Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν.ξερω αν είδατε ειδήσεις μια γαινισαι σε ενα βενζινάδικο το έβαλε το παιδι σε μια σακουλα μαβρι και το παρατισε τ βρικε μια κοπέλα που περναγε ειχε και υον ομφάλιο λώρο. Και εμεις προσπαθουμε καιρό και αυτη το παιταει 

Δημοσίευση

...... Κι εγω αρνητικά τεστ βλέπω σχεδόν 2 χρονια, αλλα αυτη τη φορα ένιωσα κατι διαφορετικό.... Πόνο στο στηθος και καθόλου πόνο στην κοιλια που καθε φορα απο κεί καταλαβαινα οτι έρχονται...... Σιγά μην ηταν θετικό......

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μόλις έκανα ενα τεστ, ετσι για να περνάει η ωρα και φυσικά βγήκε αρνητικο......... Οχι οτι δεν το υπολόγιζα αλλα να ....είχα κατι κρυφοελπιδες..... 

μην στεναχωριεσε θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις θα δεις!!!!?

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν.ξερω αν είδατε ειδήσεις μια γαινισαι σε ενα βενζινάδικο το έβαλε το παιδι σε μια σακουλα μαβρι και το παρατισε τ βρικε μια κοπέλα που περναγε ειχε και υον ομφάλιο λώρο. Και εμεις προσπαθουμε καιρό και αυτη το παιταει 

ετσι σκεφτομε και εγω εμεις δεν μπωρουμε το αυτονοητο και καποιοι τα πετανε η και για τις εκτρωσεις (δεν τις κρινω αλλααααααα) δεν ειναι ανθρωποι αυτοι που τα πετανε μα στα σκουπιδια!!!!!!! Ελεοςςςςςς

Δημοσίευση

διαβασα σε αλλα forum για πρηξιματα και μεχρι που μια κοπελα ελεγε πηρε 5 κιλα! πολυ τραβηγμενο μου φαινεται...αντε να δουμε ,,,,εσεις love 30 προσπαθείτε καιρό?εμεις κλείσαμε ένα χρονο χωρις αποτελεμα...

Δημοσίευση

Εγω ςιχα καταλαβει πως πριστικα με τις ενεσεις για την ςξωσωματικη τις gonal!!!!εμεις προσπαθουμε 10 χρονια και εχουμε κανει 3 φορες εξωσωματικη!!!!!??αλλα γινανε πολλα λαθοι και δυστηχως περασανε τα χρονια οχι σε ηλικια αλλα καταλαβαινεις (30 ειμαι)

Δημοσίευση

ετσι σκεφτομε και εγω εμεις δεν μπωρουμε το αυτονοητο και καποιοι τα πετανε η και για τις εκτρωσεις (δεν τις κρινω αλλααααααα) δεν ειναι ανθρωποι αυτοι που τα πετανε μα στα σκουπιδια!!!!!!! Ελεοςςςςςς

Άστα ειδικα για τις εκτρώσεις

Δημοσίευση

Κοριτσια θα τα πω σε εσάς γιατι μπορείτε να με καταλάβετε αφού περνάμεΤα ίδια... Κάθομαι στο σπίτι και πίνω τον καφε μου( δουλεύω 2-10) κοιτάζω το μπαλκόνι τα λουλούδια και λεω Θεέ μου τι όμορφα θα ειναι να εχω ενα παιδάκι να παίζει εξω!!! Η καρδιά μου σπαρταράει! Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα ειμαι έγκυος και θα απολαμβάνω τη ζωή... Το εύχομαι απο την καρδιά μου σε ολες μας γιατι το αξίζουμε ρε γαμωτο! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Εγώ χθες ήμουν στον γιατρό μου και όπως ήταν αναμενόμενο αφού έκλεισα χρόνο προσπαθειών μπαίνω στη διαδικασία των εξετάσεων και εγώ και ο καλός μου...

Twinkl πόσο δίκιο έχεις, πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό, ένα γιατί όλη την ώρα στο κεφάλι μου, γιατί σε μας που το θέλουμε τόοοοοσοοο πολύ, ενώ άλλοι δεν θέλουν και τους έρχονται το ένα πίσω απ'τα άλλο...

Ελπίζω όλες να είστε καλά, χαθήκανε πολλές κοπέλες, ελπίζω όταν μπουν να μας πουν μόνο ευχάριστα..

Δημοσίευση

Κοριτσια θα τα πω σε εσάς γιατι μπορείτε να με καταλάβετε αφού περνάμεΤα ίδια... Κάθομαι στο σπίτι και πίνω τον καφε μου( δουλεύω 2-10) κοιτάζω το μπαλκόνι τα λουλούδια και λεω Θεέ μου τι όμορφα θα ειναι να εχω ενα παιδάκι να παίζει εξω!!! Η καρδιά μου σπαρταράει! Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα ειμαι έγκυος και θα απολαμβάνω τη ζωή... Το εύχομαι απο την καρδιά μου σε ολες μας γιατι το αξίζουμε ρε γαμωτο! 

μια απο τα ίδια και εγω κοιτάω τον κοιπο και λεω ποτε θα παίζει ενα παιδακι.!

Δημοσίευση

αχ κοριτσι μου ποσες φορες καθομε στη βεραντα και βλεπω απο κατω να περνανε τα μωρακια με τα καροτσακια και κλαιω!!!!!μια χαρα τα λες το αξιζουμε και θα γινει για ολες μας!!!!??

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγω αυτο κατάλαβα οτι μενει σε χωριστά σπιτια εγω το έζησα 2 χρονια και. Το τον 2 εμεις ετοιμάζαμρ τον γάμο μας.οχι αποσταση κοντινι..! Θελει υπομονή

αυτο καταλαβα και εγω!!

Δημοσίευση

Love και niki το λεω γιατι εμεις ακομα δεν μενουμε στο ιδιο σπιτι κ ειναι λιγο δυσκολα

υπομονη ολοι λιγο πολη στην αρχη ειχαμε προβληματακια οσον αφορα το σπιτι αλλοι μενανε με πεθερικα αλλοι χωριστα!!!ολα θα γινουν και θα τρεχεις με τις δουλειες και με ενα μωρακι αναμεσα σας η και δυο!!!!!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...