Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πόσες προσπαθούμε για μωράκι??

Featured Replies

Δημοσίευση

Σοφία μου δεν θέλω να σε αγχώσω κι άλλο αλλά ποτέ δεν θα σταματήσεις να αγχώνεσαι!!!!!

Πολύ καλό το μωρό σου...έμαθες φύλλο ή το κράτησε κρυφό?

• Απαντήσεις 4.1k
  • Εμφανίσεις 366.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλο βράδυ κορίτσια μου...

• Τετοια μερα του χρόνου......θα ηθελα να συζηταμε όλες ξανα και να λέμε: "θυμάστε τότε που αγχωνομασταν...και τωρα εχουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας!!!!!" ???????????????????????????????

Posted Images

Δημοσίευση
στις On ‎5‎/‎10‎/‎2017 at 1:28 ΜΜ, ο/η ditaki είπε:

Σοφία μου δεν θέλω να σε αγχώσω κι άλλο αλλά ποτέ δεν θα σταματήσεις να αγχώνεσαι!!!!!

Πολύ καλό το μωρό σου...έμαθες φύλλο ή το κράτησε κρυφό?

Αυτό πιστεύω και εγώ..οσο για το φυλλο είμαι σίγουρη ότι είδε αλλα μου είπε ότι την άλλη φορα θα μου πει για να είναι απολυτα σίγουρος...ξερω και από άλλες κοπέλες ότι ο συγκεκριμένος γιατρός ενώ βλεπει ποτε δεν λέει στην αυχενική..το αφήνει για την επομενη φορα...

Δημοσίευση

Ε καλά δεν πειράζει....θα μάθεις σε λίγες μέρες!

Εγώ στην αυχενική το είχα μάθει από τον εμβρυολόγο και μας το επιβεβαίωσε 2 εβδομάδες μετά και ο γυναικολόγος.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Ε καλά δεν πειράζει....θα μάθεις σε λίγες μέρες!

Εγώ στην αυχενική το είχα μάθει από τον εμβρυολόγο και μας το επιβεβαίωσε 2 εβδομάδες μετά και ο γυναικολόγος.

Εεε ναι είναι το λιγοτερο που πρεπει να μας απασχολει..αληθεια κορίτσια μετα από ποια εβδομαδα  θεωρείται ότι εχουμε περασει αρκετα από το σταδιο πιθανης αποβολης...??από ποτε δηλαδή αρχιζουμε να ειμαστε λιγο πιο σιγουρες..??

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sofia89 είπε:

Εεε ναι είναι το λιγοτερο που πρεπει να μας απασχολει..αληθεια κορίτσια μετα από ποια εβδομαδα  θεωρείται ότι εχουμε περασει αρκετα από το σταδιο πιθανης αποβολης...??από ποτε δηλαδή αρχιζουμε να ειμαστε λιγο πιο σιγουρες..??

Εμενα ο γυναικολογος μου ειπε οτι το πρωτο "μαξιλαρακι" ειναι η 8η βδομαδα κ το δευτερο στην 12η!! :)

Δημοσίευση

Δοξα σοι ο θεος λοιπον τα περασαμε και τα δυο επιτυχως..!!!από ότι ειχα ακουσει και εγω μετα την αυχενικη μπορούμε να ειμαστε λιγο πιο σιγουρες..!!!

Δημοσίευση
στις On 9/9/2017 at 1:51 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Μπράβο χέρομαι πάντα καλά να είσαι και όλος ο κόσμος... Απουσίες πολλές και από πολλές χαχα. Εγώ μπαίνω από τηλ και δεν με πολυβολευει..Καλα είμαι και εγώ θα ξεκινήσω αυτό το μήνα πάλι εσύ τι έκανες 

Γλυκιά μου καρεν τι κάνεις???δυστυχώς εμένα χάλασε το κινητό μου και δεν μπορούσα να γράψω μέσα στο φόρουμ.. Αλλά σας παρακολουθώ και σας νοιάζομαι..  Τι κάνεις πώς είσαι... 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια, εμεις αυτο το μηνα ξεκιναμε προσπαθειες! Ελπιζω να ερθει οσο το δυνατον πιο συντομα!! Καλη επιτυχια σε ολες! Ειστε πολυ ωραια παρεα και χαιρομαι πολυ που απο δω και στο εξης ηρθε η ωρα να συμμετεχω κι εγω!!!:x

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

καλησπερα κοριτσια, εμεις αυτο το μηνα ξεκιναμε προσπαθειες! Ελπιζω να ερθει οσο το δυνατον πιο συντομα!! Καλη επιτυχια σε ολες! Ειστε πολυ ωραια παρεα και χαιρομαι πολυ που απο δω και στο εξης ηρθε η ωρα να συμμετεχω κι εγω!!!:x

Καλησπέρα  σου εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομο  ??

Δημοσίευση

Εμείς προσπαθούμε εδώ και 4 μήνες! ειμαι 25 χρονων και ο συζυγος μου 28.. Αυτό το μήνα  θα είναι η Πέμπτη μας προσπάθεια! Καλή τύχη σε όλες με θετική σκέψη!!! :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.