Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια 2016!!!!❤

Recommended Posts

στις πριν 14 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Απλα γι αυτό έχω κ επιλογή από που θα ψωνίζω.  Αχαχα.  Όχι τίποτα άλλο.  Ναι ο σύζυγός είναι στο δημόσιο και εγώ στον ιδιωτικό τομέα .

Ρενακι μου.....δόξα τον Θεό έχετε δουλίτσα.... Εμένα με απελυσαν όταν έμαθαν ότι θα κάνω πολιτικο γάμο και δεν ήμουν έγκυος τότε.... Εννοείται πως αν είχα κ εγώ δουλίτσα θα ψωνιζα πιο ακριβά ρουχαλακια για το μωρό.... Από την στιγμή που έχετε την δυνατότητα να ψωνισετε κάτι καλύτερο για το νινακι σας εννοείται πως θα το κάνετε.... Με το καλό κιόλας το αγγελουδι σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγω διανυω την 27εβδ....

Αλλα να πω οτι οχι επδ εμειςθα παρουμε οικονομικα δεν αγαπαμε και δε θελουμε τ καλυτερο γ τα μωρα μας!!!!!! 

Δε καταλαβαινω ομως γτ σε απελυσαν;;

Κοριτσια καλησπερα.οτι μπορει η καθεμια.κ εμενα δουλευει μονο ο αντρουλης μ στ δημοσιο.κ ξερετε ποσες περικοπες εχουν κανει.εγω ξερω κ οικογενειες π εχουν οικονομικη δυνατοτητα κ παρ ολα αυτα πανε σ δημοσιο νοδοκομειο γ τν τοκετο κ δν παιρνουν κ τ πιο ακριβα πραγματα γτ εχουν διαφορετικες αντιληψεις.ο καθενας εχει διαφορςτικες αντιληψεις.κ ργω εννοειται πως θα παρω ακριβο οτι θεωρω απαραιτητο..π.χ. σεντονια αποστηρωτη κ οτι αλλο πρεπει..τωρα τ να του παιρνω ρουχα των 40 ευρω τοποιο μπορει να φορεσει μια η καμια φορα δν θα τ κανω κ ειναι κριμα..τεσπαααα ας αλλαξω θεμαααα...κοριτσια βλεπω κορομξλα!!!60 χρονων κ ακομα ειναι νιατο!

Κορίτσια δεν είπα το αντίθετο.  Απλά ότι νομίζει η καθεμία.  Η κάθε οικογένεια ότι νομίζει.  Εμείς έχουμε δύο δουλειές αλλά ξεχρεωνουμε το δάνειο του σπιτιού μας.  Πόσο είστε?  Χρονών? 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Εγω διανυω την 27εβδ....

Αλλα να πω οτι οχι επδ εμειςθα παρουμε οικονομικα δεν αγαπαμε και δε θελουμε τ καλυτερο γ τα μωρα μας!!!!!! 

Δε καταλαβαινω ομως γτ σε απελυσαν;;

Την μία μέρα είπα ότι θα κάνω πολιτικο και την επόμενη ήρθαν και με απελυσαν μετά από οχτώ χρόνια δουλειάς!!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Κορίτσια δεν είπα το αντίθετο.  Απλά ότι νομίζει η καθεμία.  Η κάθε οικογένεια ότι νομίζει.  Εμείς έχουμε δύο δουλειές αλλά ξεχρεωνουμε το δάνειο του σπιτιού μας.  Πόσο είστε?  Χρονών? 

Αχχχχχχχχχ 30 είμαι..... Εσείς;  

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Κοριτσια καλησπερα.οτι μπορει η καθεμια.κ εμενα δουλευει μονο ο αντρουλης μ στ δημοσιο.κ ξερετε ποσες περικοπες εχουν κανει.εγω ξερω κ οικογενειες π εχουν οικονομικη δυνατοτητα κ παρ ολα αυτα πανε σ δημοσιο νοδοκομειο γ τν τοκετο κ δν παιρνουν κ τ πιο ακριβα πραγματα γτ εχουν διαφορετικες αντιληψεις.ο καθενας εχει διαφορςτικες αντιληψεις.κ ργω εννοειται πως θα παρω ακριβο οτι θεωρω απαραιτητο..π.χ. σεντονια αποστηρωτη κ οτι αλλο πρεπει..τωρα τ να του παιρνω ρουχα των 40 ευρω τοποιο μπορει να φορεσει μια η καμια φορα δν θα τ κανω κ ειναι κριμα..τεσπαααα ας αλλαξω θεμαααα...κοριτσια βλεπω κορομξλα!!!60 χρονων κ ακομα ειναι νιατο!

Πάρα πολύ άσχημη γυναίκα την θεωρώ. 

στις Just now, ο/η renaki rena είπε:

Έτσι είναι η ελλαδιτσα μας.  Εγώ είμαι 25 ..

Μικρούλα είσαι μια χαρά..... Το πρώτο σου παιδάκι;;; 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Εγώ βλέπω την Μενεγακη κ λέω τόσα παιδιά και κοιλιά δεν έχει..... Δηλαδή αυτές δεν τρώνε;;; 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Tonia laoura είπε:

Την μία μέρα είπα ότι θα κάνω πολιτικο και την επόμενη ήρθαν και με απελυσαν μετά από οχτώ χρόνια δουλειάς!!!!

Δε παμε καλα!!!!!!! Ντροπη τους....!!! 

:/

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Δε παμε καλα!!!!!!! Ντροπη τους....!!! 

:/

Με χάλασε πολύ όλο αυτό.... Τομ Σεπτέμβρη με απελυσαν και μετά από εμένα πήραν κ άλλοι σειρά από εκεί μέσα..... Ίσως φοβηθηκαν ότι θα μείνω έγκυος και σου λέει ας πάει σπίτι της μια και καλή..... 

Εγω ειμαι 19 χαχα!!! Σας κερδισα χαχα.....

Κ η κορομηλα δε μ αρεσει καθολου ...ουτε μενεγακηηη..... 

Μαλλον τονια τπτ δε τρωνε χαχα... Εγω τρωω πολυυυυυυυυ

Δε πανε καλα!!! Δε εχω τι ν πωωω

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Εγω ειμαι 19 χαχα!!! Σας κερδισα χαχα.....

Κ η κορομηλα δε μ αρεσει καθολου ...ουτε μενεγακηηη..... 

Μαλλον τονια τπτ δε τρωνε χαχα... Εγω τρωω πολυυυυυυυυ

Δε πανε καλα!!! Δε εχω τι ν πωωω

19; μπράβο σου κορίτσι μου.  Γερή να είσαι.  Ωραίο βα βλέπεις νέες μανούλες.  Όλες πλέον αφού έχουν φάει μην πω τι θυμούνται κ ένα μωρό να κάνουν στα πίσω πίσω.  Φτου φτου μην σε ματιάσω.  Ζωή να χετε. 

Χαχαχχα ρενακι οχι νταξει  !!!!!

Σε Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ!!!!! Και συ νεα μανουλα εισαι!!! Να χαιρεσαι τ πρωτο σ παιδακι με τ καλο και τ 2ο ?????

Σε ευχαριστω ξανα :* * :* καληνυχτα σε ολες!!!! Οι ζαλαδες ειναι πολλες... Παω να ξαπλωσω...

Φιλακια ????????????

?????

Κ εγω στην ιδια ηλικια μ την αννουλα ειμαι!!!χιχιχι...κοριτσθα η μενεγακη καπου διαβασα οτι κν αυστηρη διατροφη..κ αφηστε την ν κνει σαν τρελη στν αερα της εκπομπης γ τ γλυκα κ τ φγτα π φτιαψνονται!ειν πολυ αυστηρη μ τ σωμα της...κ καλα κνει...κ εγω θ ηθελα πολυ ν φτασω στη ηλικια της κ ν δθατηρω αυτο τ κορμι ?

Καλημέρα!

Τόνια πολύ άσχημο μετά από 8 χρόνια να σε απολύουν έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση έστω!!!

Εγώ είμαι 5 χρόνια στο γραφείο που δουλεύω και τώρα με την εγκυμοσύνη το είχα ένα άγχος, αλλά μέχρι τώρα όλα καλά, βέβαια και εγώ θα πηγαίνω μέχρι να μπω στον 9ο και μετά από 2μιση μήνες θα επιστρέψω στο γραφείο και εννοείτε ότι θα κάνω από το σπίτι ότι μπορώ.

Όσο για την Μενεγάκη και την Κορομηλά, ε ρε κορίτσια αν μπορείς να πληρώνεις, διατροφολόγο και personal trainer και ινστιτούτα αισθητικής ε τότε μάλλον είναι κομματάκι πιο εύκολο να διατηρείσαι.

Μια πληροφορία το orchestra τι είναι?

στις πριν 13 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Τι κάνετε πως είστε;  εγώ είμαι σύνταγμα για καφεδάκι με κάτι φίλες. Όμορφη μέρα. 

Αχ πιες και για εμένα μια γουλιά καφέ!!!!!! Έχει ζέστη εκεί;;;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...