευση

Όχι δεν έχω πάει σε γυναικολογο....(ποτέ δεν έχω παει) ο Λόγος είναι γιατί φοβάμαι να πάω....Όχι δεν έχω σταθερό κύκλο....Αλλά ξέρω ότι αδιαθετω συνήθως προς τέλος του μήνα...Τον Δεκέμβριο όλα καλά μετά όμως χάθηκε :( Δεν ξέρω τι να κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Όχι δεν έχω πάει σε γυναικολογο....(ποτέ δεν έχω παει) ο Λόγος είναι γιατί φοβάμαι να πάω....Όχι δεν έχω σταθερό κύκλο....Αλλά ξέρω ότι αδιαθετω συνήθως προς τέλος του μήνα...Τον Δεκέμβριο όλα καλά μετά όμως χάθηκε :( Δεν ξέρω τι να κάνω 

Μιλας σοβαρα???δν εχεις παει ποτε σε γυναικολογο??δλδ δν εχεις κανει τεστ παπ κ κολπικο ποτε???ποσο χρονων εισαι??θα πρεπε να ειχεσ παει!!!αλλα κ τωρα μονο ενας ειδικος θα σ βοηθησει κανεις αλλος!!θα πρεπει να πασ σ γυναικολογο.δν καταλαβαινω τν λογο π φοβασαι!!

Δημοσίευση

Θεωρώ αδιανόητο ότι το 2017 υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν πάει ποτέ σε γυναικολόγο ενώ έχουν σεξουαλική ζωή!!!Μακάρι να μπορούσα να σου περιγράψω με λόγια σε πόσο μεγαλο κινδυνο θέτεις την υγεία σου..Πηγαινε στο γιατρο οχι αύριο, χθες. Δείξε στον εαυτό σου τη φροντιδα που του αξιζει.. Ολα τα γυναικολογικά προβλήματα λυνονται με τη σωστή ιατρικη παρακολούθηση η απουσία της οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική για τη γυναικεία υγεία..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Ντρέπομαι να πάω...ακούω κοπέλες που πάνε και δεν ξέρω ντρέπομαι 

Καλά ανθρώπινο είναι να ντρέπεσαι, εχω 3-4 φίλες που δε θέλουν με τίποτα να πάνε σε άνδρα γυναικολόγο και για αυτό πηγαίνουν σε γυναίκα γιατρό. Αυτό νορμάλ μου φαίνεται, αλλά να μην πηγαινεις καθόλου.....;;; Που ζουμε;;;; Μόνο στο μεσαίωνα συνέβαιναν αυτά.

Δημοσίευση

Και αν είσαι όντως εγκυος πως θα αφήσεις το γιατρό να σε παρακολουθησει και οταν ερθει η ωρα να σε σεξεγεννησει;;; Εκτός αν γεννήσεις σπίτι με μαμή όπως γεννησε η προγιαγιά μου τη γιαγια μου το 1930..

Δημοσίευση

Ποσο ετων εισαι? Συμφωνω απολυτα με την gelie σε ολα οσα σου ειπε... Μν αφήνεις την υγεία σου στην ακρη γιατι ντρεπεσαι... Δν εισαι η μοναδική γυναίκα που θα δει ενας γιατρός... Ισα ισα το τεστ κ ο υπεριχος ειναι τελειος ανωδυνες εξετασεις... Δοξα το θεο να λεμε που εχει προχωρήσει τοσο η επιστήμη στα γυναικολογικα θεματα  και προλαβαινουμε τα χειροτερα. 

Δημοσίευση

Χαχαχα!μη με αποπερνεται βρε κορίτσια! Εγώ απλά ήθελα την γνώμη σας και τίποτα παραπάνω :/ και στο εξωτερικό είναι πολύ της μόδας να γεννάνε στο σπίτι σε φουσκωτη πισίνα !

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Χαχαχα!μη με αποπερνεται βρε κορίτσια! Εγώ απλά ήθελα την γνώμη σας και τίποτα παραπάνω :/ και στο εξωτερικό είναι πολύ της μόδας να γεννάνε στο σπίτι σε φουσκωτη πισίνα !

Αυτές οι γυναίκες που το τολμούν αυτό έχουν κάνει διπλάσιες εξετάσεις κ επισκέψεις σε γιατρούς ώστε να τους "επιτραπει" να πάρουν αυτό το ρίσκο.

Δημοσίευση

Υοtaki θα ειμαι ειλικρινης κοριτσι μου...Αρχικα μου εκανε εντυπωση ο τιτλος "2 μηνες" ;!!! Ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα κοριτσι μου...μετα μου εκανε 2η εντυπωση πως δεν εχεις παει σε γιατρο ποτε στην ζωη σου...Εριξα μια ματια στο προφιλ σου γιατι ειπα αποκλειεται μας κανει πλακα η κοπελα και για 3η μου εκπληξη διαπιστωνω πως δεν ειναι η πρωτη φορα που εχεις καθυστερηση μεγαλη και παλι ειχες ρωτησει στο φορουμ σχετικα..Ευχομαι να εισαι μικρη σε ηλικια για να μπορεσω να δικαιολογησω την ανωριμοτητα σου πανω στο κομματι της προστασιας του κορμιου σου που απαιτει σιγουρα επισκεψη σε γυναικολογο ΕΙΔΙΚΑ απο την στιγμη που εχεις σεξουαλικες σχεσεις. Να νιωθεις τυχερη που εχεις και προσβαση σε εξετασεις αλλες γυναικες δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα.... Αν δεν εισαι μικρη σε ηλικια σοκαρομαι η αληθεια ειναι οποτε απλα σε συμβουλευω να πας σε γιατρο αμεσα αντι να ρωτας σε φορουμ γιατι αυτες οι καθυστερησεις που εχεις κατα καιρους μπορει να οφειλονται σε καποιο προβλημα που αγνοεις αλλα αυτην την φορα μπορει να ειναι και ενα μωρακι που ειναι κριμα να το βαλεις σε κινδυνο απο την αγνοια σου ...

φιλικα!

Δημοσίευση

Προσπαθώ να μην κριτικάρω.. αλλά εδώ δεν αντέχω.. Ζητάω συγγνώμη αν φανώ αυστηρή..  Καταρχήν να πω το προφανές? πως μπορεί να είσαι έγκυος εδώ και βδομάδες και να μην το ξέρεις.. Και δεν παίρνεις εδώ και 2 μήνες τεστ γιατί "μπορεί" να αδιαθετήσεις?? και τι έγινε? πάρε ξανά και ας βγει αρνητικό..  Μήπως είναι ψεύτικο όλο αυτό? Δεν μπορώ να διανοηθώ το όλο concept της συζήτησης.. Δηλαδή ζεις στο εξωτερικό, χρησιμοποιείς υπολογιστή, γράφτηκες σε forum κτλ κτλ.. (φαντάζομαι έχεις e mail, facebook κτλ)  Αρα δεν είναι ότι είσαι κάπου σε κάποιο βουνό Heidi και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.. άρα? Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. 

Όσον αφορά τις γυναίκες που γεννάνε στο σπίτι, υπάρχει γιατρός που τις παρακολουθεί στενά και επιτρέπει τέτοιου είδους τοκετό.. (κάτι για το οποίο διαφωνώ, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν έχει σημασία)  

• admin locked this topic
Δημοσίευση

Θα ελέγξουμε αν το συγκεκριμένο προφίλ αντιστοιχεί σε αληθινή κοπέλα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ.

Μέχρι να το διευκρινίσουμε δεν έχει το δικαίωμα να ξαναδημοσιεύει στο φόρουμ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Απαντήσεις

• Ελα κορίτσι μου μπράβο όλα καλά είναι και η αίματος θα είναι καλή θα δεις ☺️ τέλεια όλα πηγαίνουν μια χαρά ! με το καλό να πάτε και στο καινούργιο σπίτι σας  δεν πειράζει μωρέ αν έχεις και δουλειές να στέλνεις όποτε εχεις χρόνο εγώ μπαίνω κάθε μέρα χαζό κοιτάω ☺️ Σου είπε για φύλο τίποτα; Ή δεν θέλετε να το μάθετε ακόμα ;  εγώ καλά είμαι πήγαμε μια βόλτα εχτές με τα παιδεία να πάρουμε κανένα χριστουγεννιάτικο η εγκυμοσύνη πάει καλά έχω μπει και στο δεύτερο τρίμηνο οπότε κάπως ένα κομμάτι άγχους έχει υποχωρήσει ,έχω πετάξει και κοιλιτσα 🥰  εσύ από συμπτώματα πως είσαι; 
    • Καλησπερα! Τωρα ειδα το μήνυμα σου.. λοιπον εχω κανει εκει ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες με τον Μαστρομηνα και οταν αποφασισα να αλλαξω εκανα ραντεβου με τον Δουλιωτη και την Τραχανα..ειχα καταληξει στον 1ο, αλλα μετα ρωτησα και τον ενδοκρινολογο μου εαν εχει καποιον να μ προτείνει (εκεινος ειναι στο Ιασω), μου προτεινε τον Χριστοπουλο εκανα ραντεβου μαζι του κ ενιωσα πιο ηρεμη..ολοι μου μιλουσαν κατευθειαν για επομενη ωοληψια ενω εχω 2 στην καταψυξη..  Η αλλαγη ειναι πανεύκολη.. οταν πας στην μονάδα ζητας να αλλαξουν απλα γιατρο στην καρτελα σου.. αν πας απλα να κανεις καποιο ραντεβου με γιατρο στην μοναδα κ δεν εισαι σιγουρη απλα το λες..δηλαδη τι εννοω, εμενα μ ετυχενα παω στον Δουλιωτη στο ιατρειο του πρωτα αλλα κανονισαμε να παω κ απο την μοναδα να δουμε καποια πραγματα. Οταν πηγα στη γραμματεια με ρωτησαν αν θελω να αλλαξουν γιατρο στην καρτέλα μου και τους ειπα οχι ακομα απλα κανω καποια ραντεβου κ με αλλους γιατρους..αυτο..
    • Αχ κοπέλα μου ήθελα από χθες να σου στείλω και ξεχάστηκα γιατί προχθές μετά την αυχενική βγηκαμε μια βόλτα.. Και τώρα μόλις το θυμήθηκα. Έχουμε και μετακόμιση και δεν χαλάρωσα καθόλου.  Όλα καλά! Οι μετρήσεις καλές. Περιμένω την παπει για να γίνει συνδυασμός με τ αποτελέσματα και να μου πουν αν είναι όλα εντάξει.  Εσύ πως είσαι;
    • @pennakiΜε το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε τέλεια κ να πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας!!!! Μην σκέφτεσαι άλλο τη διαδικασία, πάει περασε κ ούτε επηρέασε καπου, η εμφύτευση γίνεται λίγο αργότερα οπότε να είσαι χαρούμενη κ με θετική σκέψη!! Εγώ τους μιλούσα (3 είχαμε βάλει, 1 εμφυτευθηκε) αλλά χαιδευα κοιλιτσα απο την αρχή κ τους μιλούσα. 😜 Σε όλες κορίτσια μου να είναι αυτή η προσπάθεια η τυχερή!!! 💕  Εμένα από χάπια μου μείωσε το utrogestan, από 6 την ημέρα το έριξε στα 4. Και πάλι πολλά μου φαίνονται αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.. Απλά αγχωνομουν γιατι τα καταπίνω κ μηπως επηρέασαν το συκώτι, αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Μονο σίδηρο δεν παίρνω ακόμη, μαγνήσιο, ασβέστιο και φολικο παίρνω. Διανύω την 24 βδομάδα.  (Σορρυ αλλά εχω χάσει επαφή γιατί είχα φρικάρει που δεν καταλαβαινα το μωρό κ έπεφτα όλο σε δυσάρεστα οποτε δεν έμπαινα πουθενά..) 
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!!  Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!! Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!!  Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά..  Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂  Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊  Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε. Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...