Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειχα γραψει πριν λιγους μηνες εδω!!!

εχω κανει 3 εξωσωματικες 2 αποτυχημενες και η τριτη και η τελευταια θετικη...ειμαι 15 εβδομαδων και 5 ημερων!!ειχα καποια προβληματακια στην αρχη αλλα δοξα το θεο ειμαι πολυ καλυτερα!!!

Δημοσίευση

Εγω ειμαι νεο μελος αρα δεν θα σε ξερω!Δεν πειραζει.θα σου συστηθω τωρα.Ειμαι η Μαριζα,34 ετων απο Αθηνα.Εχω ενα αγορακι,τον Μιλτακο μου,1,5 ετων και διανυω την 17 εβδ διδυμης κυησης!Με το καλο το μωρακι σου που περασες τοσα για να το αποκτησεις!Φιλακια στην κοιλιτσα:kiss:

Δημοσίευση

mariaber πως δεν σε θυμομαστε???????:) :)

Αχ μπραβο κοριτσακι μου μπραβο!!!

Πολυ χαιρομαι για σενα!!!

Να προσεχεις και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελεια συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!!

Φιλια πολλα!!!:kiss: :kiss:

1362294dlrrgpns9m.gif

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ mariaber ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΑ

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!

Δημοσίευση

Ούτε εγώ σε γνωρίζω mariaber αλλά χαίρομαι πολύ για τα νέα σου, δινεις ελπίδα σε όλες μας. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Χωρίς να θέλω να είμαι συνωμοσιολόγος, είναι τυχαίο πιστεύετε που η πλειοψηφία των γυναικών μένουν έγκυοι όχι στην πρώτη, όχι στη δεύτερη αλλά στην τρίτη εξωσωματική; (έχω πολλά, πάρα πολλά παραδείγματα)

Δημοσίευση

Xara12 έγραψε:

Ούτε εγώ σε γνωρίζω mariaber αλλά χαίρομαι πολύ για τα νέα σου, δινεις ελπίδα σε όλες μας. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Χωρίς να θέλω να είμαι συνωμοσιολόγος, είναι τυχαίο πιστεύετε που η πλειοψηφία των γυναικών μένουν έγκυοι όχι στην πρώτη, όχι στη δεύτερη αλλά στην τρίτη εξωσωματική; (έχω πολλά, πάρα πολλά παραδείγματα)

Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό Χαρά και φρικάρω με τη σκέψη. 'Ομως σκέφτομαι από την άλλη τα κέντρα εξωσωματικής δεν θέλουν την καλή διαφήμιση της επιτυχίας με την πρώτη προσπάθεια;

Δημοσίευση

Κι εγώ αναρωτιέμαι, melissa, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τα ποσοστά επιτυχίας ενός κέντρου γονιμοποίησης επηρρεάζονται από το αν πέτυχε με την πρώτη ή την τρίτη. Εννοώ ότι διαφημίζουν γενικά τα ποσοστά επιτυχίας τους και όχι αν έγινε με την πρώτη (εγώ τουλάχιστον δεν θα ζήταγα ποτέ για ένα κέντρο αυτή τη διευκρίνηση αλλά μπορεί να κάνω λάθος και άλλοι να το ρωτάνε).

Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επί σκοπού για να βγάλουν χρήματα ή αν απλώς τις πρώτες 2 φορές πειραματίζονται με λίγα ωράρια για να αποφύγουν την πολλαπλή κύηση (γιατί δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα) και όταν δουν ότι δεν πέτυχε τοποθετούν περισσότερα για να έχουν πιο σίγουρη επιτυχία. Πάντως και στατιστικά να το δεις έτσι γίνεται.

Το σίγουρο είναι ότι στις μέρες μας αν δεν έχεις ένα γερό κομπόδεμα, παιδιά δεν κάνεις (αν δεν είσαι τυχερός να τα κάνεις με φυσικό τρόπο).

Δημοσίευση

Το σίγουρο είναι Χαρά μου πως η ειδικότητα της γυναικολογίας δυστυχώς είναι σε μεγάλο ποσοστό εμπόριο. Θα σου πω σύντομα μια ιστορία: το 2002 ανακαλυψα πως έχω HPV. Τρόμαξα πάρα πολύ γιατί φοβήθηκα για καρκίνο του τραχήλου (δεν ήξερα και πολλά πράγματα για αυτό τότε). Πήγα σε 3 γυναικολόγους, ένας εξ αυτών καθηγητής πανεπιστημίου και γνωστός από τηλεοράσεις κ.λ.π. Οι δύο μου είπανε μη αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα και δε χρειάζεται να κάνεις καμία θεραπεία και πολλώ δε επέμβαση. Ο κύριος καθηγητής όμως με παρέπεμψε κατευθείαν σε επέμβαση κόστους 1.000€. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν το έκανα. Ένα χρόνο μετά σε τεστ ΠΑΠ ο ιός είχε εξασθενήσει και τώρα πια δεν υπάρχει τίποτα (είμαι πάντα βεβαίως φορέας αλλά δε νοσώ)...Συγνώμη για την πολυλογία αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

Δημοσίευση

Χαρα μου εγω εχω ενα κοριτσακι απο εξωσωματικη και πετυχε με την πρωτη!!Οπως και σε αλλες κοπελες εδω μεσα..Αλλα και σε αλλες που γνωριζω εκτος mammyland..

Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως γινεται σκοπιμα να μην πετυχει με την πρωτη η δευτερη φορα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
    • Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...