Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω μπει κ διαβαζω κ αλλά για αυτους και πραγματικα είναι παρα πολύ συγκινητικό.17 χρόνια μαζί κ είχε κανει ή γυναικα 4 αποτυχημένες εξωσωματικές.στο πρωτο επέλεξαν να κανουν μονο ενα έμβρυο με την εμβρυομεταφορα κ τα υπολοιπα τα εβαλαν στην κατάψυξη οπου μπορούν να μείνουν 5-6 χρόνια.κ τα δίδυμα που εκαναν είναι έμβρυα απο εκείνη την εξωσωματική.

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται..μπήκα τώρα κ διαβασα για τον γιατρό που πήγαν και εκείνοι τον οποία τον είχα ακουστα...180€ ή πρωτη επίσκεψη στις υπόλοιπες επισκέψεις είναι δωρεάν και 4000€ ή εξωσωματική..το ποσο είναι τεράστιο κ αν θα πετύχει. 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Koritsia na rwtisw kati? Simera exw para polla ygra akrivws opws m eipe o giatros oti prepei na einai otan exw woriksia. T thema einai pws t testaki edeikse mono mia polu axni grammi. Eseis p ta exete xrisimopoiisei otan vgainei thetiko exete alla simadia woriksias? Tyxaonei na exete prwta ygra k meta thetiko test??

Ναι εμένα μου τυχαίνει να έχω 1-2 μέρες υγρά  και μετά να βγαίνει το θετικό. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Angela25 είπε:

Φαρμακειο ο τυπος ετσι?κανονικα ποσο παει μια εξωσωματικη γνωριζεται?

Δεν ξέρω αντζελα..αλλά έχω ακούσει οτι τσουζει λίγο ή τιμή της..

Καλά κορίτσια εμείς που έχουμε πει οτι αν δεν έρθει θα κάνουμε έστω εξωσωματική.. έχω μείνει τώρα με την τιμή...ε δεν υπολογιζα και τόσα κ νομιζω οτι ουτε ο άντρας μου τα υπολογίζει..θα του στείλω τώρα το λινκ.. 

Δημοσίευση

γυρω στα 2.500 χιλιάρικα από ότι έχω ακούσει. είναι πολλά τα λεφτά.  πάνω στον πόνο όλων των ζευγαριών πατάνε.  Κ μεις είπαμε ότι θα προχωρήσουμε σε εξωσωματική αν δεν έρθει.  τα βρίσκεις τι να κάνεις? ?

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογω χημεοοθεραπειας. Κ αν δν μου έρθει το παιδάκι φυσιολογικά έχει τόσα στα ιδρύματα που χρειάζονται μια οικογένεια... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε;;;μπορει να μην γραφω τιποτα.. αλλα παρακολουθω τις συζητησεις σας και πραγματικα νιωθω οτι γνωριζω την καθεμία σας ξεχωριστα ....!!!????

Γεια σου μινακι..είσαι πολύ καλη!!καλά είμαστε εσύ;; πως παει ή εγκυμοσύνη σου; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...