Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα μόλις ήρθα από την γιατρό και είμαι ανάσταση πριν δύο εβδομάδες είχα καθυστέρηση έκανα τεστ αρνητικό πάω στη γιατρό μετά από λίγες μέρες και μου λέει είσαι έγκυος είδε το σάκο όλα καλά θα έρθεις σε δέκα μέρες που θα είσαι στην 7 εβδομάδα να ακούσουμε καρδιά και να δούμε το έμβρυο πήγα σήμερα και μου λέει βλέπει το σάκο μεγάλωσε το μανιακό κάτι σαν δαχτυλίδι αλλά το έμβρυο όχι ακόμα να πάω σε τρεις μέρες ξανά μπορεί να έγινε καθυστέρηση στη σύλληψη ρε κορίτσια έτυχε σε καμία έχω αγχωθει πολύ μετά από τόσο καιρό να πάνε στραβά θα σκασω

Δημοσίευση

Ολα ειναι πιθανά..μπορει όντως να έγινε αργότερα η ωορρηξία και αρκετά αργότερα επομένως η σύλληψη..έχουν τύχει πολλές τέτοιες περιπτώσεις!μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι!ολα θα πάνε καλα!εφοσον η γιατρός σου δεν σου ειπε κατι αρνητικό ολα ειναι καλα!θετικη σκέψη μονο και ευχομαι σε λίγες μερες να ακούσετε μια καρδούλα να χτυπάει πολυ πολυ δυνατά!!

Δημοσίευση

Εισαι σίγουρη για το ποτε έκανες ωορρηξία;εννοω την παρακολουθήσες με κάποιο τεστ η υπερηχογράφικα;εξέταση χοριακης έκανες;κάνε μια εξέταση να δούμε μονάδες αυριο για την εβδ που βρίσκεσαι.να πιστεύεις πως ολα θα πάνε καλα και θα δεις που θα πάνε!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Anasta35 είπε:

Από την χοριακη τι μπορούμε να καταλάβουμε; 

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι θα ακούσεις την καρδούλα!!

Καταρχάς η χοριακη δεν θα σου δείξει το ποσό είσαι!!μπορεί να είχες κ μια μέρα καθυστέρηση κ να σου έβγαινε η χοριακη 5000...Τι σημαίνει αυτό;;;ότι είσαι π.χ. 6 εβδομάδων;; Όχι φυσικά δεν γίνεται αυτό μ έπιασε μέρα καθυστέρηση!!

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις χοριακη σήμερα το πρωί κ άλλη μια την Παρασκευή για να δεις αν ανεβαίνει.. Αν ανεβαίνει είσαι εντάξει..αλλά κ πάλι για μένα μιλά πρώτα με τον γιατρό κ πες του το για ν δεις τι θα σου πει κ εκείνος.. 

Το ποσό είσαι ακριβώς φαίνεται απο τον υπέρηχο που κάνεις.αλλα λογικά να πάνε όλα καλά σιγά σιγά θα αρχίσει να αναπτύσσεται το μωράκι σου κ μπορεί κάθε φορά που κάνεις υπέρηχο να βγαίνει κ λίγο πιο μεγάλη η ηλικία κυησης καλύτερα κράτα την τελευταία περίοδο σου ως αρχή όπως κάνουν κ οι γυναίκολογοι.

ποτε είχες τελευταία περίοδο;

Να ξέρεις υπάρχουν γυναίκες που άκουσαν καρδούλα κ 8η κ 9η εβδομάδα γι αυτό μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε! 

Δημοσίευση

Τελευταία περίοδο είχα 5 Ιουνίου αλλά το θέμα δεν είναι μόνο ξ καρδούλα του αλλά λέει δεν βλέπει έμβρυο βλέπει αυτό το μανιακό κάτι που δεν κατάλαβα μοιάζει σαν δαχτυλίδι πριν το έμβρυο δεν ξέρω θολωσα εκείνη την ώρα. Κάποιος μου είπε να πάω σε έναν γιατρό με καλύτερο υπερηχο γιατί τις δικιάς μου δεν είναι καλός και έκλεισα ραντεβού το απόγευμα γιατί κοντεύω να σκάσω 

Δημοσίευση

Διάβασα τον υπερηχο τις 5ης εβδομάδας και είδα πως και εκεί φαινόταν ο λεκυθικος ασκός άρα μετά από δύο εβδομάδες να φαίνεται πάλι το ίδιο σημαίνει προφανώς πώς δεν αναπτύσσεται αυτό κατάλαβα να μην έχω ελπίδες απλά τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρεις; 

Δημοσίευση

Αχ κορίτσι μου αλήθεια δεν τα ξέρω... Δεν μπορώ να σου πω ότι να ναι κ να σε άγχωσω...νομίζω πως μετά από δύο εβδομάδες θα έπρεπε να υπάρχουν έμβρυικα στοιχεία και ν φαίνεται μια κουκιδιτσα..καλύτερα να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου..

Δημοσίευση

Κούκλα μου παρακολουθώ τη συζήτηση κ την αγωνία σου! Πραγματικά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τη Δεύτερα να ακούσετε την καρδουλα του μωρού! Κάνε κουράγιο και υπομονή!!!! 

Δημοσίευση

Για να σε καθησυχάσω κάπως θα σου πω αυτό που συνέβει στην ξαδέρφη μου. Λόγω καθυστερημένης σύλληψης άκουσε τον καρδιακό παλμό μερικές μέρες αργότερα από το αναμενόμενο. Συμμερίζομαι πλήρως την αγωνία σου και ελπίζω να μας φέρεις καλά νέα την Δευτέρα!

Δημοσίευση

Μόλις γύρισα σπίτι τα ίδια ο σάκος μεγαλώνει ο λεκυθικος ασκός εκεί ακμαιος την Τετάρτη κλείσαμε ραντεβού τελευταίο υπερηχο πριν το καθάρισμα δύσκολη περίπτωση μου λέει γιατί όλα είναι φυσιολογικά τι να πω κορίτσια αν είσαι ατυχη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...