Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το τελευταίο 24-ωρο το mammyland δέχθηκε επίθεση από χάκερς, οι οποίοι προσπάθησαν να θέσουν την ιστοσελίδα εκτός λειτουργίας και/ή να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στον σέρβερ που μας φιλοξενεί.

 

Επειδή υποχρεωθήκαμε να δράσουμε άμεσα, αποφασίσαμε βάσει των υποδείξεων του τεχνικού μας να μεταφέρουμε το site σε νέα πλατφόρμα (νέα καθαρή εγκατάσταση), ώστε να εξαφανιστεί εντελώς η πιθανότητα οι συγκεκριμένοι χάκερς να αποκτήσουν εκ νέου πρόσβαση στο σύστημα αρχείων του site.

 

1. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία, και για το διάστημα που το φόρουμ τέθηκε εκτός λειτουργίας.

 

2. Είναι θέμα χρόνου να επανέλθει όλη η ιστοσελίδα στην κανονική της λειτουργία. Μέχρι να συμβεί αυτό ορισμένα τμήματα του site ίσως να είναι μη προσβάσιμα. Εκτιμούμε ότι σε λίγα 24-ωρα το 99% του mammyland θα λειτουργεί κανονικά.

 

3. Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε (τυχόν πρόβλημα σύνδεσης κλπ.) επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να το επιλύσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 

Δημοσίευση

Γεια σας, άνοιξα προηγουμένως ειδικό θέμα, αλλά δε μου απάντησε κανείς.

Από χτες βράδι που ξανά-άνοιξε το φόρουμ, δε δέχεται το παλιό μου όνομα και κωδικό (Θέλω να γίνω μαμά!). Σας παρακαλώ, κάντε κάτι.

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, αλλά και πάλι δεν το δέχεται. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Πάω να γράψω το παλιό μου όνομα και μου το βγάζει από μόνο του, μαζί με τον κωδικό. Δεν το αναγνωρίζει, όμως. Τώρα έβαλα τον καινούριο κωδικό, αλλά και πάλι δεν το δέχεται... 

Δημοσίευση

ποτε θα επανελθει το μαμυ..ουτε ευχες δεν θα προλαβουμε να ανταλλαξουμε....με αυτες τις αλλαγες πια εχουμε μπερδευτει!!! 2 φορες μεσα στον ιδιο χρονο αλλαγη πλατφορμας!!!!!

Δημοσίευση

χαθηκαν βρε παιδια σημαντικα θεματα που πλεον δεν τα βρισκω στη μηχανη αναζητησης!! επισης οταν γκουγκλαρεις για να βρεις θεματα και προσπαθεις να τα ανοιξεις χωρις να εισαι συνδεδεμενος ενοειται παιρνεις το μυνηματακι οτι τα θεματα δε βρεθηκαν? θα αποκατασταθουν ολα αυτα? ειστε σιγουροι οτι το site θα επανελθει στην προηγουμενη του λειτουργια και αρτιοτητα! εχω την εντυπωση οτι με αυτες τις αλλαγες πλατφορμας το μαμυ βγαινει παντα λαβωμενο! το ενημερωση εχετε για την πληρη επαναλειτοθργια του site?

ευχαριστω

Δημοσίευση

Προς τους διαχειριστες!

 

καλημερα,

 

σε συνεχεια του προηγουμενου μου σχολιου δινω ενα παραδειγμα....εχουν αλλαξει οι διευθυνσεις οταν ψαχνεις απο το google η συνδεδεμενος μεσω του mammyland!!1

π.χ

 

 

 

http://mammyland.com/θέματα-υγείας-ιατρικά-26/για-οσεσ-γνωριζουν-20601/index2.html

 

 

 

http://mammyland.com/θέματα-υγείας-ιατρικά-26/eπιπωματικοσ-πλακουντασ-sos-19060/index2.html

 

αυτα θα ενσωματωθουν παλι απο το google η χρειαζεται παντα να εισαι συνδεδεμενος στο μαμυλαντ για να τα βρισκεις?

 

αναμενω απαντηση σας,

 

καλες γιορτες

Δημοσίευση

Απαντώ στις παραπάνω παρατηρήσεις:

 

1. Ναι στο Google εμφανίζονται τα παλιά URLs, που δεν ισχύουν πια. Ωστόσο πολύ σύντομα τα ρομποτάκια του θα ξανασκανάρουν το νέο φόρουμ και θα αντικαταστήσουν τις μή έγκυρες διευθύνσεις με τις καινούριες. Μέχρι να γίνει αυτό μπορείτε να κάνετε αναζήτηση απευθείας μέσα στο mammyland.

 

2. Όσον αφορά το chat, ναι θα επανέρθει.

 

3. Το mammyland σίγουρα θα επανέλθει και μάλιστα με ακόμη περισσότερες λειτουργίες. Απλώς επειδή αυτή η κατάσταση μας έτυχε εντελώς ξαφνικά και πάνω στις γιορτές, είναι λογικό να υπάρχει μία καθυστέρηση στο τεχνικό κομμάτι. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι όλα θα γίνουν και μάλιστα με το παραπάνω.

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά!

Αφροδίτη, τα θέματα εμφανίζονται κανονικά, απλά αυτά που φαίνονται είναι ποστ-διαφημίσεις, που ανήρτησαν κάποιοι, οι οποίοι, νομίζω, το παράκαναν. Δεν άφησαν θέμα για θέμα. Γέμισαν όλο το φόρουμ με τις διαφημίσεις τους. Αν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο, μπες στην ομάδα θεμάτων, π.χ. "Ποιες είμαστε στους ίδιους μήνες εγκυμοσύνης" και θα το βρεις στη λίστα. 

Δημοσίευση

καλημερα και χρονια πολλα

οι ομαδες που ειχαμε θα επανελθουν ή θα πρεπει να τις ξανακανουμε απο την αρχη ,αν γινει το δευτερο ειναι λιγο αδικο ειχαμε βαλει φωτογραφιες και στοιχεια που χρειαζομαστε,ι ειναι κριμα να χαθουν οπως και αυτα απο το προηγουμεο site δεν γινεται καθε φορα να περναμε τετοια ταλαιπωρια και να ψαχνουμε ξανα ξανα για τα ιδια πραγματα ισως θα επρεπε να ειστε περισσοτερο προσεκτικοι και οργανωτικοι............

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά. ΚΑ1 σε ποιες ομάδες ακριβώς αναφέρεσαι; Στην προηγούμενη πλατφόρμα δεν υπήρχαν ομάδες μελών...

 

Επίσης δεν γνωρίζω αν διάβασες την ανακοίνωση, όμως το να πέσει ένα site από χάκερ δεν έχει να κάνει και πάρα πολύ με την δική μας οργάνωση, όσο το ποιοι στοχοποιούν το site και πόσο αποφασισμένοι είναι να του επιτεθούν. Δεν υπάρχει 100% ασφάλεια στο ίντερνετ, όσα μέτρα ασφαλείας κι αν λαμβάνεις. Επιλέξαμε αυτή την πλατφόρμα γιατί μας υπέδειξε ο τεχνικός μας ότι είναι πιο ασφαλής, αλλά δεν μπορεί να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν πρόκειται να επαναληφθεί στο μέλλον.

 

Μεγάλες κοινότητες (φόρουμ) του εξωτερικού με δεκάδες χιλιάδες μέλη έχουν πάθει πολύ χειρότερα από τα δικά μας. Θυμάμαι προσωπικά σε ένα φόρουμ που ήμουν μέλος ότι για περίπου 15 μέρες δεν μπορούσαν να επαναφέρουν την βάση και τελικά επέλεξαν κι αυτοί μία νέα "καθαρή" εγκατάσταση. Αυτά δηλ. συμβαίνουν, δυστυχώς βέβαια, αλλά συμβαίνουν.

Δημοσίευση

Bεβαιως και υπηρχαν ομαδες η ομαδα μας λεγοταν "μονο για τα κοριτσια του καφενε",ημασταν μελη τα κοριτσια που γραφουν στο θεμα καφενε βροχη με ζεστη σοκολατα και κουβεντουλα οπως επισης ειχαμε ομαδα και στην προηγουμενη πλατφορμα που χαθηκε κι αυτη σας παρακαλω δειτε αν μπορειτε να την επαναφερετε ειχαμε βαλει φωτογραφιες κι αλλα που μας ειναι χρησιμα και ειναι κριμα να χαθουν παλι ,οσο για τα υπολοιπα εσεις γνωριζετε καλυτερα τι ειναι καλυτερο για το site απλα ταλιαπωρουμαστε λιγακι γιαυτο το λεω ,ευχαριστω...

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι μέλος από το 2008 και το user name μου είναι Ανθή. Καταλαβαίνω ότι είχατε πρόβλημα με hackers και έπρεπε να αλλάξετε πλατφόρμα για μια ακόμα φορά. Θεωρώ όμως απαράδεκτο να μην μπορούν να συνδεθούν τα μέλη στη νέα πλατφόρμα. Το user name μου είναι Ανθή, είμαι μέλος από το 2008 και δυστυχώς δεν μπορώ να συνδεθώ πλέον στο mammyland. Έπρεπε να σπαταλήσω πολύ χρόνο για να φτιάξω καινούριο mail ώστε να καταφέρω να φτιάξω νέο λογαριασμό στο mammy και τελικά να τα καταφέρω να σας γράψω αυτό το μήνυμα. Ένα επίσης παλιό μέλος σας έγραψε για την περίπτωσή μου αλλά δεν δώσατε καμιά απάντηση. Ελπίζω το θέμα να τακτοποιηθεί άμεσα.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια και καλη χρονια,

 

ειναι ακομα γιορτες για αυτο φανταζομαι δεν απανταει καποιος...το διαβαζω καιρο το φορουμ αλλα ειμαι καινουρια και τωρα που εβαλα τα μικρα μου σε μια σειρα εχω λιγο παραπανω περισσοτερο χρονο και ειπα να γραφτω και εγω..μα τοσες πολλες φορες πια εχει αλλαξει η πλατφορμα??

Δημοσίευση

Γεια σας, χρονια πολλά και καλή χρονιά.

 

- Όσον αφορά τις Ομάδες, αυτό το φόρουμ δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία, πάρα μόνο υπάρχουν εξωτερικές εφαρμογές, οι οποίες όμως ενέχουν κάποια ρίσκα (πχ. μπορει να σταματήσουν να ενημερώνονται στο μέλλον, να μην "συνεργάζονται" σωστά με την βασική εφαρμογή κλπ). Οπότε δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν πρέπει να μπούμε σε αυτή την διαδικασία ή όχι, υπό την έννοια ότι τελικά ίσως οδηγηθούμε πάλι σε αδιέξοδο και ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

 

- Όσον αφορά τα λίγα μέλη που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να συνδεθούν μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας είτε στο webmaster@mammyland.com είτε στην σελίδα μας στο Facebook. Έχουμε επαναφέρει του κωδικούς για κάποια μέλη που δεν μπορούσαν να συνδεθούν, όμως δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα για το μέλος με το όνομα Ανθή.

Δημοσίευση

Τι εννοείτε ότι δεν έχετε λάβει μήνυμα για το μέλος με το όνομα Ανθή;;;; Πιο πάνω δεν διαβάσατε το μήνυμά μου;;; Εγώ είμαι το μέλος με το όνομα Ανθή. Δεν αρκεί που σας έγραψα εδώ το πρόβλημά μου; Πρέπει να σας στείλω και mail;;;; Τα ίδια θα σας γράψω κι εκεί. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί το ζήτημα ή όχι;;;;

  • admin unpinned this topic
  • Απαντήσεις

    • Τίνα μου ευχαριστώ τόσο τόσο τόσο πολύ για τα λόγια σου! Η Παναγία, ο Θεουλης κ ο Άγιος Στυλιανος που τον έχουμε τάξει και τον έχουμε ήδη βαφτίσει στο όνομά του θα μας βοηθήσουν και πάλι. Έχουμε περάσει ξυστά κυριολεκτικά από τόσα προβλήματα με αυτό το μωράκι που πιστεύω και τώρα θα την γλιτώσουμε πάλι.  μακάρι αν πρέπει κ μπορούμε να δώσει ο Θεός και ένα ακόμα παιδάκι 🙏🏼 πως είσαι εσύ; Πως νιώθεις; 🙂🩷
    • @Katerinioo εγώ το θερμός το πλένω με βρεφικό σαπούνι και μετά τον γεμίσω με βραστό νερό 2 φορές για λίγο και μετά βαζω το νερο. Χθες πηρα και τον μεγαλυτερο τον επλυνα και σημερα θα του βαλω λιγο νερο με ξυδι ,θα τον ξαναπλυνω και θα βαλω παλι βραστο νερο και μετα θα βαλω το νερο για το γάλα. 
    • Καλημερα κοριτσια. Χθες ολη τη μερα ηταν πολυ καλα ευτυχως. Πηγαμε και για ψωνια το πρωινκαι μετα κοιμοταν σχεδον ολη μερα. Το βραδυ ειχαμε παλι ανησυχια αλλα οχι πολυ. Ελπιζω και σήμερα να μας πάει καλά γιατί είπαμε μήπως πάμε έξω για φαγητό το μεσημέρι. @Sotiria_94 και @Maria98 που χαθηκατε καλε?
    • Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...