Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η λειτουργία του Messenger (Προσωπικών Μηνυμάτων) στο mammyland διαφέρει από αυτή που βρίσκουμε στα περισσότερα φόρουμ. Τα προσωπικά μηνύματα μοιάζουν περισσότερο με «ιδιωτικές συζητήσεις» που διεξάγονται ανάμεσα σε μέλη που λαμβάνουν την απαιτούμενη πρόσκληση!

Παρακάτω θα εξηγήσω αναλυτικά πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Messenger:

Ξεκίνημα μία νέας ιδιωτικής συζήτησης

Καθώς περιηγήστε στο site, μπορείτε να δείτε στην επάνω μπάρα το εικονίδιο ενός φακέλου (ακριβώς αριστερά από την εικόνα του προφιλ σας). Πατώντας το, ανοίγει πολύ γρήγορα ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο, μέσα στο οποίο υπάρχει ένα πλήκτρο με την ονομασία "Νέο Μήνυμα", όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

eqCMHc1.png

Κάνοντας κλικ εκεί ανοίγει απευθείας η φόρμα για ένα νέο προσωπικό μήνυμα το οποίο μπορείτε να στείλετε αμέσως σε ένα ή περισσότερα μέλη, και μάλιστα όλα αυτά χωρίς να φύγετε καθόλου από την σελίδα στην οποία ήσασταν αρχικά (δεν γίνεται φόρτωση καμίας άλλης σελίδας)! Αυτό κάνει πολύ γρήγορη την όλη διαδικασία και κυρίως δεν σας διακόπτει από αυτό που κάνατε.

Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα σε ένα συγκεκριμένο μέλος, τοποθετώντας τον κέρσορα πάνω στην εικόνα του προφίλ του. Αυτομάτως ανοίγει ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο στο οποίο υπάρχει επίσης η επιλογή «Μήνυμα», όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο:

AB9ZkYp.jpg

Περιήγηση στις Ιδιωτικές Συζητήσεις

Πηγαίνοντας στην σελίδα με τα μηνύματά σας, μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλες τις ιδιωτικές σας συζητήσεις στης αριστερή στήλη. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε μήνυμα, αυτό ανοίγει στο κεντρικό πάνελ.

Κατόπιν, μπορείτε να διαβάσετε τη συζήτηση, να απαντήσετε, να προσκαλέσετε κάποιο άλλο μέλος στην συζήτηση, να δείτε αν διαβάστηκαν τα μηνύματα ή όχι κλπ.

Κινητά τηλέφωνα

Το νέο responsive design του mammyland κάνει σε αυτό τον τομέα τη διαφορά. Και οι ιδιωτικές συζητήσεις στα κινητά εμφανίζονται τέλεια, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

IVRH4Sz.jpg

Κατανοούμε ότι όταν κάποιο μέλος στέλνει ένα μήνυμα, είναι συχνά γιατί διάβασε μία συζήτηση, ή ένα σχόλιο κάπου σττην κοινότητα. Τώρα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα χωρίς να διακόπτετε την περιήγησή σας στο mammyland.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι βελτιώσεις στην λήψη και αποστολή μηνυμάτων θα κάνουν την επικοινωνία σας με τα υπόλοιπα μέλη ακόμη πιο εύκολη και απλή!

Σημείωση: Αυτό είναι το πρώτο από μία σειρά μηνύματα τα οποία θα ακολουθήσουν τις υπόλοιπες μέρες και τα οποία θα εξηγούν με απλά λόγια και εικόνες όλες τις λειτουργίες του mammyland.

• admin unpinned this topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...