Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Υπαρχουν αλλες μαμαδες μς τους ιδιους προβληματισμους με εμενα; τα 2 παιδακια μου ειναι 9 κ 14ετων. αυτα ειναι ενθουσιασμενα με την ιδεα, αλλα εγω ειμαι σιγουρη οταν παμε κ δουν το σχολειο, την γλωσσα, τους διαφορετικους ανθρωπους κ τον καιρο θα δυσκολευτουν.εχει περασει κανενας αλλος τα ιδια;  τι μπορω να κανω για να τα προετοιμασω;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι είσαι έγκυος;;;; Τώρα το πήρα είδηση! Εύχομαι με το καλό! Απίστευτο έτσι; Υποθέτω κ αυτό φυσιολογικά σωστά; Εύχομαι με το καλό!
    • Φφφφφ για να δούμε..23 βδομάδα εγώ.. έχει φουσκώσει το κιλουμπι για αυτό δε μπορώ.. φαντάσου να πάει 30 με οξυγόνο θα κοιμάμαι 😄😄
    • Έκανα και καλλιέργεια τον Ιούνιο όλα καλά ήταν, αλλά αυτά αλλάζουν! Πάντως και με άλλες που το συζήτησα μου είπαν ότι είχαν υγρά πολλά κλπ.  Από δυσποια προσπαθώ να ξαπλώνω στο πλάι γιατί αλλιώς δεν μπορώ να πάρω ανάσα καλά. Αλλά και στο πλάι κάποιες φορές με πιάνει ταχυκαρδία. 
    • Ποια εβδομάδα είσαι? εμένα Μ πΕ αρχές τ μήνα τ Αυγούστου θα κάνουμε κ καλλιέργεια..Ρώτα τη γιατρό σου αν σε ανησυχεί.  Από δύσπνοια πως πάμε?χθες ξύπνησα 5 το πρωί δεν μπορούσα να ανασανω..κ τώρα που ξάπλωσα πάλι τα ίδια 
    • Κοριτσι μου, να σου ζήσει το μωράκι! Μέχρι να ξαναστρωσει ο κυκλος σου θέλει να περάσουν μερικοί κυκλοι!  Οπότε μην περιμένεις να σου έρχεται ακριβώς η περίοδος..Κι εγώ τις πρώτες φορές είχα μεγαλύτερο κύκλο από αυτόν που είχα πριν μείνω έγκυος  Παρόλα αυτά αν δεις ότι καθυστερεί πολύ ή φοβάσαι ότι δεν ήσασταν αρκετά προσεκτικοί με τπν άντρα σου μπορείς να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης ή χοριακή για να είσαι σίγουρη! 
  • Προσθήκη...