Μετάβαση σε περιεχόμενο

2014 ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΕΣ (ΤΟΥ 2009) !

Recommended Posts

Ελα βρε Vag το Σπυρετο σου τι του μελε να παθει Πασχαλιατικα...και μας ηρθε ο κουνιαδος απο Σαουδικη Αραβια σημερα και του καναμε πλακα μην εφερε τον ιο!

Ελπιζω αυριο να ναι καλυτερα.αν ειναι μονοπυρηνωση δε θελει αντιβιωση αλλα κανει πολλες μερες να περασει.με μια εξεταση στο αιμα μπορειτε να δειτε αν το περναει τωρα.

Το παθαμε και μεις η Χρυσανθουλα μου 2 ετων καλοκαιρι.

Ευχομαι να ναι μια απλη ιωση...μα και ο καιρος δε στρωνει μια κουφοβραση μια αερακι πολυ θελει να την αρπαξουν...

Περαστικα του...

Μαριλου φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σωσωκα πολύχρονη να χαίρεσαι το ονοματάκι σου!!!

Κορίτσια και οι υπόλοιπες να χαίρεστε τα Γιωργάκια σας και τις Γιωργίες σας!

Χρονια Πολλα Σωσω κ ιντερνετικα!

καλε ποσα ατομα εισασταν μαζεμενοι σπιτ κ γινοταν τοσο χαμος;;;

Μαρντιο τον "σαουδαραβα" ετσι κ τον δεις να βηχει ή να φτερνιζεται... στειλ'τον για εξετασεις!!!!!

διαβαζαμε χθες με τον αντρα και φριξαμε!

ο συγκεκριμενος τυπος κορονοϊου sars ξεκινησε μαλλον απο τις νυχτεριδες, κολησαν οι καμηλες και απο κει οι αραβες!

εχει 50% θνησιμοτητα γιατι δεν υπαρχει φαρμακο ή εμβολιο.

εχει ταχεια εξεληξη, δυσπνοια-βηχα-υψηλο πυρετο-πνευμονια.... γεια σας.....

το καλοκαιρι που θα υπαρχουν περισσοτεροι που θα ταξιδευουν με αεροπλανα και θα ερχονται απο κει προς Ευρωπη... επιδημια μου μυριζεται...

ο αντρας λεει το καλοκαιρι που θα ξαναρθουν διπλα οι ντουμπαγιεζοι... ουτε καλημερα! μακαρι να εχουμε αδεια τοτε και να λειπουμε!

ο Σπυρος Δοξα τω Θεο... σημερα σχεδον περδικι!

μονο το μπουκωμα του εμεινε!

χθες βραδυ πριν κοιμηθει ειχε 39,1 και τοτε ηταν το τελευταιο αντιπυρετικο που πηρε..

το βραδυ τον αλλαξα 3 φορες φανελακι και μπιτζαμα!

αντε να περασει να παμε Κυριακη στον αδερφη μου!!!!!

Χρονια πολλα σε ολες τις οικογενειες που γιορταζουν!

καλο βραδυ!!! 

Χρόνια πολλα γιωργια μας και ιντερνετικα

εγω να χαιρομαι την πεθερα και την ανηψια

μου παρηγγειλε παιχνιδι που φτιαχνουν κοσμηματα

μια χαρα ευτυχως θα βρω πολλα

περαστικα βρε βαγκ

εχει πολλες επιδημιες τωρα

ρε τον κωλοκαιρο πια 

ατε να καλοκαιριασει

εμεις μια χαρα φτου φτου 

τα παιδια γενικως διαολοι αλλα κλα

ο αγγελος εχει αρχησει ακι γινεται ανθρωπος

ωναζει τσαντιζεται δαγκωνει βαραει χαχαχα

πρεπει να τον δειτε οταν τον πλησιαζουν οι μεγαλοι 

σουφρνει ακι περιμενει να τους σπρωξει  εχει πολυ πλακα

μαρντ εχει αδεια ακομα;

τα κοριτσια καλα;

μαριλου για πες κανα νεο 

επιασε τοπο η αμαρτια του Πασχα; 

χα χα η αμαρτία του Πάσχα Μαριλου...

Καλημέρα....marker δουλειά είμαι επιστροφή από Λαμπρή Τρίτη κανονικά....όλοι στις θέσεις μας....

Vag τόσο ραγδαία εξάπλωση αυτός ο ιος ε;

ο κουνιάδος θα φύγει από εκεί μέχρι το καλοκαίρι...πάει Κάιρο μεριά μάλλον...περιμένει αλλαγή πόστου στη δουλειά του.όχι ότι εκεί θα ναι καλύτερα από συνθήκες υγιεινής και αρρώστιες βέβαια...δεν το χω στο μυαλό μου σα μέρος καθαρό...με το Νείλο να περνά μέσα από τη πόλη....

kaλημερα κ απο μας..καλε πειτε υπνους των παιδιων σας...

χθες παλι 10 παρα μεχρι 6,15!!

καλημερα..ειμαι δουλεια..εχει γενεθλια ο αντρας μου..του εκανα 1 μικρη τουρτα..

ρες βαγκ ηταν να μη μαζευτουμε χθες..αλλα λιγο ο 1 λιγο ο αλλος..μαζευτηκαμε 6 μεγαλοι κ καμια 7-8 παιδια..

οποτε χαμος..εκανα 1 πιτσα..

αγορασα 1 χζορτοπιτα..ντρεπομαι βεβαι που την αγορασα..

εκανα σπιτιτκα φερερο για να κερασω στη δουλεια..

σημερα θα κανω αλλη 1 πιτσα..

καπκκεικς εκανα για τα παιδια χθες..τα μοιρασα τα υπολοιπα..

ε δεν κανω κατι αλλο σημερα..ετσι λεω..αντε να δουμε..

σας ευχαριστω για τις ευχες..

ρε παιδια..

για πειτε αν ξθερετε..ειχα περιοδ 3 μερες..παντα μα παντα μου κραταει 5 μερες..

και στα καπακια με ποναει η ωορηξια μου..

σας εχει συμβει;;

εγω δε ξερω..θα παρω κ γυναικολογο αλλα με ανυσηχει λιγο!

μα σε 3 μερες ειχα καθαρισει..

δε ξερω..κ με ποναει το βραδυ πιο πολυ!!

ρε βαγκ..ετσι ο σπυρος;;φανταζομαι τον αντρα σου..

υτελικα πηξρε αντιβιωση;;

ρε μαρκερ γιατι βαριεσαι τι εκκλησιες;;ειδικα το πασχα...ειναι τρελα..μαρεσει τοσο πολυ!!

παιδια παχυνα..σας το πα;;πρωτοτυπο,ε;χαχ..νανα ολα καλα;

ε μα ferero πίτσες cupcakes χορτόπιτες πάχυνα και γω μόνο που τα διάβασα...Σταμάτα να μαγειρεύεις!!!χα χα να τον χαίρεσαι τον αντρούλη!

Πήγαινε για ένα check στο γυναικολόγο.

Εμένα η περίοδος είναι άστατη και πάντα 3 μέρες κρατάει οπότε δε μπορώ να σε διαφωτίσω...ωορηξίες δε κάνω οπότε γνωμη μηδέν.

Και μενα μου αρέσει το Πάσχα πιο πολύ από τα Χριστούγεννα για τις εκκλησίες και αυτό το κλίμα κατάνοιξης και μεταμέλιας....όχι από όλους....αμαρτωλή Μαριλού λαμβάνει;;;χα χα

αφαντη η Μαριλου!!!

Μαρντιο ασ'την να προπονηθει μπας και το 3ο ειναι κοριτσι!

Σωσω μπας και ερχεται 3η κορη;;;;

οσο για ωρες υπνου...

κατα μεσο ορο, πανε για υπνο 22:30 και τα ξυπναω 7:30, τα σ/κ ξυπνανε μονα τους ιδια ωρα (φακ) ή κανενα μισαωρο αργοτερα.

μεσημερι κοιμομστε απο 1,5 εως 2ωρες περιπου...

εδω ξεκινησε το 2ο ημηχρονο... απο το πρωι τη ΜΑριαννα την ποανει η κοιλια ανα διαστηματα και το βραδυ πονουσε και το κεφαλι...

την εβαλα θερμομετρο και ειχε 37.8 αλλα ηταν κομματια.... με το ζορι ανεβηκε τα σκαλια για το δωματιο της...

την εδωσα και νουροφεν μετα το γαλα. στη μια ωρα τωρα ξυπνησε και την ποναει παλι κοιλια και κεφαλι...

την εδωσα και θερμοφορα που την ανακουφιζει.

η κοιλια της ειναι τεραστια.... εκανε χθες κακα αλλα σιγουρα εχει πολυ πραγμα ακομα.... αλλα δε θελει ουτε κακα ουτε εμμετο...

ο Σπυρος αγριοκατσικο! κανει οτι δεν εκανε τοσες μερες...

αυριο θα παμε γιατρο φυσικα να μας γραψει και γενικες εξετασεις για αργοτερα....

καιρος χαλια... βρεχει εξω...

να δουμε τι βραδυ θα περασω... ο αντρας υπνηρεσια....

Καλημέρα και από την αμαρτωλή! χαχα! Δεν ντρέπεστε μωρέ να μου βγάζετε το όνομα; χαχα!!!! 

Η αμαρτία ήταν μόνο για ευχαρίστηση καλέ! Αφού είπαμε τώρα (συγκεκριμένα σήμερα - αύριο) περιμένω την τελευταία μου περίοδο! 

Αστε έκανα και μια μ@@@@κία στον άντρα μου και έχει στεναχωρηθεί μαζί μου... προχθές που είχε την γιορτή του, τον άφησα μόνο στο σπίτι, πήρα τα παιδιά και πήγαμε στης Σωσώς!  Είμαι χαζή ε; Αλλά επειδή δεν θα κάναμε κάτι στο σπίτι και επειδή δεν περίμενα οτι θα τον πείραζε πήγα την βόλτα μου.... ουφ.... ακόμα μου το χτυπάει. Μου είπε πως τον 15αυγουστο θα με αφήσει μόνη στο σπίτι και θα πάρει τα παιδιά να λείπει όλη μέρα.... τί να του έλεγα και εγώ; Κάνε το, του είπα και θα έχεις και δίκιο. Μου είπε πως δεν τον σκέφτομαι και δεν τον υπολογίζω.... και με έκανε σκουπίδι.... τεσπα.... ελπίζω να του περάσει γιατί το άλλο Σ/Κ πρέπει να "αμαρτάνω" αν θέλω κόρη! χαχα! 

Και μέσα στον πόνο μου δεν σας είπα το χειρότερο..... ο Γιαννάκης από χθες είναι με πυρετό! Από το πρωί δεν είχε όρεξη για φαγητό (για διαολιές είχε! ) και το βράδυ με το που πίνει την τελευταία ρουφιά γάλα το ξερνάει όλο. Μέχρι να τον ξανακάνω μπάνιο, να πλυθώ και εγώ και να μαζέψω τα λερωμένα, τον είδα ζεστό....βάζω θερμόμετρο στις 22:00 και είχε 38,1. Έδωσα ντεπόν και πήγε για ύπνο και στις 4 ξυπνάει με κλάμα και είχε 38,7! Ουφ.... έδωσα πονστάν και τώρα 9 παρά το πρωί ακόμα κοιμάται! Τί να είναι όλο αυτό δεν ξέρω! Δεν είχε τίποτα συμπτώματα, ούτε βήχα ούτε αδιαθεσία, τίποτα. Ελπίζω να μην τραβήξει πολύ η βαλίτσα.

Βαγκ περαστικά στα μικρά! Και εγώ θα είχα τρομάξει αν είχα αυτούς τους γείτονες! Μα με τόσο σάλο και αρρωστούλια τα παιδιά τους τα άφηναν να έρχονται σε επαφή με άλλους;;;; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Αλλά αφού λες ο Σπυράκος πως ξαναβρήκε τον εαυτό του όλα καλά!!!!

Σωσώκα εμένα ο Γιάννης κοιμάται συνήθως 14:00 - 16:00 το μεσημέρι και το βράδυ από 22:00 εως 07:00. Σύνολο 11 ώρες.

Ο Χριστόφορος τα περισσότερα μεσημέρια κοιμάται στο σχολείο μισή με μια ώρα και το βράδυ 22:00 με 07:00. Σύνολο 9,5 - 10 ώρες.  

Νομίζω οτι το 10ωρο το έχουν σίγουρα ανάγκη.

Τώρα για την περίοδό σου, σου είπα και στο τηλέφωνο πως ίσως είναι υπολείμματα περιόδου αλλά καλύτερα πάρε τη γυναικολόγο μην είναι καμιά κύστη. Για ωορρηξία το κόβω απίθανο.   

Μαρντιο γουελ καμ μπάκ! Αφου περάσατε ωραία και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, ήταν σούπερ!!!!!! Και του χρόνου!!!! 

Μαρκεράκο τί νόμιζες; πως ο Αγγελούκος θα είναι μια ζωή μωρό; χαχα!!!! Πάει και αυτός! Μπήκε στο κλάμπ των ανταρτών! χαχα!!! έχετε και γενέθλια μεθαύριο απ'οτι βλέπω ε; Τί θα κάνετε;  

marker πότε είναι η βάπτιση;;;;

Μαριλου περαστικά στο μικρό...τι έγινε καλε ακόμα ιώσεις....αυτός ο μουντόκαιρος φταίει....

Σωσω πηρες το γυναικολόγο;

Καλημερα

σώσω Εγώ δεν θα ανησυχούσα με την περίοδο

συμβαίνουν αυτα.

τελικά τι εγινε;επανήλθε;Έφτιαξε;

εγώ σου είπα τα αγόρια 8:30-6:30

περαστικά βρε κορίτσια στα παιδάκια όλα. Ελπίζω να περάσει γρήγορα. Και πυρετό ε;

κυκλοφορούν πολλά ακομα. Έχει και υγρασία πολύ.

μαρντ ξεκίνησες νωρίς δουλεια. Νόμιζα ότι στους δήμους παίρνουν άδεια όπως τα σχολεία. Αλλα μάλλον μπερδεύτηκα με τον παιδικό.

εμείς μια χαρα

Εχθές τους πήγα στα αδερφάκια μας.

Είμαστε παιδότοπο τώρα.

τα γενέθλια θα του τα κάνω την πεμπτη 1ο μαγια δλδ. Κανονικά τώρα 29 του μήνα χρονίζει.

πως μεγάλωσε και αυτος

ζηλεύω Μαριλού αμαρτωλή χαχα.

η βάφτιση είναι στις 18/5 και τα έχουμε σχεδόν όλα έτοιμα. Σήμερα τελειώνουμε τα μαρτυρικά της μελινουλας.

του αγγελου τα έχει αναλαβειολα η νονα μόνη της. Δικης έμπνευση χαχα. Τι θα δω δεν ξέρω αλλα φαντάζομαι θα είναι ωραία

geia κ απο μενα...οποτε μαρκερ τα ιδια ειμαστε στον υπνο..να μην ανυσηχω..

ελα ρε μαριλου για προχτες..δε νομιζω να εκανες μεγαλη βλακεια που ηρθες σε μενα..κ δε το λεω για μενα..απλα αφου δε θα κανατε γιορτη..

τεσπα..του χρωσταω καφε πες του..

αντε κ με τη κορη!!

εμεις καλα..

πηρα γυναικολογο..

λεει οτι μπορει θεμα προλακτινης η καμια κυστουλα στην ωοθηκη..βασικα σταματησα να ποναω..

καλε ποια ειπε για τριτη κορη;;

αφου σας ειπα κανονικη περιοδο ειχα..

ερχεται η ααΛΕΞΙΑ 1-7 του μηνος..

1 χαρ.α.στα γενεθλια μου ,6 μαιου θα ειναι εδω..τελεια..

να την δω κ με κοιλια κ τι στο κοσμο..

εκανα τουρτιτσα στον αντρα..

καλουτσικη  βγηκε..προετοιμαζω τη δικη μου..

σε παιδοτοπο θα τα κανω..χχχΖΑΧΑΧ..

αφου μαρεσουν τα παρτυ..αντε με το καλο ρε μαρκερ για τη βαφτιση..

οι προσοφρες της ταπερ..

παιδια εχω φαει σκαλωμα με τη ταπερ..σας το πα;;

http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Greece/2014/BazaarW18202014/

re baGK..  κ η μαριαννα;;

ο σπυρος τελος;;

μαρκερ ο μικρος καλα;;

σωσω τα δικα σου γεννεθλια θα κανεις σε παιδοτοπο;;;;;  8-)

με το καλο να ερθει η αδερφη σου!!!!!

ΜΑρντιο, αληθεια, στην εργοθεραπεια τι κανουν με τα παιδια;;;

τι ασκησεις;;;

ζωγραφιες, χειροτεχνειες, προγραφικες ασκησεις κλπ;;;;;

ελα βρε ΜΑριλου ο αντρουλης......

κοιτα...

αυτο που φανταζομαι ειναι οτι τοαν επαιρναν ολοι να τον ευχηθουν και ρωτουσαν που εισαι για να σε ευχηθουν και ντροπιαστηκς να λεει οτι εισαι σε φιλη που γιορταζει...

ο πυρετος τι λεει;;;

μπας και εχετε και εσεις την ιδια ιωση;

η Μαριαννα ξυπνησε με 38.5

το μεσημερι κατα τις 2 ειχε 37,5 αλλα την πονουσε το κεφαλι οποτε την ξαναεδωσα ντεπον

ενω στις 18:30 ειχε 37,2 σε μιση ωρα πηγε 38.1 και κρυωνε... παλι ντεπονακι...

και 11 που αργησαμε τον υπνο σημερα αρχισε να κρυωνει και να τρεμει... οποτε τσακω το ντεπονακι και να δουμε τι θα γινει το βραδυ...

το πρωι που τους πηγαμε γιατρο, η κλινικη εικονα ηταν μι αχαρα...

λαιμος ιιιισα που ηταν λιγο κοκκινος στην ακρη, αφτια οκ, κοιλια οκ.....

αλλα ο πυρετος και ο πονος στην κοιλια και το κεφαλι συνεχιζεται...

Μαρκερ θα κανετε διπλη βαφτηση;; ή θα ειναι σε κοντινες μερες;;;;

ερχονται και εκλογες.....

ααααχχχχχ.... πανε τα παλια καλα χρονια με τα εκλπγικα επιδοματα για την επιφυλακη...... απο τα 7-8 κατοσταρικα πεσαμε στα 140Ε και για 2 εκλογικες αναμετρησεις.....

βεβαια η Ευρωπη δινει τα λεφτα.... αλλα γινονται πρωτογενες πλεονασμα!!!!!

αυριο δουλεια....

η βροχες συνεχιζονται....

να δουμε τι βραδυ θα περασουμε....

καληνυχτα....

Vag αληθεια πηρατε το οικογενειακο για τους ενστολους που λεγανε θα μπαινε Απριλιο;

Παντως και ο αντρας μου που ειναι λογιστης ολο Αλβανοι ερχονται να τους κανει για το κοινωνικο μερισμα...εκει θα παει το πλεονασμα...καλως η κακως...

Στην εργοθεραπεια ειναι μια αιθουσα σα γυμναστηριο σκεψου με στρωματα γυρω γυρω και κατω με μονοζυγα και αιωρες τη βαζει και τρεχει ανεβαινει σκαλες αιωρειται να δυναμωσει χερια και μετα καθονται σε τραπεζακι και κανει ασκησεις λεπτης κινητικοτητας να περναει κορδωνια απο τρυπες να πιανει με λαβιδες να πεταει μπαλακια σε καλαθι να κανει κυκλους σταυρους κλπ κλπ...

Καλημερα

Μαριλου συμφωνω με τον αντρα

εμενα θα με πειραζε η αληθεια ειναι

αλλα δεν πειραζει τωρα εγινε φανταζομαι του εδωσε βραδυνο δωρακι

Βαγκ πως πανε οι αρρωστιες;

ειστε καλυτερα;

δε λες παλι καλα που κατι θα σας δωσουν και δεν θασας τα κοψουν τελειως 

α ρε και οπως λεει η μαρντ τα μερισματα μας νοιαζουν τωρα

απο τα απληρωτα παιζον τους μαγκες λογω εκλογων τωρα

διπλη θα ειναι η βαφτιση ταυτοχρονη σαν διδυμακια 

μαρντ μια χρα μου ακουγετε  η εργοθεραπεια σας

δεν θυμαμαι νομιζω ειπες τα καλυπτει ο εοππυ  ε;

σωσω πηζεις;

σημερα γιουβαρλακια τα αγορια 

ψαροσουπα ο αγγελος 

και εμεις οτι μεινει

βρεχει χαλαζι εδω

πανε τα αμαξια

μμιλαμε κοτρονες

τελικα τα γεννεθλια κυριακη 

δεν θα μπορει πεμπτη η νονα 

με τσαντισε λιγο αλλα οκ τι να κανουμε δεν πειραζει

σημερα εχει γενεθλια της Χρυσουλς ο μπομπιρακος

να τον χερεσαι παντα Χρυσουλακι

μπες πες ενα γεια

τι κανετε;

τα γιουβαρλακια ειναι της μοδας σημερα;;;;

και εμεις γιουβαρλακια, ηδη φαγανε τα θερια και για μας θα ψησω στο μπαλκονι στο τηγανι-γκριλ σουβλακια με σαλατα, τυρακι... τη βγαλαμε και σημερα.. και απο αυριο διαιτα της νασα!

αντε να δουμε...

η Μαριαννα ακομα αρρωστη, χειροτερα μαλιστα....

αυριο ο αντρας τελικα θα παρει ρεπο γιατι δε θα τα παμε σχολειο, αν κ ο σπυρος εχει σαλταρει μεσα... αλλα δε θελει να παει μονος του...

το βραδυ την ειχα δωσει αλγκοφρεν πριν κοιμηθει και την αλλαξα 3 φορες μεχρι τις 4!! και στις 5 αρχισε παλι να τρεμει γιατι ξαναανεβαινε... πηρε ντεπονακι και κοιμηθηκαμε ολοι μεχρι 9:30!!!!!!! ρεκορ!!!!!!!

φυσικα δεν πηγαμε στηναδερφη μου στη Λαρισα....

Μαρντιο το 500αρικο ελεγαν θα το παρουμε 9 Μαϊου. αλλα τωρα κατι ακουγεται οτι θα κρατησει η ΕΛ.ΑΣ. λεφτα απο αυτα για να φτιαξει περιπολικα γιατι ολα ειναι ακινητοποιημενα! σε μας εχουμε 9 χαρασμενα και 4 που μεχρι στιγμης περπατανε αλλα ειναι επικινδυνα... αλλα αν μας κρατησουν λεφτα θα γινει πανικος!

οσο για το οτι παιρνουν αλλοδαποι το επιδομα... παντα ετσι γινεται.. νομιζω εχουν δικαιωμα οσοι εχουν 10 χρονια νομιμη παραμονη στην Ελλαδα. δε θελω να γινω κακια κυριακατικα...

παντως μια χαρα ακουγεται η εργοθεραπεια.. οχι μονο σαν θεραπεια αλλα και γενικα ως χρησιμη ασκηση για τα παιδια...

τα δικα μου χθες ειχαν ορεξη για μαθηση και καναμε καμια 10ρια σελιδες ασκησεις!

αντιστοιχιες ζωακια με τα σπιτακια τους, μαμαδες με τα μικρα τους, αντικειμενα που ταιριαζουν, το διαφορετικο αναμεσα σε σχηματα, χρωματα, σκιες που ταιριαζουν με το χρωματιστο, γραμμουλες διαφορες..... αριθμοι....

ο σπυρος πιο προσεκτικος αλλα κοιτουσε τι εκανε η ΜΑριαννα και πηγαινε να αλλαξει το σωστο!

αρα σιγουρα σε διαφορετικα δωματια θα διαβαζουν!!!!

αρα παλι εγω και οχι ο αντρας εχω δικιο!!!!!!!!

οπως παντα!!!!!

χιχι....

βρηκα και αλλη μια σελιδα για τετοια... kidsfront.com 

Καλησπερα κορες!

Και δω συννεφια χιλοπιτες με λουκανικα για μας που μας φεραν απο Κατερινη τα παιδια απο κατω.

Μαρκερ δε πειραζει για τα γενεθλια να βολευτουν ολοι.Στα πρωτα τους γενεθλια επεφταν Σαββατο θυμαμαι και οι νονοι ειχαν ενα γαμο ζητησαν να το κανουμε νωριτερα για να ρθουν λιγο σε μας και να πανε μετα στο γαμο.το κανονιζω 17.00 ηλιος νταλα και τελικα τηλεφωνησαν οτι δε προλαβαινουν να ερθουν!!! Απο τοτε τους αγνοω ολους οτι βολευει εμας...

Εργο-λογο με εοπυυ κανουμε ναι.για εργο δινουν 165 το μηνα και για λογο 243 το μηνα.βγαινει να κανουμε απο 2 λογο 1 εργο την εβδομαδα.καλα ειναι.

Κυκλοφορουν στο εμποριο Vag μεγαλα σπιραλ με πολλες δραστηριοτητες τετοιου τυπου.εγω τους πηρα απο ενα 8 ευρω ειχε εχει πολλες σελιδες ομως καμια 300αρια.

Θα δω και το site ευχαριστουμε.

Ακου εκει τα λεφτα των υπαλληλων να φτιαξουν τα περιπολικα πρωτακουστο!!! Σηκωνει εξεγερση!!!

Λεω να τις ξεκινησω κολυμβηση.κανουν σε ενα ιδιωτικο σχολειο εδω 3 φορες την εβδομαδα 50 ευρω το παιδι επειδη ειναι λεει δυο θα μουν κανουν κατι καλυτερο.μου ειπαν να παμε για δοκιμαστικα μια πρωτη επαφη.τους ειπα και θελουν.

16 ιουνιου ξεκινανε τα θερινα αλλα μου παν μπορουν να κανουν λιγο με το χειμερινο αφου ειναι και πρωτη τους φορα και μετα να τις βαλει στο καλοκαιρινο.

Του δημου ειναι σε ανοιχτη πισινα 45 το παιδακι 3 φορες την εβδομαδα.αλλα ο αντρας μου δε θελει ανοιχτη θα κρυωνουν λεει.η αληθεια πηγα την ειδα...δε μου φανηκε και πολυ ασφαλης η περιοχη....

Θα δειξει...

απο συναδελφους που πανε τα παιδια τους κολυμβητηριο ακουσα πως ειναι καλυτερες οι ανοιχτες πισινες και το χειμωνα, μιας και ειναι θερμαινομενες γιατι στις κλειστες κατι με τους υδρατμους που μαζευονται κλπ αρρωσταινουν πιο ευκολα.

εγω θα δω αν μας βολευει στην ανοιχτη πισινα των λουτρων στα προγραμματα του Δημου.

καλα σημερα το μεσημερι εριξε μια βροχη!!!!!!

κουβαδες!!!

περιμενα μπας και κοψει για να παω 20μ εξω απο την αυλη του τμηματος μεχρι το αμαξι.....

δεν εκοψε οποτε το τολμησα!

οχι μουσκιδι..... μονο εσψρουχο δεν αλλαξα!

και τα μαλλια με πιστολακι τα στεγνωνα...

οι δρομοι... δεν τους εβλεπες...

λασπωμενα ποταμια....

και στο σπιτι... η ΜΑριαννα... το μαυρο της το χαλι!

να μην μπορει να παρει ανασα... πυρετο, γκρινια, πονολαιμο...

ο αντρας πηρε τη γιατρο το πρωι και ειπε να την παει το απογευμα...

αλλα τη δωσαμε μονοι μας αντιβιωση και αϊντε...

αφου το πραγμα δε σηκωνε αναβολη...

ορο απο το μεσημερι την εχω βαλει καμια 200μλ....

μονη το ζηταει η καημενη..

20μλ τη φορα.

για να μπορεσει να κοιμηθει το μεσημερι, τη βαζω 20ορο, μετα οτριβιν... τιποτε...

μετα απο κανενα μισαωρο ηθελε παλι...

αλλα 20ορο και οτριβιν και ανοιξε λιγο και κοινηθηκε...

χαλι!

αντε να παει κατα τις 2 να την ξυπνησουμε να τη δωσουμε αντιβιωση και μετα να κοιμηθιουμε...

ο ΣΠυρος αν και εχει σαλταρει μεσα, μεχρι που παιζει μπαλα μεσα στο σπιτι...

αλλα σχολειο χωρις τη ΜΑριαννα δεν παει....

η αδερφη μου λεει οτι αν με το που ξεκιναει ο πυρετος κατα 37,5 το παιδι τρεμει ειναι μικροβιο και θελει αντιβιωση.

το εχετε ακουσει;

καλο ξημερωμα να εχουμε...

Αχου μωρε το Μαριαννακι μας...περαστικα του...

Μαριλου ο Γιαννακης πως ειναι;

Απο οτι καταλαβα η πισινα ειναι κλειστη με οροφη αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το θερμαινομενη.

Την αλλη βδομαδα θα σας πω.

Μερα κομμωτηριου η σημερινη το διμηνιαιο ρεκτιφιε.

Εδω δε μας επιασε η κακοκαιρια...ελπιζω να μην εχει πισω η αχλαδα την ουρα γιατι εκλεισα τη κοπελα για βεραντες παντζουρια αυριο να αρχισω να στηνω κουνιες και τραπεζακια.

Λενε ο Μαης θα μπει καλοκαιρινος...μη μας βρει απροετοιμαστους...χα χα

Νανα δε γυρησατε ακομα;;

Σωσω ηρθε η αδερφη; πως σου φανηκε φουσκοκοιλιτσα;

Μαρκερ και Μαριλου φιλια!

kalhσπερα κ απο μενα...καλα ..δουλεια..3 απογ στη σειρα..κλασικα..αλλ τλελειωνουν τα απογευματινα..κ μπαινουμε ολοι σε 1 προγραμμα πανω κατω!!

γεθλια θα κανω 6 μαιου σε παιδοτοπο..αφου παντα κανω γενεθλια..θα οτυς βγλαω εξω..1 καφες για τους μεγαλους και 1 χυμο για ταπ αιδια.. κ οτι φτιαξω.!!

ελπιζω να μη καλεσω παλι 1 στρατο...

αχαχ...

εδω καλοκαιρινα..κοντομανικα κ τετοια..

παιδια..πηγα σε 1 μερςο..που να σα τα λεω..βρηκα 1 γνωστη...που ιναι δασοπονος κ πηγα μαζεψα λεβαντες,αλοες, δεντρολιβανο..αλλο πραγμα..

μιλαμε...ειμαι πολυ πλουσια..χχαχ..μαριλου μη κοροιδευεις..χαχα..

εδω καλα δουλεια..σταθερα..

περαστικα για τη μαριαννα ρε συ..κ εννοειται αυτο με το 37,5 .....ειναι ακυρο!!

μη τρελαθουμε..

ποσες αντιβιωσεις εχει δωσει η αδερφη σου στα παιδια της;;

ρε συ βαγκ ..οχι!!

δε νομιζω να ισχυει..

η νταντου καλα..χθες μου ειπε η μαρθα οτι η κοπελα παιζει με το κιν της..

κ μου περιεγραψε κ το παιχνιδι..

και της ειπα δε θελω..ειδικα μαζι με τα παιδια να παιζει το κιν της..

εμεις δε τα κανουμε αυτα...

θα τα κανει η κοπελα;;

Γεια σας

σημερα εχει γενεθλια ο Αγγελουκος μου

εγινε 1ος μωρε 

πραγματικα δυσκολευομαι να το πιστεψω - μου φαινεται ακομα πολυ μωρο

σημερα ειχε γκρινια

μπορει και το εμβολιο το χθεσινο

βγαζει και 4 δοντια κιολας

περαστικά βρε βαγκ

καλα εκανες  και εδωσες αντιβιωση - δεν ξερω εγω φοβαμαι και τη σκια μου σε αυτα

σιγουρα θα ειχα δωσει νωριτερα μη σου πω

οσο για τον αντρα της παρεας σας - μακαρι να μην κολλησει και αυτος - βαριεται το μαναρι μου μωρε - λογικο

σωσω εγω σε βρισκω λιγακι υπερβολικη χαχαχα

εμενα προσωπικα δεν θα με πειραζε αρκει να μην το κανει για ερκετη ωρα και δεν προσεχει τα παιδια - τωρα για 5 λεπτα που μπορει να παιξει ενα παιχνιδι δεν το βρισκω υπερβολη και εγω θα το εκανα στη θεση της. 

βεβαια εαν εσας σας ενοχλει καλα εκανες και της το ειπες και ειναι υποχρεωμένη να μην το ξανακανει δεν το συζητω.

καλοκαιρινος θα ειναι ο Μαης μαρντ

τι κολυμβητηριο που ειναι ανοιχτο μη σε απωθει - γνωστη αμς που κανουν σε ανοιχτο λεει οτι με βροχες και χιονια εκει ειναι και δεν εχουν κανενα προβλημα.  

Μαρκερ να τον χαιρεστε τον Αγγελουκο σας!! Τα πρωτα του γενεθλια τι συγκινητικο...απο το κινητο δε μου βγαινουν τα τικερακια και δεν ειδα πριν να του ευχηθω!!!

Γερος και δυνατος...

Προχθες σηκωσα ενα αγορακι 9 μηνων μιας γνωστης...ελιωσα η μανα μιλαμε δε μου κανε καρδια να τον αφησω πισω...ηταν και μπαμπατσικος...μου κανε και σχεδια...ολα τα λεφτα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...