Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα... Οποτε ετοιμασου γ την μεγαλη σε λιγες μερες!!!!!

Η φακη κανει καλοοο !!!! Φαε φαε !!! 

ΑλλΑ δε εσκασεεες;;;; ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχ τρελαινομαι μονο στην σκεψη να νιωσω μεγαλη κλωτσια!!!!

Καθε 1 ωρα εβαζα κι ενα πιατο ετρωγα...!!!!!!!!!

Τωρα ετοιμαζομαι για παγωτο!!!?????????

Θα παω να περπατησω με τον αντρα μου και θα τσιμπησω ενα τεραστιο παγωτο για να χορτασει το ματι μου!!!!????

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.Ποσο καιρό έχω να γράψω;;;Ακόμα δεν με αφήνει από το κινητό μου αλλά δοκίμασα με άλλη συσκευή και μια χαρα?.Ελπιζω από εδώ και πέρα να τα λέμε γιατί είναι πολύ ωραία να έχεις παρεούλα στην εγκυμοσύνη.Εννοειται όμως πως σας διάβαζα ανελλιπώς.Περασε αρκετά ο καιρός και φουσκώσαμε.Εγω σήμερα είμαι 20 και 3 ημερών.

Mommy καλησπεραααα:* 

Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι:* 

Κοντα ειμαστε!!!!!!

Αγορακι η κοριτσακι περιμενεις???:**

Άννα μου σε ευχαριστώ.Και σε εσένα εύχομαι με το καλό το μωρό σου.Θυμισε μου ποσό είσαι εσύ.Ποτε έχεις ΠΗΤ;Κοριτσάκι έχω εγώ 

Ευχαριστωω πολυ!!!

Εγω ειμαι 19 w 1day  και εχω90%αγορακι..

Στη β επιπεδου θα μου πει ποτε ακριβως θα γεννησω με τ καλο!!!! Εκανες την βεπιπεδου εσυ;;; ???

Ναι την έκανα χθες το πρωί και για να σου πω την αλήθεια είμαι πολύ απογοητευμένη.Περιμενα πως και πως από την αυχενική διαφάνεια να έρθει η ώρα να ξαναδώ το μωρό μου αλλά με ξεπέταξαν σε πέντε λεπτά το πολύ.Και την οθόνη ώστε να βλέπω και εγώ μου την γύρισαν στα τριάντα δευτερόλεπτα μάξιμουμ στο τέλος.Ισα που μου είπαν αυτό είναι το μωρό σου και όλα είναι καλα???Και όχι τίποτα άλλο αλλά μέχρι να γεννήσω δεν έχω άλλο υπέρηχο 

Συγγνωμη 5' στη κυριολεξια??? 

Εμας εχει οθονη ψηλα γ να βλεπω εγω μονο ετσι οπως ειμαξ ξαπλωμενη!! 

Πολυ λιγο ελαχιστα βασικα σε κρατησε...

Δε εγραψε το doppler  να κανεις??? Ειναι μεταξυ 30-32 w...

:(να σ ρωτησω κατι αλλο ποσα εδωσες?

Πέντε λεπτά και μπορεί να σου λέω και πολλά.Εσυ προφανώς δεν ήσουν πιο παλιά που έγραφα στο φόρουμ όποτε δεν ξέρεις ότι δεν μένω Ελλάδα.Εδω δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα.Να σου πω με λίγα λόγια.Κανεις μόνο δυο υπερήχους της αυχενικης και την β επιπέδου.Κανεναν άλλο σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης εκτός και υπάρχει σοβαρός λόγος.Οπως εγώ πχ που είχα πολύ μεγάλη αιμορραγία την παραμονή των Χριστουγέννων και ύστερα από έξι μερες?δέχτηκαν να μου κάνουν έναν έξτρα υπέρηχο να τσεκάρουμε ότι το μωρό υπάρχει ακόμα.Στην Ελλάδα βέβαια όταν ήμουν είχα και εγώ οθόνη που κοιτούσα το μωρό καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης εδώ όμως....Αστα να πάνε.Αντε να πω και ένα θετικό στην όλη υπόθεση χαχα.Εδω είναι δωρεάν οι υπέρηχοι αυτοί όπως επεισης και η γεννά.Και ευτυχώς τα νοσοκομεία είναι σαν ιδιωτικά.Εννοω καθαριότητα και φαγητό.Φαντασου σου δίνουν καρτέλα με το μενού να επιλέξεις εσύ τι θέλεις .Εσυ που γεννάς και που κανείς τους υπερήχους αυτούς Άννα;

Οχι ειμαι νεα εδω στο φορουμ...Κανεις μονο δυο και μετα γεννα..!! Δοξα τ θεο τωρα εισαι καλα και δεν εχεις τιποτα ετσι!! Γερο τ κοριτσακι σου!!!!!Ωραιο αυτο με τα νοσοκομεια χιχιχ!!!!Εγω δυο χρ τωρα μενω αθηνα.. Και σε δημοσιο θα γεννησω..αλλα ολες τς αλλες εξετασεις τς κανω εξω!!

Τα 2/3 ειχα την β επιπεδου αλλα θα την κανω 9/3 .. Στην αρχη οταν πηγα στ γιατρο ζαβο το επωνυμο δε τ πολυ εμπιστευτκ κεω με τετοιο επωνυμο δεν.. Αλλα τελειος!!! Απο 120 _ 90€

Χαχαχαχαχαχα... Απο 130 π το εχει κανονικα επειδη μου τον προτεινε ο Γιατρος μ..

Μινακι μ σοβαρα λεω δε θα μου αρεσει ετσι οπως θ με εξετασ αλλα υπεροχος!! Αναλυτικος δε καθετι π βλεπει κ τα βλεπει χιλιες φορες μεχρι ν βρει την τελεια ληψη οπως λεει!!! 

Περιμενω πως κ πως την β επιπ ν μου πει ευχαριστα νεα κ το φυλλο τ μωρου μ 100% :*

Μινακι εσυ αθηνα δε μενεις?? Γτ δε θυμαμαι...

(Σκοπός του doppler κύησης είναι ο καθορισμός της ανάπτυξης του εμβρύου και συγχρόνως η μελέτη της αιμάτωσης της μήτρας, του πλακούντα και του ίδιου του εμβρύο!!! και μετραει διαφορα στ εμβρυο κεφαλι ,κοιλια ,βαρος ) αυτο γινεται μεταξυ 30-32w Εχουμε καιρο για αυτο χιχι

Κοριτσια τι κανετε;;;δν εχω μπει καθολου απ τ πρωι!!ειχα γενικο ρεκτιφιε μπας κ μ ανεβει η ψυχολογια..γεια σ μαμμυ τι κανεις;;;μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις κ καλα κουραγια...εγω δν θα την παλευα με το Σύστημα εκει περα!!!με τιποτα....οπως κ εσυ φανταζομαι...καλα σ εκαναν παντως υπερηχογραφημα β επιπεδου του ποδιου!!!!υπομονη κοριτσακι μ...μπορω να πω πως στ θεματα κυησης ειναι απ τα λιγα θετικα π εχει η ελλαδα...

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Μινακι εσυ αθηνα δε μενεις?? Γτ δε θυμαμαι...

(Σκοπός του doppler κύησης είναι ο καθορισμός της ανάπτυξης του εμβρύου και συγχρόνως η μελέτη της αιμάτωσης της μήτρας, του πλακούντα και του ίδιου του εμβρύο!!! και μετραει διαφορα στ εμβρυο κεφαλι ,κοιλια ,βαρος ) αυτο γινεται μεταξυ 30-32w Εχουμε καιρο για αυτο χιχι

Δεν μενω αθηνα....

Τωρα καταλαβα τι ειναι...?

Ααααααα!!!!! :* 

Κ γω καθομαι κ διαβαζω με τς ωρες το καθετι γ τα εμβρυα!!! Εβδομαδα εβδομαδα!!!

Κ για μετα την γεννηση!!! 

???????

Κοριτσια εμενα τν γυναικολογο μ τν λενε αραπη .... (στ επωνυμο)κ αν τν δειτε..καμια σχεση με τ επονυμο!!!ξανθος ανοιχτοχρομος γαλανοματης!!!κ εχουν αλλον ενα εκει γυναικολο π ειναι πραγματικα μαυρος!!!!αλλος εχει το ονομα κ αλλος τη χαρη χαχαχχα

Πολυ καλα κανεις κοριτσι μου...!!!

Κι εγω το κανω συχνα ?

Εχω και την αδερφη μου που με δασκαλευει σε 1 μηνα γενναει το δευτερο μωρακι της!!!!???

Αχαχαχααααααχαααααα 

Ρε κοριτσια με κανατε και γελασα..

Για σκεφτητε αυτοι οι δυο να εχουν ενα ιατρειο μαζι...

Πινακιδα ιατρειου """ζαβος αραπης""!!!!!

??????

Εισαι θεα απλα!!!!!!!!!χαχαχα...ο αντρας μ λεει τον αραπη κ αν τν πλενεις τ σαπουνι σ χαλας.!?αλλα ειναι καλος...κανα αλλο περιεργο επονυμο ρε κοριτσια;;;!;

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Πολυ καλα κανεις κοριτσι μου...!!!

Κι εγω το κανω συχνα ?

Εχω και την αδερφη μου που με δασκαλευει σε 1 μηνα γενναει το δευτερο μωρακι της!!!!???

Με το καλοοοο!!! Με ενα πονο:*????????

Χαχαχαχχα ολες εχουμε εναν εεε χαχαχχα!!! 

Γωγω μ οπως τα λες αλλος εχει τ ονομα κ αλλος τη χαρη. Χαχαχαχαχαχα :*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Προς το παρόν έχω σχετικά πιο  χαμηλή πίεση αλλά θα του το πω σε ευχαριστώ!!!!🥰
    • Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...