Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενοχλήσεις στην εγκυμοσύνη


vassou

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ενοχλήσεις στην εγκυμοσύνη **

ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω την εντυπωση οτι η σοδα δεν κανει καλο.

Ο λογος ειναι οτι ολα τα αναψυκτικα λογω του ανθρακικου-μειωνουν την απορροφηση ασβεστιου. Βεβαια, συμφωνω οτι οταν δεν γινεται τιποτα αλλο πια θα την πιεις την σοδιτσα σου!

Thouli, κι εγω το εκανα αυτο με την σοδα (αν και εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη) αλλα η γιατρος με μαλωσε :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο!!

Θυμάμαι ότι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου μύριζαν τα πάντα σε απόσταση 100 μέτρων όλο το 24ωρο, με αποτέλεσμα να χάσω 6 κιλά! Αν σε αυτό προσθέσουμε το γεγονός ότι επί ενάμιση χρόνο τότε με ταλαιπωρούσε μια γαστρίτιδα, μπορώ να πω ότι υπέφερα πολύ και το κακό ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω εμετό για να ανακουφιστώ!!

Ευτυχώς έχει βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση αλλά έχω δυσπεψία και φούσκωμα συνεχώς! Ακόμα και μια μικρή φρυγανιά να φάω θα φουσκώσω και θα υποφέρω για ώρες!!

Τελοσπάντων το μωράκι μου να είναι καλά και μετά θα ... πάρω τα φάρμακα όλου του κόσμου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

γεια σε όλους!!!είμαι καινουρια στο site και ειλικρινα οι συζητησεις σας μου δίνουν κουραγιο και μου λύνουν όλες τις απορίες!όσο για τις καουρες εδω και δυο βδομαδες μ εχουν πεθάνει και δε ξέρω τι να κάνω...

:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anta μου ελαφρά γεύματα, όχι πικάντικα, μαξιλάρια διπλά στον ύπνο για να είσαι ανασηκωμένη. Πίστεψέ με οι καούρες μπροστά στον πόνο της μέσης δεν είναι τίποτα! Που να έχεις και τα δύο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντα γεια σου και απο μενα!

Σε ποια εβδομαδα εισαι?

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!

Τα κοριτσια εχουν δικιο!

Πολλα και μικρα γευματα να κανεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anta mou geia sou agapi mou...

Ki kalos mas vrikes...

Poksimadia kanoune kalo...

Poso minwn eisai???

Auto pou sou eipen i katrina exei dikaiw,,,pws oi pwnoi tis mesis einai xeirotera...

Wmos kai i kaoures asximo einai...

Ti na kanoume prepei na anteksoume oles mas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ , ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ , ΕΙΝΑΙ... ΜΙΚΡΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ !!!!!!!!(ΦΡΕΣΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)

ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!!!! ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΜΕΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

pantos se mena itan fisiologikotata ola afta poy les..tous protous 3 mines ipefera toso poli apo afta pou anagkastika na stamatiso ke ti dulia apo toso noris!merikes fores den etroga tipota ke otan etroga etroga psksimadia me gala ke kamia aladoti soupa..to ti trabiksa de perigrafete..tous protous 3 mines tous perasa sto krebati..tora mpeno sti 17 ebdomada ke exun ipoxorisi arketa..min anxonese..den ine tipota!emena arxisan na psiloipoxoroun apo tote pou arxisa na perno ke tis bitamines.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

καλησπερα κοριτσια,ειμαι κ εγω καινουργια στο site,ειμαι 1μηνων κ 1 εβδομαδα σχεδον εχω πολλες ζαλαδες κ πολλες αναγουλες,την δευτερα θα παω στον γυναικολογο να δουμε τι θα μου πει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΙ ΕΝΙΟΤΕ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΕΤΩΝ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

γεια σας! διανυω τον τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης μου και μην μου μιλατε για συμπτωματα εγκυμοσυνης καθως απο την πρωτη εβδομαδα τα εχω αντιμετωπισει ο λ α!!!!!!!!!!! στην φαση που βρισκομαι τωρα εξακολουθω να εχω ναυτιες και ο εμετος με θυμαται συχνα-πικνα! επισης δ ε ν κοιμαμαι το βραδυ λογω εντονου πονου στην μεση και εντονης κινητικοτητας(η μπεμπα κανει παρτυ!) εχω απιστευτες καουρες και ξινιλες (τα μαξιλαρια δεν με βοηθησαν ιδιατερα) και τα νευρα μου εχουν πιασει κοκκινο!!! προσπαθω να αντιμετωπισω την κατασταση με π ο λ υ χιουμορ και με τις συμβουλες της γιατρου και των δικων μου ανθρωπων και ε υ τ υ χ ω ς δεν τα δινω πλεον ιδιαιτερη σημασια μιας και τα εχω δει ολα εν οψη του τοκετου!!!( φοβαμαι απιστευτα!) μια συμβουλη που εχω να δωσω σε ολες υ π ο μ ο ν η!!!!!!! φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Κοριτσάκια μου (δεν) περιμένω να αδιαθετήσω αυτές τις μέρες, επειδή έχω ανώμαλο κύκλο δεν ξέρω πότε ακριβώς..και εδώ και 5 μέρες έχω πολύ έντονες καούρες..έχει συμβεί σε κάποια κοπέλα; Η κατάσταση είναι αφόρητη. Ευτυχώς δεν είναι συνεχόμενοι πόνοι με πιάνουν κατά διαστήματα αλλά κρατάνε ώρα :( Με μεγάλη εξαίρεση χτες το βράδυ που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ :(

Υπάρχει περίπτωση να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; Αλλά από τόσο νωρίς (αν είμαι θα είμαι 10 - 15 ημερών)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια γειά σας και απο μένα!!!! είμαι καινούργια στο forum και χαιρομαι που είμαι στην παρέα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξείς:Κάνοθμε προσπάθειες για μωράκιαλλα τζίφος τελευταία πείοδο είχα 3/7/2009 εχω εδω και μια εβδομάδα πολλές αναγούλες και πρήξιμο στην κοιλιά λέτε να έχς τόσο νωρίς συμπτώματα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...

Κορίτσια για και απο εμένα!!Πριν απο μόλις 1 βδομάδα εκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό!Αμεσως επικοινώνησα με το γιατρο μου και προχωρήσαμε σε μια εξέταση β χοριακή(2792) και υπερηχο.Πρόκειται για ενδομήτρια κύηση.Τελευταια περίοδο είχα 8 Νοεμβριου.Αυτο που με ανησυχεί εκτός απο το γεγονός ότι είμαι ασχετη με όλα αυτα..είναι οτι εκτός απο καποια μικρα πονακια στη κοιλιά και το πρήξιμο στο στήθος δεν έχω ούτε Ζαλάδες,ούτε εμετούς...Αυτο ειναι φυσιολογικό?Ανησυχώ και θέλω να πάνε όλα καλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρα μου καταρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! Όσο αφορα για το οτι δεν εχεις τίποτα απο συμπτωματα μην ανυσηχεις. Δεν είναι αναγκαίο να εχεις αναγούλες κτλ. Εγω δεν είχα τιποτα και ομως η εγκυμοσυνη μου προχωραει μια χαρουλα οποτε μην ανυσηχεις....απλα απολαυσε το!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...
  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...