Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kαι Μεις Στην Προσπάθεια Είμαστε...

georgia84

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια...και μεις στην προσπάθεια είμαστε, με κύκλο 34 ημερών και περίοδο στις 11 μαρτίου, κάναμε προσπάθεια 1 και 2 απριλίου. Την 1 απριλίου μάλιστα ένιωθα έντονα την ωορηξία (μια αίσθηση σαν τράβηγμα μυ).....και τώρα περιμένουμε!! ουφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλες!

Νέα κι εγώ στο φόρουμ...σήμερα στην 7η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά!

Βάλαμε 3 "ωραία" έμβρυα, όπως είπε ο γιατρός και τώρα αναμονή....

Θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε όλες για το όνειρο μας!

Ήδη νιώθω καλύτερα που μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας, ακόμα κι αν δεν γνωριζόμαστε..

Καλησπέρα σε όλες!!! Είμαι καινούργια και θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο επιθυμείτε!!!

Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου....είμαστε στις προσπάθειες για μωράκι...στο τέλος Φεβρουαρίου, στις γόνιμες, είχαμε ελεύθερες επαφές. η περίοδος μου αναμενόταν στις 10 Μαρτίου. Τελικά ήρθε στις 14. Μετά από 11 ημέρες, στη μέση του κύκλου περίπου, είχα για 2-3 ημέρες λίγο αίμα στο χαρτί. Από τότε μέχρι και σήμερα έχω πονάκια και τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, όταν βήχω, όταν φτερνίζομαι κτλ. Επίσης η θερμοκρασία μου είναι σταθερά 37. Θεωρείται ότι μπορεί να είμαι έγκυος?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

kalimera koritsakia mou!!!!!!!!!simera einai giamena i 2 mera meta apo emvruometafora valame 2 kala emvruakia kai twra perimenoume!!!!!!!!!!!!!!!!!!ntina 1234 mporei na einai mporei kai oxi eixes kanoniki poh otan adiathertises?

Κορίτσια εγω 6/4 και 7/4 ειχα κραμπες περιόδου αλλα πιο αδυναμες μονο στη δεξια πλευρα χαμηλα..μου χτυπούσε κ λιγο στην πλατη...λέτε να είναι η εμφύτευση; επαφή ειχαμε 1/4 και 2/4...και τα νευρα μου εν τω μεταξυ χάλια...

καλημερα και αποδω!!!!!!!!!!μην τρελλαινεστε κοριτσακια μου εχετε λιγακι υπομονη οσο ανχωνεστε χειροτερα ειναι!!!!!!!!!προσεχετε λιγακι απο βαρος και βλεπετε αφου σκεφτεστε οτι μπορει να ειναι αυτο!!!!!!!!!!χαλαρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

kalimera koritsakia mou!!!!xerw einai duskolo alla thelei upomoni kai na xexniese egw exw thn tileorasi to pc ta vivlia mou kai to pernaw oso ginete poio xalara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vevaia uparxoun kai oi wres pou me pianei i anupomonisia alla prospathw na min to skeftomai!!!

Καλησπέρα κορίτσια καινούργια στο φορουμ κ πολύ πελαγωμένη στη ζωή μου.. μετά από μια αποβολή πριν έξι μήνες και στα πρόθυρα σοβαρής κατάθλιψης σε σημείο να μη θέλω κανέναν δίπλα μου και μερικές φορές ούτε καν την 3χρονη κόρη μου περιμένω με απίστευτη λαχτάρα να ξανά μείνω έγκυος... στον τέταρτο μήνα προσπαθειών.. έχω ΤΟΣΟ μεγάλη αγωνία αν θα μου έρθει τελικά η περίοδος το Μ.Σάββατο.... Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει τις καρδιές όλων των κοριτσιών που προσπαθούμε για ένα παιδί, με ελπίδα και πίστη ότι κάποια μέρα θα γίνουμε μανούλες άλλες για πρώτη και άλλες για 2η...3η.... φορά... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  με καλά αποτελέσματα, πίστη και αισιοδοξία.

γειά σας κορίτσια....εγώ τελικά αδιαθέτησα σήμερα και απογοητεύτηκα πάρα πολύ...7 μέρες μετά την επαφή είχα έντονη ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά και στην πλάτη και θεώρησα ότι ήταν από εμφύτευση...τελικά άδικα χάρηκα...joanna μου μην το αφήνεις να σε ρίχνει τόσο πολύ αφού έχεις ήδη το κοριτσάκι σου, φρόντισε να το χαρείς και θα έρθει και το δεύτερο...καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

Γεια σου Γεωργία μου.. και εγώ μάλλον μια απο τα ίδια... έκανα σήμερα ενα τεστ εγκυμοσύνης που δειχνει νωρίτερα... και τιποτα... αρνητικό όπως κάθε μήνα.. δε νομίζω να βγήκε λάθος (αν και το ευχομαι) ειναι 25η μέρα του κύκλου και περιμένω το Σάββατο.. Πως θα γίνει να μη το σκεφτομαι συνέχεια δε ξέρω.. αυτο το μήνα το πιστεψα οτι εμεινα εγκυος.. ειχαμε επαφες συμφωνα με τις οδηγίες του γιατρου 13 κ 15 μέρα ( με οωρηξία τη 14η) για να δυναμωνει το σπερμα.. αλλά τζιφος τιποτα εχω απελπιστει 

Ας μη χάνουμε την πίστη μας....πιστεύω είναι θέμα χρόνου, και αυτό το άγχος μας έχει καταστρέψει πια. Πραγματικά και γω προσπαθώ με κάθε τρόπο να το αποβάλω αλλά είναι τόσο δύσκολο....

KORITSAKIA MOY EXETE PISTH STO THEO KAI HREMIA OPWS EXW PEI POIO PANW!!!!!!!!OLA THA PANE KALA GIA OLES!!!!!!!!!!KAI EGKYOYLES THA MEINETE THA THA TA SKEFTOMASTE OLA AYTA KAI THA GELAME!!!!!!!!!!

FILIA SE OLESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια εχω 22 μερες καθυστερησης....εκανα τεστ στις 12 μερες κ ηταν αρνητικο....τελευταια περιοδο ειχα στις 6-3 με κυκλο 28 ημερων (και βια να παει στις 30 με εξαιρεσει μια φορα που εφτασε στις 38 μερες).....πριν λιγες μερες ειχα ναυτιες....εχω βγαλει στο στηθος φλεβες που δν ειχα ποτε......αηδιασα σε μυρωδιες φαγητου..εχω φαγουρα στην κοιλια.....κ πονακια που κ που...δν εχω κανει ακομη χοριακη λογω οικονομικων,.....ειμαι 21 χρονων....υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης η ολα ειναι στην φαντασια μ???ειχα επαφες στις γονιμες μερες σχεδον μερα παρα μερα.....κυστες δν εχω το χω ψαξει!  [smilie=sad7.gif]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΗΡΕΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ!!!ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ... ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ;ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ;

καλησπερα χωρισς να θελω να σε ξεσηκωσω εχω ακουσει πως μετα το κοψιμο των αντισυλληπτικων οι γυναικες ειναι πολυ γονιμες! περιμενε να δεις εαν εχεις καθυστερηση κ κανε μια χοριακουλα [smilie=sign12.gif]

ΜΑΚΑΡΙ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ,ΑΠΟΨΕ ΟΜΩΣ...ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 24-36 ΩΡΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!! [smilie=sign19.gif]  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ 12 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ! 

• 2 weeks later...

Γεια σας κορίτσια και γω καινούργια είμαι τζοανα μπράβο και συγχαρητήρια όλα να πάνε καλά γεωργία δεν πειράζει keep going  και γενικά σε όλες εύχομαι τα καλύτερα!

Τσοαννα συγχαρητηρια αυτες οι ειδησεις μας δινουν ελπιδα...τελικα το ενστικτο σου δε σε προδωσε αυτη τη φορα!Καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!!ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ 10 ΜΕΡΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ (ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΟΥ )ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.ΤΗΝ 20 ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΩΡΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΣΜΕΝΗ, ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 28 ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΠΡΩΤΟΝ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ;ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...