Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

το πολυ 3 μηνες μας δινουν κ παλι πισω στη δουλεια! 

ουτε να το σκεφτομαι θελω ! γτ μετα θα με βαλουν παλι να ερχομαι κ σαββατο στο γραφειο κ αργιες να κανω βαρδιες! 

το μπεμπακι θα το κρατανε οι δικοι μου αναγκαστικα! γτ κ ο αντρας μου ιδιες ωρες γραφειου εχει περιπου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απολυτος φυσικο τ βρισκω...εγω κοριτσια απ τη μια θελω να δουλεψω απ την αλλη φοβαμαι..δν θελω να αφησω γιαγια παππου να μ κρατανε το παοδι καθε μερα..θελω εγω να μαθω τροπους στ παιδι κ οχι οι αλλοι..γτ αν μ τ κανουν κακομαθημενο μετα θα τρεχω κ δν θα φτανω.

εγω εβαζα της frezyderm -ειδικη για ραγαδες εγκυμοσυνης αλλα τωρα βαζω της marsailles που ειναι φοβερη κ κραταει λιπαρο το δερμα ωρα! μυριζει κ ωραια! δεν εχω παρατηρησει ραγαδες κ ειχα μια μεσουλα μια σταλια! μετα δε ξερω τι θα εχω οταν ξεφουσκωσει! χιχιχιχι

αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για μια fissan

gwgw ετσι ειναι ! αλλα ευτυχως οι δικοι μου ειναι νεοι .. δραστηριοι κ ευτυχως η μαμα μου αυστηρουλα! οποτε απο θεμα να το κακομαθουμε πιο επικυνδυνοι ειμαστε εγω με τον αντρα μου που θα το βλεπουμε λιγοτερο! χιχιχιχι

Αααχχχ ακομα δε βγηκανε και αρχισαμε ααχ εμεις οι μανουλεες!!!! 

Ευχαριστω πολυυυ γτ πρεπει να αρχισω να βαζω χαχαχχα

Εγω ειμαι 25 και παντρευτηκα τον σεπτεμβρη που μας περασε με θρησκευτικο..Γνωρισα τον αντρα μου Αθηνα  το φεβρουαριο του 2014,τον σεπτεμβρη του ιδιου χρονου ηρθα να μεινω μαζι του Ευβοια και ενα χρονο μετα παντρευτηκαμε!!!!Κεραυνοβολος!!!χαχαχαχα

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Πφφφ κ εσυ λιβελ εισαι σε δυσκολη φαση κ δουλευεις κ κανεις δουλειες;;;χαρας τ κουραγια σ!!!αννα κ rnml μην το λετε ουτε του παπα εχετε βρει την υγεια σας...μεζρι πριν λιγο καιρο εμπαινε κ χωρις να χρυπαει αλλα της τα εχωσα....ο αντρας μ λεει οτι ειμαι υπερβολικη οποτε δν μπορω να κανω κ πολλα...?οσο γ την ανακριση εγω την εχω καθε μερα...μην κλασουμε κ δν το μαθει...μην ερθει κανεις στ σπιτι μας κ δν ερθει κατω να δει ποιος ειναι..

Χαχαχαααα Αχ ρε γωγω με εκανες και γελασα παλι!!!!

Κι εσυ να κυκλοφορεις μονο με τα εσωρουχα μεσα στο σπιτι για να την κανεις να ντραπει!!!!!!!

Αν ειναι ακριβες οι κρεμες να παιρνετε αμυγδαλελαιο ειναι πολυ καλο..Αν και εγω ακομη τιποτα δεν εχω παρει...

Οχιιι και ειμαι 19 εβδ .... Πρεπει να παρωωω γρηηηηγορα χαχαχχα...rnml ακριβωωωωωωωςςς τ ιδιο και εμεις χαχαχ.. Ιανουαριο τ '14 γνωριστηκαμε ιουνιο του 14μειναμε μαζι και αυγουστο τ 15 γαμοοοος... αχχαχαχχα... Ετσι κοριστια μ να υπαρχουν ερωτες !!!!

Χαχαχα κ εμεις πολυ γρηγορα αρραβωνιαστηκαμε κ παντρευτηκαμε αλλα πιο πριν ειχαμε 1 μιδη χρονο σχεση..αφηστε κοριτσια γτ κ αυτο να κανω θα με ρωτησει γτ κυκλοφορω ετσι....αφου ρε κοριτσια καμια φορα ντυνομαι γ ν βγουμε εξω κ με κοιταει επιμονα κ δν κρατιεμαι κ καμια φορα τι ρωταω κ εγω..γτ με κοιτας ετσι;;εχω κατι;;κ καθε φορα χανει τ λογια της...ασε π ακομα κ στ ρουχα μ κανει κουμαντο το τι θα φορεσω..δουλεια δν ειχες ο διαολος πηδουμε τα παιδια τ!!!π ουτε ο αντρας μ δν μ κανει κουμαντο σ αυτο το κομματι!

Οσο γ την κρεμα κοριτσια βαλτε οσο ειναι νωρις..ειναι κριμα να γεμισετε ραγαδες απο απροσεξια..εγω την παιρνω 27 ,50 ευρω

Οσο γ την κρεμα κοριτσια βαλτε οσο ειναι νωρις..ειναι κριμα να γεμισετε ραγαδες απο απροσεξια..εγω την παιρνω 27 ,50 ευρω

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Οχιιι και ειμαι 19 εβδ .... Πρεπει να παρωωω γρηηηηγορα χαχαχχα...rnml ακριβωωωωωωωςςς τ ιδιο και εμεις χαχαχ.. Ιανουαριο τ '14 γνωριστηκαμε ιουνιο του 14μειναμε μαζι και αυγουστο τ 15 γαμοοοος... αχχαχαχχα... Ετσι κοριστια μ να υπαρχουν ερωτες !!!!

Αυτα ειναι τα ωραια!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Χαχαχα κ εμεις πολυ γρηγορα αρραβωνιαστηκαμε κ παντρευτηκαμε αλλα πιο πριν ειχαμε 1 μιδη χρονο σχεση..αφηστε κοριτσια γτ κ αυτο να κανω θα με ρωτησει γτ κυκλοφορω ετσι....αφου ρε κοριτσια καμια φορα ντυνομαι γ ν βγουμε εξω κ με κοιταει επιμονα κ δν κρατιεμαι κ καμια φορα τι ρωταω κ εγω..γτ με κοιτας ετσι;;εχω κατι;;κ καθε φορα χανει τ λογια της...ασε π ακομα κ στ ρουχα μ κανει κουμαντο το τι θα φορεσω..δουλεια δν ειχες ο διαολος πηδουμε τα παιδια τ!!!π ουτε ο αντρας μ δν μ κανει κουμαντο σ αυτο το κομματι!

Α καλα γωγω μου τι τραβας κι εσυ???Εγω επιτηδες θα ντυνομουν οσο πιο εξαλλα γινεται συνεχεια και αν με κοιτουσε θα της ελεγα ο αντρας αυτα γουσταρει να του βαζω...χαχαχαχα

στις πριν 3 λεπτά, ο/η livel είπε:

α καλα! αρχισε να γινεσαι ψυχρουλα! δε παμε καλα! 

Ψυχρουλα..πολυ ευγενικα το λες....

Γωγω ξεκινα να τραβας λουρια γιατι την βλεπω να κοιμάται αναμεσα σας στο τελος! !!!!

Γωγω μ κανε κατι γτ θα σου λεει παντα κατι ... Και δε θα ειναι ωραιο.... Η βαλε τ αντρας σ να της μιλησει διακριτικα :*

Μια φορα φορεσα φορεμα κοριτσια κ με κοιταζε απο πανω μεχρι κατω . Κ ιχα φορεσει το καλτσον τ δερματος κ μ λεει πηγαινε αλλαξε το δν μ αρεσει φορα κολαν απο μεσα η χοντρο καλτσον..κ οταν φορω κολαν παει κ μ τραβαει τη μπλουζα κατα κατω κ μ λεει αλλη φορα να τ φιρας με μπλουζοφορεμα...μεχρι π της ειπα εμενα αυτα μ αρεσει να φοραω ...κ δν θα μ λετε εσεις...κ απο τοτε εχει μεινει στ επιμονο κοιταγμα!!!

Ωωωχ παναγιαααα μουυυ διακριτηκοττ φουλ δηλ εε,,;; Πω πω ... Ποσο χρονων ειναι πεθερα;;; Μην ειναι τς εποχης π οι γυναικα δε πρεπει ν βγαινουν απο τ σπιτι

Ειναι 59 κ δν ειναι της παλιας εποχης...κατα αρχην ειναι ολο εξαλα κουρεματα περιεργα κοντα εννοω δεν αφηνει τι ριζα τ μαλλιου της ουτε μισο δαχτυλο κ εχει μανια με τα ψωνια...απλα δν ξερω οταν βλεπει κοπελα να φοραει κοντα φορεματα η κατι λιιιγο προκλτητικο ετσι κοιταει επιμονα...σ εμενα π εχει κ την ανεση λεει κ τι δεν της αρεσει κ τι οχι...αυτο π δν θα ξεχασω ποτε ειναι οτι την πρωτη μερα π την γνωρισα ειχα ενα σκουλαρικι στην μυτη ενα κατω απ τ χειλη κ δυο τρια στ αυτια... (2 χρονια πριν)κ χωρις καν να μ ξερει εχοντας κανει μονο την πρωτη γνωριμια μ λεει μπροστα στν αντρα μ να τα βγαλεις αυτα γτ εισαι σαν φρικιο...εμενα μ εγινε ψυχολογικο κ πηγα κ τ εβγαλα ολα...αλλα δν την αφησα ετσι μετα π τ σκεφτηκα γυρισε τ μυαλο μ κ λεω εδω δν εχω αφησει τ πατερα μ να μ τ πει  αυτο θα αφησω αυτη;κ πηγα κ εκανα σκουλαρικι στην γλωσσα (ειναι το μονο π εχω πανω μ πλεον)μκ οποτε τ βλεπει αφηνιαζει!μ χε πει καμια 10ρια φορες να τ βφαλω..δν τ βφαλα κ την τελευτια φορα π μ το πε ειχα φτασει στ ορια μ κ της ειπα εμενα μου αρεσει ουτε εσυ ουτε κανεις δν θ μ πει τι θα κανω κ απο τοτε δν εχει ξαναπει κατι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
    • Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει. Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...