Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;;;Εγω Τεταρτη παω για εξετασεις κανω διαλλειμα απο τις προσπαθειες για να δουμε γιατι δεν εχουμε πιασει ακομα και επειτα απο 11 μερες περιοδου.. ??

Δημοσίευση

Να σαι καλα κοριτσι μου.Οχι δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο γιατι εγω την 7η μερα καθαριζα εντελως οποτε 4 μερες παραπανω κατι σημαινει..Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει πολυποδας ή ινομυωμα γι αυτο θα κανω εξετασεις..

Δημοσίευση

Οριστε αυτά σκέφτομαι κι εγώ και θέλω να πάω σε άλλο γιατρό..εκεί που μου κρατούσε 5-6 μέρες ξαφνικα τους τελευταίους μηνες πήγα στις 8-9 μέρες.. και ή απορία μου αφού πήγα τον Δεκέμβριο στη γυναικολόγο αν είχα κάτι δεν θα το έβλεπε;και αν υπάρχει κάτι κ δεν το έχει δει;;στη γυναικολόγο πήγα πριν αδιαθετησω κ μια κοπελα που τα συζητουσαμε μου είπε οτι όταν περιμενουμε περιοδο καλό είναι να μην κάνουμε τοτε εξετάσεις γιατί είναι όλα πρησμενα και μπορεί να μην βγει σωστο αποτέλεσμα.αλλά δεν ξέρω κατα ποσο ισχυει αυτό. Επίσης ειδικά αυτον το μήνα μετα την ωορρηξία έχω παρα πολλά τραβηγματα που τα παρατήρησα κι αυτά τους τελευταίους μήνες απλα νομίζω πως αυτή τη φορά είναι πολύ έντονα.αγχωθηκα τώρα..ουφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweema είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

Αντζελα μου πως είσαι ;;εσύ λιακι;

καλημέρα κ σε σένα.. Εγώ συνεχίζω χωρίς.. Ούτε πονάω ούτε τπτ μόνο το στήθος μου λίγο.. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.. Εσύ??

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η liaki88 είπε:

καλημέρα κ σε σένα.. Εγώ συνεχίζω χωρίς.. Ούτε πονάω ούτε τπτ μόνο το στήθος μου λίγο.. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.. Εσύ??

Εγώ ξυπνησα με πόνους κ λεω ωχ μου ηρθε αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα..μου το φυλάει μάλλον για αύριο.και το κουλο σήμερα πρηστηκε το στήθος.. αλλά νομίζω οτι πρώτη φορά δεν έχω βγάλει σπυρακια..λες να εμφανιστούν μαζί της αύριο;

Δημοσίευση

Tweema μου νομιζω πως εσυ μας ετοιμαζεις μπεμπακι!!!!!εγω πεταγωμουν στον υπνο μου απο πονους περιοδου και νομιζα πως θα μου ερθει...το στηθος μου παμελα αντερσον...και ουτε ενα σπυρι για δειγμα!!!!!!???? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Tweema μου νομιζω πως εσυ μας ετοιμαζεις μπεμπακι!!!!!εγω πεταγωμουν στον υπνο μου απο πονους περιοδου και νομιζα πως θα μου ερθει...το στηθος μου παμελα αντερσον...και ουτε ενα σπυρι για δειγμα!!!!!!???? 

Αχ Παναγία μου μακάρι!!αλλά οτι αισθάνομαι είναι ακριβως τα ίδια όπως όταν περιμένω περίοδο.μονο τα σπυρακια μου με έχουν ξεχάσει.αύριο θα δειξει.μακάρι να με ξεχάσει κι αυτή!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...