Μετάβαση σε περιεχόμενο

2014 ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΕΣ (ΤΟΥ 2009) !

Recommended Posts

όταν κάνω τραπέζια στο σπίτι μου, το χαίρομαι.

αλλά τα γενέθλια δεν τα χαίρομαι γιατί μαγειρεύω 2 μέρες, τρέχω να εξηπυρετήσω τον κόσμο μου.

ο Π ψήνει τα κρεατικά και είναι κι αυτός αγχωμένος...

δεν έχουμε μια καλή φωτό από τα γενέθλια γιατί ο Π είναι ιδρωμένος, καπνισμένος και βιαστικός για να συνεχίσει το ψήσιμο κι εγώ είμαι αγχωμένη για να τα προλάβω όλα...

το μενού μου φάνηκε πολύ καλό.

και σκέφτηκα να κάνω και κάποιες αλλαγές.

αντί για σουβλάκι κοτόπουλο να βάλω κοτόπουλο πανέ και αν δε νηστεύοτν πολλά άτομα να βάλω μικρά μπε΄ργκερ αντί για καβουροκεφτέδες.

σπίτι θα τα κάνουμε.

κι αν έχει και καλό καιρό, θα κάτσουμε και στην αυλή.

τα γενέθλια είναι στις 8 και θα τα κάνουμε στις 12.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρκερ τρελιτσες δεν ειχε... σε απογοητευσα;

αραζε στον καναπε και γκρινιαζε ακομα που κουραστηκε στην παρελαση και εβλεπε μονο σχολεια!

τον ειπα οτι αρχιζει να γινεται γκρινιαρογερος!

17 Απριλιου γινεται 40!!!!!!

αλλα ειναι Μ.Πεμπτη οποτε θα τα γιορτασουμε το Πασχα...

ασχετο...

Νανα ευχαριστω για τις ευχες...

αλλα να σου πω δεν εχω ακουσει Μαριο ήΜΑρια να γιορταζει τωρα...

εσυ εκεινη τη μερα ειδες την Παναγια;

απλα γιατι δυσκολα να τον θυμουνται οι φιλοι και γνωστοι του αργοτερα που θα μεγαλωσει με το καλο...

οσο για το κετερινγκ μια χαρα...

αφου θα εχεις αρκετα ατομα καλυτερα...

δε θα ψωφισεις στην προετοιμασια και θα τους χαρεις καλυτερα νομιζω.

εγω σημερα κουραστικα απο δουλειες...

μου την εσπασε και ο καιρος...

απλωσα το πρωι στις 8 το βραδυνο πλυντηριο σκουρα και εβαλα να πλυνω σεντονια... με το που τα απλωνω και περναει καμια ωρα αρχιζει να ψιχαλιζει!

τα μαζευω τακα τακα και τι να κανω... αρχισα να τα σιδερωνω για να στεγνωσουν!

με το που τα τελειωσα... ξαναβγηκε ηλιος!!!!

γκκκκρρρ.....

αυριο θα βρεχει σιγουρα οποτε στεγωντηριο... ειπα να κανω οικονομια στο ρευμα σημερα και ολα στραβα πηγαν...

καλο βραδυ...

καλημέρα!

βαγκ, εδώ γιορτάζουν πολλοί αυτή τη μέρα.

γενικότερα, πολύ λίγα άτομα θα βρεις που γιορτάζουν τον 15 Αύγουστο...

θα δεχόμαστε και ευχές τον 15 Αύγουστο!!!

σήμερα ξύπνησε το πρωί και λέει "μαμά, είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα!"

"γιατί αγάπη μου;"

"επειδή δεν έχω σχολείο"

δεν ξέρω πώς του ήρθε... απογοητεύτηκε λίγο αλλά μετά του θύμισα ότι θα έχουν γενέθλια σήμερα και χάρηκε...

θέλω να αγοράσω κανά 2 μπλουζάκια που να είναι λίγο μακρυά για να τα φοράω με κολάν.

Γειά σας τσούπρες!!!

Βαγκ χρόνια πολλά και χαρούμενα!!!!

Νανούκα να χαίρεσαι το πιτσιρίκι!!! Αλλά και εγώ 1η φορά ακούω Μάριο να γιορτάζει τότε.... 

Στον παιδικό μας δεν έκαναν γιορτή.... κάτι τραγουδάκια είπαν μεταξύ τους και ήταν σαν μια κανονική μέρα. Δεν με πολυνοιάζει να σας πω την αλήθεια γιατί θα τις φάει στη μάπα τόσα χρόνια. Εμένα ήταν το χειρότερό μου οι εθνικές σχολικές γιορτές .... εννοείται στο λύκειο κάθε φορά κοπάνα εκείνη τη μέρα! χαχα!

Εμείς 25η μαζευτήκαμε στο σπίτι μου τα αδέρφια μου. τα αδέρφια του Γιώργου, οι γονείς μας και 3 οικογένειες κουμπάρων μας......που σημαίνει 35 άτομα! 25 ενήλικες και μια δεκαριά μικρά με μεγαλύτερη ηλικία τα 5,5 χρόνια! χαχα! χαμός! μου μουτζούρωσαν και τον τοίχο στο παιδικό δωμάτιο με μαρκαδόρους (που έφεραν τα ξαδέρφια) και δεν βγαίνει με τίποτα.... φακ.... τσατίστηκα γιατί εγώ δεν δίνω μαρκαδόρους στα παιδιά μου γιατί ο Γιάννης είναι κωλοπαιδάκι και μουτζουρώνει. Με ξυλομπογιές μόνο είναι καημένος ο Χριστόφορος και του τις δίνω μόνο για να ζωγραφίσει και μετά τις παίρνω κατευθείαν και τις κρύβω πάλι! 

Ε όπως καταλαβαίνετε πάλι κατεβάσαμε τον αγλέουρα! χαχα! Από την προηγούμενη μέρα ξεκίνησα προετοιμασίες, την ημέρα είχα τα ψησίματα και την επόμενη τα μαζέματα! μου βγήκε ο πάτος αλλά το ευχαριστήθηκα! Μας έφυγαν και πάνω από 200€ αλλά οκ.

Λοιπόν ακούστε μενού: 1 αρνί 13κιλών οφτό, πατάτες φούρνου, 5 κιλά βραστό βοδινό με πιλάφι (2 κιλά ρύζι! ), παστίτσιο, λαχανοντολμάδες γιαλαντζί, πρασσοσπανακόπιτα, σουπιές με σπανάκι και μάραθο, πράσινη σαλάτα, παντζαροσαλάτα, λαχανοσαλάτα, τζατζίκι, φρουτοσαλάτα, σοκολατάκια με ταχίνι και μέλι, φερέρο σπιτικά, τούρτα (ε με την ευκαιρία έσβησε ο Γιάννης τα 2 του κεράκια που του τα χρωστούσαμε από τις 12/3 ). Αυτά τα ολίγα! χαχαχα!!!!!

Νανά ωραία ιδέα το κέτερινγκ και μια χαρά και η τιμή!!!!! Αλλά εδώ έτσι και βγάλω στους Κρητίκαρους (μη χ@σω) κέτερινγκ θα με κράξουν!

Μάρντιο ωραίο να έχεις εξοχικό! Και εμείς είχαμε αλλά το γκρεμίσαμε και κάναμε 3 μονοκατοικίες τα αδέρφια.... η δική μου μόνο είναι σκελετός, τα αδέρφια μου τις τελείωσαν. Τεσπα...

Είναι ωραία η εξοχή για τα παιδιά πάντως! Ο άντρας μου πολύ θα ήθελε να πάμε να μείνουμε στο χωρίο αλλά δεν με πείθει! του είπα πως μετά που θα φύγουν τα παιδιά για σπουδές πάω οπουδήποτε, αλλά πιο πριν δεν το κουνώ από το σπίτι μου!

Για τις απονευρώσεις καλέ τόσο πάνε και εδώ! Αφού υποτίθεται για να απονευρωθεί θέλει 4-5 επισκέψεις και χρεώνουν 50άρι την κάθε φορά!    

Μαριλου με ξελίγωσες πάλι!!!!!!!!!!!Και μπακαλιαροday εκεί εσείς οι Κρητικοί πιστοί στο οφτό!!!

Χαλάλι τα 200€...πες ήταν για τα γενέθλια του Γιαννάκη!

Καλέ να τους παίρνεις τους superwashable τους μαρκαδόρους της crayola.Φεύγουν με vettexaki.Εμένα μου μουτζούρωσαν καλύμματα καναπέ και έπαθα εγκεφαλικό και μόλις το βαλα κάτω από τη βρύση έφυγε μόνο του χωρίς τρίψιμο.Και για το τοίχο ψάξε στο Super για ένα σφουγγαράκι γομα της scotchbrite.Το χα πάρει για μαυρίλες από υγρασία εγώ που δεν έφευγαν με τρίψιμο και με αυτό έφυγαν.Και στυλός φεύγει.

Να τον χαίρεσαι τον υιο λοιπόν και του χρόνου τέτοια ωραία τσιμπούσια!!

Εχεις δίκιο μετά από το χειροποίητο λαχανοντολμα να βγάλεις στον Κρητικό το καναπεδάκι θα σου πει ω ρε κοπελιά φέρε φαί να φάμε τσιγκουνιές κάνεις...χα χα

Νανα και γω θέλω να ανανεώσω γκαρνταρόμπα και μου αρέσει που βλέπω σε κοπέλες κολάν με μακριές μπλούζες.Εγω δεν έβαζα κολάν αλλά τώρα που ήρθα στα ίσα μου με τα κιλά λέω να το τολμήσω.Με τι παπούτσι το συνδυάζεις από κάτω;Μπαλαρινούλες;Δε μπορώ να περπατήσω καθόλου τα φλατ.Το χειμώνα είδα με μποτάκι φορέθηκαν αλλά τώρα που καλοκαιριάζει;;;

επίσης αν ψάξεις ιντερνετικως για μπλουζοφορέματα δώσε μας διευθύνσεις γιατί εδώ δεν έχει και πληθώρα επιλογών στο νησί.

Η Σωσω που χάθηκε;Το Μαρθουλι το χω συνεχεια στο μυαλό μου με τα αυτιά....

kala ειμαστε..απλα πλεον σας γραφω οταν ειμαι στη σουλεια..

τι κανετε;;

η μαρθα σταθερα..δεν τρεχει το αυτι..μετα την αντιβιωση θελω να το δω..επεισης η μαρθα αντιμιλαει..πολυ..αλλα δε θα το αφγησω..

το απογ θα παμε μαριλου..

πηγαμε τυμπακι,.,μαζεψαμε πολυ χαμομηλι.,πηρα αλοη κ καθαρισα..σουπερ περασαμε..ειμαι πολυ ευτιχισμενη με τα λαδια μου..χαχ..

το αλλο σαββ εχουμε παζαρι για το κεντρο ανηλικων αστεγων..

κ θα δωσω κ πραγματα στη παιδιατρικη που κανουν παζαρι να αγορασουν εμβολια σταπ αιδια..

καλα δε θα παω 1 σκασμο πραγματα..αλλα ολο κ κατι θα παω..

κ θα μαζεψω καλλα απο δω κ απο κει!

περιοδ εχω..

εννεοιται κετεριγκ νανα..δε το συζηταμε..

πρεπει να αλλξω το προγραμμα τη μαρθας..ως τωρα..8,15 κοιμοταν ηση κ σηκωνονταν 7 παρα..το πρωι..τωρα εγινε 6 παρα το πρωι..κ ξυπναει κ μενα..κ νευριαζω κ τετοια..θα την βαζω 9..αντε να δουμε..

να δω ποτε θα προλαβαινω να κοιμαμαι για νυχτα!

α ρε μαριλου να ημουν στο τραπεζι σου!!

Γεια σας κοριτσια

νανα και εγω πρωτη φορα ακουω να γιορταζουν το ΜΑριος τετοια μερα

αλλα αφου ειναι εθιμο εκει καλα κανεις

Τι λες τωρα βρε Μαριλου

να χαιρεσαι το γιοκα σου. 

αλθεια πόσες ωρες μαγειρευεις και οταν μαγειρευεις τα παιδια που ειναι και τι κανουν; για πες καμια ιδεα απο αυτα που κανεις γιατι εγω γι να μαγειρεψω πρεπει να κοιμουνται ολα.

Μπραβο για το αυτι σας σωσω που ειναι καλυτερα

καλα θα μου φαινοταν παραξενο να μην αντιμιλαει βρε και εσυ 

παντως το κοινωνικα σου δεν το αφηνεις

εμεις καλα 

πολυ δουλεια παλι 

βρε καλη μου κρητικοπουλα.... 25η Μαρτιου.... ολη η Ελλαδα τρωει μπακαλιαρο εσεις τσακισατε οφτο και βοδινο..... μαζι με ολα τα αλλα.... !!!!!!

να χαιρεσαι το γιο σου...

καλα αφου γλυτωσες το εγκεφαλικο με τους μαρκαδορους στον τοιχο.... αντεχεις πολλα!!!!!

ο αντρας μου επι τοπου αν εβλεπε οτι δεν εβγαινε, θα κατεβαινε κατω, θα επαιρνε τα βαφτηκα και θα μπογιαντιζε τον τοιχο!!!!

συμφωνεις Σωσω;;; εσυ τον εχεις γνωρισει...

το κακο ειναι οτι τον εμοιξε και ο Σπυρος...

την 25η στη μαμα μου, στο τραπεζι, λερωσα λιγο το ασπρο τραπεζομαντηλο καθαριζοντας του την πιπερια και φρικαρε! επρεπε να το σκουπισω με πετσετα, να βαλω ενα αλλο πιατο απο πανω για να μην το βλεπει και μετα αρχισε να τρωει! τι ψυχαναγκασμος οεο!!!!

Νανα δεν ξεραμε οτι στην Κυπρο τους γιορταζετε και 25η. επλιζω να σας θυμομαστε ανημερα.

Σωσω βρε καποιο παιδι να μην αντιμιλαει!

και τα δικα μου το ιδιο, περισσοτερο μοως η Μαριαννα...

ταντελα τα νευρα μου ωρες ωρες!

τη λεω, αν μου μιλας ετσι τωρα που εισαι 4, πως θα μιλας στα 14;;;;;;

εδω καλα... ετοιμαζω πιες φωτο της τελευταιας χρονιας θα εκτυπωσω για τα αλμπουμ τους και να δωσω και στις γιαγιαδες...

ο καιρος... χειμωνιασε....

ειχαμε μια καταιγιδα νωριτερα... και κρυο!!!!!

αντε να τελειωνει ο παλουκοκαυτης!

xaxax..φανταζομαι το χρηστο τηε βαγκ...θα ιχε φρικαριε!!

εγω παντως της λεω οτι δεν μιλαμε ετσι..

γιατι αν την αφησω..θα μας φορτωθει ασχημα..

παιχζαμε ονομα ζωα φυτα με τη μαρθα...

καλα εγω τα ελεγα εγω τα εγραφα..κ της λεω πες ονομα απο γαμα..κα λεει γαμωτο..χαχ

Καλημέρα! Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!!

Χθες ήρθε η Σωσώ και άλλες 2 φίλες με τα παιδάκια τους και περάσαμε ωραία! Λίγο έκατσαν βέβαια αλλά όκ! Είχε και βραδινή βάρδια! Ο Χριστόφορος τα έχει πάρει με την Μαρθούλα! χαχα! Είναι ζωηρή και ολίγον ανυπάκουη και του την δίνει! Εγώ λέει δεν τα θέλω τα ζωηρά παιδάκια!  χαχα! Εμένα ο Χριστόφορος δεν είναι πολύ ζωηρός αλλά είναι ρε γαμώτο γκρινιάρης και απόλυτος σε κάποια θέματα! Πχ. χθες έβαλε τα κλάματα επειδή του έλεγε η Μάρθα πως το πλει μομπιλ που κρατούσε αυτός δεν ήταν ο πιλότος (ενώ ήταν) και λύσσαξε ο δικός μου! Ρωτούσε στη σειρά 1-1 τα παιδάκια αν είναι αυτός ο πιλότος και όταν άκουγε αρνητική απάντηση τρελαινόταν! χαχα! Αφού κάποια στιγμή για να ηρεμήσει μου ζήτησε να πάει για 5' κάτω στην μαμά μου! χαχα! Υδροχόος κολλημένος! 

Μάρκερ παραδόξως τα παιδάκια μου με αφήνουν να κάνω τα πάντα! Το Σάββατο ξεκίνησα τις προετοιμασίες των φαγητών από τις 7 το πρωί και τελείωσα 23:30! Μέσα σε αυτά μαγείρεψα εννοείται και για το μεσημέρι. Εκείνα είδαν αρχικά 8 με 9 παιδικά στο σταρ. Μετά έπαιζαν και δεν έμπαιναν καθόλου στην κουζίνα. Είδαν και 1 dvd τους ήρωες του δάσους (δεν θα κράτησε 1 ώρα;). Κάποια στιγμή ανέβηκαν στης αδερφής μου για κανένα μισάωρο, ωστόσο ήρθε το μεσημέρι όπου έφαγαν και πήγαν για ύπνο ένα 2ωρο! Μετά γύρισε και ο Γιώργος από την δουλειά οπότε ασχολιόταν εκείνος. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα μαζί τους παρά μόνο όταν συνορίζονται το ίδιο παιχνίδι. Πλέον παίζουν καλά! Αφού ακόμα και ο σπόρος παίζει σβούρες μπέι μπλέιντ! χαχα!!!   

Βαγκ έτσι ο άντρας σου ε; Πωπωπω! Παρθένος είναι στο ζώδιο; Ο μπαμπάς μου ήταν ακριβώς έτσι! χαχα! Κωμικοτραγικές καταστάσεις! 

Σου αντιμιλάει η σουσουράδα έ; Τελικά τα κοριτσάκια είναι πιο ξεπαρδουλωμένα από τα αγόρια από τις πρώτες ηλικίες!  χαχα! Έτσι γλωσσού και εγώ! χαχα! Είχα φάει ξύλοοοοο! 

Σωσώ το λάδι το έφερε ο Γιώργος και έχεις και τα τσιγάρα σου εδώ. Όποτε θες πέρνα. 

Μα και εσύ την προκάλεσες! χαχα! Λέμε "γάμα" ;;;; χαχα!!! Και εγώ το ίδιο θα σου έλεγα!  Σκέτο "γ" θα λές. Και στο σχολείο έτσι τα μαθαίνουν. 

Μάρντιο έχει τέτοιο σφουγγαράκι σε σούπερ; Να το ψάξω. Μου είπαν για ένα σφουγγάρι όπως το περιγράφεις αλλά να το βρώ από μαγαζί με γραφικές ύλες. Τους μαρκαδόρους μας τους έφεραν δωράκι και ενώ τους φύλαξα κατευθείαν στο δωμάτιό μου και έκλεισα και την πόρτα, πήγαν τα ξαδερφάκια μας και έψαξαν και τους βρήκαν και τους άνοιξαν. Εγώ ούτε γουόσαμπλ ούτε ξεγουόσαμπλ τους παίρνω! χαχα! Μια χαρά είναι οι ξυλομπογιές. Στο σχολείο εξάλλου κάνουν με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους ζωγραφική.... ε δεν θα τους κάνω και Πικάσο! χαχα! 

καλημέρα κοριτσάκια μου!

σε λίγο θα πάω στη γιορτή του γιου μου.

ε΄βλαε άσπορ πουκάμισο, μπλε τχην και μπλε ζώνη.

ζελέ στα μαλλιά και κολώνια του μπαμπά... το κουκλί μου... ήταν πολύ χαρούμενος!!!

μαριλού να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

αξια κρητικοπούλα!!!

και μπράβο και στα παιδάκια σου που είναι τόσο φρόνιμσ.

σωσώ, πάντως έχει καταλάβει ποιο είναι το "γ"... χαχαχα!!!

μαρντ, με χαμηλά παουτσάκια τα φοράω γιατί δε φοράω ψηλά.

έχω δει κοπέλες που τα φοράνε με ψηλά και είναι μια χαρά!!!

ξέχασα να το στείλω πριν...

μόλις ήρθα από τη γιορτή.

ήταν τέλεια!!!

τα αγόρια χορέψανε τσάμικο, τα κορίτσια καλαματιανό...

τραγουίδσανε, ε'ίπανε ποιηματάκια... θα σας στείλω φωτό αν καταφέρω να τις περάσω στον υπολογιστή σήμερα...

Γεια σας κοριτσαρες μου

αρχικα μπραβο στα παιδακια σου βρε μαριλου που σε αφηνουν εστω και με τηλεοραση

καλα η ωρα δεν μου φαινεται παραξενη που σου πηρε τοσο μη σου πω μου παιρνει να ετοιμασω τα μισα απο αυτα που γραφεις εσυ χαχαχα

εγω το σφουγγαρι αυτο το εχω παρει μπολικες φορες και δεν μου κανει τιποτα η αληθεια ειναι

μαρκαδορους οπως λεει η μαριλου δεν δινω σχεδον ποτε

ουτε που ξεβαφουν ουτε που δεν ξεβαφουν  - ζωγραφιου το κορμι τους ολοκληρο και με πιανει τρελλα

ουτε δαχτυλομπογιες νερομπογιες κλπ γιατι πολυ απλα το μονο που θελουν ειναι να τις μπλεκουν να φτιαχνουν μια μαυριλα και να κανουν μουτζουρες οπου βρουν

οποτε οπως λες μαριλου ξυλομπογιες και παλι ξυλομπογιες

σωσω λεε κουβεντες χαχαχα

ελα ρε συ - τουλαχιστον τις λεει σε σενα

και σωστη ξαναβρισκω τη μαριλου σημερα - μα και εσυ "γαμα" χαχαχα

εμενα ειχαν και εγεαν κανα δυο φορες μαλακα και μου ειπαν οτι το λεει ενας συμμαθητης τους

τι εγινε την 1η Απριλη νανα στην κυπρο;

για πειτε μου γνωμες βρε κοριτσια

σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη

εχουν αρχισει και ξεφευγουν πολυ τα αγριμια

σημερα μια χαρα βγηκαμε βολτα - ολα οκ σε ενα εμπορικο και μου λενε μαμα παμε να παιξουμε σε ενα ελευθερο μινι παιδοτοπο πισω μας

τι να σας πω 2 μετρα πισω περιπου

πηγαινα ανα 5-6 λεπτα τους εβλεπα κιολας μια χαρα

βλεπω το στελιο να σουφρωνει σε καποια φαση

σηκωνομαι και μεχρι να φτασω - ποσο να ηταν 2-3 δευτερα - την ειχαν πεσει και οι 2 πανω σε ενα παιδακι με κατι πλαστικα και το βαρουσαν - ηρθε και η μανα του επιασε το στελιο , τα επιασα και εγω τους "φωναζα" κλπ - με ηρεμια εκει γιατι ειχα και 1 εκατ , κοσμο και φυγαμε αρρον αρρον . η αιτια ηταν οτι δεν του εδινε του στελιου ενα παιχνιδακι και δεν το μοιραζοταν

τις φαγανε δεν σας το κρυβω - μιλαμε ειχα τετοια νευρα  

τα εχω τιμωρια στο κρεβατι τους μεχρι να κοιμηθουν 

αυριο ηταν να πανε στο εξοχικο για να κανω δουλεια εδω για τη βαφτιση 

τους ειπα οτι δεν θα πανε 

δεν ξερω με βρισκεται υπερβολικη;

τι εγινε ακριβως δεν ειδα η αληθεια ειναι ή εαν το παιδακι τους εβρισε , βαρεσε κλπ. 

ελα ρε ΜΑρκερ τα θερια σου!  το οτι θα τα τσακωνα και θα φευγαμε ειναι σιγουρο!

και θα εκαναν πολυ καιρο να βγουν βολτα....

δε σου ειπε ο αλλος τι εγινε και το πλακωσανε το παιδακι;

γιατι τα δικα μου, αν γινει κανενα μαλωμα με παιδακι, γιατι χερι δε σηκωνουν... ο ενας κανει το δικιγορο και εξηγει τι συνεβη.

καλα Σωσω οσο για το γαμωτο και λοιπα κοσμητικα...

τα δικα μου μου το λενε οταν το πει καποιος συμμαθητης τους ή η κυρια (ναι!με ειπε η ΜΑριαννα οτι η κυρια μιλουσε με τηναλλη κυρια και ελεγε μπλα μπλα μπλα...) ή οτι οι αστυνομικοι στο τμημα λενε ..... και οχι τα μικρα παιδια.

αλλα μεταξυ τους νιωθουν οτι λενε κατι ΠΟΛΥ κακο και δειχνουν να το ευχαριστιουνται και το διασκεδαζουν να λενε, βρωμερα σκ//τα. κουρ..δα, κλπ τους αφηνω αρχικα αλλα αν το προχωρησουν  τους σταματαω.

ΝΑνα καμια φωτο απο τη γιορτη θα μας στειλεις;;;;

εγω χθες ψωφισα!

το πρωι εκανα φασολαδα, μετα με εφερε μια τσανταρα 6 ριζες μαρουλι. φαινοταν πολυ καλες αλλα μεσα ηταν τιγκα στο μυγακι!!!!

2 ωρες εκανα να τα πλυνω!

και το απογυεμα ειχα 3κιλα ζοχιά!

επιασε 11 το βραδυ μεχει να τα βρασω ολα!

οταν εκατσα οι φτερνεςμου ειχαν μουδιασει!

το βραδυ αλλαζεικαι η ωρα...

αυριο εχουμε τη βαφτηση του 2ου παιδιου της φιλης μου που τη βαφτησα το 1ο

να δω τι καιρο θα κανει και τι θα βαλουμε...

μετα δε θα εχουν τραπεζι οποτε θα παμε εμεις στην ταβερνα που ειναι απεναντυ απο την εκκλησια και μια χαρα...

καλο βραδυ!

Αχ βρε Μαρκερ τα θερια...αχ...

Τι να σου πω...υπομονη...καλα εκανες και που φωναξες και που φυγατε και για την απαγορευση εξοδου για σημερα.

Εμενα μεχρι στιγμης φτου φτου δε με εχουν φερει σε δυσκολη θεση...κορες μαλλον γαρ...

Πηγαμε εξοχη με αλλα 2 ζευγαρια το πρωι σε ενα ταβερνακι 6 παιδακια συνολο μεχρι 7 ετων το μεγαλυτερο...μη τις ματιασω υποδειγμα και στο φαι και στο παιχνιδι τους...ευκαιρια λιαστηκαμε και μεις...

Vag, πως πηγε η βαπτιση;

ela..ti kaneteqqαπογευμα ειμαι..αυριο πρωι κ νυχτα..

καλα κ μεις..πηγαμε το πρωι σε 1 παιδοτοπο..

κ μενα βαγκ ξεκινησε κ λεει..σκατομπουρμπουλι,να σου δωσω 1 σφαλιαρα.,οχι εμενα..τις κουκλες της πιο πολυ..

μαμα πας καλα;;(καλα αυτο το ακουει απο μενα)...χχχ...χαχα...

διαφορα τετοια χαζα!ρε μαρκερ..δε ξερω για τα παιδια..

παντως να ξερεις οτι πρεπει να καους κ τα παιδια..εννοω..κ γω οταν ακουω να κλαινε καποια παιδακια..κατεςυθειαν μαλωνω τη μαρθα ξεροωντα ς οτι ειναι ζωηρη..αλλα πολλες φορες οταν την ρωτησα τι εγινε..κ μου λεει την αληθεια..το τσεαρω κ απο το αλλο παιδι που μου λεει τι εγινε!

εκδραματε;;;

αντε να ξανανεβει η θερμοκρασια γιατι ψυχρανε 

εμεις καλα στη βαφτηση. στο τσακα τσακα γιατι ειχε και αλλη μετα...

μετα πηγαμε να παρουμε τη μαμαμου και την κολητη της να παμε για φαγητο στην ταβερνα απεναντυ απο την εκκλησια που ειχαμε παει και αλλες φορες...

και λεω... κανε φαση να ειναι εκει και τα κουμπαρια της βαφτησης!!!!

γιατι τραπεζι προφανως θα κανανε μονο στους νονους και τους παπουδες αλλα δε με ειχε πει τιποτα...

και ναι... ηταν εκει!

σιγουρα νιωσανε αμηχανα αλλα τι να γινει; ελεγε και η μαμα μου τι θελαμε και ηρθαμε, θα νοωθουν ασχημα οι ανθρωποι κλπ

αλλα τι να κανουμε;  φυσικα και δεν περιμεναμε καλεσμα και που να ξεραμε οτι θ απανε εκει;

το απογευμα κετεβηκαν στην αυλη για παιχνιδι με χοντρα μπουφαν... ελπιζω ναμην κρυωσαν...

αυριο πολλη δουλεια... πενθημερα, νυχτερινα, ρεπο, και υπηρεσιες για 4 μερες! και να εχω τελειωσει 2 παρα που θα μου φερει ο αντρας τα παιδια πριν πιασει αυτος δουλεια που ειναι απογευμα... ουφ...

καλημέρα!

τι να πω βρε μάρκερ... είναι πολύ ζωηρά τα παιδιά σου.

είναι και 2 και ο ένας κοντράρει τον άλλο.

τουλάχιστον, να μην χτυπάνε άλλα παιδάκια...

εγώ δίνω και μπογιές και πινέλα και ό,τι θέλει!

είναι πολύ προσεχτικός και δεν έχει λερώσει ποτέ.

οι ξυλομπογιές δεν του πολυαρέσουν.

σας έχω πει ότι άρχισε και ο μικρός να ζηλεύει;

χαχαχα

ανεβαίνει μόνος του στο πατίνι, στο μηχανάκι, στο αλογάκι...

στο κατέβασμα δυσκολεύεται λίγο αλλά τα καταφέρνει...

θα σας στείλω φωτό από τη γιορτή.

όποια δεν τις πάρει, να μου το πει..

Καλημέρα!!! 

Μάρκερ μου μαζί σου!!!! Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Αλλά όπως λέει και η Σωσώ τα άκουσες τα παιδιά τί είχαν να πουν για να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους; Όντως εκείνα ξεκίνησαν καυγά; Αλλά όπως και να έχει σίγουρα δεν τα αφήνουμε να χτυπούν έχουν δεν έχουν δίκιο. Και εγώ θα είχα φρικάρει. 

Όταν ο Χριστόφορος κάνει σαν υστερικός για μ@@@κίες και ίσως χτυπήσει τον αδερφό του κυρίως (συνήθως δεν χτυπάει άλλα παιδιά) πριν τις φωνές μου και την τιμωρία θα του μιλήσω για να μου εξηγήσει τί ακριβώς έγινε. Του εξηγώ με το όμορφο για την συμπεριφορά και πως πρέπει να συγκρατεί το θυμό του και να μην ξεσπάει με τέτοιο τρόπο. Τις περισσότερες φορές δείχνει να καταλαβαίνει και σταματάει εκεί. Την τιμωρία του βέβαια δεν θα την χάσει! Άλλες φορές που συνεχίζει να γκρινιάζει και να συμπεριφέρεται άσχημα ίσως αρπάξει καμιά στον ποπό ή θα του τραβήξω το αυτί.

Στο σχολείο που είχαμε προχθές συνάντηση γονέων είχαμε σαν θέμα την επικοινωνία.....  3 ώρες λέγαμε τον "πόνο" μας η κάθε μάνα και αν μας έπαιρνε θα μιλούσαμε ακόμα! 

Πρέπει να τα ακούμε κυριολεκτικά, να τους συζητάμε και να τα αφήνουμε να κάνουν ολοκληρωμένες σκέψεις και να τους δίνουμε χρόνο για να συζητήσουμε. Να τα μάθουμε με την συζήτηση αλλά και με διάφορα σχετικά βιβλία να εκδηλώνουν αλλά και να ελέγχουν τα συναισθήματά τους σε κάθε περίπτωση. 

Σας είπα οτι έχω φρικάρει στο σπίτι όλη μέρα;;;;;;;; 

Θέλω να ξαναδουλέψω!!!!! Έστω και 4ωρο! έστω και τις μισές μέρες της εβδομάδας! Οπουδήποτε! Με τα κτηματομεσιτικά μόνο δεν θέλω να ξαναασχοληθώ. Αρκεί να ξεφύγω από την ρουτίνα της νοικοκυράς γιατί θα τα κάνω λαμπόγυαλο καμιά ώρα. 

Αλλά δεν γίνεται. Ο Γιάννης είναι ζωηρός και η μαμά μου δεν μπορεί να τον κρατήσει ούτε 1 ώρα (έχει και διάφορα προβλήματα υγείας). Αν περιμένω να πάει παιδικό τον Σεπτέμβρη εγώ λογικά θα είμαι έγκυος οπότε πάλι δεν μπορώ να πάω για δουλειά. Ουφ.... θέλω την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο! Γίνεται;;;;; 

Απλά πρέπει να το πάρω απόφαση πως αν δεν πάει και το μελλοντικό παιδάκι παιδικό, δουλειά γιόκ. Που σημαίνει πως θα είμαι στο σπίτι κλεισμένη ακόμα 3,5 χρόνια!!!!! Θα έχω φτάσει όμως 37 τότε!!!!!

Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου που να έχει σχέση με μαγειρική ίσως και ζαχαροπλαστική...... υποδομή και κτίριο υπάρχει όπως και κάποια μηχανήματα.... το κεφάλαιο δεν υπάρχει και κυρίως οι γνωριμίες για την προώθηση.... εκτός και αν μέχρι τότε βγει κανένα επιδοτούμενο πρόγραμμα για την γυναικεία επιχειρηματικότητα και μπορέσει να μπει και κάποιος πωλητής για να βοηθήσει την προώθηση. Θα δούμε. Όνειρα!!!!

Ευχαριστώ που ακούσατε τον πόνο μου! Φιλιά! 

Αχ βρε Μαριλού έχεις τόσο δίκιο με τη κλεισούρα και τα παιδιά....τουλάχιστον με τη δουλειά βγαίνεις από το σπίτι έχεις το κίνητρο να ντυθείς να στολιστείς λες καμιά κουβέντα με ενήλικες διαφορετική από μωρουδιακά,νηπιακά...ξεκουράζεσαι,κάθεσαι σε καρέκλα τουλάχιστον κάποιες ώρες γιατί εγώ σπίτι δε κάθομαι ή θα κάνω δουλειές ή θα παίζουμε.

Αφού όμως πάτε τόσο άμεσα και για το τρίτο κάνε υπομονή να γίνει να ξεπεταχτεί και αυτό και μετά ψάχνεις...Τώρα πια ή 37 είσαι ή 27 ή 17 ίδιες πιθανότητες έχεις να βρεις δουλειά...δυστυχώς...με την ανεργία που μας δέρνει ως χώρα.

Νανά τα είδα τα καμάρια σου!!!!!ο Ανθιμούλης είναι ίδιος σου...ο μικρός άλλο φατσάκι...δε θυμάμαι και το μπαμπά να σου πω αν φέρνει προς τα εκεί...Και τι συγκινητικό που κρατούσαν σημαιάκια Ελλάδας Κύπρου μισά μισά...ωραία εικόνα να βλέπεις από τόσο μικρά παιδιά...

Καλησπερα

εφτιαξα την ψαροσουπα του Αγγελου 

και εβαλα πριν λιγ γεμιστα για αυριο

ειμαι μειον 7 κιλα 

αλλα τρωω σα φοραδο 2 μερες τωρα 

πρεπει να το ραψω για χαρη του φουστανιου 

συφωνω με σωσω και μαριλου 

και εγω γιωργια τα ιδια κανω τους μαλωνω χωρις να ρωτησω ρε γμτ 

και πολλες φορες τους μαλωνω ενω εχουν και δικιο ακι το ξερω μονο και μονο επειδη μπορει να σπρωξουν κλπ τα αλλα παιδακια

πρεπει να τ αλλαξω και αν τους υπερασπιζομαι οποτε εχουν δικιο αλλα ελα που δεν ερχονται α σκασμενα σε εμας αλλα ελουν να τα βγαζουν περα μονοι τους - οποτε βγαινουν τα κακα της παρεας

\σημερα αγγελουδια

οτι και να λενε οτι εμεις τα κανουμε ετσι τα παιδια πραγματικα δεν συμφωνω

πριν κανουμε τον αγγελο ελεγα μα τι λαθο κανω

αλλα ο Αγγελακος μου εχει δειξει οτι ο ανθρωπος γενιεται και εμεις σιγουρα το βοηθαμε ή το χαντακονουμε

γκρινιαρικα και διολοι ηταν απο μωρα τα αγορια ετσι εχουν παραμεινει και ηταν εκ γεννετις

ηρεμο μωρακι και βολικο ο Αγγελος απο οταν γεννηθηκε ηρεμο παραμενει 

ελα ρε νανα αληθεια ζηλευει 

χαχαχα

καλε τι σουπερ μωρο κανει και πατινι χαχαχα

να το δω και αυτο 

πλακα πρεπει να εχει

εμας την εχει καταβρει με το μπουσουλιμα

λεει μονο νταντα και αντε 

κανα μπαμπα εαν του τι βαρεσει και μαμα θυμαται να πει σπαστα μονο οταν με βλεπει να φευγω 

πωπω ρε μαριλου μου σε κατααβαινω απολυτα

η δουλεια ειναι βαλσαμο

αφου το πηρες αποφαση απο τοσο νωρις να κανεις και το 3ο τι να πω

τουλαχιστον θα τα μεγαλωσεις και θα κατσεις μετα

επιστρεφω σε λιγο

τις ειδα τις φωτο

Μαρντ η μια φαινεται σαμιαμιδο και η αλλη θεριο χαχαχα

η ξανθομαλουσα ειναι πολυ ομορφη - οχι να τις ξεχωρισω αλλα ειαι ομορφη

νανα τα αγορια σου κουκλια 

καλα εχω και αδυναμια στα αγορια γενικως

δεν μοιαζουν καθολου αι ο μικρος φαινεται πιο τσαουσης

παλικαρακι ολοκληρο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...