Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα!!Υποτιθεται οτι τα τεστ εγκυμοσυνης-αυτα που ειναι απ την πρωτη μερα καθυστερησης -ανιχνευουν την ορμονη χοριακη γοναδοτροπινη απο τα 25ml. Τωρα,τα υπολοιπα ,οπως αυτο στο οποιο αναφερεσαι την ανιχνευουν απο τα 10 ml. Γιαυτο και λενε απ την 5η μερα συλληψης.Βεβαια, αυτο ειναι σχετικο διοτι μπορει να εχεις καθυστερημενη συλληψη οποτε να μην προλαβει να ανιχνευτει στα ουρα.Η προσωπικη μου γνωμη ειναι ,αν εχεις αυτα τα υπερευαισθητα να το κανεις και μια  μερα πριν την αναμενομενη περιοδο.Και αχνη να ναι η γραμμη παλι θετικο θεωρειται!Ελπιζω καπως να σε διαφωτισα!!Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματαα:):)

Δημοσίευση

περιοδος επρεπε να μου εχει ερθει το αργοτερο μεχρι χτες.
Τι να πω πια...
Εντωμεταξυ εχω λιγα υγρακια κατω, οχι ποιος ξερει τι, αλλα καθε λιγο και λιγακι τρεχω στο μπανιο μη τυχον και μου ηρθε η ακατανομαστη.Με καταλαβαινετε ελπιζω...

Δημοσίευση

Σε καταλαβαινω απολυτα!!Εγω στη θεση σου θα εκανα το τεστακι..Αν εισαι -που το ευχομαι ολοψυχαα-θα δειξει.Οσο για τα υγρα..εγω εκτος απ τα κλασσικα υγρα ωορρηξιας απο την επομενη κιολας μερα εχω ενα καρο υγρα,πονακια τραβηγματα και συνεχεια τρεχω στην τουαλετα!Φοβερη συχνοουρια!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!!Ναι απ οσο ξερω και εγω ειναι πολυ καλο δειγμα..αλλα εγω δε ξεσηκωνομαι γιατι και τον περασμενο μηνα που ηταν και η πρωτη προσπαθεια ειχα και παλι πολλα τραβηγματα αλλα..δεν πειραζει..θα δουμε αυτον το μηνα με αισιοδοξια!!

Δημοσίευση

εγω κοριτσια ειχα γονιμες μερες την προηγουμενη βδομαδα.εχθες δυο φορες εκει που καθομουν ενιωσα εναν εντονο πονο αριστερα για μερικα δευτερολεπτα κ μετα με αφησε.μετα απο λιγη ξανα στο ιδιο σημειο ο ιδιος παλι για καποια δευτερολεπτα.κ ενω περιμενω στισ 2 οκτωβρη περιοδο το στηθος εχει πριστει παρα πολυ.

Δημοσίευση

εξακολουθει να ειναι αφαντη!
Απο τη μια χαιρομαι απο την αλλη σκεφτομαι πως μπαααα, οπου να ναι θα μου ερθει.
Το στηθος μου ποτε ποτε ποναει, οχι οπως πριν την περιοδο ομως.
Εχω πονακια οπως οταν μας ερχεται η περιοδος, αλλα με τη διαφορα πως δεν ερχεται.
Σε ενα σαιτ διαβασα πως ειναι συμπτωματα ολα αυτα και πήρα τα πάνω μου.
Γενικά ειμαι 50-50, τη μια σκεφτομαι "μπααα, δεν ειμαι" την άλλη λέω πως μπορεί ο Αγιος να έκανε το θαυματάκι του.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...