Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Στην τελευταία επισκεψη ρουτίνας για το εμβόλιο, ο παιδίατρος

μας είπε να πάμε σε παιδοχειρούργο να δει το πουλάκι του γιατί

είναι πολύ κλειστό.

Πήγαμε λοιπόν και πήραμε την κρυάδα. Φίμωση μας είπε και

χρειάζεται χειρουργείο με ολική νάρκωση.

Θέλω βέβαια και μια δεύτερη γνώμη γιατί θέλω να αποφύγω το

παιδί να πάρει νάρκωση. Ο μικρός ειναι 8,5 μηνών.

Εχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό παιδοχειρουργό?

Δημοσίευση

Χωρίς φυσικά να είμαι γιατρός, θα σου έλεγα πως είναι ακόμα μωρό 8,5 μηνών για να κάνει αυτή την επέμβαση.

Έχω και εγώ ένα αγοράκι 20 μηνών και μετά από δική μου ερώτηση στην παιδίατρό μου για αυτό μου είπε πως δεν πρέπει να ασχολούμαι με το ¨πουλάκι¨ του και πως αν χρειαστεί να επέμβουμε για κάτι, αυτό θα γίνει περίπου στην ηλικία των 3 χρόνων και όχι τόσο μικρός. Μου απαγόρευσε να το ανοίγω, όπως έχω ακούσει από πολλές μαμάδες, και μου είπε πως εκείνη παρακολουθεί και κάνει ότι χρειάζεται στις επισκέψεις μας.

Πάρε και μια δεύτερη γνώμη και μετά πράξε αναλόγως

Καλή χρονιά

Διάβασε στην πρώτη σελίδα του mammyland και αυτό το άρθρο " Τι είναι η φίμωση τι βαλανοποσθικές συμφύσεις και πότε χρειάζεται επέμβαση ", είναι σχετικό με το θέμα σου.

Δημοσίευση

θα συμφωνησω απολυτα με την ελντο....και εμενα ετσι μου ειπε η παιδιατρος μου...στα 3 θα κανουμε οτι ειναι να γινει......ευτυχως ομως σε μια επισκεψη ρουτινας οπως του το κοιταζε βγηκε μονο του...παρε σιγουρα μια δευτερη γνωμη ειναι πολυ μικρος για ολικη ναρκωση...σου ευχομαι τα καλυτερα...φιλακια

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΣΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ... ΑΠΟ ΜΗΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ...

ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..

ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.

Δημοσίευση

koritsia ayto allazei apo paidiatro..emena i dikia mou paidiatros mou eipe na to katebazw pou kai pou ....o mikros konteyei tous 4 mines...kai epeidi oles oi files mou exoun agorakia apo oles oi paidiatroi eipan to idio pragma..i mia pou efige kai pige kipro ekei o paidiatros eipe na min to peirazei katholou...e as apofasisoun..o enas etsi o allws alliws

Δημοσίευση

Τελικά αποφάσισα να προσπαθήσουμε λίγο μονοι μας και να το παω στο

παίδων για δεύτερη γνώμη. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θέλω με

τίποτα την ολική νάρκωση. Μακάρι να πάνε ολα καλα!

  • 2 months later...
Δημοσίευση

Αγαπητές μητέρες

Η φίμωση στη βρεφική ηλικία αποτελεί φυσιολογικό φαινόμενο που δεν χρειάζεται επέμβαση.

Αληθινή φίμωση παρατηρείται μετά τα 4-5 χρόνια και οφείλεται σε ξηρωτική και στενωτική βαλανίτιδα.

Με εκτίμηση

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Μέλος της Ελληνικής κ Ευρωπαικής

Παιδοχειρουργικής Εταιρείας

Ε.Αμύνης 32α

54621 Θεσσαλονίκη

2310240697 κιν 6946452138

skype: imarinopulos

email: imarinopulos@doctors.org.uk

http://healthsites.in.gr/imarinopulos

Δημοσίευση

Γεια σου Σοφακι... εμενα ο γιος μου ειναι τωρα 9 μηνων και δεν εχει τετοιο προβλημα γιατι απο 4 μηνων η παιδιατρος μου ειπε να του βαζω λιγο baby oil και να το κατεβαζω λιγο λιγο καθε βραδυ μετα το μπανιο του... εγω το κατεβαζα λιγο, πολυ λιγο και σε μια επισκεψη στη γιατρο οταν ηταν 6 μηνων του το κατεβασε τελειως... απο τοτε κατεβαινει χωρις προβλημα αλλα εγω εξακολουθω να του βαζω λαδακι για να διατηρειται η ελαστικοτητα του... νομιζω πως αν το κανεις κι'εσει για λιγο καιρο θ'ανοιξει... μην ανυσηχεις... φιλακια...:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ!!ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...