Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια! εχασα την πρωινη σας κουβεντα αλλα σας διαβασα, ετρεχα δουλειες εξωτερικες εριξε και μια βροχη αλλο πραμα εγινα παπι μεχρι να γυρισω σπιτι! 

κελλυ οσο ειναι πρησμενο και ποναει ειναι θετικο, και μενα οταν ειναι να μου ρθει η κυρια με τα κοκκινα -οπως την ονομασε η νονα εμμα με τα επιτυχημενα ονοματα- την προηγουμενη φευγει ο πονος! ευχομαι να σε ξεχασει και να πηγαν ολα καλα αυτο το μηνα

νικη καλα θα κανεις, ευχομαι να πανε και σε σενα ολα καλα! 

οι υπολοιπες τι κανετε? εμμα πως παει το διαβασμα? χαπακι- ευτυχια εχουμε κανενα νεο απο τα τεστακια? διδακι με το καλο το μωρακι σου!!! κυριακη πως εισαι σημερα ?

Δημοσίευση

Χαχαχα ναι καλό ήταν το όνομά της..αν και εμάς μας κάνει κυρίες κόκκινες από τα νεύρα όταν την βλέπουμε...αμ δε..που θα πάει...εγώ καλά cybele μου..τώρα τελειώνω το ένα μάθημα και ξεκινάω το άλλο...αλλά επειδή τα έχω ήδη διαβάσει στη σχολή τα βαριέμαι αφάνταστα και παρακολουθώ και την συζήτηση εδώ..άντε καλή ξεκούραση κορίτσι μου!!

Δημοσίευση

κοκκινες με ατμο να φευγει απο τα αυτια μας κανει!!! και εγω νοεμβριστρια νομιζω θα ειμαι χοχοχοχο δε ξερω γιατι αλλα πιστευω θα μου ρθει, δεν ποναει και το στηθος που συνηθως ποναει, οποτε με βλεπω και μενα να γινομαι fissler σε 2 βδομαδες :lol:

αχ τι καλα θα ηταν να ξεκουραζομουν εμμα μου, τωρα εφαγα και σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαστω για αλλη εξωτερικη δουλιτσα, το μονο που με παρηγορει ειναι οτι αποψε θα παμε για φαγητο με φιλους!!! 

αστερι εισαι, θα σκισεις στην εξεταση! εχω και εγω διαβασμα ελπιζω απο αυριο να το ξαναπιασω γιατι δε με βλεπω καλα 

Δημοσίευση

Αντε βρε cybele μου καλη επιτυχια και σε σενα!! Που θα παει θα το τσακωσουμε το ατιμο και δεκαρια θα γραψουμε :):)  :) ..ναι Νικη μου εγω θα εδινα σε κανεναν καμια γροθια απο τα νευρα μου οταν εβλεπα την περιοδο..ειδικα,τις φορες που ημουν σιγουρη κιολας η χαζη οτι το επιασα το σπορακι...αλλα εχε χαρη της λεω...

Δημοσίευση

μακαρι cybele μου..σε καταλαβαινω 1000%... Νικη μου εγω εχω παρει πτυχιο 4 χρονια τωρα, αλλα για να παρω την αδεια ασκησεως επαγγελματος πρεπει να ξαναδωσω εξετασεις σε καποια βασικα μαθηματα...τυπικο ειναι αλλα οπως και να'ναι εχει,διαβασμα η υποθεση...

Δημοσίευση

συνεχομενα τα εκανα εμμα μου, και καπου τωρα ειμαι λιγο πιο χαλαρα γιατι δεν μπορω αλλο στο τρεξιμο, 28 ειμαι οποτε τελειωσει θα το παρω....

μπραβο στη μαμα σου παντως! μωρε εγω το θελω μ αρεσει αλλα ειναι να μην μπλεξεις με καθηγητες 

Δημοσίευση

Ευτυχια μου ναι...δυσκολο επαγγελμα. Αλλα ωραιο αν το κανεις βασει των δικων σου αρχων... Cybele μου χαλαρα και οπου σε βγαλει,το θεμα...θελει και ορεξη, γιατι και εγω στα 28 μου εχω καταλαβει οτι το επιβεβλημενο διαβασμα δεν το μπορω οπως στα 18 μου...δεν εχω πολλα αποθεματα ορεξης...αλλο βεβαια οταν διαβαζω για καποια υποθεση και ψαχνω την λεπτομερεια...οποτε θελει ορεξη το πραγμα και επιμονη..

Δημοσίευση

με τα παιδαγωγικα ασχολουμαι στην διατριβη ευτυχια, τωρα ποτε θα τελειωσει, αγνωστο :lol: γενικα ανεργη καθηγητρια ειμαι αχαχαχαχαχα

νικη ποτε εχεις εξεταστικη εσυ??? 

εμμα οπως το ειπες δεν εχω ουτε εγω πλεον τις αντοχες που ειχα στα 18 :( 

ευτυχια πως εισαι? 

Δημοσίευση

ετσι εμμα, τωρα να ρθει το σπορακι που εχουμε πιο πολυ χρονο χιχιχιχιχιχι

νικη μου καλη επιτυχια αν τα κανεις!!!!! και ευχομαι και με παιδακι και με πτυχιο :)

σας χαιρετω κοριτσια, παω για τις υπολοιπες δουλιτσες φιλακια σε ολες  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
    • Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου , ίσως δεν θέλει να το πει γιατί δεν είναι επίσημο όταν νιώσουν ότι είναι σίγουρο τότε θα έρθουν κ οι ανακοινώσεις. Όσο καλές σχέσεις κ να έχουμε γιατί μας συμφέρει όλους αυτό δεν είναι η μαμά σου κ εσύ δεν είσαι η κόρη της. Όσο υπάρχει ο συνδετικός κρίκος ο σύζυγος δηλαδή παριστανουμε τις οικογένειες. Μην ασχολείσαι με κανέναν κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Την ηρεμία σου με τον άντρα σου κ τίποτα άλλο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...