Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν το περνω σαν συμπτωμα γιατι συνηθως πριν την περιοδο 10 μερες ποναει και πριζετε απλα αυτην την φορα εχω γινει παμελα απο την ημερα της οωριξιας μου και μετα.αλλα καμια φορα ειναι απλα ορμονες.παντως φαντασου οτι μεχρι και το αγορι μου με ρωτησε αν ια μεγαλωσουν κιαλλο χαριτολογοντας αχαχαχα γιατι εκ φυσεως εχω μεγαλο στηθος φαντασου τωρα θα αρχισω τα μουυυυυυυυυυυ αχαχαχαχα

Δημοσίευση

Χαχαχα!!!! Εισαι απιστευτη!!! Το πιο καλο συμπτωμα παντως της εγκυμοσύνης και της περιόδου ειναι το πρηξιμο στο στηθος!!! Εμενα τελικα μαλλον θα μου ερθει νωρίτερα... Παρατηρησα πριν στο σκουπισμα λιγα ροζ υγρα... 

Δημοσίευση

Ευχαριστουμε για τις πολύτιμες συμβουλες σου @Dina20!!!! Εσυ πως εισαι??? 

Εγώ νιώθω μπαλόνι απ το utrogestan και έχω και λίγο άγχος μέχρι να κλείσω τον 4ο!! Θετικές σκέψεις να έχουμε όλες γιατί μόνο αυτές θα μας βοηθήσουν!!!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσακι μου καλο... Νωρίτερα?? Πφφφ... Ολα γίνονται για καλο! Μη μου στενοχωριεσαι καθολου... Κ εμενα απο οτι φαίνεται θα μου ερθει νωρίτερα... Μαζι και τον επόμενο μηνα!! Να εκμεταλλευτουμε ολες τις μερες!!! 

Δημοσίευση

Ααα μαλιστα... Εγω θα ελεγα να προσπαθησεις κανενα διμηνο ακομα... Παντως αν την κανεις σου ευχομαι να ειναι ολα τέλεια και να μεινεις απευθείας εγκυος!!! Αφου μου λες οτι φερνει και τυχη... 

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες. 

Μετα απο δυο βιοχημικες κ μια παλινδρομη κυηση κ μετα απο πληθος εξετασεων που δεν εδειξαν τιποτα, αποφασισαμε να προσπαθησουμε ξανα κ σημερα, 2μερες πριν την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου ειδαμε θετικο τεστ εγκυμοσυνης. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι πολυ να κανω εξεταση χοριακης για να μη δω χαμηλες τιμες που δε διπλασιαζονται, οπως τις αλλες φορες. Η γιατρος μου ειπε να ξεκινησω utrogestan μολις δω θετικο τεστ. Ελπιζω αυτην τη φορα να πανε ολα καλα . 

Καλη εγκυμοσυνη σε ολες τις εγκυουλες κ υπομονη κ επιμονη σε οσες προσπαθουν .

Δημοσίευση

Καλημέρα demistress μου!!!! Όλα θα πάνε μια χαρά!!να ελπίζεις πάντα για το καλύτερο και όλα θα πάνε μια χαρά!! Θα έχεις μια εβδομάδα αγωνίας αλλά θα εξελιχθουν όλα μια χαρά!!!είμαστε μαζί σου κορίτσι μου και σου στέλνουμε θετική ενεργεια!! Ότι θες είμαστε εδώ '!κατά τ αλλά καλά είσαι εσύ ???

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου καλα ειμαι εσεις πως ειστε?δεν ειναι τοσο η αγωνια οσο το οτι εχω ακουσει οτι ποναει και φοβαμαι αλλα πρεπει πρεπει για να δω το γιατι.σας ευχαριστω που με στηριζετε αληθεια μεσα απο την καρδια μου .?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...