Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!

Recommended Posts

Agapaki μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο συγχαρητηρια τελεια! Προσοχη τωρα και ξεκουραση. Τελειομηνη εγκυμοσυνη κοπελα μου να εχεις και ολα να προχωρησουν ηρεμα.

Matildaki καλα αποτελεσματα μια χοριακη να++++++++++++++++++++++++++++++++++++

αντε περιμενουμε και εμεις με τον μπεμπη με αγωνια. Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Φιλια πολλα στα κοριτσια μας, σε οοοοολες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Agapaki ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [smilie=wav.gif]  [smilie=wav.gif]  [smilie=wav.gif] είσαι εγκυούλα!!!!!!!!!!!!!!Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κορίτσι μου!!!!!Διδυμάκια ε; Τέλεια!!!!Θα γίνετε τρίτεκνοι!!!!!!!! [smilie=binkybaby.g:  [smilie=binkybaby.g:  [smilie=binkybaby.g:

Lallouna μου έπεσες σε ακόμη μία αντικαπνίστρια οπότε κι εγώ θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες.Όσο μπορείς μη σκέφτεσαι το τσιγάρο,το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν αξίζει τουλάχιστον αυτή τη θυσία το σποράκι;;; Όσο για τους άντρες μην τους λυπάστε που ξυπνάνε,σόρρυ κορίτσια αλλά μπροστά σε αυτό που περνάμε εμείς εκείνοι έχουν απλά φιλική συμμετοχή!Άποψή μου...

Daphne_b μου αυτές τις αναγούλες πολλές γυναίκες θα τις ήθελαν προκειμένου να γίνουν μανούλες!!!!Έχεις και εμετούς; Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά η καλή ψυχολογία κάνει θαύματα και να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς!!!Τώρα με την άδεια εκμεταλλεύσου το χρόνο για ύπνους!!!!Γιατί μετά με το νινάκι θα τρέχεις και δε θα προλαβαίνεις!!!!!

Koritsaki mou τι κάνεις; Πώς πας εσύ με τα συμπτώματα;;;;

Diazaki λογικό είναι με τόση κλεισούρα να έχεις νεύρα,εδώ εγώ μία μέρα να μην βγω από το σπίτι και έχω θέμα...Φαντάσου τώρα που οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!!!!Οι μέρες περνάνε, σε μία εβδομάδα ακριβώς θα σας φύγει η αγωνία και μετά θα αρχίσουν άλλες αγωνίες βέβαια!!!Σίγουρα παίζει ρόλο και πόσο δραστήρια είναι μια γυναίκα πριν μείνει έγκυος,αν κάποια είναι σπιτόγατα δε νομίζω να την πειράζει η κλεισούρα,εμείς οι γυρίστρες να δούμε τι θα κάνουμε....

Capy μου μπαίνεις κι εσύ σε μια σειρά σιγά σιγά!!!Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό ότι θα κάνετε τόσες εξετάσεις και ειδικά την υστεροσκόπηση.Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτή σου η δεύτερη προσπάθεια να είναι και η τελευταία!!!! :ympray:  :ympray:  :ympray:

Άρτεμις μου δεν την ξέρω κι εγώ τη γιατρό σου.Το Αρκαλοχώρι είναι πιο κοντά σου;;;; Νόμιζα ότι μένεις Ηράκλειο...

Τέλος το Matildaki μας περιμένουμε να μας πει τα πιο ευχάριστα νέα!!!!Να γεμίσουμε μωρούλια εδώ μέσα!!!!

Maltidaki πολύ λυπάμαι... Να σαι καλά να περάσει λίγος καιρός και αν θέλεις να ξαναπροσπαθήσετε. Είναι δύσκολο... το ξέρω. Εβαλες βλαστοκύστες ή τριών ημερών? 

Αχ βρε Ματιλντακι πολυ λυπαμαι. Μακαρι την επομενη φορα να ερθει το μπεμπακι σας. Πιστη κι ολα θα γινουν.

Μακαρι η Παναγιτσα να κανει το θαυμα της για ολες μας.

Ματιλντακι μου... Λυπάμαι πολύ καλή μου... Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα και το ξέρω πολύ καλά...Αυριο όμως θα δεις οτι θα είναι διαφορετικά και σιγά σιγά επανέρχεται η αισιοδοξία και η ελπίδα..Έχουμε πολλη δύναμη μέσα μας και το πιο σημαντικό είναι οτι έχουμε την υγεία μας..Όλα τα άλλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έρθουν.. Είμαστε όλες εδώ για σένα...

Σου στέλνω την αγάπη μου και την αισιοδοξία μου, δύναμη έχεις μπόλικη είμαι σίγουρη γι αυτο!!

Μatildaki μου πολύ λυπάμαι...ολη μέρα μπαίνω για να δω τα νεα σου...μην απογοητεύεσαι όμως!ψάξε κ άλλο κ κάνε την καλύτερη προετοιμασία για την επόμενη πετυχημένη προσπάθεια!

Εμείς κορίτσια τελικά κάναμε εισαγωγη σε νοσοκομείο για την διάρροια του άντρα μου,του βάλανε ορό,εξετάσεις,αυριο κολονοσκόπηση κ αξονική κ βλέπουμε...ο καημένος είναι πολύ φοβισμένος επειδή είναι η πρώτη φορα που νοσηλεύεται κ έχει ένα σωρό αλλεργίες σε φάρμακα κ έχει άσχημες εμπειρίες...

Φιλία σε όλες σας...

Capy πολυ λυπαμαι και για τον αντρουλη σου. Τουλαχιστον τωρα θα κανει μαζεμενες ολες τις εξετασεις και θα παρει την καταλληλη θεραπεια να του περασει. Περαστικα του και συντομα σπιτακι σας!

Εφυγα απο τη δουλεια και γυρισα σπιτι, ενημερωσα και τον αντρα μου τηλεφωνικα....

Σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση, μπορειτε να με νιωσετε, το ξερω!

Sylvie μου, μαζευουμε ολη μας τη δυναμη και προχωραμε, ετσι?

Diaz, ευχαριστω.

Copy, ευχομαι να ειναι ολα περαστικα και γρηγορα να πατε στο σπιτι σας.

Agapaki, εβαλα εμβρυα 3 ημερων και τα ειχα και σε φωτο.....

Περιμενω να με παρει ο γιατρος για να ακουσω κατι που θα με παρηγορησει [smilie=tearyeyed.g:

matildaki mou ti na pw xerw pws einai autes oi wres lupamai parav polu!opws eipame omws exei o theos min to valeis me tipota katw!!!!!!!!!!sou stelnw oli tin agapi mou kai i skepsi mou einai sesena koritsara mou!!!!!!!!!!

capy mou perastika siderenios nanai o antroulis sou!!!!!!!

Ματιλντακι μου παμε για την επομενη φορα.αισιοδοξια θελω

καπυ μου περαστικουλια στον αντρουλη σου

αγαπακι μου να τα χαιρομαστε τα διδυμακια μας

φιλακιαααααα σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακιααααααα

Όμορφο Ματιλδάκι ... δε μασάμε!!!

παιδευόμαστε λίγο ... αλλά στο τέλος τα καταφέρνουμε!!!

όλες μας!!!!

σε φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*

Καλημερα κοριτσακια! Πως ειστε;

Εγω ετσι κι ετσι... χθες κατι εγινε οικογενειακο και πολυ στεναχωρηθηκα, γενικα ειχε πολυ ενταση η μερα.

Μακαρι η Παναγιτσα να προστατευει τα εμβρυακια μου και να μην επαθαν κατι. Ευτυχως αυριο θα παω στη μαμα μου οποτε θα δω και το αγορακι μου!

Εσεις πως ειστε; Ετοιμαζεστε για το Πασχα;

Ματιλντακι μου πως εισαι σημερα; Τουλαχιστον θα πας να βρεις τον αντρουλη σου να μην το περνας μονη σου ολο αυτο;

Αρτεμις εσυ πως πας;

Capy πως παει ο αντρουλης σου;

Στελλινα αυριο παλι υπερηχο ε;

Πρασινη, Σιλβη εσεις καλα;

Κοριτσακι μου και Δαφνη ελπιζω να εχουν ηρεμισει οι αναγουλες και τα ροζουλια!

Μικα, Cuando, Morouli, Candycrash πως ειστε; Μην ξεχνατε να μας φυσατε!

Μαρδιο μου μας λειπεις!

Φιλια σε ολες!

Diaz ... καλά είμαι καλή μου ...

Απλά καθημερινά ...

Την Δευτέρα μάλλον από τις πολλή κούραση ήμουν χάααλια

Πόνοι περιόδου μέση, κοιλιά, να πονάει το στήθος μου ... ήθελα να φύγω και να πάω στο σπιτάκι μου να ξαπλώσω στο κρεβατάκι μου.

Κατά τη 13:00 ηρέμησα ... μια χαρά!

Εχθές πάλι μια χαρά αλλά πονούσε το στήθος μου πολύ (χωρίς να το αγγίζω ... φαντάσου μόλις ακουμπούσα κάπου)

Εκεί που καθόμουν είχα τσιμπήματα (όπως συμβαίνει όταν θηλάζεις)

Σήμερα μια χαρά ... περδίκι!

Όλα βέβαια προμηνύουν την περίοδο ... χαχχαχαχα ...

Κολικοί, πρήξιμο στην κοιλιά, κατακράτηση ... 

Αλλά!!!!

Σκεφτόμαστε μόνο θετικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες!!!

Υ.Γ: πήγα και εχθές και μου έκαναν λήψη για καλλιέργεια ουρεοπλάσματος. θα ξέρω παρασκευή ... καλή υπομονή ... 

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αγαπακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε βρε τριτεκνοι θα γινουμε! Με το καλο , καλη εγκυμοσυνη και όλα να σου πανε τελεια!!!!!!!!!! Ματιλδακι ηρεμησε, κεκουρασου και συνεχισε με δυναμη!!!!!!!!!! Κοριτσακι μου και Δαφνη πως τα πατε ? Καπυ περαστικα στον αντρουλη σου!!!!!!!!!!Εμεις καλα μεγαλωνουμε και κλωτσαμε τη μανουλα! Χθες πηγαμε στο γιατρο μας όλα καλα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! Επομενοραντεβου 2 Μαιου! Οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα δυσκολεύομαι στην καθημερινοτητα και κανω τα βασικα. Τα μωράκια μου να είναι καλα!!!!!!!Να ευχηθω καλη Ανασταση και και το Αγιο φως να χαρισει σε ολες ότι επιθυμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας φιλω κοριτσακια!!!!!!!

κοριτσια καλησπέρα

τι ομορφο πασχαλινο που εγινε το φορουμ μας???μπηκα για να σας γραψω πολλες ευχες για το Πασχα...σας ευχομαι απο καρδιας καθε ευτυχια σε σας και τις οικογενειες σας τις αγιες τουτες μερες...ο αναστηθης Χριστος φερνει το μηνυμα πως μετα απο καθε εβδομαδα των παθων,μετα απο καθε αναβαση στο γολγοθα ερχεται παντα η Ανασταση...ευχομαι λοιπον τοσο σε αυτες που ηρθε στη ζωη τους η Ανασταση όσο και σε μας που ανεβαινουμε ακομα το Γολγοθα ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ χΡΙΣΤΟΥ...τι κιαν γονατισε και λιγοψυχησε κι εκεινος..στο τελος αποδεχτηκε το θελημα του θεου και επηλθε η Ανασταση....και θα ερθει για ολους...μετα το μωβ χρωμα θα ακολουθησει το ασπρο(η ροζ η μπλε χαχαχα)σας φιλω κοριτσια

υγ δεν μπαινω συχνα γιατι δεν εχω κατι να πω σας διαβαζω ομως και σας σκεφτομαι ολες μια μια ξεχωριστα....νιωθω πολυ τυχερη που μοιραζομαι την ψυχη μου με καποιες σαν κι εσας..πολλα φιλια

Σανταλοξυλο μου τι ωραια που τα εγραψες! Μπραβο σου! Με συγκινησες (δεν τοχω και δυσκολο με τοσεςορμονες χαχαχα). Χθες εκλαιγα με το Λουστρακο!

Μικα ολα καλα να πανε! Με το καλο να μεγαλωσει η οικογενεια σας!

Αρτεμις φρονιμα ε;

Καλημέρα σε όλες!

Σήμερα είμαι ομολογουμένως λίγο καλύτερα...

Με πήρε χθες το βράδυ ο γιατρός και μου είπε να τα πούμε από κοντά στις 22/04, οπότε πρέπει να κάνω λίγη υπομονή.

Σήμερα έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να μη σκέφτομαι.

Diaz μου, δε νομίζω να καταφέρω να φύγω το Πάσχα αλλά θα πάω οπωσδήποτε λίγο πιο μετά στον άντρα μου γιατί φαρμακώθηκε χθες....μέσω skype βέβαια όλα αυτά, μακάρι να ήταν εδώ!

Τώρα αρχίζει το ψάξιμο και φαντάζομαι ότι θα μου δώσουν να κάνω κι άλλες εξετάσεις.

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια, είναι πραγματική παρηγοριά....! 

Santaloxilo είμαι στη δουλειά με πήραν τα ζουμιά και τρέχουν οι μάσκαρες....φτου σου κόρη...

Καλό Πάσχα σε όλες!!!

Δε γράφω γιατί γίνατε πολλές ίσως να μη σχολιάσω ή να εμψυχώσω κάποια και να παρεξηγηθώ....

Σας σκέφτομαι...

Μ.Πέμπτη έκανα αυχενική και θυμάμαι την ώρα που βγήκε ο σταυρός κρατούσα τόσο σφιχτά το χαρτί των υπερήχων στη τσέπη του παλτού που το έλιωσα....

Όλα καλά να πάνε για όλες σας....

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Σήμερα πήραμε εξιτήριο κ έγινε κ η κολονοσκόπηση στον άντρα μου.Δυστυχώς έχει σοβαρή λοίμωξη σε όλο το παχύ έντερο κ σε μέρος του λεπτού,οπότε ο γιατρός πήρε πολλά δείγματα για ιστολογικές.Αύριο θα τους πάρω τηλ να ρωτήσω πότε θα έχουμε τα αποτελέσματα κ αναλόγως θα προχωρίσουμε σε θεραπεία κ σε αξονική η μαγνητικη...ο γιατρός υποπτεύεται αυτοάνοσο ...τώρα ειδική δίαιτα,οχι αλκοόλ,όχι τσιγάρο...Αυτό το τελευταίο τον δυσκολεύει πολύ...

Είμαι πολύ στενοχωρημένη κ προσεύχομαι οι βιοψίες να είναι καθαρές...

Προς το παρόν το μόνο που με νοιάζει είναι η υγεία του άντρα μου...τα του παιδιού θα πάνε πολύ πίσω...

Σας φιλώ όλες

Diaz μου να μην αφηνεις τα οικογενειακα να σε επηρρεαζουν.Εσυ με τον αντρουλη σου να σαι καλα.

Capy μου ευχομαι πραγματικα περαστικα.κ να σκεφτεσαι θετικα για τα αποτελεσματα του αντρα σου.σε ολα τα θεματα η θετικη ενεργεια αποδιδει.εννοειται πως πρωτα να εχουμε την υγεια μας και μετα σκεφτομαστε τα του παιδιου.

σανταλοξυλο ευχαριστουμε για τα ομορφα λογια σου...

φιλακια σε ολεςςςςςς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...