Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Γεια σε ολες κι ολους!

Επειδη διαβασα προσφατα διάφορες δημοσιευσεις απο κοπελες που γεννησαν σε δημοσια νοσοκομεια και παρολα αυτα πληρωσαν καποια χρηματα, μου δημιουργηθηκε η απορια περι καλυψης ασφαλειας.Και ρωτω λοιπον, με ασφαλεια εοπυυ και τοκετο σε δημοσιο νοσοκομειο θα πληρωσουμε ρε παιδια;Και τι ειναι αυτο ακριβως που θα πληρωσουμε;Τη διαμονη μας στο δωματιο;;;;Ως τωρα ηξερα οτι δεν πληρωνουμε απολυτως τιποτα εαν το βιβλιαριο ασφαλησης μας ειναι σε ισχυ κανονικα.Οποια κοπελα γνωριζει κατι ας μπει στον κοπο να απαντησει. Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν.  Εγώ είμαι ασφαλοσμενη στον σύζυγο ο οποίος είναι στο δημόσιο (αστυνομικός) το ταμείο του παρόλα αυτά καλύπτει δωρεάν τοκετό σε 8 κλινο παρακαλώ!  Οτιδήποτε άλλο θες πληρώνεις.  Υποτίθεται πως του κάνουν κρατήσεις 600 ευρώ για να είμαστε καλύτερα. . Αλλά η ελλαδιτσα λειτουργεί κ σε τίποτα; ; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πλακα κανεις!! θα το ρωτησω μου φαινεται στο ιδιο το νοσοκομειο οταν θα παω!ελα γιατι μου αναψαν τα λαμπακια τωρα!! αμα ειναι να πληρωσουμε και για τα βασικα στο νοσοκομειο πηγαιναμε και στη κλινικη!!:mad:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Ισχύει αυτό που είπε το renaki rena.Νομίζω επίσης πως ακόμα και στο δημόσιο πληρώνεις εσύ η ίδια τον γιατρό σου. Μπορείς βέβαια να πας να γεννήσεις χωρίς να έχεις προσωπικό γιατρό , αλλά να σε αναλάβει ο γιατρός που έχει υπηρεσία/εφημερία τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...