Μετάβαση σε περιεχόμενο

2014 ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΕΣ (ΤΟΥ 2009) !

Recommended Posts

απουσες ολες... που λεει και η Μαριλου!

εμεις ολα οκ.

πηγα στη δουλεια για λιγο και μετα τα τάισα τσακα τσακα και τα πηγα στο κλειστο του δημοτικου σχολειου που ειχε ολη μερα εκληλωση με χορευτικα παραδοσιακων απο ολο το νομο. ειδαμε τα διπλανα κοριτσακια. αντε να πανε δημοτικο να πανε και τα δικα μου χορευτικο.

το απογευμα στην αυλη...

αυριο θα δωσω το νετ μπουκ να μου αλλαξουν τα χρ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα.

βαγκ, το Πάσχα θα είμαστε Δράμα.

ως τις 25.

εσείς πότε θα πάτε;

νομίζω ότι και η βάφτιση της μικρής μας θα γίνει στο χωριό σας.

η ζ έχει μια κόρη και 1 γιο.

μπράβο της που κάνει και τρίτο παιδάκι...

με το καλό!!!

Καλημερούδια....

μαρκερ πως είναι το μπουμπούκι σου;

εμεις καλά,ήσυχα...έριξε ένα μπουρίνι το πρωί και τώρα λιακάδα...ευτυχώς όχι κοκκινόχωμα...δε το μπορώ...

Νανούκα φιλιά!

Γεια σας κοριτσια

ο Αγγελουκος ειναι χαλια

στο τσακ γλυτωσαμε το νοσοκομειο για ενδοφλεβια επε ο ντοκ

εχει βροχοπνευμονια και ευτυχως δειχνει οτι τον πιανει η αντιβιωση μεχρι στιγμης

συνεχιζει να κανει πυρετο 1-2 φορες την ημερα πανω του 38,5 και εαν δεν βελτιωθει αυτο μεχρι την τεταρτη θα παρει και 2η αντιβιωση μαζι 

τι να πω - καποιος απο εμας ηταν λεει σιγουρα αρρωστος και τον φιλισαμε ή ηπιε απο εφαγε απο ποτηρι μας- πολυ πιθανο - ειδικα απο τα αγορια τρωει συνεχεια

γενικως δειχνει να βελτιωνται αλλα αργα

βαγκ τι ακριβως κανει ο νεφλοποιητης; θα το ψαξω ιντερνετικα

αληθεια δεν το εχω ξανακουσει

παντως για το θηλασμο που τον ρωτησα μυ ειπε οτι να μην ακουω

και βασικα εχει ενα ποιντ στα λεγομενα του

οτι ουσιαστηκα αμα σταματησεις να θηλαζεις τελος και τα αντισωματα 

και ακομα και να θηλαζεις θα πρεπει ουσιαστηκα να εχεις κολλησει και εσυ τον ιδιο ιο για να παρει αντισωματα το μωρο

ενα δικιο το εχει

ασχετως θρεπτικων κλπ κλπ

και τωρα ακομα και να θηλαζα - εχει βακτηριακη λοιμωξη και οχι ιικη

ενι γουει παντως κολλησε

μου αρεσει που κανετε δωρα στις νονες

μπραβο παντως που ασχολησε

εγω ετοιμαζω τα χαρτια για τον παιδικο του Αγγελου

παρασκευη πρεπει να τα παω

μεγαλωσε ο μπεμπακος μας

Αυριο εχει γεννεθλια ο Μαριος της Νανας

εαν δεν προλαβω πουρνο πουρνο

που δεν θα προλαβω δλδ

να τον χαιρεσαι 

παντα με υγεια πανω απο ολα και να γινει ενα εξυπνο παιδακι και τοσο καλο οσο ο αδερφουλης του και ακομα παραπανω

και εκει βρεχει Μαρντ; μα τι σκατοκαιρος;

και εδω χαλια καιρος

και εχω πλυνει ηδη 2 χαλια αλλα δεν τα ξαναβαζω

καλημέρα!

ευχαριστώ πολύ μαρκεράκο!!!

έχει γενέθλια το καμάρι μου το γλυκό!

σήμερα το πρωί του τραγουδούσαμε και ο Α ήθελε να το τραγουδήσουμε σ' αυτόν... χαχαχα!!!

έφτιαξα τρουφάκια και έφερε στη δουλειά.

πήγα και στη γυναίκα.

του πήρε και δώρο.

κράτησα και ένα μεγ'άλο κομμάτι και θα του βάλω ένα κεράκι... χαχαχα!

μεγαλώνουν τα μωράκια μας...

άντε ρε μάρκερ...

κρίμα το μωρό.

εγώ πιστεύω ότι παίζει ρόλο το πόσο νωρίς θα αρρωστήσουν.

νομίζω ότι αν αρρωστήσουν γρήγορα, μένει ευαισθησία.

οι δικοί μου, πάντως, να χτυπήσω ξύλο... δεν αρρωσταίνουν εύκολα και αν αρρωστήσουν, τουλάχιστον, ο μεγάλος, το περνάει πολύ ελαφρυά.

σίγουρα ε΄χει παίξει ρόλο ο θηλασμός...

Καλημερα 

και παλι χιλιοχρονος ο Μαριος

τουρτα το Σαββατο ειπες ε;

μια χαρα και τα τρουφακια

θα τον αρχισω σινγκιουλερ 

το ειπα στον ντκ και ειπε οκ. 

εαν ειναι να γλυτωσουμε κανα βροχικο καλα θα ειναι

τι να σου πω βρε νανα με το θηλασμο εχω πλεον τις αμφιβολιες μου

παντως καλυτερο απο το σκονη ειναι σιγουρα

μμαριλου τωρα διαβασα 

οχι εδν ειχε διαβητη ειχε πιεση ομως

παντως πολυ μεγαλο μωρο

τους ειπαν μηπως ειχε μετρησει λαος τις ημερες ο γιατρος ή δεν θυμοταν ακριβως ποτε αδιαθετησε γιατι ηταν πολυ μεγαλο για 8 μηνων

ολο βηχα και εμμετο ο Αγγελος σημερα

προσπαθει να βγαλει τα φλεματα και οτι βαζει στο στομα του βηχει και το κανει εμμετο

απο χθες εχω βαλει 9 πλυντηρια

καλα να γινει και ας βαλω 100

Μάρκερ μου περαστικά στο Αγγελούδι! Το καημενούλι μωρέ... εύχομαι να είναι η τελευταία αρρώστια...  

Να σου πω σχετικά με τον θηλασμό άρχισα και εγώ (η σούπερ φάν) να έχω τους ενδοιασμούς μου σχετικά με την προφύλαξη από ασθένειες. Εντάξει ο Χριστόφορος που θήλασε μέχρι 14 μηνών ευτυχώς τα περνάει όλα ελαφριά. Ο Γιαννάκης όμως που θήλασε μέχρι 18 μηνών όλο άρρωστος είναι.... και τα περνάει και δύσκολα. Πέρυσι είχε νοσηλευτεί και 1 εβδομάδα όταν ήταν 9 μηνών.... τί να πω; Σίγουρα το μητρικό γάλα ανώτερο και ασύγκριτο αλλά ας μην το έχουμε και σαν μαγικό φίλτρο οτι και καλά προφυλάσσει τα παιδιά.  Δεν μου το απέδειξε. Η διευθύντρια της παιδιατρικής βέβαια μου είχε πει πως αν δεν τον θήλαζα θα τα περνούσε ακόμα πιο βαριά... τεσπα. 

Νανά μου να σου ζήσει το αντράκι!!!! Χιλιόχρονο και καλότυχο να είναι!!!! Πάει και αυτό! Μεγάλωσε! Πάμε γερά για το 3ο Νανά μου;;;;; χαχα!!! Άντε να βάλουμε μαζί μπροστά! 

Νανα να τον χαιρεστε τον Μαριο σας!!χιλιοχρονος...

Ελα βρε marker το μωρο τοσο ζορι με πυρετους και εμετους...περαστικα σας.

Τι χαρτια θες να κανεις για βρεφονηπιακο δημοτικο η ιδιωτικο;

Εδω δεν εχουμε δημοτικο βρεφονηπιακο δυστυχως μονο απο 2.5 τα παιρνουν στα δημοσια.της ΕΕΤΑΑ αν βγει φετος δε σε πιανει;

Σωσω πως πηγε το παζαρι;

Αντε Μαριλου ανοιξε το δρομο για τη τριτεκνια και γω στα λογια μαζι σου!!!

καλημέρα!

ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

μαριλού μου, ο άνδρας μου δε θέλει τρίτο μωρό.

πρέπει να τον πείσω...

μάρκερ, πώς είναι σήμερα το μωρό;

Αμ βρε Μαριλου αμα ήταν θέμα μεθύσματος θα το χα κάνει προ πολλού...εμάς μπαίνει η εξωσωματική στη μέση.

μαρκερ πως είναι το μωρό;

kaλησπερα κ απο μας...ειστε καλα;;εμεις καλα..

το παζαρι πηγε σουπερ..για μενα..

πολυ καλα..καλυτερα απ οτα χριστουγεννα..

μαζευτηκαν 1600 ευρω..

σουπερ..για το κεντρο ανηλικων αστεγων!

ολα καλα:

ρε μαρκερ..τι ακουω;ςτοσο χαλια ο μικρςο;;

καλε τι παιδικο θα τον στειλεις;;

αληθεια;τοσο μικρο;

τωρα ποιος τον εχει;;τυο κωστα η δουλεια πως παει;;

αληθεια λετε η ζζ ειναι εγκυος;;

μιλησατε..;;θα τρελαθω..σουπερ !!

πολυ χαρηκα..

παιδια εγω φια τριτο..με τιποτα ..ετσι λεω..

δε ξερω..ο λευτ δε θελει εννεοιται..κ μαλλον συμφωνω μαζι του..

μαριλου δε πειραζει που δεν ηρθες..

τη παρασκ οκ για τον καφε που λεγαμε..

νανα να χαιρεσαι το παιδακι σου..

θα ανεβετε πανω,ε;

εγω μ παρασκ ,κυριακη του πασχα κ δευτ του πασχα απογευμα..

καλο,ε;;

δε μασαμε..

βαγκ συχνανζα ναυαρινου με την αλητοπαρεα μου..

εγω τελη μαη θα ανεβω..

δεν ειναι τιποτα σιιγουρο.μακαρι να σας δω!

η κοπελα 1 χαρα τα παει..η μαρθα ενθουσιασμενη..τη ξεζουμιζει..

1 ωρα καθεται μεχρι να ερθει ο λευτ κ παιζουν επιτραπεζια κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..

εγω κ αυριο απογ..

το αυτι της δε τρεει υγρο..φτου φτου!

μαντρ μονο εξωσωματικη,ε;;

κ θα μιλαμε για ενα παιδι η 2;;

φανταζεσαι;;

πως παει η δουλεια;;

βαγκ συνηθως πορειες; του κκε!

χαχ..

η μαρθα μυξες..η αρετη μυξκες..

ελεος ρε παιδι μου..

Αχ αυτες οι μυξες...και μας ειπαν οτι μολις βγει ο Μαρτης τελος οι ιωσεις!!

Η δουλεια καλα στρωνω...αφηνω καλες εντυπωσεις.ειχαμε ελεγχο και βοηθησα και τελειωσαμε στο μισο χρονο.

Βοηθεια περιμενω για το καλοκαιρι που αυξανεται ο ογκις δουλειας αλλα δε βλεπω κινητικοτητα με ασεπ.αλλο ενα ατομο χρειαζεται για το λογιστηριο.

Αν εκανα εμβρυομεταφορα 1 εμβρυο θα βαζα και παντα με τα κατεψυγμενα που ηδη εχουμε δε θα ξαναπαιρνα ορμονες για καινουρια προσπαθεια.μας τα κρατανε μεχρι το Γεναρη αλλα δε βλεπω να τον πειθω....κλαψ κλαψ...

Λεμε να παμε τριημερο Πασχα σε ενα ξενοδοχειο νοτια Ροδο με αλλη μια οικογενεια.το ψαχνουμε...

Φτιαξαμε κουλουρακια...και του χρονου υγεια σε ολα τα σπιτικα!!

Γεια σας

πολυ χαλια ο μικρουλης ακομα

σηκωσε και σημερα πυρετο και αρχισαμε και 2η αντιβιωση

δεν τρωει - βηχει και τα κανει εμμετο

χαλια 

μεχρι την παρασκευη πρεπει να βελτιωθει δραμματικα αλλιως μας κοβω για νοσηλεια

μπραβο σωσω για τα χρηματα

απο Σεπτεβρη παιδικο , τωρα ειναι αιτησεις για του δημου

εαν δεν τον παρουν βλεπουμε

η πεθερα τον κραταει 8:30-1:30 μετα ερχεται ο Κως και μετα εγω 

η δουλεια του κωστα γενικως απο κακα εως χαλια

Μαρντ πραγματικα μια αποφαση ειναι

η αληθεια ειναι οτι εαν περασει ο καιρος και δεν το κανετε μετα ισως να σου μεινει απωθημένο

πες του οτι θα κανετε αγορι τωρα χαχαχα

Αχ βρε Μαρκερακο το παιδι ταλαιπωρείται και αυτό και σεις...

Μπα δεν έχει το καημό του γιου ούτε αυτός ούτε εγώ...Και κοριτσάκι να ναι τα χουμε όλα έτοιμα..

kalhspera....begv δουλεια..καλα προς το παρον..

αλλη 1 εγκυμοσυνη συναδερφου κ πανε παλι οι αδειες πισω..

σιγα να μην ανεβω θεσ νικη εγω!!χχχα

εμεις καλα..

πρεπει να δω τη μαρθα για ψειρες..εχει κρουσμα λεει..αλλα δεν αδειασα παλι..ολο καφεδες το πρωι κ τετοια..χχψα..

τη παρασκ τελειωνουν κ τα σχολεια,ε;;

κλαφτα!

αληθεια τωρα ειναι οι αιτησεις;;ελγΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΓΩ ΑΙΤΗΣ.Η.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..ρε συ μαρκερ αληθεια τοσο χαλια ο μικρος;;

επεστρεψα στην παρεα!

γουιντοους 7αρια με εβαλε. πολυ καλυτερα! σφαιρα παει!

αλλα πρεπει να τα συνηθισω...

Νανα να χαιρεσαι το ΜΑριο!!!!

και με το καλο να ερθετε!

εμεις λεμε να ειμαστε χωριο Μ.Σαββατο Μεσημερι. και θα φυγουμε Δευτερα πρωι.

οποτε Σαβββατο ή Κυριακη απογευμα αν βολεψει να πεταχτουμε Δραμα... 

αν δεν εχετε ολο το σόι σπιτι σας να μη σας αφηνουν να πατε πουθενα.

ΜΑρκερ τι κανει ο μικρος;;;

ελπιζω να γλυτωσετε τη νοσηλια. 

μπας και ειναι Η1Ν1;

οταν ηταν τα δικα μου αρρωστα ή γιατρος μας ειπε για μια περιπτωση που αναγκαστηκε να δωσει 2η αντιβιωση σε ενα παιδακι και φλυτωσε το νοσοκομειο.

μακαρι να πιασει και σε σας.

ΜΑρντιο αφου και εσεις εκει κατω εχετε τετοιο καιρο, φαντασου τι γινεται εδω...

σημερα παγωσαμε!!!! 

οταν τα πηγαινα σχολειο ειχε 6 με ψιλοβροχο και πολυ αερα!

ολη τη μερα τρελος αερας και κρυο!

και αυριο μια απο τα ιδια ειδαμε. απο Σαββατο φτιαχνει...

μακαρι γιατι ειναι να περασουν απο τα σπιτια και τα κοριτσακια του χορευτικου ντυμενες παραδοσιακα "Λαζαρινες" να πουν τα καλαντα του Λαζαρου. τα εμαθαν και στο σχολειο στην ταξη του ΣΠυρου! στης Μαριαννας.....μπα.....

Ηρθ' ο Λάζαραρος, ήρθαν τα Βάγια

ήρθ' η Κυριακή που τρων τα ψάρια . 
Σήκω Λάζαρε και μην κοιμάσαι
ήρθ' η μάνα σου από την πόλη
σου' φερε χαρτί και κομπολόι . 
Γράψε Θόδωρε και συ Δημήτρη,
γράψε Λεμονιά και Κυπαρρίση . 
Τον κουφνάκι μου θέλει αυγά
κι η τσιπούλα μου θέλει λεφτά . 
Βάγια - βάγια των Βαγιών
τρώνε ψάρι και κολιό
και την άλλη Κυριακή

τρώνε το παχύ τ' αρνί 

αντε και του χρονου κοριτσια!

Σωσω αφου τα βρηκε η ΜΑρθα με την κοπελα, μια χαρα!

εμας το σχολειο θα δουλεψει Μ.Δευτερα και Τριτη. αλλα μετα το Πασχα θα ανοιξει μετα του Θωμα..

και εσεις ψειρες;;;;;

το απογευμα με πηρε τηλ αλαφιασμενη η μαμα του ενος απο τα διδυμα που ειναι κολητοι με τα δικα μου.

ο Μιχαλης που ειναι στην ταξη της Μαριαννας ειχε ψειρες!

τον εβλεπε ο αδερφος του οτι ξινοταν απο χθες, αν και το μικρο ελεγ οτι τον φαγουριζδει ενα σπυρακι.

ειπε στη  μαμα του να τον ψαξει με το χτένι μηπως εχει ψειρες και βρηκε!

τον εβαλε φαρμακο και επεσαν 1 μεγαλη και καμια 50αρια πολυ μικρες νεογενητες!

αρα εχει 3 μερες που κολησε.

ο Γιωργος που ειναι με το Σπυρος ηταν καθαρος.

πανικος και σε μας...

πηγε φαρμεκειο ο αντρας πηρε χτενι και ενα φυτικο σπρει, τους ελουσε το βραδυ εριξα μπολικο σπρει, τους εκανα με το χτενι, ευτυχως καθαροι!

το μπανιο και τα κεφαλια τους μυριζουν σαν παζαρι μπαχαρικων!!!!!

Μαριλου κανενα τραπεζι δεν ετοιμαζεις;;; ή κρατιεσαι για το Πασχα;;;

μη μας κολασεις τη Μεγαλοβδομαδα με το μενου....

πες τα μας τωρα!!!!

εμεις κατα τα αλλα καλα....

σας φιλω...

μου λειψατε...

καλημέρα κοριτσάκια μου

βαγκ κι εμάς μας έλειψες...

λίγο δύσκολο να βρεθούμε αλλά δεν το αποκλείω...

Μ Σάββατο θα φτάσουμε αργά και Δευτέρα είναι η βάφτιση της μπέμπας μας.

άρα μένει μόνο η Κυριακή.

Την Κυριακή μάλλον θα είμαστε στη θεία μου που μένει κοντά σε κείνο το πάρκο που είχαμε πάει...

δηλαδή, τι ρούχα φοράτε ρε Βαγκ;

πολύ άσχημη εποχή για ταξίδι γιατί πρέπει να κουβαλήσεις χίλια ρούχα...

μαρκεράκο μου, πραγματικά εύχομαι να γλιτώσετε τη νοσηλεία...

Vag μας έλειψες ναι!!!!!!!!Ευχαριστούμε για τα κάλαντα!Πάρα πολύ ωραία δε τα χα ξανακούσει..Εχουμε τουριστικοποιηθεί εδώ δε τα βρίσκεις πια αυτά τα παλιά ωραία έθιμα...

και γω θα τις κοινωνήσω τη Κυριακή.εγω Μ.Πέμπτη πρώτα ο Θεός.

Εμας ο σταθμός μόνο Μ.Πέμπτη από τις εργάσιμες κλειστός.

Εφτιαξαν αυτές τις μέρες κουλουράκια,καλαθάκια,αυγουλάκια,πασχαλίτσες,αρκουδάκια σεφ υπερπαραγωγή...και όλο καμάρι τα φέρνουν να τα δείξουν...

Νανά καλά να περάσετε και μην πέφτεις...Power...καλοφώτιστη η ανηψούλα...

Μαρκερ σε σκέφτομαι..

Κρητικοπουλες φιλιά!

Γειά σας κούκλες!!!!

Σωσώ μου μπράβο για το παζάρι! Και του χρόνου! Θα τα πούμε από κοντά το απόγευμα ε; 

Αχ βρε Μάρκερ μακάρι να πάνε όλα καλά με το μωρό και να μη νοσηλευτείτε... μανίκι.... περαστικούλια σας!

Μαρντιο αν σας  κρατάνε τα έμβρυα για λίγους μήνες ακόμα είναι ευκαιρία να του κάνεις άμεσα το ψηστήρι του ανδρός σου! χαχα!

Βαγκ ψείρες ε; Απαπα! Δεν τις θέλω καθόλου! Και εμείς ευτυχώς (ακόμα) τίποτα.   

Το πρωί ήρθε μια αγαπημένη μου ξαδέρφη και ήπιαμε καφεδάκι και τώρα τελείωσα το μαγείρεμα. Χοχλιούς με πλιγούρι έκανα. σλούρπ! μιαμμιαμ! Αλλά δεν μπορώ να φάω.... ΠΕΙΝΑΩ!... σήμερα και αύριο το μενού μου έχει μόνο σαλάτα.... και τις επόμενες 2 μέρες μόνο φρούτα.... φάκ! αχ καταραμένα κιλά! Τουλάχιστον έχασα 5,5 ως τώρα! Άντε και αυτή τη βδομάδα με τέτοια πείνα όλο και ενα 2κιλο θα χάσω ακόμα. Μετά Μ. Σάββατο και Πάσχα έχω ρεπό και ξαναρχίζω την Τρίτη του Πάσχα! Άλλα 5 θέλω να χάσω. 

Εμάς ο παιδικός είναι κλειστός μόνο 3 μέρες! γιούπι! χαχα! Μ. Πέμπτη - Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα! Τί ωραία! Τα καλά του ιδιωτικού!

Μ. Τετάρτη λέω να κάνω τσουρέκια ίσα να μυρίσει το σπίτι. Μ. Πέμπτη θα κοινωνήσω και εγώ μαζί με τα παιδιά με την ευκαιρία και το απόγευμα θα βάψουμε τα αυγουλάκια μας! Καλιτσούνια δεν κάνω για να μην μπω σε πειρασμό και τα φάω όλα και κουλουράκια δεν κάνω γιατί δεν τα τρώει κανείς!

Μπα κανένα τραπέζι δεν έχει κανονιστεί προς το παρόν. Ίσως Μ. Παρασκευή μετά τον επιτάφιο έρθει το μελλοντικό μου βαφτιστήρι να πιούμε ουζάκι με μεζεδάκια τύπου χταποδάκι, γαρίδες, καλαμαράκια, κλπ,  που το συνηθίζουμε σαν έθιμο εδώ.   

Μαριλου μονη σου την εφαρμοζεις τοσο εξαντλητικη διαιτα η μεσυμβουλη διαιτολογου;

Πολυ αυστηρη και σκαμπανεβασματα 2 μερες τρωω 2 μερες δε τρωω.

Υπομονη...ο σκοποα αγιαζει τα μεσα...εχεις ηδη κανει φοβερη δουλεια μεταμορφωση θα ελεγα!

Εγω εκλεισα να παμε σε ενα ξενοδοχειο στη Νοτια Ροδο τριημερο απο Ανασταση πρωι μεχρι Λαμπρη Δευτερα με τα παιδια.κανουν πασχαλινα πακετα με δραστηριοτητες για τα παιδια και διαμονη και ειπαμε να επενδυσουμε εκει...

Και δω το συνηθιζουν τα τελευταια χρονια τραπεζι μετα τον Επιταφιο με σαρακοστιανα.εμεις παλι στο πατρικο μου μονο ντοματα αγγουρι και ψωμι τρωγαμε εκεινη τη μερα.η μανα μου ειναι αυστηρη με τα της εκκλησιας τα τηρει κατα γραμμα.

Νανα καλα να περασετε και ας μη βρεθουμε...

καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο....

για ολους...

απο ρουχα εγω τα φοραω μακρυμανικα μακο με κοντομανικο φανελακι απο μεσα. τζιν ή φορμα απο κατω και για πανωφορι... το πρωι που τα παω σχολειο μπουφαν, τις τελευταιες 2 μερες που μας παγωσε, ολη μερα μπουφαν. αλλα νωριτερα το μεσημερι δεν φορουσαν τιποτα απο πανω και το απογευμα που παιζανε στην αυλη ζακετα φουτερ ή φλισ.

να δουμε βεβαια και τι καιρο θα κανει το Πασχα....

Μαριλου χοχλιους τσακιζει ο αντρας μου σαν τρελος!!!

στο γαμο της ξαδερφης μου ειχαν παθει ολοι οι κρητικοι πλακα με τον αντρα μου...

η θεια μου του ειχε μαγειρεψει ολες τις βερσιον... με πλιγουρι, κοκκινιστους με κρεμμυδι μπολικο, μπουρμπουριστους...

γεμιζε γαβαθες με τα καβουκια!!!!

και μη σου πω για τις λαδιες στις μπλουζες!!!!!!

ΜΑρντιο καλη ιδεα να εχει το ξενοδοχειο παιδικες δραστηριοτητες... αλλα εγω προσωπικα Πασχα και γιορτες δε θελω να πηγαινω ξενοδοχεια... προτιμω σογια φιλους στο σπιτι ή στην αυλη....

μια φορα που ειχαμε παει με τον αντρα... προ γαμου... Πραγα-Βουδαπεστη-Βιεννη Χριστουγεννα... δεν καταλαβαμε οτι ηταν Χριστουγεννα... και ειπαμε να μην το ξανακανουμε.

ΜΑρντιο ελπιζω να ειναι καλυτερα ο μικρουλης και να μην ειστε σε νοσοκομειο...

ολη η θετικη μου ενεργεια...

εμεις... τα ιδια...

απλα το βραδυ τα πηγε ο αντρας μαζι με τους διπλανους σε εκδηλωση στο καινουριο γυμνασιο ΛΑγυνων (το οποιο θα λειτουργησει το Σεπτεμβριο) για τον παγκοσμιο μηνα αστρολογιας.

ειχαν τηλεσκοπια και βλεπανε τους πλανητες... εντυπωσιαστηκαν περισσοτερο απο οτι περιμενα... αν και μικρα... ιδιως η Μαριαννα. νευριασε γιατι δεν εκατσαν πιο πολυ να ακουσουν και τον ηχο του Κρονου... το εψαξα στο ιντερνετ και ακουσαμε ηχους ολων των πλανητων.

αυριο δουλεια....

αν προλαβω θελω να δοκιμασω να κανω ταχινοπιτακια με ζυμαρι... λεω να βαλω σε μερικα και σταγονες κουβερτουρας μπας και φανε και τα μικρα.

καλυνυχτα...

Μάρντιο μου αν περίμενα διαιτολόγο τρέχα γύρευε! Σου λένε 4 κιλά το μήνα. Θα έκανα 200 χρόνια έτσι! χαχα! Όσες φορές στο παρελθόν τους επισκέφτηκα και τους χρυσοπλήρωσα (και 2 ινστιτούτα γνωστά) αποτέλεσμα μηδέν. Έχανα απελπιστικά αργά (κατά τη γνώμη μου) με αποτέλεσμα να μην φανεί άμεσα αποτέλεσμα και στο 1ο μήνα σταματούσα. Εμ, που να φανούν στα 100 κιλά κρέας 4 κιλά λιγότερα και αυτά σε 1 μήνα;;;;; Ουφ! Τρέχα γύρευε! 

Τώρα κάνω χημική που διαρκεί 3 εβδομάδες. Είναι πάρα πολύ αυστηρή.... ούτε τσίχλα δεν επιτρέπεται. Δεν μου αρέσει σαν διατροφή αλλά έχει άμεσα αποτελέσματα. Την Μ. Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα. Γι' αυτό είπα πως θα έχω ρεπό το Πάσχα. Δεν είναι όπως είπες 2 μέρες τρώω και 2 δεν τρώω! 

Απλά από την Τρίτη του Πάσχα θα συνεχίσω με Ντουκάν αυτή τη φορά που στην ουσία είναι μια διατροφή χωρίς λιπαρά και υδατάνθρακες. 

Ωραία που θα πάτε διακοπούλες! Αν και εγώ προτιμώ τις οικογενειακές / φιλικές μαζώξεις σε τέτοιες περιστάσεις. Καλά να περάσετε! 

Βαγκ τί ωραία με τα τηλεσκόπια! Τρελαίνομαι! Έχω κάτι κιάλια και καμιά φορά κοιτάζω το φεγγάρι και εκστασιάζομαι!  Αλλά δεν ήξερα ότι κάνουν και θόρυβο οι πλανήτες;! Θα το ψάξω! Ζηλεύωωωωωωωω!!!! 

Μάρκερ το μωρό πώς είναι; Αχ το πουλάκι μου....εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλύτερα! 

Μαριλου και γω τα ιδια πηγα σε διατολογο μετα που γεννησα και εχασα απο Αυγουστο μεχρι Ιανουαριο 4 κιλα!! Ναι ναι καλα ακουσες πιο αργα δε γινεται...και της ελεγα μα πως γινεται τοσο αργα;;;

Τωρα εκανα μονη και εχασα 5 κιλα στο μισο διαστημα αλλα τελικα πιστευω θελει πρωτα ενα σοκ ο μεταβολισμος και μετα η υγεινη διατροφη να γινει ρουτινα αυτο ειναι το δυσκολο.

Εμεις δεν ειχαμε καποιο καλεσμα για Πασχα απο συγγενεις η φιλους οι δικοι μου θα πανε σε ενα νησακι εδω κοντα τα πεθερικα Αθηνα.αδερφια μακρια.οποτε προτιμησαμε τη λυση του ξενοδοχειου απο το να μεινουμε μονοι σπιτι τουλαχιστον εκει θα χορτασουμε εξοχη.

Μαρκερ που εισαι;;;

Vag τι ωραια με τα τηλεσκοπια...σιγα που δε θα καταλαβαιναν τα δικα σου τα γατωνια τι παιζει....

Αυριο εχουμε να παω στο βαπτιστηρι και να ρθουν και οι δικοι μας νονοι το απογευμα.

Το πρωι πρωτα ο Θεος εκκλησια.

Φιλακια...

ΜΑριλου βαλε στο γκουκλ ηχοι πλανητων.  εχει ενα βιντεο με εναν εναν τους πλανητες.  και τη γη.. στην ουσια ειναι ο ηχος της περιστροφης τους. βζουμ... βζουμ... καπως ετσι. εχει και ενα βιντεο που ακους πως ακουγεται μια φραση απο ανθρωπο σε καθε πλανητη, αμμοθυελα στον Αρη, κεραυνος στην Αφροδιτη, κλπ...

τωρα θελει να την εκτυπωσω φωτογραφια τον Κρονο να τον εχει...

Μαρντιο μια χαρα θα περασετε εκει απο το να εισασταν μονοι σα να ηταν μια κοινη μερα,.

ευχαριστημενα τα βαφτηστηρια;

εμεις καλα. ηρθαν το απογευμα τα πεθερια και εφεραν τα δωρα.

επαθε παρακρουση ο ΣΠυρος με το οχυρο πλειμομπιλ.

η Μαριαννα βαλιτσακι πλειμομπιλ καταστημα ρουχων και παιχνιδι εξυπνο στιλο ή καπωςσ ετσι, κατι σαν το φωτεινο παντογνστη που ειχαμε εμεις παλια..... αλλα ειναι με τα γραμματα, αριθμους, μετρημα, αλληλουχια, και για αργοτερα συλλαβες κλπ.

εκανα μια συνταγη για ταχινοπιτακια. βγηκαν μαπα. θα ψαξω για αλλη στο ιντερνετ. θαλω να ειναι το ζυμαρι μαλακο και αφρατο.

Σωσω επηξες στις βαρδιες;;;

Μαρκερ. ελπιζω να ειναι ολα καλυτερα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...