Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Π.Χ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!- ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΩΡΟΥ ΚΛΠ. ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ''. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΖΗΛΕΥΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΠΧ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ FORUM ADMINISTRATOR ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.....ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΠΧ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ.....ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ,ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!ΕΠΙΣΗΣ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ,ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩς ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΣΩΣΤΗ Η DOMINIQUE!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η ΚΟΠΕΛΑ.!!:ohmy: ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ama katsoume kai poume ti enoxlei thn kathe mia edw mesa tha ksimerosoume.egine ena lathos ok den einai toso aksio gia na to sizitame .kai mena me enoxlei pou anigoun sinexia post me ta idia erwtimata alla to prospernaw giati katalabenw oti h kathe mia exei h ton pono ths h thn xara ths .as kanoume mia prospathia na katalabenoume ta anthropina lathoi.palu kala edw sto forum einai xalara ta pragmata se alla omos sait einai pio austira kai den epitrepete na anigoun sinexia post me ta idia kai ta idia kai ta sfragizoun amesos .as xeromaste thn eleutheria mas.

Δημοσίευση

βρε κοριτσια μου ,μια θερμη παρακληση εκανε η κοπελα και αυτο προς διευκολυνση ολων μας...........προς θεου!κανενας λογος δεν υπαρχει για αντιπαραθεσεις............ας γραφει η καθεμια οπου θελει...........μην το κανουμε και θεμα τωρα:dry:

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν υπάρχει καμιά παρεξήγηση και ας κλείσει εδώ το θέμα. Απλά καλό θα ήταν όταν ποστάρουμε κάποιο καινούργιο θέμα να το γράφουμε στην ανάλογη ενότητα. Αυτό θα ήταν καλό για όλες μας. ;)

Δημοσίευση

Εχετε δίκαιο αλλά είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς κι έπειτα ρε κορίτσια μου για μωράκι προσπαθείτε όχι για σκυλάκι και για μωρά μιλάνε και τα κορίτσια, απο στιγμή σε στιγμή θα έχετε μωράκι κι εσείς είναι κακό να διαβάζετε απο τώρα για μωράκια; το κακό είναι να θεωρείτε ότι μας χωρίζει κάποια απόσταση αυτες που είναι έγκυες και αυτές που προσπαθουν και αυτές που έχουν μωρό ενώ σττην ουσία δεν μας χωρίζει τίποτα και μας ενώνει όλες η μητρότητα γιάτι κι εσείς που προσπαθείτε λειτουργείτε με το ένστικτο της μητρότητας, από μήνα σε μήνα κάποια από εσάς θα περάσει στην ομάδα των εγκύων και πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο λάθος γιατί εδω που τα λέμε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης σε αποδιοργανώνουν και σε κάνουν και να ξεχνάς. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ και όυτε να μαλώσω απλά δεν θέλω να αισθάνονται άσχημα και να ζηλεύουν τα κορίτσια που προσπάθουν γιατι τέτοια συναισθήματα δείχνουν απογοήτευση και δεν πρέπει.Νομίζω ότι πρέπει να είστε χαλαρές και ήρεμες και ισα-ίσα που το βρίσκω πολύ γούρικο να βλέπετε τις συζητήσεις με μωράκια ακόμα και να τις απολαμβάνεται γιατί όπως είπα θα είστε οι επόμενες.

Σας φιλώ όλες, καλές γιορτές!

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει να δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κι εγώ ανήκω σ' αυτές που προσπαθούν εδώ και καιρό για παιδί αλλά δεν παθαίνω τίποτα αν μέσα στα discussions δω και κάποιο που έχει να κάνει με περιποίηση μωρού. Απλά δεν με αφορά, δεν το διαβάζω. Δεν με ταράζει, όμως, ούτε με πληγώνει. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να απαγορεύουμε στις εγκύους να κυκλοφορούν γύρω μας γιατί μας πληγώνουν...

Φυσικά, λίγη οργάνωση στο forum δεν βλάπτει -για να μπορείς να βρεις το θέμα που σε ενδιαφέρει. Dominique, σεβαστά τα αισθήματά σου και το αίτημά σου αλλά μην φθάνουμε στα άκρα.

Κορίτσια, θέλει δύναμη και υπομονή η κατάσταση.

Δημοσίευση

Για να ελαφρύνω το κλίμα...διάβαζα άρθρα γονιμότητας στο internet , καθώς προσπαθώ και εγώ για μωρό, και πέτυχα ένα άρθρο σχετικό με το φενγκ σουι. Έλεγε λοιπόν ότι όσοι θέλουν να κάνουν μωρό να έρχονται σε επαφή με μωρά, να διαβάζουν για μωρά και να βάλουν μάλιστα και φώτο από μωρά στο σπίτι τους!!!

Όταν το έμαθα κατέβασα τόοοοοοοσες πολλές φώτο της anne gedes και τις έχω εκτυπώσει , τις έχω κάνει wallpaper και ελπίζω να τις δει ο πελαργός και να μπει επιτέλους μέσα!!!

Dominique ελπίζω γρήγορα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • αχχχ εμεις στο πρωτο μου ολο εκλαιγε το καημενουλι και δν κοιμοταν σχεδον καθολου. ειχαμε κωλικους, μετα επειδη δν μπορουσα να θησασδω καναμε αλλαγες σε φορμουλες, - μπορει και δεκα- γιατι εβγαλε αλεργιες, και ολο το βραδυ τπο βγαζαμε ξυπνιοι.  ηρεμουσε λιγακι στην αγκαλια και οτνα εβαζα λευκους ηχους απο μια συσκευουλα και λιιιιγο με το πανακι παρηγοριας , αλλα γενικα περιμεναμε να περασουν οι μερες. τωρα κοιμαται πι οευκολα αλλα μολις κανω να απομακρυνθω απο το χωρο, αρχιζουν οι γκρινιες.
    • Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...