Μετάβαση σε περιεχόμενο

2014 ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΕΣ (ΤΟΥ 2009) !

Recommended Posts

Ελα βρε Κοριτσι ανησυχησαμε!!!

Πω πω τον αντρα πυωδη αμυγδαλιτιδα το χειροτερο μου!!!

Και μη το γελας καθολου και γω το χειμωνα 4 μερες πυρετος ακατεβατος ουτε σαλιο να κατεβαινει οπως τα λες...δε παιζει ρολο ο ογκος στην ευαισθησια κοπελια!!!

Καλε χαλιεσαι για τα κιλα που βαζεις;;; η επιμονη και η υπομονη σου στην απωλεια τοσων κιλων δε θα επρεπε να σε αφηνουν να αγχωθεις.

Να στρωσεις μετα λιγο και τον αντρα γιατι ειναι νεο παιδι για την υγεια του πανω απο ολα.

Ηρεμα με την αποκολληση να ξεκουραζεσαι...

Βρε το Χριστοφορο σεληνιασμος....

Και γω ελπιζω να μη ξεσαλωσουν για 10 μερες που θα βγουμε απο τη ρουτινα και δε βρισκω αρχη μεση και τελος μετα....

Ετσι η Σωσω ε μεση;; ατιμο πραμα και γω με τη κοιλη στον Ο5 οταν με πιασει χτυπαει στο ποδι πιεζει το μηνιγγικο σακο...

Ξεκουραση να της πεις και να ξαπλωνει.

Εμεις καλα...τα κλασικα...

Ευχομαι να μπειτε Μαριλου με το εσπα.κατεβασαν τα ορια του εισοδηματος και πιστευω θα χει λιγοτερες αιτησεις.

Καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα!

μαρουλάκι μου!!!

πού είσαι;

σε πεθυμήσαμε!!!

εγκυούλα ομυ, δε θέλω να αγχώνεσαι για το βάρος!

με τα όσα έχουν δει τα μάτια μου τελευταία... αυτό που λέω είναι... μακάρι να είμαι αρτημελής και μια χαρά είναι κυτταρυτιδούλα μου... χαχαχα!!!

πολύ γέλασα με το κόκκινο φανάρι...

ε μα... πόση ώρα το κόκκινο;

καλά τον έκανε... χαχαχα!!!

ο δικός μου πάλι ξεκίνησε ιδιοτροπίες με το σχολείο.

τελικά δεν ήταν καλή ιδέα να τον στείλω στο σχολείο παρόλο που ήταν γνώριμο το περιβάλλον και οι άνθρωποι...

τα παιδάκια ήταν μαζί όλη τη χρονιά και τώρα δεν τον βάζουν μέσα στην ομάδα τους...

δεν προσπαθεί και ο ίδιος φυσικά...

όταν αρρωσταίνει ο άνδρας, δεν παλεύευται... χαχαχα!!!

μάρκερ, μια απορία...

αυτά τα 73 άτομα... πού θα καθίσουν;

αλοχα μανουλες!!!!!

χαθηκα γιατι ημουν κομματια!!!!

μετα το νυχτερινο με κοπανησε 2 συνεχομενα πρωινα, να ξυπναω 4:20 και τον αντρα απογευμα να γυρναει 11 το βραδυ!

δεν αντεχα....

με πηρε ο υπνος μπρουμιτα στον καναπε με τα παιδια να καθονται απο πανω μου και να βλεπουν μουρμουρα!!!!!

σημερα νυχτα και μετα εχω αλλα 3 πρωινα και ενα απογευματινο......

πρωτα ο Θεος Πεμπτη 31 του μηνος παω πρωι στη δουλεια, παιρνω ολιγοωρη, γυρναω να φαμε στη θεια, ελπιζω ο αντρας να εχει φορτωσει αμαξι και τρειλορ και φευγουμε!!!!!!!!

Εγκυουλα εχεις τρελο γελιο!

και ο γιος σου σε εμοιαξε μαλλον.....

μεσα στη σκανδαλια.....

καλα για αρρωστο αντρα τι ναπω....

ολες το περναμε, δυστυχως...

σαν την ελληνικη ταινια με τη Βασιλειαδου, την κυρα μας τη μαμη.... οταν αρρωσταινει ο Δημαρχος!

βγαλμενο απο τη ζωη!!!!!

Μαρντιο καλο ταξιδι και καλα να περασετε στην Ευβοια....

ειναι απο τα μερη που δεν εχω πατησει, ακομα το ποδι μου.....

ελπιζω στο μελλον....

Μαρκερ εγινες καλα;;;;;

τι καλοκαιρι περνατε ρε κοπελια!

του αντρα του εφυγε το ψυχοπλακωμα τουλαχιστον;;;

Νανα εσεις ποτε πατε να κολυμπισετε;;;;;

κριμα που τα παιδακια δεν τον καλοσορισαν στην ταξη...

μηπως και η δασκαλα δεν εκανε καποια προσπαθεια;;;;

και εγω σκεφτομαι μηπως γινει κατι αναλογο στα νηπια φετος γιατι τα αλλα θα ειναι γνωστα απο τα προνηπια ή απο το χωριο αν ειναι ντοπια....

για το Σπυρο πιο πολυ γιατι η Μαριαννα πιανει φιλιες με οποιον της γυαλισει ή εχει κανενα καλο παιχνιδι σε καθε μερος που πηγαινουμε εδω.....

καιμετα εγω προωθω τον Σπυρο να παει μαζι της.....

Σωσω οι 2 αδερφες πια Θεσσαλονικη;;;;;;

αντε να τριτωσετε να πω;

δε θα ερθεις για τα γεννητουρια πανω;

αντε να ξυπνησει ο αντρας, ηταν 23:00-07:00 στο φραχτη, και να παμε πισινες γιατι εχει πολυ ζεστη και σημερα!!!!

φιλια!

γεια σας

τι κανετε;

χαθηκα

ειχαμε το σκ ολο επισκέψεις

τα αγορια παλι σεληνιασμενα  θα ελεγα

ρε γμτ δεν ξερω 

ή εγω ειμαι πολυ χαλαρη ή ο κως υπερβολικος

νιωθω οτι τα αδικει παρα πολυ

εχθες ηγαμε στη νονα του αγγελου

ο στελιος ηθελε να παιξει με μια μπαλα την επαιρνε απο τη μικρη τους , αυτη τη επαιρνε πισω και μαλλον την εσπρωξε - οκ τον μαλωσαμε και γενικως ηταν μετα καλος

τα δικα τους παιδια ηλικια; 3,5 και 5 διαρκως εσπρωχναν τον αγγελο ,του επερναν οτι κρατουσε του ερηξε ομεγαλος τους γιος ενα ποτηρι νερο ολο πανω του και δεν του ειπαν κουβεντα ρε σεις

εχθες [ηγαμε σε μια συναδελφο

ο γιος της δεν ηθελε να αφησει τα παιδια να παιξουν καθολου

παλι εσπρωψνε τον αγγελο οτι επαιρνε - και ταντιζεται ο νικος του αρπαζει το παιχνιδι και το δινει στον αγγελο

αυτο αρχισε να τσιριζει και παλι βγηκαν τα κακα παιδια

μετα του φιλουσαν και οπου τον εβρισκαν κατι του εκαναν 

το δικο τους οταν τα δικα μας επαιζαν μονα τους εσπρωξε τον αγγελο , ο πατερας του τον εβαλε τιμωρια και εκεινη του ειπε οτι ηταν υπερβολικος και δεν εφτεγε μοο το δικο τους που ειναι 3 χρονων 

δλδ εφτεγε ο αγγελος που ειναι 1ος; ηθελε να μου πει

το απογευμα ηρθαν οι κουμπαροι μας

λεω παμε πανω να ειμαστε πιο ανετοι

στη αρχη ολα οκ

μετα ο μικρος τους επαιρνε οτι κρατουσε ο αγγ , τον εσπρωχνε και γελουσαν γιατι επαιζε και μαζευε τα παιχνιδια λεει

τα παιρνουν τα μεγαλα του τα αρπαζουν τα δινουν στο αγγ και αρχιζει το δικο τους εγω ειμαι μεγαλος θα στις ριξω και τα κλπ , δεν εισαι μεγαλος ναι ειμαι ελεγε αυτο

δεν παιζουνμε ετσι 

ολη την ωρα να μιλαω παιξτε με την μπαλα καντε εαυτο 

ολη την ωρα ομως μια ωρα μιλουσα

για λιγο σταματησα να ασχολουμε αρχησαν τα κυνηγητα

ο στελιος με σκοπο να του ριξει και καμια κλωτσια και αυτος εγω θα σας τσακισω και τα κλπ

επειδη ξερω οτι τα δικα μας οταν παιζουν ετσι 

παιζουν σκληρα και οταν λενε τσακωμο το εννοουν , οι αλλοι γελανε και εμεις απο πισω με τον κω ουρλιαζουμε να σταματησουν γιατι θα χτυπησουν 

οι αλλοι τιποτα 

πεφφτει κατω ο δικος τους χτυπαει - η μανα του εκανε λες και επαθε 20 καταγματα σε ολο το κορμι - μια γρατζουνια στο κεφαλι εκανε και

ο κως μιλαμε στακισω στο ξυλο τον στελιο ασχημα 

και το αλλο επεσε μονο του ρε σεις

μονο και μονο τις εφαγε γιατι ηταν μεγαλυτερος λεει ακι επρεπε αυτος να ακουει

οχι ρε κοριτσια δεν το δεχομαι

να προσεξουν και οι αλλες τα παιδια τους

τα δικα μας δλδ παντα αν φαινε

να ανοιξει και η αλλη το στομα της και να μην χαιρεται οταν το παιζει νταης ο δικος της τα πιο μεγαλα γιατι θα τις φαει ειναι δεδομενο

οκ εγω στα δικα μου θα μιλησω αλλα να μεζευουν και οι αλλοι τα παιδια τους 

και ακομα και οταν τα επαιρνε απο τον αγγελο ελεγα εγω στον αγγελο να τα αφησει και να παρει κατι αλλο 

που ειναι ενος και η αλλη γελουσε και χαιροταν που ηταν νοικορης το παιδι της

δεν ξερω πειτε μου τη γνωμη σας 

δεν θα παρεξηγηθω και αδικο να μου πειτε οτι εχω

βαγκ εσεις ετοιμαζεστε; 

λογικο ρε συ να κουραστεις 

τι λες τωρα;

ειπαμε οκ ξενυχτιδες αλλα και το μυαλο και το κορμι ποσο να αντεξει;

βγηκατε τελικα δεν μας ειπες;

νανα μου θα συμφωνησω με τη βαγκ 

και εγω πιστευω οτι πρπει να μιλησεις στη δασκαλα να βρει μια μεση λυση και να βοηθησει 

θα εχουμε σκαμπο και καρεκλες για τους μεγαλους μονο ειναι καμια 30αρια οποτε θα βγει

μπορει αν το κανω σε 2 δοσεις το παρτυ

μια οι πολυ γνωστοι και την αλλη εβδ σαν απλη μαζωξη οι φιλοι δεν ξερω 

το σκεφτομαι ακομα

αγορομανα και εσυ μαριλου σε παιδευουνε;

τι να κανεις τιμωρια 

αμα πιανει και να στερεις παιχνιδια καντο μπραβο

μη σκας για την κοιλια ρε υ

δεν το ξερεις οσο πιο πολλες εγκυμοσυνες τοο [πιο πολυ φαινεται

δεν χαιρεαι 

μη σκας για αυτα

αντρας αρρωστος παναγια μου εφιαλτης χαχαχα

μαρντ εσεις καλα;

καλημέρα κοριτσάκια μου!

εξαφανισμένες όλες!

βαγκάκι μου, επιστρέψατε στη βάση σας;

παντως, πότε πήγατε... πότε γυρίσατε...

τελευταία βδομάδα... μετά άδεια!

θα πάμε λίγες μέρες στους κουμπάρους μας, στο εξοχικό και μετά σπίτι.

θα πηγαίνουμε μονοήμερες εκδρομές.

Το Σαβ το πρωί ήρθαν τα πεθερικά και πήραν τα αγόρια.

εμείς κάναμε δουλειές και ψωφίσαμε.

καθαρίσαμε τα κάτω παράθυρα, την αυλή, το μπάρμπεκιου...

σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπα΄νια και ξεσκονίσαμτα τα είχα κάνει από την Παρασκευή.

το μεσημέρι μαγειρέματα και το απόγευμα είχα καλέσει για φαγητό τις δύο κοπέλες που πηγαίνουμε μαζί πλέξιμο.

περάσαμε πολύ όμορφα!

τα παιδάκια ήταν κοντινές ηλικίες και παίξανε πολύ όμορφα.

ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που έβλεπα τον γιο μου να παίζει τόσο όμορφα με άγνωστα παιδάκια...

πολύ το χάρηκα...

Μάρκερ μου, έχεις δίκιο.

ακόμη και να φταίγανε τα δικά σου, δεν έπρεπε να τα χτυπήσει ο άνδρας σου, ειδικά μπροστά σε άλλο κόσμο.

είναι μεγάλα πλέον και προσβάλονται.

αυτό να το πεις στον άνδρα σου.

πολύ μου αρέσει παντως, που προστατεύουν τον αδερφό τους...

είναι πολύ γλυκό...

geia σας

καλοκαιριασε και χαθήκατε;

νανα αυριο τελευταια μέρα ή σημερα;

αντε καλες διακοπες  απο εδω και περα

ο αν πως τα παει στο σχολειο καλυτερα;

ο μικρος αρχηε να τρώει κανονικά;

εμενα φρουτα τρωει στο χερι τα παντα κλα αλεθω κιολας γιατι αντε να φαει μισο νεκταρινι μετα το πεταει αλλα ακτι τρωει

το φαι ομως μονο φακες τρωει κανονικα και σε σουπα το ρυζι και το μακαρονι αλλα πχ πατατες ή  κιμα τα φτυνει στη μουρη μας 

σημερα βαγκ τελευταια μερα ε; ποτε φαυγετε; ή εχετε φτασει ηδη;

καλη διαδορμη

γκαστρουδο; εκανες β επιπεδου;

σωσω θα τις παντρεψεις πρωτα και μετα θα μας πες τα νεα σου;

η μαρντ ειναι διακοπες ε απο οτι θυμαμαι;

χαρα πως παει μας διαβαζεις ακομα; ο μικρος καλα;

η ζζζ ειναι καλα ειχαν λιγο θεμα με τον ικτερο του μωρου αλλα κατα τα αλλα καλα

εμεις σημερα καλα 

ο αντρας δεν θα δουλευει πρωινα τωρα

αλλα αδιαθετησα οποτε δεν εχει θαλασσα

δεν περιαζει στις διακοπες θα ειμαι ομως μια χαρα

ο αγγελος αρχισε κακο συνηθιο να φτυνει το φαει 

το τρωει αλλα εαν δεν του βαλειςτο τραγουδι που του αρεσει το φτυνει και ουρλιαζει

τα αγορια σε νορμαλ κατασταση πηγαμε παιδοτοπο σημερα

τσαντιστικε ο στελιος γιατι εχασε και αρχησε να πεταει πραγματα και το κανει συνεχεια τωρα τελαυταια 

εχει πεσει πολυ μπιρι μπιρι ελπιζω να το κοψει 

δεν ξερω τι αλλο να κανω 

Γεια σας και χαρα σας απο την νυχτερινη Ερετρια!

Ειμαστε σχεδον μια βδομαδα εδω...περναμε πολυ ωραια ξεκουραστα το ξενοδοχειο πολυ καλο all inclusive με πισινες θαλασσα απο κατω ωραιο φαγητο κηπους μεγαλους απασχοληση για τα παιδια με ανιματερ.τα αξιζε τα λεφτα του.

Απο Ευβοια γυρησαμε τα κοντινα μεχρι Χαλκιδα απο τη μια μερια και Αλιβερι απο την αλλη για οσες ξερουν Ωροπο απεναντι με το καραβακι.οι παραλιες φυσικες οχι τουριστικοποιημενες οπως στα μερη μας.τιμες λογικοτατες σχεδον παντου κατι παιδοτοποι μονο βαρανε.οι κορες μου γιναν μαυρουκες ολη μερα με τα μαγιω!

Κυριακη επιστρεφουμε ..πιστευω θα κακοφανει σε ολους η επιστροφη και εχουμε να βγαλουμε και εναν Αυγουστο καυτο!!

Κατα τα αλλα πρεπει να ραψω στομα γιατι τρωω αβερτα ανευ λογου και αιτιας απο ξενοιασια μαλλον και τον αλλο μηνα παντρευεται η αδερφη μου και δε βλεπω να μπαινω στο φορεμα!!

Μαρκερ γελασα με το "τα αγορια σε νορμαλ κατασταση" λες και ειναι τροφιμοι σε ψυχιατρειο και τους ελεγχετε με ηρεμηστικα ακουστηκε!!! Χα χα

Με τον Αγγελουκο υπομονη θα συνηθισει τα κομματακια....επρεπε να σε ειχα οταν πρωτοξεκινησαμε κρεμες 6 μηνων στη κουζινα μου με ενα τεραστιο μουσαμα στο πατωμα κατω απο τα καρεκλακια και μενα με μια ολοσωμη ναυλον φορμα που βαζουν οι μπογιατζηδες για να αποφευγω τα σκαγια!!! Αχ τι ωραιες εποχες ..και τις εζησα με τοσα νευρα κι ενταση...κακως....

Ποσο θα θελα μια δευτερη ευκαιρια....

Η Μαριλου αυχενικη καλε εχει ακομα αρχες Αυγουστου στη β επιπεδου εφτασες κιολας;;;

Καλο μηνα αφου περασε και η 24.00 και καλες διακοπες Νανα που ξεκινατε τωρα!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου!

δουλεύω και την επόμενη εβδομάδα και μετά κάθομαι.

μαρντ, χαίρομαι που περνάτε ωραία!

καλή επιστροφή στα μέρη σας!

μαρκερ κι ο δικός μου κάπως έτσι είναι...

νομίζω θα χαλαρώσω και δε θα τον πιέσω να φάει κομματάκια.

βγάζει και όλα τα δόντια μάλλον και είναι πολύ ιδιότροπος!

ενώ τον Α δεν τον θυμάμαι που έβγαζε δόντια...

ρε μαρντ, οι περιγραφές σου είναι αληθινές;

τι λες τώρα...

αλλά έτσι είναι...

η κούραση εκείνων των ημερών δε μας άφηνε να χαρούμε τα παιδάκια μας.

πόσο μάλλον εσένα που είχε δύο μαζεμένα...

εγώ νιώθω πολύ άσχημα τον τελευταίο καιρό...

έχω ένα άγχος χωρίς να ξέρω γιατί...

καλημερααααααααααααααααα

πιστευω να τα καταφερω να γραψω αυτα που θελω,μην κολληση παλι....

μαριλλου καταρχην  σου ευχομαι με ενα πονο,και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα,να ειναι γερο και δυνατο....

πως εισαι τωρα;

μαρκερακο μου που εισαι;

σε επερνα τηλεφωνο..

ασε τα παιδακια σου υσηχα,μια χαρα ζωηρουλια παιδακια ειναι...

το καθε παιδι εχει τα δικα του...

και τη εγινε αν μαλωνουν με τα αλλα;

παιδια ειναι τα βρισκουν αυτα..

εμεις οι μεγαλη εχουμε το προβλημα,γιατι εχουμε βαλει στο μυαλο μας,ενα προτυπο παιδιων,και τους επιβαλουμε να ειναι ετσι...

αυτα τα ρωτησαμε;

εγω μια χαρα τα ειδα σπιτι μου, στο λεω λιγο ζωηρα, αλλα ποιος μπορει να παρεξηγιση δυο παιδακια;

ωστε για τον αγγελουκο φαση ειναι θα περασει....πιστευω...

ποτε θα παμε για καφε;

ξενητεμενη μου βαγκ γυρισατε;

τα μικρουλια σου καλα;

νανουκακιιιιιι πολλα συγχαρητηρια,ετσι ο κοπως σου να ανταμιβεται...

δεν ειμαστε και κοντα για κερασμα...χιχιχιχι

μια χαρα θα ξεκουραστεις η βδομαδα θα περασει πολυ γρηγορα....

ευχομαι να σου περασει το αγχος και να μην ειναι τιποτα...

φιλακια στα παιδακια σου...

μαρντιο καλα να περνατε...

συνηθως στις διακοπες ετσι γινεται,αλλα μετα ξεφουσκωνουμε....χιχιχιχι

η ωρα η καλη στην αδερφη σου....

πια ξεχασα;

μαρτνιο και μαριλου, συγγνωμη πια ειναι τα ονοματα σας;

kale...λες κ το ηξερα..για μενα ΛΕΓΑΤΕ;;ε οχι κ παρεξηγησα..πλακα κανετε..με τιποτα..

απλα δε προλαβαινω..πονουσε το ποδι κ ποναει καομα...εκανα μαγνητικη..παω να κανω 2 κοιλες..μου εδωσε κορτιζονη κ φυσιοθεραπειες..

τιποτε απο τα 2 δε ξεκινησα..

φυσιοθεραπειες θα κανω..μαριλου δεν πηγαμε ρεθυμνο..νοτια κρητη..ρεθυμνο θα παμε τη τριτη για διαμονη..

ολο κρεμες φτιαχνω..δε προλαβαινω..στελνω κ θεσ νικη..ποτε θα μπω φυλακη δε ξερω..εκανα κ καταλογο..ανεβηκα επιπεδο..χαχ..

δε σας διαβασα περα απο τις τελευταιες σελιδες..οι κορες καλα..

ερχεται το πεθερι 6 -20 αυγ..θα τη ξεσκισω..χαχα.θα βγαινω..πρεπει να αδυνατισω..παχαινω μερα με τη μερα..

θα γινω τοφαλος σε λιγο..το βλεπω..ψυχολογικο ειναι..τελος..

θα μιλησω κ με ψυζχολογο καποια στιγμη..

που θα παει..θα στρωσει..η μαρθα 1 χαρα παιδι..

η αρετ.η..δεν εχω λογια..δεν υπαρχει..αληθεια σας λεω..αλλο πραγμα..

δε το εχετε ξανα δει..

μιλαμε..μονο τρωει..χαχ..πολυ καλη σας λεω!αλλο πραγμα..καμια σχεση με το αλλο..χχ..

τα νεα σας περιληπτικα..

νανα μηπως να μου εκανες 1 μικρο περιληψη;;

χαρα κ συ εδω;;μαπινεις κ γραφεις..;;μη μου πεις!

Ελα βρε Χαρα περιμεναμε να μας πεις τα νεα με το νεο μελος και μας αρχισες με τα δικα μας!!!

Για πες πως ειναι ο νεος μπομπος;

Ομεγαλοςπως τον δεχθηκε;

Βρηκατε ρυθμους;

Μαρια ειναι το ονομα μου απο Ροδο για να ξεχωριζω απο markerκαι Μαριλου!

Ελα βρε Σωσω κοιλες στη μεση και σου δωσε κορτιζονη;

Εγω εχω στον Ο5 χαμηλα και χτυπαει στο μηνιγγικο σακο.εκανα φυσικοθεραπειες αλλα εβρισκα προσωρινη ανακουφιση.το γιατρικο ειναι ενα αλλα δυσκολο για τη περιπτωση σου...." ακινησια" και προσοχη στις κινησεις πως σκυβεις πως σηκωνεις πως σηκωνεσαι πως καθεσαιθα στα δειξει ο φυσικοθεραπευτης σιγουρα και με το καιρο γινεται τροπος ζωης.εγω εκανα κοκτειλ παυσιπονων ενεσεων αλλα δεν ειδα γιατρεια μαθαινεις να ζεις με αυτο δεν ειναι παντα σε εξαρση.

Νανα υπομονη μια βδομαδα ακομα....μαμαδιστικο αγχος ειναι τιποτα παραπανω....θα φυγετε να ξεσκασεις και θα το ξεχασεις....

Εμεις επιστρεψαμε Αθηνα.Μεθαυριο στη βαση μας πρωτα ο Θεος!

Καλημέρα!

Έχω μπει κάμποσες φορές από το κινητό και έχω γράψει και κάτι παθαίνει η μαλ@κία και δεν δημοσιεύει. Τα μικρά οταν με δουν στον υπολογιστή με σηκώνουν άρον άρον να κάτσουν αυτά. Τώρα τα κατέβασα στη μάνα μου μόνο και μόνο για να σας γράψω! 

Εγώ καλά είμαι, μια μικρή αποκόλληση έχω αλλά χθες στον υπέρηχο είδαμε πως κλείνει σιγά σιγά. Το μωράκι πολύ ζωηρό!!!!! Αγανάχτησε ο γιατρός να το τσακώσει ακίνητο για να ακούσουμε καρδιά! Την άλλη Δευτέρα αυχενική διαφάνεια! Μάρκερ μακάρι να είχαμε τώρα την β΄επιπέδου να τελειώναμε! Ανυπομονώ πολύ! 

Έκλεισαν και τα σχολεία......αχ Παναγιά μου βόηθα μας τώρα!!!!! χαχα! Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω! Απλά πρέπει να βγαίνουμε κάθε μέρα και κάθε απόγευμα από το σπίτι για να μην πάθω εγκεφαλικό από τις φωνές! 

Ο Χριστόφορος καλό παιδί αλλά λίγο ανυπάκουος.... ο Γιάννης το ίδιο ζωηρός και μην πω χειρότερα! Ότι χαζομάρα δει, θα την κάνει στο 10πλάσιο και θα βάλει και δικά του χαζά μέσα! 

Μάρκερ κακώς ο άντρας φέρθηκε έτσι αλλά δυστυχώς με έχω πιάσει αρκετές φορές να συμπεριφέρομαι το ίδιο..... δεν είναι σωστό πάντως.....

Νανά άντε λίγες μέρες ακόμα και μετά θα χαρείς την οικογένειά σου για τα καλά!!!! 

Βάγκ τί έγινε; Γυρίσατε; Όλα καλά;;; Καλά μιλάμε πεθαίνω για τις περιγραφές σου!!!! 

Μαρντιο μου μπράβο που περνάτε καλά! Είπαμε του χρόνου Κρήτη! Οργανώστε το από τώρα! Ρε συ είναι δυνατόν διακοπές χωρίς να βάλει κάποιος 1-2 κιλά; Αφού έχεις και το γάμο της αδερφής θα έχεις και κίνητρο να τα χάσεις τάκα τάκα! Με το καλό στα στέφανα η κοπέλα! 

Χαρά μου σε ευχαριστώ πολύ! Μαίρη είναι το όνομά μου αλλά με την Σωσώ που με φωνάζει και με συστήνει σε όλους Μαριλού ακούω πλέον και σε αυτό το όνομα! χαχα! 

Εσένα τι κάνουν τα μικρά σου καλέ; δεν μας είπες! Ο Στεφανάκος τον συνήθισε τον αδερφούλη; Πως τα πάνε μεταξύ τους; 

Σωσώκα έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια! Το Ρέθυμνο που είχα αναφέρει οτι πήγες ήταν η ημερήσια που είχες κάνει τον περασμένο μήνα! Μην μου πεις οτι το ξέχασες; απαπαπα! Γυρουλού! 

Αντε καλά θα κάνεις να χώσεις και την πεθερά λίγο! Στον 1 χρόνο πως θα ασχοληθεί με τα εγγόνια της 15 μέρες δεν θα πάθει κάτι! χώσε την, χώσε την! χαχα! 

Αχ δεν θυμάμαι τί άλλο ήθελα να γράψω..... αν το θυμηθώ θα επανέλθω! 

Θα προσπαθώ να γράφω πιο συχνά. 

Φιλιά σε όλες!!!!! 

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !!!!!!!

τι ωραια αισθηση!!! πρωτη φορα το νιωθω τοσο εντονα... αληθεια....

που να δειτε τα παιδια...

μπαινουμε στον προθαλαμο..... 

η Μαριαννα.. αχ... τι ωραιο που ειναι το σπιτι μας...

ο Σπυρος.... αχ... τα αγαπημενα μου σκουπιδια!!!! (εκει που βαζουμε τη σακουλα για τα ανακυκλωμενα) τα αγαπημενα μου καλαθια για τις πατατες και τα κρεμμυδια!!!

κοκκαλο εγω!

οταν τους πηγα πανω για μπανιο.... κοντεψε ο Σπυρος να φιλισει τη λεκανη!!!!

ελεγε... λεκανη μου ποσο σ'αγαπω!!!!

η ΜΑριαννα καθοταν και χαζευε καθε πραγμα. ελεγε πως της φαινονται ολα καινουρια!

αλλα μεχρι να φτασουμε στο σπιτι μας η μερα μου ηταν εφιαλτης!

κανονικα την τελευταια μερα δουλειας, 31/8, ο αντρας θα γυριζε απο νυχτερινο το πρωι και εμενα δεν μπορουσαν να με βαλουν βραδυ οπως ηταν η σειρα... και το βλημα με εβαλε απογευμα!

πηγαμε και ειπαμε τον δ/τη να με αλλαξει να με βαλει πρωι για να φυγουμε. το εκανε. αλλα......

ολο το μηνα με εβαζε στο κεντρο υποδοχης και εχα κανονισει να παρω 3ωρη αδεια να φυγω νωριτερα για να ξεκινησουμε την επιστροφη το μεσημερι....

αλλα το γιδι με εβαλε περιπολικο στο οδικο δικτυο!

παω και του αιτουμαι την 3ωρη....

αλλα εδωσε σε εναν αλλον απο το πληρωμα, που του το ειχε ζητησει την προηγουμενη μερα!

του λεω, εγω την εκανα σημερα γιατι την ωλιγοωρη την αιτουμαστε αυθημερων και οχι απο την προηγουμενη.

με λεει, ε, αυτος ειναι 2μηνο εδω και δεν μου εχει ζητησει τιποτα.

οκ, δε λεω να μην την παρει, αλλα εμενα σημερα κανονικα η βαρδια ηταν νυχτα που δεν μπορειτε να με βαλετε, γιατι δε μου δωσατε ρεπο που μου χρωστατε κιολλας, απο την υπερεργασια που με στελνατε ενα μηνα στο κεντρο υποδοχης;

ε, δεν εβγαινε η απογευματινη βαρδια γι'αυτο σε ειχαμε εκει και σε εξυπηρετισαμε και σε βαλαμε πρωι.

και γιατι δεν εβγαινε η απογευματινη βαρδια; μηπως εξυπηρετισατε εκεινους και τους δωσατε ρεπο να φυγουν;και εμεινε λειψη η βαρδια; αυτο ειναι εξυπηρετηση.

λεει, την επομενη φορα που θα ερθετε θα κοιταξουμε να τα κανονισουμε καλυτερα, ειπε με υφος....

ελπιζω να μην αναγκαστουμε να ξαναερθουμε! γιατι αναγκαστηκαμε εκ των πραγματων να ερθουμε οικογενειακως δεν ηρθαμε για χαβαλε!

του ειπα και εφυγα.

οχι τιποτ'αλλο, αυτος νομιζε δηλαδη οτι μας εξυπηρετουσε κιολλας!

και μας τη λενε σε ολους τους αποσπασμενους, οτι μη ζητατε και πολλα γιατι παιρνετε εξτρα λεφτα. να τα χεσω τα λεφτα τους! ακομα δεν εχουμε φτασει σε σημειο να τα χρειαζομαστε τοσο ωστε να το βουλωνουμε οταν αδικουμαστε.

και σχολασα στις 2 και παω σπιτι.... ο αντρας ακομα δεν τα ειχε μαζεψει ολα!

τα απιδια να πεινανε....

τελειωσαμε κατα τις 4:30!

πηγαμε να φαμε στη θεια μου και φυγαμε 5:30!

εμενα το προηγουμενο βραδυ με ειχε ερθει και περιοδος..... φακ!

να ειμαι λοιπον.... με περιοδο...... στριμωγμενη στο πισω καθησμα διπλα στα ακθησμετακια..... να παταω πανω στα προστατευτικα των κρεβατιων.... και να εχω αγκαλια το πειρατικο καραβι playmobil!!!!!!!!

σταματησαμε για κατουρημα Κομοτινη..... για ξεμουδιασμα στο εκκλησακι που ειναι μεσα στη θαλασσα στο Πορτο Λαγος.......

μας επιασε νυχτα....

και 10λ πριν το σπιτι.... μας πιανει καταιγιδα!

φτανουμε... ειχε παει ηδη 11και....

οι γειτονες που ποτε δεν κελινουν βραδυ την πορτα, απο μας περιμενουν, την ειχαν κλειστη!

γινομαι μουσκιδι... την ανοιγω...

παω να ανοιξω το αμαξι μου να το μετακινησω για να παρκαρει ο αντρας .... τιποτα!

ειχε μεινει απο μπαταρια!!!!!

δεν ειχε βγαλει τους πολους.... οποτε μετα απο ενα μηνα ακινησια.....

βαζει το δικο του διπλα, βαζουμε μπρος με καλωδια, τα αλλαζουμε, αρχιζουμε το ξεφορτωμα... εγω τα ανεβαζα πανω...

η μεση μου κομματια...

πηγε και ο αντρας τη μαμα μου στο σπιτι της....

τα παιδια κοιμηθηκαν 1 παρα, κομματια!

εγω ειπα, παλι θα μου κοπει η περιοδος απο την κουραση... αλλα ευτυχως...

γενικα ειμαστε σε καλο δρομο τωρα πια..

αλλα Δευτερα θα παμε στα πεθερικα στο χωριο...

οχι με ορεξη γιατι δε μπορω αλλες μετεκινησεις...

αλλα τι να κανεις...

οσο για σας...

διαβασα τα νεα σας...

Χαρα θελουμε πιο πολλα νεα σου

Σωσω κανε κρατημα δυναμεων, μη μεινεις απο μεση!

Μαρκερ συμφωνω οτι η καθεμια πρεπει να μαζευει τα καμαρια της οταν ξεφευγουν

εμεις οταν ειναι καποιο που το αφηνουν να οργιαζει... απλα αποφευγουμε τη συναναστροφη μαζι τους...

Μαρντιο καλη επιστροφη!

ΝΑνα με το καλο να πατε διακοπες και να περασετε τελεια!

και φουσκοΜαριλου.... αν απο τωρα εχει τον ακαθηστο το εμβρυακι σου...... ε, ρε γλεντια οταν με το καλο σκασει μυτη!!!!!!

ξεχασα καμια;;;;;

ελπιζω οχι....

σας φιλω ολες....

Βρε Vag γελάω μόνη....τι περιγραφη ηταν αυτή με εσένα στο πίσω κάθισμα...σας έκανα εικόνα...τέλος καλό όλα καλά....

Αντε στη πεθερά θα ξεκουραστείς...ξέρω δεν είναι το ιδανικό αλλά ξεχνιέσαι λίγο να φανταστώ από μαγειρέματα και συμμαζέματα.

Εμεις πήγαμε ακτή Βουλιαγμένης σήμερα μη χάσουμε το μπάνιο.τα μικρά ξεράθηκαν.

Αυριο επιστροφή....

Μαριλού ετσι ε αικίνητο το σπορί!!!Θα φας καλά...χα χα

Υπομονή με τα σχολεία που έκλεισαν...δεν έχεις καμιά μαμά πεθερά κοντά να τα πηγαίνει θάλασσα τα πρωινά να φεύγει η μισή μέρα;Στις διακοπές που πήγαμε επαιζε πολύ παππούς γιαγιά να έχουν τα εγγονάκια το καλοκαίρι θάλασσα επειδή οι γονείς δουλεύουν. Καλά λέει η Σωσω ας τους κουράσουμε και λίγο δε παθαίνουν κάτι....Τα λέω σε εσένα να τα ακούω εγώ....

Πολυλογία με έπιασε σας φιλώ....

καλη επιστροφη Μαρντιο....

και του χρονου με υγεια...

καλο χειμωνα δε θα σε πω γιατι μεχρι να χειμωνιασει στη Ροδο......

ξανα παλι ετοιμασα βαλιτσες.....

αυριο παμε Δραμα. εκει δεν εχει ιντερνετ οποτε θα χαθω για μια βδομαδα...

μη βγαλετε παλι αμπερ αλερτ!

βλεπω μια ταινια στον Α για επεισοδια που εγιναν στο Σιατλ οπως τα Δεκεμβριανα τα δικα μας.....

10 χρονια ακριβως πριν τα δικα μας... και ιδιες μερες!

τυχαιο;;;;;

καλά Βαγκ... πόσο θεά είσαι;

σε έκανα εικόνα με το καράβι αγκαλιά και λύθηκα στο γέλιο!!!

μαρντ, καλή επιστροφή!!!

χαρά, όταν μπαίνει μέσα, δε θέλουμε να σχολιάζει;ς τα δικά μας..

θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου!!!

τι κάνουν τα παιδάκια σου;

σωσώ πώς κι απ' τα μέρη μας;

χαχαχα!!!

πολύ ευχαρίστως να σε κάνω περίληψη αλλά όχι να χαθείς πάλι...

Βαγκ:

πήγε στην Ορεστιάδα με όλη την οικογένεια.

πήρε κ τη μαμά να μένει στην αδερφή της.

βρήκε καλό σπίτι, δίπλα στη θεία της.

δεν πολυμιλούσε γιατί είχε πολλά κουνούπια και φοβότανε να μην μπουν στο στόμα της...

είχαν λίγο θέμα με τις βάρδιες... αλλά την ξέρεις... είναι κομάντο.

η Μάρκερ... τρελοκομείο όπως πάντα...

χαχαχα!!!

και δεν την έφταναν οι 3 οι μικροί, έχει και τον μεγάλο που με το δίκιο φυσικά... έχει τα ψυχολογικά του.

δεν τον πληρώνουν και αγχώνεται.

επίσης, θέλει να κάνει τα γενέθλια των παιδιών με 76 καλεσμένους.

μαρντ...

πήγε διακοπές και πέρασε τέλεια!

μετά πήγε λίγο στα πεθερικά και επιστρέφει Ρόδο.

η μαριλού...

θεά όπως πάντα... αλλά δεν μπείνει συχνά...

εγώ...

έχω 10 μέρες καθυστέρηση...

Ναναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλάκα κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;; Το κάνατε το θαυματάκι σας πάλι;;;;;

Τέστ έκανες; Με 10 μέρες καθυστέρησης λογικά έκανες ε; Λέγε καλό μου!!!!! Ρίχνεις την βόμβα τελευταία και μετά σιωπάς! Αντε τώρα θα με κάνεις να μπαίνω κάθε 1 ώρα να δω απάντηση!!!!!!!! 

χαχαχα!!!

κι όμως... δεν έχω κάνει τεστ...

φοβάμαι να κάνω...

δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα ήθελα να δω...

αλλά, θα κάνω σήμερα.

αύριο θα σας πω τα αποτελέσματα.

αντε βρε νανουκα μου!τι φοβασαι,καλο μου; εσυ ηθελες πολυ το τριτο, τωρα τα αλλαζεις; δεν το περιμενες μαλλον ε; αντε κοριτσακι περιμενουμε τα ευχαριστα!

Ααααααα τι νεα ειναι αυτα;;;;;10 μερες με σταθερο κυκλο τι περιμενεις κοπελια;;;;

Περιμενουμε να τριτωσει η τριτεκνια!!!

Εμεις γυρησαμε ολα καλα...πρωτη μερα off...δουλεια πρωτη μερα σουπερ το σπιτι αδειο πλυντηρια μονη το απογευμα και ηρθε και η μικρη απο κατω...

Τα ποδια μου δε σερνω...

Αυριο μια καινουρια μερα...και τι μερα παραμονη του Σωτηρα Νανα ακους;;;Μεγαλη χαρη του!!!

καλημέρα!

αρνητικό το τεστ...

ήταν παράξενα τα συναισθήματά μου.

από τη μια ήθελα κι έλεγα να ξεπαιδιάζω γρήγορα...

αλλά από την άλλη... αγχωνόμουν.

ο Μ είναι μικρούλης ακόμη...

οικονομικά;

πού θα βρίσκαμε 500 ευρώ για να μας κρατάνε τα μωρα;

πριν να κάνω το τεστ είπα: "Παναγιά μου, εσύ ξέρεις πότε και αν πρέπει να μου το στείλεις..."

Οπως ειναι καλυτερα Νανα...εγω στεναχωρεθηκα παντως....αλλα ειναι και μικρος ο Μαριος ακομα εχεις δικιο και συ μικρη εχεις χρονο.

Ηρθε η περιοδος;

αδιαθέτισα σήμερα.

παράξενα συναισθήματα.... αλλά, όλα καλά.

τουλάχιστον, θα είμαι τελειωμένη στις διακοπές μου...

εν τω μεταξύ, πονάω σήμερα.

μάλλον επειδή άργησα να δω...

Καλημέρα σε όλες! 

Αφόρητη ζέστη και σήμερα.... και δυστυχώς θάλασσα γιόκ.... δεν μπορώ μόνη με τα 2 παιδιά μιας που δεν μπορώ και να βουτήξω.... οπότε περιμένω την Κυριακή αν δεν έχει ξεκινήσει τρύγο ο άντρας να πάμε οικογενειακώς.

Θέλω να πάω και λαϊκή και το σκέφτομαι.... αλλά πρέπει. Δεν έχω καθόλου λαχανικά. Θέλω αύριο να κάνω και γεμιστά. Σήμερα λόγω της ημέρας ψάρι ψητό με βραστά χόρτα.

Τα παιδιά ψιλοπαλεύονται αλλά μου κάνουν το σπίτι αχούρι.....τρελαίνομαι σας λέω! 

Αχ μωρέ Νανούκι μου..... και εγώ θα το ήθελα να είσαι γκαστρούλα επειδή έχεις δείξει οτι το θες πολύ.... αλλά όπως λες και εσύ είναι ακόμα μικρός ο Μάριος...... 

οταν θα είσαι έτοιμη για το επόμενο πιτσιρίκι θα το καταλάβεις και δεν θα είσαι σε δίλημμα. Θα το κάνεις και απλά θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! 

Γεια σας

χαρά μου το είδα αλλα όλο λέω θα σε πάρω και όλο κάτι γίνεται

βαγκ καλώς ήρθατε

σαν το σπίτι τίποτα και στα δικα μου τους αρεσει πολυ το σπιτι

μάνα μου εγώ πάλι λέω ότι είναι πολυ νωρίς για 3ο απο θέμα μωρουδιακων

αν έρθει φυσικά καλοδεχούμενο αλλα πολυ νωριες

ας βγαλει πάνα ο Μάριος και μετα

τα μωρουδιακα είναι τα πιο βαρετά για μενα

μαρντ επιστροφή; άρχισες δουλεια; δόρυ αλκα χάνω επισοδεια

σώσω μπραβο για την επέκταση καλά κάνεις. Λες το σδοε να πιάσει εσένα; απαπα πας την οικονομία πίσω φοροφυγου με τα σαπούνια χαχα

μπραβο που είναι καλά κοριτσια

εγώ πλέον όπου πάμε δεν τους αφηνω ειμαι πίσω τους

ο Νίκος σήμερα είπε σκατο ρνα μεγαλύτερο και του έριξε κλωτσιά γιατι δεν έφευγε απο την τσουλιθρα και πήγα και εγώ του είπα να παίξουν όλα μαζί αλλα η αδερφη του έλεγε ότι είναι ποιο μεγάλος και θα σε διρει και ο Νίκος δε χαμπαριάζει ν η μάνα των αλλων καμια επαφή. Δεν εγτεγς ο Νίκος αλλα σιμώνει πόδια χέρια το χαζό. Μωλις έφυγαν έπαιξαν τέλεια με κάτι αλλα δυδιμακια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...