Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα σε ολες..θα ηθελα να σας εξομολογηθω κατι γιατι θα σκασω..χθες εγινε ενα περιστατικο στη δουλεια μου που με αγχωσε κ με πιεσε υπερβολικα εκ μερους ενος συνεργατη μου, που ειχε την απαιτηση να διεκπεραιωσω μια υποθεση πολυ αμεσα..Στεναχωρηθηκα σε σημειο που κλειστηκα στο γραφειο μου κ εβαλα τα κλαματα..Να σημειωσω οτι ειμαι μολις 11 βδομαδων, η εγκυμοσυνη μου ειναι ακομη μικρουλα και δεν την εχω ακομη ανακοινωσει..και ουτε βεβαια θελω να με θεωρουν "αρρωστη" που δεν θελει ή αρνειται να δουλεψει, αλλα δεν ξερω βρε κοριτσια, ενα περιεργο αισθημα δικαιοσυνης με πλημμυρισε κ ολο ελεγα απο μεσα μου γιατι με πιεζουν ετσι.. Το αποτελεσμα ηταν να γυρισω μετα τη δουλεια πολυ στεναχωρημενη, να τα βαλω με ολους, οι ορμονες μου χτυπησαν κοκκινο!! Φοβαμαι για την κουκιδιτσα μηπως επαθε τιποτε, περσι μια φιλη μου που πανω στα νευρα της τσακωθηκε με τον συζυγο της επαθε αποκολληση.. Προσπαθω να δω τα πραγματα πιο ηρεμα και να γινω πραγματικα ζαμαν φου αλλα αυτες οι ορμονες σε αυτην τη φαση σε κανουν πολυ ευερεθιστη..

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η annina είπε:

Κοριτσια καλημερα σε ολες..θα ηθελα να σας εξομολογηθω κατι γιατι θα σκασω..χθες εγινε ενα περιστατικο στη δουλεια μου που με αγχωσε κ με πιεσε υπερβολικα εκ μερους ενος συνεργατη μου, που ειχε την απαιτηση να διεκπεραιωσω μια υποθεση πολυ αμεσα..Στεναχωρηθηκα σε σημειο που κλειστηκα στο γραφειο μου κ εβαλα τα κλαματα..Να σημειωσω οτι ειμαι μολις 11 βδομαδων, η εγκυμοσυνη μου ειναι ακομη μικρουλα και δεν την εχω ακομη ανακοινωσει..και ουτε βεβαια θελω να με θεωρουν "αρρωστη" που δεν θελει ή αρνειται να δουλεψει, αλλα δεν ξερω βρε κοριτσια, ενα περιεργο αισθημα δικαιοσυνης με πλημμυρισε κ ολο ελεγα απο μεσα μου γιατι με πιεζουν ετσι.. Το αποτελεσμα ηταν να γυρισω μετα τη δουλεια πολυ στεναχωρημενη, να τα βαλω με ολους, οι ορμονες μου χτυπησαν κοκκινο!! Φοβαμαι για την κουκιδιτσα μηπως επαθε τιποτε, περσι μια φιλη μου που πανω στα νευρα της τσακωθηκε με τον συζυγο της επαθε αποκολληση.. Προσπαθω να δω τα πραγματα πιο ηρεμα και να γινω πραγματικα ζαμαν φου αλλα αυτες οι ορμονες σε αυτην τη φαση σε κανουν πολυ ευερεθιστη..

Καλημέρα Annina κοίταξε τωρα που διανυείς την πιό όμορφη φαση της ζωής σου να είσαι πολύ ηρεμη οι εγκυούλες είναι πιό ευαίσθητες ομως να σκέφτεσαι μόνο το νινί που θα φέρεις στον κόσμο. Εγώ περυσι ημουν συνέχεια σε εντάσεις με την δουλειά έδιωξα και πόσα ατομα απο τα νευρα μου. Το μωράκι δέν επαθε κάτι χιχιιχ βγήκε λίγο νευρόσπασμα σαν κ εμένα, ομως να ξέρεις οτι πρέπει να γινεις λιγο αναισθητούλα θα το καταφερεις αν με οτι γίνεται σκεφτεσαι αμεσως το μπεμπέ σου γιατί και αργότερα στην εγκυμοσυνη δεν πρέπει να ανεβαζεις πίεση είναι επικινδυνο. Φιλάκια 

Δημοσίευση

Aχ σ' ευχαριστω πολυ Κωνσταντινα-ερη μου...αυτό με την πίεση με ταρακούνησε λίγο..έχεις δίκιο!!! ευτυχώς Σάββατο σήμερα, θα ηρεμήσω μέχρι Δευτέρα και δεν  ξαναδίνω σημασία σε κανέναν πέρα απτο μπεμπέ..

Δημοσίευση

@annina Καταρχήν, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και όλα να σου πάνε καλά! Εγώ που είμαι στην 28 εβδομάδα θα σου πω για ορμόνες! Έχω φτάσει στο σημείο να κλαίω με μια συγκηνητική διαφήμιση...Πρέπει να σκέφτεσαι το μωρό και τον εαυτό σου φυσικά - γιατί αν δεν είσαι εσύ πρώτα καλά δεν θα είναι και το μωρό σου. Να γίνεις αναίσθητη ξαφνικά δεν μπορώ να το πιστέψω, αναίσθητος γεννιέται ο άνθρωπος και είναι μια χαρά ευτυχισμένος! Με τον καιρό θα το πεις και στην δουλειά και όλοι θα δείξουν περισσότερη κατανόηση - ελπίζω! - και η πίεση θα είναι λιγότερη!

Δημοσίευση

Ναι κοπελα μ πρεπει να ηρεμησεις κ να σκευτεσε το μωρο εγώ γεννησα πρόσφατα μετα απο μια αποβολή η ορμόνες σε κανουν πιο ευαισθητη αλλα μην φοβασε να σκευτεσε μόνο το μωρο και όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!  Οτι χειαζεσε να μ λες 

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω! Συνεχιζει κο αυτη η βδομαδα πολυ πιεστικη για μενα..αλλα αποφασισα να το ανακοινωσω σιγα σιγα. Ισως ειναι κ στο πλαισιο των ευρυτερων ορμονικων αλλαγων το γεγονος οτι αγχωνομαι σιγα σιγα. Σημερα πηρα day off για να παω για εξετασεις, κυστικη ινωση κλπ. 6/10 εχω αυχενικη και περιμενω πως κ πως!!! Τι βλεπουμε κοριτσια στην αυχενικη; Θα δω μωρακι; Τα αποτελεσματα να φανταστω μας τα δινουν την ιδια μερα ή η αγωνια αν ειναι ολα φυσιολογικα κραταει μια-δυο μερουλες; Καλημερα σε ολες!!!

Δημοσίευση

Θα δεις το μωράκι σου, θα μετρήσει ο γιατρός το μήκος της σπονδυλικής στήλης, το μήκος του αυχένα, την μυτούλα και θα δει συνολικά την ανάπτυξη του εμβρύου δλδ πόσο ταιριάζει με την ηλικία της κύησης. Τα αποτελέσματα τα παίρνεις αμέσως ή την επόμενη, αφού φυσικά θα έχεις κάνει και την εξέταση αίματος PAPP-A της οποίας τα αποτελέσματα συνδυάζονται με την αυχενική για πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ύπαρξης ή μη τρισωμιών. Συνήθως οι γιατροί λένε οι 2 εξετάσεις να γίνονται την ίδια μέρα για πιο καλό αποτέλεσμα. 

Δημοσίευση

annina καλημέρα! Σου εύχομαι κορίτσι μου να έχεις μία εύκολη εγκυμοσύνη και μία γρήγορη γέννα! Να είσαι καλά κι εσύ κι ο άντρας σου να χαιρεστε το μωράκι σας!! Τί κάθεσαι και σκας για τον κάθε άσχετο που θα πει το μακρύ και το κοντό του στη δουλειά;!; Πήγαινε απλώς για να μη χάσεις τη δουλειά σου. Θέλω να πω, περνα το όσο πιο ανώδυνα μπορείς. Κάνε μονο όσα υποχρεουσαι να κάνεις κι άντε γεια! Θέλει ηρεμία ή κατάσταση που βιωνεις! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου! Να σου πάνε όλα κατ'ευχη!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...