Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από έμενα

επιτελούς γράφω ευχάριστα μετά από 3 βιοχημικές με χοριακες ως 37

και 1,5 χρόνο προσπαθειών τελικά το θαύμα έγινε

Άλλα ας τα πάρω από την αρχή 5/3 35 ήμερα του κύκλου χοριακη 2,3 αρνητικό (έχω άστατο κύκλο)

και δεν δίνω σημασία άλλα περίοδος άφαντη

σήμερα αποφάσισα να κάνω τεστ και το αποτέλεσμα θετικό δεν το πίστεψα και λέω ας κάνω άλλο ένα

κάνω το δεύτερο και αυτό θετικό δεν ήξερα τι να πιστέψω την χοριακη της προηγούμενης εβδομάδας η τα τεστ;

τελικά πήρα την γιατρό μου  την ενημέρωσα για τα τεστ και με έστειλε  απευθείας για χοριακη και ναι το αποτέλεσμα αυτής 1500 !!!! 

Δημοσίευση

Καλημέρααααααααααααααα

Τελικά όλες η χοριακες λάθος.

Έκανα χθες υπέρηχο και είμαι 6 εβδομάδων και το σποράκι μου έχει καρδιακή λειτουργία

που θα την ακούσουμε την επόμενη εβδομάδα. 

Να προσέχετε πολύ με τα αποτελέσματα τον χοριακων γιατί έμενα μου κάνανε πολλές βλακείες.

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα ειμαι καινουργια μανουλιτσα και καινουργια στο ωραιο αυτο παρεακι που εχετε.. :) 
εγω την προηγουμνεη εβδομαδα εκανα την χοριακη μου με μοναδες 6741...
Πηγα στον γιατρο και ειδαμε μονο τον ενδομητριο σακο..!
Αυτη την στιγμη ειμαι 6 εβδομαδων και ανυπομονω να περασουν οι γιορτες για να παω να ακουσω την καρδουλα..  [smilie=love2.gif]

Δημοσίευση

Καλησπερα ειμαι καινουργια μανουλιτσα και καινουργια στο ωραιο αυτο παρεακι που εχετε.. :) 

εγω την προηγουμνεη εβδομαδα εκανα την χοριακη μου με μοναδες 6741...

Πηγα στον γιατρο και ειδαμε μονο τον ενδομητριο σακο..!

Αυτη την στιγμη ειμαι 6 εβδομαδων και ανυπομονω να περασουν οι γιορτες για να παω να ακουσω την καρδουλα..  [smilie=love2.gif]

Αδελφουλα μου με το καλο να ακουσετε και το μαγικο "ντουπ-ντουπ"! Να εχετε ολες σας ομορφες,ηρεμες και τελειωμηνες εγκυμοσυνες!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!συγχαρητηρια για τα χαρουμενα νεα 'να εχουμε μια καλη τελειομηνη εγκυμοσηνη!κ εγω εκανα 3ις μετα την καθυστερηση περιοδου ,χοριακη κ ειχα 1005 μοναδες..ειδα το σπορακι κ την αλλη βδομαδα θα ακουσουμε την καρδουλα!!!ανοιξα ενα θεμα για τους ιδιους μηνες εγκυμοσηνης.θα χαρω να τα λεμε εκει!!

  • 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άπαξ και φάω πρωινό και μένα έτσι είναι... Όπως και στην @sasaki_g  Σχετικά με τα φορμάκια να σου πω την αλήθεια κ γω το σκέφτομαι.. Τα δίδυμα ήταν μικρούλια οπότε φόρεσαν αρκετά και το 0 και το 1. Σε αυτόν εδώ νομίζω θα πάρω κατευθείαν 0-3 μηνών κ πάνω. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με πιθανές αγορές και γενικότερα δωματιο κλπ με το που σταματήσω τη δουλειά το Σεπτέμβριο.
    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...