Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια! εχασα την πρωινη σας κουβεντα αλλα σας διαβασα, ετρεχα δουλειες εξωτερικες εριξε και μια βροχη αλλο πραμα εγινα παπι μεχρι να γυρισω σπιτι! 

κελλυ οσο ειναι πρησμενο και ποναει ειναι θετικο, και μενα οταν ειναι να μου ρθει η κυρια με τα κοκκινα -οπως την ονομασε η νονα εμμα με τα επιτυχημενα ονοματα- την προηγουμενη φευγει ο πονος! ευχομαι να σε ξεχασει και να πηγαν ολα καλα αυτο το μηνα

νικη καλα θα κανεις, ευχομαι να πανε και σε σενα ολα καλα! 

οι υπολοιπες τι κανετε? εμμα πως παει το διαβασμα? χαπακι- ευτυχια εχουμε κανενα νεο απο τα τεστακια? διδακι με το καλο το μωρακι σου!!! κυριακη πως εισαι σημερα ?

Δημοσίευση

Χαχαχα ναι καλό ήταν το όνομά της..αν και εμάς μας κάνει κυρίες κόκκινες από τα νεύρα όταν την βλέπουμε...αμ δε..που θα πάει...εγώ καλά cybele μου..τώρα τελειώνω το ένα μάθημα και ξεκινάω το άλλο...αλλά επειδή τα έχω ήδη διαβάσει στη σχολή τα βαριέμαι αφάνταστα και παρακολουθώ και την συζήτηση εδώ..άντε καλή ξεκούραση κορίτσι μου!!

Δημοσίευση

κοκκινες με ατμο να φευγει απο τα αυτια μας κανει!!! και εγω νοεμβριστρια νομιζω θα ειμαι χοχοχοχο δε ξερω γιατι αλλα πιστευω θα μου ρθει, δεν ποναει και το στηθος που συνηθως ποναει, οποτε με βλεπω και μενα να γινομαι fissler σε 2 βδομαδες :lol:

αχ τι καλα θα ηταν να ξεκουραζομουν εμμα μου, τωρα εφαγα και σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαστω για αλλη εξωτερικη δουλιτσα, το μονο που με παρηγορει ειναι οτι αποψε θα παμε για φαγητο με φιλους!!! 

αστερι εισαι, θα σκισεις στην εξεταση! εχω και εγω διαβασμα ελπιζω απο αυριο να το ξαναπιασω γιατι δε με βλεπω καλα 

Δημοσίευση

Αντε βρε cybele μου καλη επιτυχια και σε σενα!! Που θα παει θα το τσακωσουμε το ατιμο και δεκαρια θα γραψουμε :):)  :) ..ναι Νικη μου εγω θα εδινα σε κανεναν καμια γροθια απο τα νευρα μου οταν εβλεπα την περιοδο..ειδικα,τις φορες που ημουν σιγουρη κιολας η χαζη οτι το επιασα το σπορακι...αλλα εχε χαρη της λεω...

Δημοσίευση

μακαρι cybele μου..σε καταλαβαινω 1000%... Νικη μου εγω εχω παρει πτυχιο 4 χρονια τωρα, αλλα για να παρω την αδεια ασκησεως επαγγελματος πρεπει να ξαναδωσω εξετασεις σε καποια βασικα μαθηματα...τυπικο ειναι αλλα οπως και να'ναι εχει,διαβασμα η υποθεση...

Δημοσίευση

συνεχομενα τα εκανα εμμα μου, και καπου τωρα ειμαι λιγο πιο χαλαρα γιατι δεν μπορω αλλο στο τρεξιμο, 28 ειμαι οποτε τελειωσει θα το παρω....

μπραβο στη μαμα σου παντως! μωρε εγω το θελω μ αρεσει αλλα ειναι να μην μπλεξεις με καθηγητες 

Δημοσίευση

Ευτυχια μου ναι...δυσκολο επαγγελμα. Αλλα ωραιο αν το κανεις βασει των δικων σου αρχων... Cybele μου χαλαρα και οπου σε βγαλει,το θεμα...θελει και ορεξη, γιατι και εγω στα 28 μου εχω καταλαβει οτι το επιβεβλημενο διαβασμα δεν το μπορω οπως στα 18 μου...δεν εχω πολλα αποθεματα ορεξης...αλλο βεβαια οταν διαβαζω για καποια υποθεση και ψαχνω την λεπτομερεια...οποτε θελει ορεξη το πραγμα και επιμονη..

Δημοσίευση

με τα παιδαγωγικα ασχολουμαι στην διατριβη ευτυχια, τωρα ποτε θα τελειωσει, αγνωστο :lol: γενικα ανεργη καθηγητρια ειμαι αχαχαχαχαχα

νικη ποτε εχεις εξεταστικη εσυ??? 

εμμα οπως το ειπες δεν εχω ουτε εγω πλεον τις αντοχες που ειχα στα 18 :( 

ευτυχια πως εισαι? 

Δημοσίευση

ετσι εμμα, τωρα να ρθει το σπορακι που εχουμε πιο πολυ χρονο χιχιχιχιχιχι

νικη μου καλη επιτυχια αν τα κανεις!!!!! και ευχομαι και με παιδακι και με πτυχιο :)

σας χαιρετω κοριτσια, παω για τις υπολοιπες δουλιτσες φιλακια σε ολες  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με μπρόκολο, πατατουλα βραστή και κολοκυθάκι βραστό πατημένο. Μιλάμε για ποσότητα ελάχιστη στην αρχή. Μετά την πρώτη εβδομάδα μπήκαν και φρούτα πχ μήλα και ακτινίδια αλεσμένα. Ένα μήλο και ένα ακτινίδιο ανά 2 μέρες. Το γάλα είναι η βασική τους τροφή μέχρι το έτος, στην πράξη θα δεις ότι το γάλα παραμένει η βασική τους τροφή πολλά έτη. Εμένα είναι 2.5 και πίνει 3 μπουκάλια γάλα των 210ml την ημέρα. Καλή αρχή. 
    • Καλησπέρα Μαρία!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!! Εμείς πήραμε cybex το balios s κ είναι τέλειο!! Δεν πήραμε την καλαθουνα... πήραμε το κάθισμα αυτοκινήτου το cloud G κ βγάζουμε το καρότσι από το αυτοκίνητο κ το κουμπωνουμε πάνω. Στο μικρό αυτοκίνητο που είναι Hyundai atos χωράει στο πορτμπαγκάζ! Αν θα άλλαζα κάτι αντί για το G θα έπαιρνα το Τ. Έχει μεγαλύτερη επέκταση κ το μωρό είναι πιο ξαπλωμένο! Όσο για τα παρελκόμενα ποδοσακο, ποτηροθηκη κ νάυλον για βροχή πήρα πιο οικονομικά!! Επίσης μένουμε σε παλιά πολυκατοικία με τα μικρά στενά ασανσέρ...μπαινει άνετα μέσα παρόλο τις δύο μεγάλες ροδες. Ό,τι χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις μήνυμα! 
    • Καλησπερα σας! Εχω εναν μικρουλη 6 μηνων και απο Δευτερα ξεκιναμε τις στερεες τροφες. Ειναι το πρωτο μου παιδακι βοηθεια δεν εχουμε και ειμαι αρκετα πελαγωμενη. Η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε με το μεσημεριανο λαχανικα και αργοτερα κρεας οσπρια δημητριακα. Βασικα θα ηθελα μανουλες που εχετε εμπεορια να μου πειτε καποια tips ισως για να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη καθως φυσικα εχω και τα δικα μας μαγειρεματα συν ολες τις αλλες δουλειες και επιπλεον να ρωτησω εσεις πως ξεκινησατε καθως η παιδιατρος μας ειπε οτι απ τον επομενο μηνα π θα μας δει παλι θα εισαγουμε φρουτα. Δεν ειναι λιγο αργα μεχρι τον 7ο να τρωει μονο μεσημεριανο και ολα τα υπολοιπα γευματα γαλα; 
    • Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο.  Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️
    • Cybex balios s έχουμε εμείς. Είναι μεγάλο καρότσι αλλά εμείς έχουμε και μεγάλο αυτοκίνητο 4*4. Ανοίγει με ένα χέρι το καρότσι με το κάθισμα. Η καλαθουνα είναι άνετη για να κοιμάται έως 4 μηνών. Έχει μεγάλες ροδες και τρομερές αναρτήσεις και πάει παντού, το έχω καταευχαριστηθει. Ακόμα και σε πλακόστρωτο κυλάει άνετα και το μωρό δεν καταλαβαίνει τίποτα, κοιμάται του καλού καιρού. Το καλοκαίρι ήταν 3-4 μηνών ο δικός μου και κυκλοφορουσα σαν διαφήμιση της cybex, κούμπωνα το ένα, ξεκουμπωνα το άλλο, ο άντρας μου δεν είχε ιδέα τι θα κουμπώσω την κάθε φορά! 😂 Η τιμή τσουχτερή αλλά αξίζει τα λεφτά του θεωρώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...