Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειχα γραψει πριν λιγους μηνες εδω!!!

εχω κανει 3 εξωσωματικες 2 αποτυχημενες και η τριτη και η τελευταια θετικη...ειμαι 15 εβδομαδων και 5 ημερων!!ειχα καποια προβληματακια στην αρχη αλλα δοξα το θεο ειμαι πολυ καλυτερα!!!

Δημοσίευση

Εγω ειμαι νεο μελος αρα δεν θα σε ξερω!Δεν πειραζει.θα σου συστηθω τωρα.Ειμαι η Μαριζα,34 ετων απο Αθηνα.Εχω ενα αγορακι,τον Μιλτακο μου,1,5 ετων και διανυω την 17 εβδ διδυμης κυησης!Με το καλο το μωρακι σου που περασες τοσα για να το αποκτησεις!Φιλακια στην κοιλιτσα:kiss:

Δημοσίευση

mariaber πως δεν σε θυμομαστε???????:) :)

Αχ μπραβο κοριτσακι μου μπραβο!!!

Πολυ χαιρομαι για σενα!!!

Να προσεχεις και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελεια συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!!

Φιλια πολλα!!!:kiss: :kiss:

1362294dlrrgpns9m.gif

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ mariaber ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΑ

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!

Δημοσίευση

Ούτε εγώ σε γνωρίζω mariaber αλλά χαίρομαι πολύ για τα νέα σου, δινεις ελπίδα σε όλες μας. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Χωρίς να θέλω να είμαι συνωμοσιολόγος, είναι τυχαίο πιστεύετε που η πλειοψηφία των γυναικών μένουν έγκυοι όχι στην πρώτη, όχι στη δεύτερη αλλά στην τρίτη εξωσωματική; (έχω πολλά, πάρα πολλά παραδείγματα)

Δημοσίευση

Xara12 έγραψε:

Ούτε εγώ σε γνωρίζω mariaber αλλά χαίρομαι πολύ για τα νέα σου, δινεις ελπίδα σε όλες μας. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Χωρίς να θέλω να είμαι συνωμοσιολόγος, είναι τυχαίο πιστεύετε που η πλειοψηφία των γυναικών μένουν έγκυοι όχι στην πρώτη, όχι στη δεύτερη αλλά στην τρίτη εξωσωματική; (έχω πολλά, πάρα πολλά παραδείγματα)

Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό Χαρά και φρικάρω με τη σκέψη. 'Ομως σκέφτομαι από την άλλη τα κέντρα εξωσωματικής δεν θέλουν την καλή διαφήμιση της επιτυχίας με την πρώτη προσπάθεια;

Δημοσίευση

Κι εγώ αναρωτιέμαι, melissa, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τα ποσοστά επιτυχίας ενός κέντρου γονιμοποίησης επηρρεάζονται από το αν πέτυχε με την πρώτη ή την τρίτη. Εννοώ ότι διαφημίζουν γενικά τα ποσοστά επιτυχίας τους και όχι αν έγινε με την πρώτη (εγώ τουλάχιστον δεν θα ζήταγα ποτέ για ένα κέντρο αυτή τη διευκρίνηση αλλά μπορεί να κάνω λάθος και άλλοι να το ρωτάνε).

Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επί σκοπού για να βγάλουν χρήματα ή αν απλώς τις πρώτες 2 φορές πειραματίζονται με λίγα ωράρια για να αποφύγουν την πολλαπλή κύηση (γιατί δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα) και όταν δουν ότι δεν πέτυχε τοποθετούν περισσότερα για να έχουν πιο σίγουρη επιτυχία. Πάντως και στατιστικά να το δεις έτσι γίνεται.

Το σίγουρο είναι ότι στις μέρες μας αν δεν έχεις ένα γερό κομπόδεμα, παιδιά δεν κάνεις (αν δεν είσαι τυχερός να τα κάνεις με φυσικό τρόπο).

Δημοσίευση

Το σίγουρο είναι Χαρά μου πως η ειδικότητα της γυναικολογίας δυστυχώς είναι σε μεγάλο ποσοστό εμπόριο. Θα σου πω σύντομα μια ιστορία: το 2002 ανακαλυψα πως έχω HPV. Τρόμαξα πάρα πολύ γιατί φοβήθηκα για καρκίνο του τραχήλου (δεν ήξερα και πολλά πράγματα για αυτό τότε). Πήγα σε 3 γυναικολόγους, ένας εξ αυτών καθηγητής πανεπιστημίου και γνωστός από τηλεοράσεις κ.λ.π. Οι δύο μου είπανε μη αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα και δε χρειάζεται να κάνεις καμία θεραπεία και πολλώ δε επέμβαση. Ο κύριος καθηγητής όμως με παρέπεμψε κατευθείαν σε επέμβαση κόστους 1.000€. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν το έκανα. Ένα χρόνο μετά σε τεστ ΠΑΠ ο ιός είχε εξασθενήσει και τώρα πια δεν υπάρχει τίποτα (είμαι πάντα βεβαίως φορέας αλλά δε νοσώ)...Συγνώμη για την πολυλογία αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

Δημοσίευση

Χαρα μου εγω εχω ενα κοριτσακι απο εξωσωματικη και πετυχε με την πρωτη!!Οπως και σε αλλες κοπελες εδω μεσα..Αλλα και σε αλλες που γνωριζω εκτος mammyland..

Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως γινεται σκοπιμα να μην πετυχει με την πρωτη η δευτερη φορα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...