Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθεια σύλληψης

elpida zoi

Recommended Posts

ναι Αθήνα εσυ. μην σε αγχωνουν οι δυο μηνες και μην το σκεφτεσαι το ψυχολογικο είναι το πιο βασικό στο να πιάσουμε. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια μην αγχωνεστε δεν βοηθαει καθολου..Ειναι δυσκολο πολυ εμεις προσπαθουμε για το τριτο 7 μηνες...Καποια στιγμη θα φωλιασουν στην κοιλιτσα μας!!!Αισιοδοξια πανω απ ολα!!!!

νεα ιωνια μενω. εχω πολυ εντονο πονο χαμηλα οταν εχω ωορηξια αυτο μπορω να καταλάβω μόνο δεν εχω παρατηρήσει κατι αλλο. 

Ειμαι 31 ναι τριτο και τεταρτο αν θελει ο Θεος.Στα κοριτσια μου ποτε δεν εδωσα βαση σε ωορριξιες και γονιμες μερες δεν ηξερα καν τι ειναι!!!Τωρα πια μαθαινω..Εκανα τεστ ωορριξιας και πηγα βαση του τεστ,βεβαια ειχα καθημερινες επαφες..

Ειμαι 31 ναι τριτο και τεταρτο αν θελει ο Θεος.Στα κοριτσια μου ποτε δεν εδωσα βαση σε ωορριξιες και γονιμες μερες δεν ηξερα καν τι ειναι!!!Τωρα πια μαθαινω..Εκανα τεστ ωορριξιας και πηγα βαση του τεστ,βεβαια ειχα καθημερινες επαφες..

με το καλο να ερθει μια εγκυμοσηνη και να χερεσε τα παιδακια σου!!!?

Καλησπερα σε ολες!!Τι κανετε κοριτσια;;;love30 σε ευχαριστω και σε σενα σου ευχομαι τα καλυτερα!!zouzoun εκανες αλλο τεστ;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...