Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερωτηση Για Το Παπ Τεστ!

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες. Εφτασα στον 3ο Μηνα και ηρθε η στιγμη να κανω το παπ τεστ. Μπορω να μαθω ποσο σας κοστισε και τι ακριβως ειναι το παπ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω ακριβως απλα μου ειπε οτι θα κανω το παπ τεστ και οτι εχει 70Ε. Τι ειναι αυτο? στο 3ο μηνα μου ειπε οτι το κανουμε..

Μάλλον το ΠΑΠ-Α λες. Σου παίρνουν αίμα και παράλληλα κάνεις ένα μεγάλο υπέρηχο. Είναι για να ελεγχθούν τα ποσοστά για σύνδρομο Down. 

Από πού είσαι; Εγώ είμαι από Κύπρο. Εδώ το ΠΑΠ-Α είναι δωρεάν, ενώ τον υπέρηχο τον πληρώνεις. Εμείς δίνουμε αίμα νομίζω στις 10 εβδομάδες ακριβώς, δεν είμαι σίγουρη, ενώ τον υπέρηχο τον κάνουμε ανάμεσα στις 10 και στις 12. Στην Ελλάδα γίνονται και τα δύο την ίδια μέρα.

Για τιμές δεν ξέρω να σου πω, εξαρτάται πού είσαι και σε ποιον θα πας.

Απο Θεσσαλονικη ειμαι :-) 

Μου ειπε οτι κοστιζει 70Ε.Δεν γνωριζω περισσοτερα. Και εγω τωρα ειναι να το κανω που μπαινω στην 10η εβδομαδα ακριβως. Ειναι δηλαδη για τον συνδρομο DOWN?  Και αυτη η εξεταση γινεται στο γραφειο του γιατρου σου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...