Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ..ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ..ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΙ..ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 2009..ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Μ'ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1-2 ΓΕΝΑΡΗ...:(

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ 1-2 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΧΤΕΣ...ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ,ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα! Και καλή χρονιά! :)

Ελπίζω σύντομα να'χετε τα ευχάριστα!

Εγώ περίμενα κανονικά χτες.. αλλά επειδή πρέπει να μάθω όσο πιο σύντομα γίνεται, σήμερα πήγα για χοριακή.

Για να δούμε τι θα δούμε... :unsure::S

Δημοσίευση

crazy.... καλα αποτελεσματα να εχεις..!!! να γυρισεις και να μας πεις ευχαριστα!

κι εγω κοριτσια στην ιδια κατηγορια ειμαι... τωρα τελειωσα και ξαναπεριμενω προς τα τελη του μηνα.... κι ελπιζω να μην μου κανει την τιμη....:laugh:

marimari ευχαριστουμε και σενα και το σπορακι σου για τις ευχες...:)

matakiaefh μην απελπιζεσαι καθολου.... παραλληλα θα το παμε και θα το πετυχουμε!!!!:unsure:;):)

φιλια σε ολες...:kiss:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές! Κι ανταποδίδω! :)

Andria, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Μακάρι να υπήρχε ενα μαγικό κουμπί on/off, να το κλείνουμε το ριμάδι το άγχος και να ησυχάζαμε! :P

Αλλά δεν υπάρχει.. :S

Οπότε, προσπάθησε να γεμίζεις τη μέρα σου με πράγματα που σου αρέσουν, να απασχολείς το μυαλό σου όσο γίνεται, για να ξεχνιέσαι. Αν σου αρέσει το διάβασμα, ρίξ'το στο διάβασμα!!

Μήπως να ανοίγαμε ένα θέμα όπου να προτείνουμε βιβλία που έχουμε διαβάσει και μας άρεσαν;; ;)

Δημοσίευση

andria έγραψε:

ne mporei oli tin mera na min to skeftese alla tin wra tis pra3is ftou apo tin arxi, pali erxete sto mialo mas..aaaaaaaaaxxxxxxxx!!!!!

Χαχαχαχα... :laugh: αχ βρε Andria...

Έτσι όπως τα λες είναι... Αλλά ξέρεις κάτι, χάνει και την ουσία του το πράγμα έτσι... είπαμε, να περνάμε καλά κατά την "διαδικασία", όχι να'ναι καταναγκαστικά έργα, εντάξει;;; :P :P :P

Ξεκίνα με 1-2 ποτηράκια κρασί... μου φαίνεται θα΄ναι ότι πρέπει...

Στο κάτω κάτω, μπορεί να γίνουμε αλκοολικές, αλλά τον στόχο μας θα τον πετύχουμε, σωστά;;;; :lol: :silly: :laugh: ;)

Το ρίχνω λίγο στην πλάκα γιατί μόλις πήρα στο μικροβιολογικό και πήρα ένα (-) ίσα με το μπόι μου.. :(

Next... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΡΑΖΥ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!ΠΟΥ ΘΑ ΟΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!ΘΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ..ΣΚΑΡΛΕΤ,ΑΝΤΡΙΑ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΠΑΜΕ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ 2009 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Δημοσίευση

koritsia valte kai mena sto club.ego prospatho 8 mines.perimeno periodo aytes tis meres.eimai simera stin 34 mera alla tha perimeno mexri tin 40 gia test giati den exo stathero kiklo (sinithos apo 32 eos 36 eixa)alla tin telaytaia fora ekane 2 mines na erthei kai imoun me xapia.o antras mou de me afinei na kano test kai xoriaki giati ton proigoumeno mina xalasa polla lefta kai energeia se test kai xoriakes.ase meta i psixologia pou pairnei tin katrakila...kai go prospatho na min to skeftomai alla distixos den pernaei mera xoris na perasei apo to mialo mou.aste pou pernane olo ta xeirotera oti exoume kati,oti de tha kano pote paidi klp klp.thelo na elpizo se ayto to mina mias kai einai kai ta genethlia mou ayto to mina,tha itan to kalitero doro pou exo parei pote sti zoi mou..eyxomai se oles kales antoxes kai epityximenes prospatheies!!!!!

Δημοσίευση

mporw na mpw k egw sto club??:P :P eimai ston 3o mina prospatheiwn k perimenw periodo peripou stis 24...vasei twn statistikwn aurio einai gonimi mera k logw oti giortazw kiolas aurio apo simera tha to kapsw:woohoo: :woohoo: :woohoo: euxomai na min erthei auti i kuria periodos (pou oles misoume) se kammia mas....kali epituxia se oles k polla filia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ..... ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΜΥ....

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΕΜΠΕΚΙ ΝΑ ΡΧΕΤΑΙ..... ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΤΡΑ.... :P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ..... ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Α-Υ-Τ-Η!!!! (ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΟΥΡΤΑ-ΦΕΡΤΑ....!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, είναι η πρώτη φορά που δεν περιμένω με το τεστ στο χέρι και δεν αγωνιώ τόσο πολύ. Δεν έχω σταθερό κύκλο, φυσιολογικά περιμένω από 14-21/01, αλλά αυτόν τον μήνα του δώσαμε και κατάλαβε με τον αντρα μου και μάλλον θα συνεχίσουμε έτσι, έωσότου μας έρθει!

Αν πάλι έρθει η ρημάδα, δεν πειράζει θα κάνουμε ένα διάλλειμα 6 ημερών και μετά πάλι στο καθήκον:lol: :lol: :lol: επί του κρεββατιού και άλλων δωματιων!!!

Δημοσίευση

και κάτι που ξέχασα!!!

το ευχάριστο στο δικό μας forum είναι ότι είμαστε ένα μάτσο γυναίκες (με προβλήματα μεν) που κάνουν όμως σεξ!!!

Φανταστείτε πόσα forum μπορεί να υπάρχουν με γυναίκες που ψάχνουν?

Ας βλέπουμε και την θετική πλευρά των πραγμάτων! Ε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...