Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

Αννουλα κ εμενα η μανα μου 42!!!!?γεια σ κυριακη μ..μηπως αλλαζεις-αλλαξες μηνα κ γ αυτο;;;μια ξαδεεδη μ οππτε αλλαζε μηνα εκανε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχχα τα ιδιααα!! Μικρες γιαγιαδες...

Αγορομανες οι περισσοτερες:*:*:*: 

Κοριτσια εγω εχω κανει τ πολυ 4-5 εμετους μεχρι τωρα ...

Εχω μονιμως την ταση να κανω αλλα δεεεν...

μια ερωτηση κοριτσια γιατι αγχωθηκα

οσες μπορουν ας μου απαντησουν

ειμαι στη 12ηεβδομαδα και τον τελευταιο καιρο εχω αναγουλες εμετους καθημερινα

προχθες εκανα και πυρετο διστυχως αλλα κρατησε μια μερα 38 ειχα και ταυτοχρονα εμετους

βρε φιλεςσημερα σηκωθηκα φουλ ενεργεια καικαθολου αναγουλες! κοπηκαν αποτομα!

να ανυσηχησω??????κατι πονακια εχω οπως καθε μερα αλλα λιγο πιο εντονα!

Ζωη μου παρε ενα τηλ τον γιατρο σου να εισαι σίγουρη ...κι εγω στην θεση σου θα αγχωνομουν παρτον να ησυχάσεις! !!!!

Οπου να ναι θα τελειωσει τ πρωτο τριμηνο..ετσι ειναι κουκλα μ..κ εγω κατι φορες ειχα δεκατα με πυρετο κ εκανα κ εμετο.βεβαια εχω κανει 7 σ ολο τ πρωτο τριμηνο....οσο γ την ενεργεια ειναι γτ μετα την 13 βδομαδα αυτα συνηθως η σταματανε η λιγοστευουν κατα πολυ!!

Μινακι εγωτρελαινομαι γ το ασβεστιο..νιωθω λες κ πινω λεμοναδα..τι ωρες το παιρνεις;εμενα μ εχει βαλει να τ πινω μεσημερι!

κοριτσια καλησπερα..θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση γιατι εχω καταμπερδευτει...ειμαι 17εβδομαδων και 4 ημερων..ΠΗΤ εχω 1 Αυγουστου, ο γιατρος μου εχει πει οτι καθε πρωτη του μηνος αλλαζω μηνα...Ειμαι δηλαδη 4 μηνων και θα μπω στον 5 τον Μαρτιο ε???γιατι η μαμα μου τα λεει αλλιως...

Καλως ηρθες δν σ είπα; ;;α η γουρουνα...σορρυ αλλα σκαλωσα με το μετριμα..? μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη να εχεις κουκλα μ!

Πητ εγω π τ υπολογισα μ εβγαλε 31 ιουλιου....εγω βασικα αλλαζω μηνα διαφορετικα...τελευταια περιοδο ειχα 2 νοεμβρη και αλλαζω μηνα καθε δυο τ μηνως...κ πιστευω η καθε κοπελα.αφω ο 4 μηνας ειναι απο την 14 μεχρι την 17 εβδομαδα...οποτε εχεις μπει ηδη στν 5ο...ετσι οπως τα υπολογιζω εγω τουλαχιστν ....

Μια καλη κυηση σου ευχομαι και εγωω :* :* 

Ναι εχεις μπει στο 5ο μηνα!!! 

Ειναι μαμα σ πως τ λεει?? :*

ο γιατρος στην αρχη μου ειχε πει ΠΗΤ 31 ιουλιου αλλα μετα με βαση τον υπερηχο μου ειπε 1 Αυγουστου...τωρα δε ξερω!!! μαλλον τα υπολογιζει με βαση την ΠΗΤ...η μαμα μου λεει πως 5 μηνων θα ειμαι οταν τελειωσει ο Μαρτης... 

Καλωσορισες κι απο μενα... 

Κι ο δικος μου ο γιατρος τα ιδια λεει. Εχω ΠΗΤ 16 Αυγουστου και μου εχει πει οτι αλλαζω μηνα καθε 16 του μηνος

Σε αυτο πιστευω εχει δικιο!!! Διοτι 5 λεγεσαι μολις ολοκλ το μηνα!!! Τωρα εχεις μπει αλλα δεν τν εκλεισες!!! 

Ο 5ος μηνας ειναι 18-22εβδομαδες!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Προς το παρόν έχω σχετικά πιο  χαμηλή πίεση αλλά θα του το πω σε ευχαριστώ!!!!🥰
    • Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...