Μετάβαση σε περιεχόμενο

FRESKO GALA...


Recommended Posts

koritia kalispera sas.Peite mou kati pls,to fresko gala pote to dinoume sta mwrakia mas?emena o gios mou einai 10 minwn kai prospathisa na tou dosw mia fora thn imera etsi gia dwkimi,wmos eida pws duskoleuotan na kanei kaka tou ki etsi tou to stamatisa,tou to diousa gia mia eudomada.

Mou exoun pei pws enos etous tous to dinoume,wmos an pali den kanei kaka tou.......ti geinete???

Euxaristw:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο γιος μου απο 5 μηνων δεν του αρεσε το γαλα δευτερης ηλικιας ετσι του εδωσα για δοκιμη στις διακοπες απο μια γνωστη το neslac το φρεσκο ομως μου εκανε πιο συχνα κακακια και μου ειπε η παιδια τρος οτι στην ηλικα αυτη προτιμοτερο ειναι να του δινω εβαπορε.Και το εκανα κοιτα να δεις καταρχιν σε αυτη τη ηλικια τα μωρακια χρειαζονται πιο πολλη ποσοτητα σιδηρου και λιπαρων και το εβαπορε το εχει συν το γεγονος οτι ειναι και πιο οικονομιικο. Κατα την αποψη μου το φρεκο μπορεις να του το δωσεις σε πιο μεγαλη ηλικια κατα τα 6 αλλωστε οταν το φρεσκο το ζεσταινουμε χανει ολες τις βιταμινες αλλα τι θα τοδωσεις χειμωνα στο παιδι κρυο απο το ψυγειο;εμενα ο γιος μου ειναι τεσσεραμισι ετων πινει πολλη γαλα και με το εβαπορε συγκεκριμενα του δινω το nounou kid ειμαι ευχαριστημενη. Επισης επειδη αναφερεις οτι δεν κανει με το φρεσκο κακακια του μηπως ειναι αλλλεργικο στο αγγελαδινο γαλα; Με τη σκονη ειχες προβλημα Δεν υποτιμω την αξια του φρεσκου γαλακτος αλλα πιστευω οτι το μωρο σου εχει καιρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για αυτο θα ρωτησεις τη παιδιατρο αλλα μπορεις στο τελευταιο γευμα αν του κανεις μαζι με το γαλα και τηλιο να το ανακατευεις τα ηρεμει και τα χαλαρωνει παντως αν θελεις δοκιμαασε το εβαπορε το noulac και μετα το χρονο δωσε του το nounoy kid γενικα αρεσει στα παιδια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το καλυτερο οπως ειπε και η βανια ειναι να ρωτησεις την παιδιατρο σου...εγω ενημερωτικα θα σου πω οτι απο ενος ετους μας πηγε απο το νουλακ στο φρεσκο...δεν ειχαμε καποιο προβλημα....απλα ξυπναει πιο νωρις για γαλα ...φαινεται δεν χορταινει οπως με το νουλακ...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ 2ΗΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΗΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ Η ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 22 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗΣ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΗΚΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΑΙΟ ΦΡΕΣΚΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα Τζοαννα !!Το τηλιο ειναι αφεψημα οπως το χαμομηλι και το βρισκεις σε χαρτινα φακελεκια που βουτας μεσα σε ζεστο νερο!Παντως εγω και τους δυο μου γιους τους μεγαλωσα με εβαπορε(Noulac απο μηνων μεχρι το χρονο και Νounou kid μεχρι τωρα 5,5 και 7,5 ετων)και η αληθεια ειναι πως κοιμουνται μια χαρα ολη τη νυχτα απο 3 μηνων .Βεβαια το καλοκαιρι πινουν και φρεσκο που πινεται κρυο !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΖΟΑΝΝΑ, ΤΟ ΤΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑ'Ι. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΗΛΙΟ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΝΗ(3ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΟΥΝΟΥ).

ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΩΝ ΦΡΕΣΚΟ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια το θέμα αυτό με ενδιαφέρει κ εμένα.

Εγώ από 6-12 μηνών έδινα frisomel.Μετά το χρόνο κ για 1 μήνα έδωσα frisogrow κ τώρα δίνω neslac 1.Αλλά η μικρή παρουσίασε δυσκοιλιότητα..

Δίνω κ αυτό που είναι εβαπορέ κ συμπληρώνεις νερό,αλλά κ το άλλο που είναι σαν φρέσκο.

ΑΝΝΥΑ μου αυτό για τα 2ης βρεφικής ηλικίας δεν το έχω ξανακούσει..

μέχρι 2 ετών?θα ρωτήσω την παιδίατρό μας,μήπως παίζει ρόλο τελικα..

Τζοάννα μου είσαι από Κύπρο?!

΄΄αρκούδισεν΄΄=μπουσούλισε!!

Το τίλιο είναι ρόφημα που έχει καταπραυντικές ιδιότητες.(τσάι όπως τα λέμε όλα στην Κύπρο!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...