Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

1.7. Βγηκε...τελικα..καλη δν ειναι;;;φυσιολογικο τοκετο θελω κ εγω ασυζητητη...λ θ τ κανω χωρις επισκληρηδιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννουλα αφου σ ειπε ο γιατρος να μην ανγχωνεσαι κ πως θα δειτε κ στην β επιπεδου τι γινεται να μην ανγχωνεσαι καμια φορα γινονται κ λαθη...μια γειτονισσα μ της βγηκε πολυ μεγαλη τιμη στην αυχενικη της λεγανεπως τ μωρο εχει συνδρομο down ηθελε να τ κρατησει παρα πολυ ειχε δν ειχε κ στ τελος τ κρατησε κ αποδειχτηκε οτι δν ειχε!!!!γ ατο σ λεω..ασε πρωτα να σιγουρευτει.οταν ειδαν τοσο μεγαλη αυχενικη δν σ εστειλε να κανεις περισσοτερες εξετασεις.;;

Rnml eσενα τι σ ειπε ο γιατρος σ γ αυτη την αυχεικη;

Οτι ειναι σσουπερ!!!Μια μεγαλη τιμη στην αυχενικη δεν λεει κατι..Κοιτανε αν το μωρο ειναι αρτιμελες γιατι σε πολλα συνδρομα υπαρχουν αλλοιωσεις..Και στο συνδρομο νταουν κατα 90 τοις εκατο δεν υπαρχει ρινικο οστο..Και τελος η papp a εαν βγει καλη δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!

Σε συνδιασμο με τ αλλα εννοειται!! Αλλα αφου ειπατε 1/20000.. Ολα τ αλλ θ βγηκαν πολυυ καλα !!!! !!! Εγω τα ειχα οολα κλ .. Μονο αυχ ειχα μεγαλη!!! 

Μιυ ειχε πει θα δουμε πως θα βγει και στ β επιπεδου και αναλογως θα με στειλει σε μια γιατρο δε θυμαμαι ειδικοτητα :(

Στ ωνασειο γ να τ εξετασουμε καλυτερα!!! Ευχομαι να μην χρειαστει

στις Just now, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Μιυ ειχε πει θα δουμε πως θα βγει και στ β επιπεδου και αναλογως θα με στειλει σε μια γιατρο δε θυμαμαι ειδικοτητα :(

Στ ωνασειο γ να τ εξετασουμε καλυτερα!!! Ευχομαι να μην χρειαστει

Ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι..Αφου ολα τ αλλα βγηκαν καλα!

Κοριτσια καμια φορα παιζει ρολο η ηλικια...εμεν βγηκαν καλες οι εξετασεις αλλα μ λεει ο γιατρος πως βοηθαει πολυ κ η ηλικια σου...σε περιπτωση π ησουν πανω απ 30 θα ειχες πιο πολλες πιθανοτιτες.... (Χωρίς να σημαινει πω κ οι 20 χρωνες δ μπορουν να γεννησουν εναπαιδι με καποιο συνδρομο)χτυπα ξυλο.εμενα μ ειπε πως αν δ βγαιναν καλες οι τιμες θ με εστελνε νακανω κ αλλες εξετασεις γ αυτο ακομα μην ανγχωνεσαι αννουλα...πηγαινε στη β επιπεδου κ βλεπουμε.αν κ εγω νομιζω πως θ πανεολα καλα!!!

Ανυπομων πααααρα πολυ κοριτσια,,!!! Θετικες σκεψειιιςςς κανω !!!! 

Το οριο ειναι 2,5 ...

Αλλα ο κουκλος μου θ ειναι μια χαρουλα ?????:-* 

Κοριτσια στην ιατρικη εχουν συμβει διαφορα !!

Μεχρι να γεννηθει το παιδι δεν ξερουμε τιποτα...

Αυτα που μπορουμε να ελεγξουμε ειναι πολυ λιγα μπροστά στις χρωμοσοματικες ανωμαλιες που υπαρχουν και δεν μπορουμε να ελεγξουμε!!!

επισης γυναικες μετα τα 35 μονο απο επιλογη γεννανε παιδια με νταουν γιατι ο γιατρος επιβαλλει για προγενετικο ελεγχο ειτε επεμβατικο ειτε μη επεμβατικο..!

Κοριτσια τι κανετε;; τωρα ειδα οτι γραφετε εδω!!! :-) ειστε καλα;;; σημερα κοιταω την κοιλιά μου κ τρομαζω... 17 εβδομαδων ακριβως σημερα...κ μετρησα κοιλια.. 95cm.. ενιωθα χτες να με τραβαει ο αφαλος κ λεω δν την μετραω;;;;!!!! Αχαχαχχα τα αλλα κοριτσια ακομα δν γράφουν εδω... μαρεσει πιο πολυ αυτο το φορουμ αλλα κολλαει συνεχεια.. ουτε η μαμμυ μπορει να γραψει εδω ουτε τα αλλα κοριτσια...

Κοιλια με κοιλια διαφερει κοριτσακια μου...η κοιλια της ξαδερφης μ φανηκε μετα τν εβδομο κ τ μωρο της γεννηθηκε 3.600 κ μαλιστα γεννηθη 20 μερες πιο νωρις!!!!!

Kαλησπέρα κορίτσια.... πρώτη φορά γράφω σε forum, δεν είμαι καν σίγουρη ότι το κάνω σωστά...

Είμαι 15 εβδομάδων και ένιωσα την ανάγκη να συναναστραφώ και με άλλες εγκυμονούσες...

Αν το έκανα λοιπόν σωστά, σας παρακαλώ διαφωτίστε με.

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Aelia είπε:

Kαλησπέρα κορίτσια.... πρώτη φορά γράφω σε forum, δεν είμαι καν σίγουρη ότι το κάνω σωστά...

Είμαι 15 εβδομάδων και ένιωσα την ανάγκη να συναναστραφώ και με άλλες εγκυμονούσες...

Αν το έκανα λοιπόν σωστά, σας παρακαλώ διαφωτίστε με.

Καλως ηρθες στην παρεα μας aelia!!!

Μια χαρα σωστα το εκανες !!!

Kαλημέρα σας.... ευχαριστώ για το καλωσορισμα... δεν ξερω καθολου πως λειτουργει forum - φανταστειτε οτι δεν εχω καν facebook. Απο εγω θα γραφω παντα; Το + Παραθεση κατω αριστερά τι είναι; Και τι ειναι τα βελακια κάτω δεξια; Αν εχει κάποια την υπομονη ας μου κανει ένα μαθημα.....

Καλημερα!!! Τα βελακια νομιζω ειναι τα (like dislike)

Το αλλο ουτε εγω ξερω χαχχα!!!!

Αελια εσυ εχεις νιωσε το μπεμπη ηηη τ μπεμπα;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...