Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θέλουμε Chat...θέλουμε Chat...

Ok, υπάρχει μία πολύ καλή εφαρμογή για chat, την οποία μπορούμε να θέσουμε σε δοκιμαστική λειτουργία.

 

Θα την ενεργοποιήσω σύντομα και θα σας ενημερώσω σε αυτό εδώ το θέμα.

Δημοσίευση

Στο μενού επάνω, μπορείτε να βρείτε το λινκ για το chat. Μπορείτε να κάνετε είτε ανοιχτές, είτε ιδιωτικές συνομιλίες. Για οτιδήποτε αφορά το chat (βοήθεια, λειτουργίες, σχόλια κλπ), μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό εδώ το νήμα. 

Δημοσίευση

Για ομάδες παίζει τίποτα;

Ναι σύντομα θα έχουμε και ομάδες. Θέλουμε να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, ώστε να μην έχουμε κανένα από τα παλιά προβλήματα (συμβατότητες κλπ.)

Έχουμε ήδη καταλήξει σε 2 πιθανές λύσεις, και τις προσεχείς μέρες θα κάνουμε την τελική επιλογή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άπαξ και φάω πρωινό και μένα έτσι είναι... Όπως και στην @sasaki_g  Σχετικά με τα φορμάκια να σου πω την αλήθεια κ γω το σκέφτομαι.. Τα δίδυμα ήταν μικρούλια οπότε φόρεσαν αρκετά και το 0 και το 1. Σε αυτόν εδώ νομίζω θα πάρω κατευθείαν 0-3 μηνών κ πάνω. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με πιθανές αγορές και γενικότερα δωματιο κλπ με το που σταματήσω τη δουλειά το Σεπτέμβριο.
    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...