Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου ✨  Εύχομαι να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα και προσεχώς αναμένουμε όσες μείναμε τα πρωτοχρονιάτικα μωράκια 💕💕💕 @Maya_μου να σας ζήσει η μπεμπουλα σας, στην ώρα της η κυρία, σωστή Αιγόκερως 🤭🤭 φαντάζομαι θα έχετε λιώσει με το χριστουγεννιάτικο μπεμπακι 🎄🎁😍 πως είσαι; Θα χετε πάρει εξιτήριο μέχρι τώρα σίγουρα Ε; @Kiddo μου εσένα περιμένουμε τώρα, έτσι χαλαρή και με αυτοπεποίθηση όπως είσαι, έτσι να παραμένεις ♥️♥️ το χεις!! Εγώ κορίτσια μου χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα εδώ την κολλητουλα μου με τη βαπτιστηρα μου κι ήθελα έτσι να απολαύσω κάθε στιγμή! Η γλυκούλα μου είναι μόλις 2 αλλά τραγουδούσε σε εναλλαγή όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια για το μπέμπη χαχαχα βέβαια έβαλε το χεράκι της στην κοιλιά και της έδωσε μια κλωτσιτσα ο μικρός και φοβήθηκε η καημένη, δε ξανά επιχείρησε να βάλει χέρακι 😂😂 Χθες είχαμε και το εβδομαδιαίο ραντεβού μας! Που λέτε τις τελευταίες μέρες είχα 2 φορές διαρροές, όχι απ' αυτές που σας έλεγα της ακράτειας 😅😅 και σκέφτηκα μήπως είναι αμνιακό υγρό μιας και οι μαίες μου είχαν επισημάνει ότι τα νερά μπορεί να σπάσουν και σε δόσεις. Εδώ μάλιστα μας είπαν ότι το αμνιακό υγρό ίσως έχει μυρωδιά σπέρματος ή χλωρίνης 🤣🤣🤣🤣 μη με ρωτήσετε πως προκύπτει αυτό, αλλά εμένα τέλος πάντων σίγουρα δε μου μύριζαν για ούρα και κάπως θορυβήθηκα μήπως και επειδή συνοδεύονταν κι από Braxton hicks. Εν τέλη εχθές ο γιατρός μου πήρε δείγμα κολπικά κι επιβεβαίωσε ότι είναι απλά κολπικά υγρά, οπότε δεν! Δεν έκανε καμία άλλη ενέργεια μόνο δείγμα, πράγμα που το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί φαίνεται να μείνει πιστός στο πλάνο μας και δε προσπαθεί να "προκαλέσει" τίποτα. (Θυμάστε ότι έχω trust issues έτσι;;; 🤣🤣) Κατά τ αλλά στον καρδιοτογραφο είχα 1-2 συσπασουλες αλλά ακανόνιστες. Ο μικρός έδωσε ρεσιτάλ όπως και την προηγούμενη φορά. Κάναμε και υπέρηχο, είναι κάπου στα 3326γρ και έχει μπει για τα καλά το κεφαλάκι στη λεκάνη μου! Μάλιστα έχει γυρίσει και με την ιδανική, κατά τα λεγόμενα του γιατρού, θέση με το πρόσωπο να αντικρίζει την πλάτη μου. Όλα καλά, επόμενο τσεκ 2/01, κλασσικα την Πέμπτη 🙏🏻  
    • @Barbiee @Demy93 με φρούτα ξεκινάτε; Άντε, να μας πείτε πώς θα το δεχτούν!  Εμείς 6 μηνών μας είπε θα ξεκινήσουμε με φρούτα!
    • Εσείς θηλάζετε σε διάφορες στάσεις; Εμένα θέλει μόνο ξαπλωτός! Δεν μπορώ να κάτσω καναπέ δλδ, θέλει στο κρεβάτι! Λες μεγαλώνοντας να θηλάζει και σε άλλες στάσεις; Να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις βρε αδερφέ 😅 έχω και ωραία πολυθρόνα κι ούτε που καθόμαστε!
    • Ξυπνάει το βράδυ και δεν ξανακοιμάται μετά; Ειδες; Μια χαρά είναι το κορίτσι! 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σου, ειλικρινά, πολύ κρίμα 😢😢 Η αποβολή με χάπια είναι ουσιαστικά τα κολπικά υπόθετα που χορηγούνται για την πρόκληση τοκετού. Έτσι είχα αποβάλλει κι εγώ πέρυσι την πρώτη μου εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε. Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά ειναι γενικά δύσκολη διαδικασία... Εμένα τότε η γιατρός μου είχε πει να περιμένω μήπως αποβληθεί μόνο του, αλλά τελικά δεν άντεξα στη σκέψη της όλης κατάστασης και ζήτησα τα χάπια. Δυσκολεύτηκα αρκετά, γιατί πήρε μέρες και έπρεπε να επαναλάβω τη διαδικασία, αλλά τη δεύτερη φορά η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 3-4 ώρες... Θα χρειαστείς σίγουρα έναν άνθρωπο δίπλα σου γιατί δε ξέρεις πως θα σε βρει και φιλική συμβουλή - έχε σερβιετες λοχείας ή τέλος πάντων αυτές για βαριά ροή. Οι γιατροί δυστυχώς δε σε προετοιμάζουν σωστά για κάτι τέτοιο, λένε ότι θα είναι σαν μια "βαριά περίοδος" αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ παραπάνω απ' αυτό... Δεν έχω κάνει αποξεση ποτέ για να συγκρίνω ποια μέθοδος είναι λιγότερο ανώδυνη, αλλά απ' αυτά που διαβάζω απ' τα κορίτσια εδώ, φαίνεται να είναι πιο γρήγορη διαδικασία με λιγότερο το σωματικό κόστος.  Όπως και να χει σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και καλή δύναμη 🫂💖 Υ.Γ. σου εύχομαι το ουράνιο τόξο σου να έρθει σύντομα 🌈✨
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...