Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα ! !Όπως διαβάσατε από το τίτλο εχω 2 μηνες καθυστέρηση!!έκανα ένα τεστ στα γενέθλιά μου 6Ιανουαριου  και βγήκε αρνητικό ! είχα κάτι ροζ..Δεν τα έδωσα σημασία αλλά έχω φτάσει στους 2 μηνες και ανησυχώ πονάω στην κοιλιά είμαι πρησμενη πονάει το στήθος μου αλλά ος εκεί!περιμένω να αδιαθετησω τόσες μέρες αλλά τίποτα!Δεν το ρισκάρω να αγοράσω τεστ ακόμη γιατί μπορεί και να αδιαθετησω. ...πφφφφφ :(

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! !Όπως διαβάσατε από το τίτλο εχω 2 μηνες καθυστέρηση!!έκανα ένα τεστ στα γενέθλιά μου 6Ιανουαριου  και βγήκε αρνητικό ! είχα κάτι ροζ..Δεν τα έδωσα σημασία αλλά έχω φτάσει στους 2 μηνες και ανησυχώ πονάω στην κοιλιά είμαι πρησμενη πονάει το στήθος μου αλλά ος εκεί!περιμένω να αδιαθετησω τόσες μέρες αλλά τίποτα!Δεν το ρισκάρω να αγοράσω τεστ ακόμη γιατί μπορεί και να αδιαθετησω. ...πφφφφφ :(

Εχεις μιλησει με τν γυναικολογο σ???γενικα εχεις σταθερο κυκλο???

Δημοσίευση

Όχι δεν έχω πάει σε γυναικολογο....(ποτέ δεν έχω παει) ο Λόγος είναι γιατί φοβάμαι να πάω....Όχι δεν έχω σταθερό κύκλο....Αλλά ξέρω ότι αδιαθετω συνήθως προς τέλος του μήνα...Τον Δεκέμβριο όλα καλά μετά όμως χάθηκε :( Δεν ξέρω τι να κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Όχι δεν έχω πάει σε γυναικολογο....(ποτέ δεν έχω παει) ο Λόγος είναι γιατί φοβάμαι να πάω....Όχι δεν έχω σταθερό κύκλο....Αλλά ξέρω ότι αδιαθετω συνήθως προς τέλος του μήνα...Τον Δεκέμβριο όλα καλά μετά όμως χάθηκε :( Δεν ξέρω τι να κάνω 

Μιλας σοβαρα???δν εχεις παει ποτε σε γυναικολογο??δλδ δν εχεις κανει τεστ παπ κ κολπικο ποτε???ποσο χρονων εισαι??θα πρεπε να ειχεσ παει!!!αλλα κ τωρα μονο ενας ειδικος θα σ βοηθησει κανεις αλλος!!θα πρεπει να πασ σ γυναικολογο.δν καταλαβαινω τν λογο π φοβασαι!!

Δημοσίευση

Θεωρώ αδιανόητο ότι το 2017 υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν πάει ποτέ σε γυναικολόγο ενώ έχουν σεξουαλική ζωή!!!Μακάρι να μπορούσα να σου περιγράψω με λόγια σε πόσο μεγαλο κινδυνο θέτεις την υγεία σου..Πηγαινε στο γιατρο οχι αύριο, χθες. Δείξε στον εαυτό σου τη φροντιδα που του αξιζει.. Ολα τα γυναικολογικά προβλήματα λυνονται με τη σωστή ιατρικη παρακολούθηση η απουσία της οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική για τη γυναικεία υγεία..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Ντρέπομαι να πάω...ακούω κοπέλες που πάνε και δεν ξέρω ντρέπομαι 

Καλά ανθρώπινο είναι να ντρέπεσαι, εχω 3-4 φίλες που δε θέλουν με τίποτα να πάνε σε άνδρα γυναικολόγο και για αυτό πηγαίνουν σε γυναίκα γιατρό. Αυτό νορμάλ μου φαίνεται, αλλά να μην πηγαινεις καθόλου.....;;; Που ζουμε;;;; Μόνο στο μεσαίωνα συνέβαιναν αυτά.

Δημοσίευση

Και αν είσαι όντως εγκυος πως θα αφήσεις το γιατρό να σε παρακολουθησει και οταν ερθει η ωρα να σε σεξεγεννησει;;; Εκτός αν γεννήσεις σπίτι με μαμή όπως γεννησε η προγιαγιά μου τη γιαγια μου το 1930..

Δημοσίευση

Ποσο ετων εισαι? Συμφωνω απολυτα με την gelie σε ολα οσα σου ειπε... Μν αφήνεις την υγεία σου στην ακρη γιατι ντρεπεσαι... Δν εισαι η μοναδική γυναίκα που θα δει ενας γιατρός... Ισα ισα το τεστ κ ο υπεριχος ειναι τελειος ανωδυνες εξετασεις... Δοξα το θεο να λεμε που εχει προχωρήσει τοσο η επιστήμη στα γυναικολογικα θεματα  και προλαβαινουμε τα χειροτερα. 

Δημοσίευση

Χαχαχα!μη με αποπερνεται βρε κορίτσια! Εγώ απλά ήθελα την γνώμη σας και τίποτα παραπάνω :/ και στο εξωτερικό είναι πολύ της μόδας να γεννάνε στο σπίτι σε φουσκωτη πισίνα !

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Yotaki είπε:

Χαχαχα!μη με αποπερνεται βρε κορίτσια! Εγώ απλά ήθελα την γνώμη σας και τίποτα παραπάνω :/ και στο εξωτερικό είναι πολύ της μόδας να γεννάνε στο σπίτι σε φουσκωτη πισίνα !

Αυτές οι γυναίκες που το τολμούν αυτό έχουν κάνει διπλάσιες εξετάσεις κ επισκέψεις σε γιατρούς ώστε να τους "επιτραπει" να πάρουν αυτό το ρίσκο.

Δημοσίευση

Υοtaki θα ειμαι ειλικρινης κοριτσι μου...Αρχικα μου εκανε εντυπωση ο τιτλος "2 μηνες" ;!!! Ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα κοριτσι μου...μετα μου εκανε 2η εντυπωση πως δεν εχεις παει σε γιατρο ποτε στην ζωη σου...Εριξα μια ματια στο προφιλ σου γιατι ειπα αποκλειεται μας κανει πλακα η κοπελα και για 3η μου εκπληξη διαπιστωνω πως δεν ειναι η πρωτη φορα που εχεις καθυστερηση μεγαλη και παλι ειχες ρωτησει στο φορουμ σχετικα..Ευχομαι να εισαι μικρη σε ηλικια για να μπορεσω να δικαιολογησω την ανωριμοτητα σου πανω στο κομματι της προστασιας του κορμιου σου που απαιτει σιγουρα επισκεψη σε γυναικολογο ΕΙΔΙΚΑ απο την στιγμη που εχεις σεξουαλικες σχεσεις. Να νιωθεις τυχερη που εχεις και προσβαση σε εξετασεις αλλες γυναικες δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα.... Αν δεν εισαι μικρη σε ηλικια σοκαρομαι η αληθεια ειναι οποτε απλα σε συμβουλευω να πας σε γιατρο αμεσα αντι να ρωτας σε φορουμ γιατι αυτες οι καθυστερησεις που εχεις κατα καιρους μπορει να οφειλονται σε καποιο προβλημα που αγνοεις αλλα αυτην την φορα μπορει να ειναι και ενα μωρακι που ειναι κριμα να το βαλεις σε κινδυνο απο την αγνοια σου ...

φιλικα!

Δημοσίευση

Προσπαθώ να μην κριτικάρω.. αλλά εδώ δεν αντέχω.. Ζητάω συγγνώμη αν φανώ αυστηρή..  Καταρχήν να πω το προφανές? πως μπορεί να είσαι έγκυος εδώ και βδομάδες και να μην το ξέρεις.. Και δεν παίρνεις εδώ και 2 μήνες τεστ γιατί "μπορεί" να αδιαθετήσεις?? και τι έγινε? πάρε ξανά και ας βγει αρνητικό..  Μήπως είναι ψεύτικο όλο αυτό? Δεν μπορώ να διανοηθώ το όλο concept της συζήτησης.. Δηλαδή ζεις στο εξωτερικό, χρησιμοποιείς υπολογιστή, γράφτηκες σε forum κτλ κτλ.. (φαντάζομαι έχεις e mail, facebook κτλ)  Αρα δεν είναι ότι είσαι κάπου σε κάποιο βουνό Heidi και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.. άρα? Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. 

Όσον αφορά τις γυναίκες που γεννάνε στο σπίτι, υπάρχει γιατρός που τις παρακολουθεί στενά και επιτρέπει τέτοιου είδους τοκετό.. (κάτι για το οποίο διαφωνώ, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν έχει σημασία)  

• admin locked this topic
Δημοσίευση

Θα ελέγξουμε αν το συγκεκριμένο προφίλ αντιστοιχεί σε αληθινή κοπέλα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ.

Μέχρι να το διευκρινίσουμε δεν έχει το δικαίωμα να ξαναδημοσιεύει στο φόρουμ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...