Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΑ 2009 Νο 41: Φθινοπώριασε...κάθε κατεργάρης στο πάγκο του...

Recommended Posts

• Απαντήσεις 945
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας

εδώ με τον μπεμπουα αγκαλιά. . Πυρετιασμεμο και τίγκα στη μύξα.

πήγε ο κως να πάρει μυξορουφυχτηρι.

αντε βρε καλή μας ξεκούραση

θα σαλτάρω. Χαχα

βαγκ μακάρι να μην κολλήσετε

ναι σώσω για πες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα

όταν είχα αγοράσει έτοιμη ζαχαρόπαστα, πέρσι στα γενέθλια του α... με σνόμπαρες...

τώρα τη βρίσκεις θείκή...

είσαι μια εσύ... χαχαχα

ο δικός μου πάλι... όταν κλαίεο ο αδερφός του, το ευχαριστιέται.. χαχαχα

ρε νανα...ειδΑ ΤΟ ΧΡΟΝο που χρειαζεται να τη φτιαξω..και δε συμφερει τελικα..και γω σκεψυο τη βρηκα 10 ευρω το κιλο..

παλι χασαμε το θεατρικο παιχνιδι..συνεχιζει την απραδεκτη συμπεριφορα..

εβαφε με στυλο την ταμειακη μηχανη..και πηγε κ μεσα στο δωματιο να παιξει μονη της..

δε ξερω αν την ενοχλει που δε βγαινουμε..

δε φαινεται αν τη χαλαει..

αλλα αυτο που την τραβηξα μαλλι τη στεναχωρησε..αυτια δε μπορω να τραβηξω..σωληνακια στα αυτια βλεπεις..χαχ..

και αν συνεχισει ετσι..κ το απογ θα ξαναχασει βολτα..

αλλα ξερω τι θελει..το μπαμπα της..να της τριξει λιγο τα δοντια..σε 3 μερες απολυεται!!

ελπζω να στρωσει χαρακτηρα!

Γεία σας κούκλες!!!!!

Χάθηκα εντελώς αλλά με τα τρεχάματα της βάφτισης δεν είχα καθόλου χρόνο. Ότι έκανα το έκανα χωρίς καμία βοήθεια και ξεπατώθηκα.... αλλά το αποτέλεσμα νομίζω με δικαίωσε! χαχα! Περάσαμε τέλεια στην βάφτιση του Γιαννάκη και ο ίδιος το χάρηκε πολύ....λίγο το κρύο (κακούργοι μου το πάγωσαν) νεράκι της κολυμπίθρας τον έκανε να κλάψει αλλά μόνο για 2-3 λεπτάκια. Το παιδάκι μου!!!! Ήταν πολύ καλός!!! Και ο Χριστόφορος το χάρηκε πολύ!!!! Και μετά το φαγητό ήταν πάαααρα πολύ πλούσιο και νόστιμο (έφαγα με σύνεση όμως εκείνη την μέρα παρόλο που κάνω ακόμα δίαιτα). Τα ορεκτικά ήταν τυροκροκέτες, ντολμαδάκια, μπεκρή μεζέ, σουτζουκάκια και κρύα πατατοσαλάτα με μπέικον και αμύγδαλο. 1ο πιάτο βραστό ζυγούρι με πιλάφι (κλασικά), σαλάτα ανάμεικτη και 2ο πιάτο χοιρινό ψητό με πατάτες φούρνου. Μετά φρούτο και στο τέλος σουφλέ σοκολάτας με παγωτό!

Είχε και παιδότοπο στο κέντρο και πέρασαν όλοι καλά!!!!

Το φαγητό που έμεινε το πήγε ο άντρας μου αμέσως μετά το κέντρο, στο συσσίτιο μιας εκκλησίας.

Θα σας βάλω και φωτογραφίες αρχικά από τις δημιουργίες μου και όταν θα είναι έτοιμες θα βάλω και από το μυστήριο!

Να ευχηθώ στα νεοφώτιστα να είναι καλότυχα και πάντα με υγεία και αγάπη!!!!

Και να ευχηθώ και στους εορτάζοντες (είχατε σχεδόν όλοι γενέθλια! ) να έχουν μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα!

Θα μπαίνω πιο συχνά τώρα που ηρέμησα λίγο!

Επεξεργάστηκε από maryloo28

Περιττό να πω πως τα μπισκότα με κούρασαν πάρα πολύ.... για 45 κομμάτια που έφτιαξα χρειάστηκα 7 ώρες για την διακόσμηση. Τα έκανα σε 2 βραδιές μετά που έβαζα τους πάντες για ύπνο για να έχω ησυχία και ηρεμία. Δεν είχα ξαναδουλέψει ζαχαρόπαστα και ίσως γι'αυτό να μου πήρε πολύ χρόνο ... είμαι και της λεπτομέρειας και ουφ.... τεσπα όλα καλά πήγαν!

Απλά της επόμενη φορά που θα ξανακάνω μπισκότα με ζαχαρόπαστα θα κάνω πιο απλό σχέδιο! χαχα! Αν το επόμενο παιδί μου θα είναι κορίτσι θα έχουμε θέμα λουλούδια και πεταλούδες!

μ αρέσει που έχεις διαλλέξει θέμα για την κόρη... χαχαχα

δε θέλω να σου τη σπάσω αλλά αν είναι γιος τι θέμα θα έχει;

χαχαχα

πλάκα κάνω εννοείται...

καλοφώτιστος κ πάντα με υγεία.

δε φαίνονται οι φωτό...

πες τη σωσώ να μας τις στειιλει με μέηλ κ να σου στείλει κ τις δικές μου.

τελικα η μαρθα κοιμηθηκε για μεσημερι..οτι ναναι!

το απο παιδοτοπο χωρις το μπαμπα μας γιατι δε θα ειναι κανενας αντρας

Γεια σας κόρες...

Μαριλού ούτε εγώ μπορώ να δω τις φώτο....λυγμ λυγμ...Ακούγονται όλα υπέροχα όσα ετοίμασες και πιο υπέροχο που τα ετοίμασες όλα μόνη σου.Να σου ζήσει και πάλι ο κούκλος σου και με το καλό η κόρη και μπράβο για τα κιλά,είσαι αξιέπαινη!

Μαρκερ ιδιωτικός καλέ είπαμε είναι ο παιδικός μας όχι του δήμου.Χθες κάναν αγγλικά δοκιμαστικό και ήρθαν και μου λέγανε hello!!!Πολύ γελούσαμε αλλά ακόμα είμαστε σε σκέψη για το αν θα κάνουν κάτι.Vag ακούγεται ωραία η μουσικοκινητική.Εμένα στο δοκιμαστικό μου δειχναν κουνούσαν το κεφαλάκι αριστερά,δεξιά.Βέβαια μη ξεχνάμε τα δικά σας είναι 1 χρόνο πιο μεγάλα,άλλη αντίληψη.

Περαστικά βρε...Τι καλά τα αγόρια σου...και γω νομίζω αν είχαμε μωρό σπίτι με καλό μάτι θα το χαν πάρει.Η πρωην δασκάλα τους είναι έγκυος και τώρα που φούσκωσε η κοιλίτσα της όλο μου ΄λένε ότι έχει μέσα μωρό και όταν βγει έξω θα πάμε να του πάρουμε ένα δώρο και να το δούμε και με ρωτάνε αν και η δική μου κοιλίτσα έχει μέσα μωρό...χα χα

Σωσω πάλι σεληνιάστηκε η Μαρθούλα...ευτυχώς που φοβάται το μπαμπά..ας ελπίσεις να συμμορφωθεί.Ετσι τα μπισκότα ε,θεικά;Εγώ ψάχνω τι να κεράσω στο παιδικό,την τελευταία βδομάδα του Οκτώβρη γιορτάζει και η Χρυσανθούλα μου στις 25 και η Δημητρούλα στις 26 και κάτι θέλω να στείλω στον παιδικό.Αλλά βασικά έλεγα όχι γλυκό.Κάτι σε πίτα προσανατολίζομαι να το σερβίρουν για πρωινό στα παιδάκια.Δε μου αρέσει που κερνάνε καραμέλες και σοκολάτες στα γενέθλια,βέβαια μας τα βάζουν στη τσάντα να κρίνει ο γονιός αν θα το δώσει,αλλά μόλις τα παρουν χαμπάρι οι δικές μου άντε να τους ξεφύγεις...χα χα

Vag γιατί καλέ προδικάζεις ότι θα κόλλησαν τα παιδιά με τον εμετό...φτου φτου μακρυά...Think positive....

Καλό ΣΚ!

σεισμος τρελος...κολωσα..6,4!!

τα χρειαστηκα..εσπασε 1 μπουκαλι μπυρα πανω απο τη κουζινα που τα κανουμε συλλογη..

πηγα στη μαρθα που κοιμοταν κ της λεω σηκω τωρ.α.τρομαξε το καλο μου!!

με τα το ταβηγμα μαλλιων..αγγελουδι η μαρθα!!

ελα ρε Σωσω! πως τα πατε;;; ακομα κουναει;;;

πως να μην κολωσεις μονη με δυο παιδια στο σπιτι...

και εγω το σκεφτομαι οποτε γινεται καπου σεισμος τωρα με τα παιδια...

αν ειμαι μονη και γινει τιποτα σε ποιο δωματιο πρωτα θα παω;; ποιον θα πρωτοαρπαξω;;;

και εγω εχω θεμα με τους σεισμους... γενικα ειμαι ψυχραιμη αλλα ο σεισμος του 1978 στη Θεσσαλονικη ειναι οι πρωτες μνημες που εχω σαν παιδι... ημουν ακριβως 3χρ...

και θυμαμαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

μακαρι να πανε ολα καλα....

πηρα τηλ τη θεια μου στο Τυμπακι... ο θειος ανετος.. ηταν στο μηχανακι και δεν πηρε πρεφα. η θεια επινε καφε με τη γειτονισσα και πηγαν-ηρθαν στον καναπε! το φωτιστικο εκανε 15λ να σταματησει να κουνιεται. 5λ πριν το σεισμο, εκει που ειχε απνοια, επιασε ενας δυνατος αερας τρελος! μεχρι να πουν τι χαζος καιρος κλπ... αρχισε το κουνημα...

χθες σε μας 4,κατι... σημερα κατω....

εδω καλα... προς το παρον... οταν ξυπνησε ο Σπυρος ειπε ο τι ποναει η κοιλια του για λιγο αλλα ηθελε να παει κατω για απιχνιδι και στο λεπτο εγινε περδικι και ως τωρα ολα οκ. ΜΑκαρι Παναγια μου να μην αρρωστησουν.....

ΜΑριλου να χαιρεσαι τα αγορια σου! κριμα που δε βλεπουμε τις φωτο...

αυριο δουλεια... ο αντρας ρεπο...

καλη Κυριακη με υγεια και χωρις κουνηματα!

kalhspera

ολο δεκατα ο μπεμπουλης και σημερα

και πολυ γκρινια

ματακια κοκκινα και βουλωμενη μυτουλα

λετε να ειναι δοντακια; παραπανω απο 37,8 δεν ανεβαζει

μαριλου περιμενου φωτο

δεν ανοιγουν

να τις μικρινεις πρωτα γι αυτο δεν τις περναει

ελα βρε σωσω

πραγατικα μπορω να φανταστω τον φοβο σου

στο σεισμο του 99 ημουν μεσα στο σπιτι μας το οποιο σχεδον κατεδαφιστηκε- θυμαμαι ακομα και την σκηνη του μπειγουοτσ στην τηλ που εβλεπα

ελπιζω να ειστε ολοι καλα και παρτε τις βασικες προφυλαξεις για 4-5 μερες

θα νιωθεις πιο ασφαλης

εαν χρειαστεις οτιδηποτε πες μου.

σημερα ολη μερα ειχα βολταρια

πηγα πηρα δωρα για παρτυ

εβαψα και κουρεψα μαλλι -τα εκανα κακατοκκινα -πρωτη φορα -περιεργα μου φαινονται χαχα

πηγα σουπερ

και μετα το απογευμα σε παρτυ

τον μπεμπουα τον κρατησε ολη μερα ο μπαμπας του

δεν σας ειπα την βαφτιση 99% θα την κανουμε μαζι με το αλλο μας βαφτιστηρι γιατι πεφτου πολυ κοντα οι ημερομηνιες

εμεις τελος απριλη - αυτοι αρχες ιουνιου -οποτε ειπαμε να την κανουμε μαζι τον Μαιο

Καλημερα

καλυτέρα ας πουμε

δεκατακια ο μπεμπουλης παλι

νυστάζω έπεσα στις 2 για τπνο και έχει ξυπνήσει και 2 φορές.

μαρντ και πάλι πολλά ζητάει για ασχολία εντός σχολείου

κακό δεν θα τους κάνει σίγουρα βέβαια.

καλημερα..εμεις πηγαμε στο παρκο να δεντροφυτεψουμε 1 παρκο..η μαρθα ποτισε ολα τα λουλουδια..

καλα ητανε..η μπουμπουκοιμηθηκε στο καροτσι οποτε δεντροφυτεψα κ γω!

κοτοσουπα για τους μεγαλους..

για ολους..ψαρι η μπουμπου..

μακαρι να μην αρρωστησουν τα παιδια βαγκ!!

μαρκερ ο μικρος;;καλυτερα;;

Αντε και άλλη διπλή βάπτιση στο προσκήνιο!Τι θα είναι το έτερο ήμισυ μαρκερ αγόρι ή κορίτσι;Θα χετε και κοινούς καλεσμένους;Είστε και συγγενείς ή μόνο φίλοι;

Εδώ τέλεια μέρα,καλοκαιρινή...

Περαστικά στον Αγγελούκο!Κάνει να πάρει κανα depon να ανακουφιστεί;

Σωσω είδαμε το έκτακτο για το σεισμό.Και στο Ηράκλειο το νιώσατε τόσο ε;Σκέψου στα Χανιά που ήταν το επίκεντρο.Όντως πολύ δυνατός όμως.Ας ελπίσουμε να ξεθυμάνει με μικρούς μετασεισμούς.Μπράβο για τη δεντροφύτευση.Ετσι με το μαλλιοτράβηγμα έστρωσε η Μάρθα ε;

Σήμερα είδα μια μαμά χτύπησε στο στόμα ένα αγοράκι ίσα οι δικές μου στην ηλικία επειδή δεν έβαζε τα παπούτσια του να φύγουν από τον παιδότοπο....Μου φάνηκε κάπως...Ακούστηκε τόσο δυνατά το χαστουκι που τρόμαξα...Σπάραξε ο μικρός φυσικά..Ευτυχώς δε με έχουν φέρει οι δικές μου σε τόσο αμήν να σηκώσω χέρι...μόλις νιώσω ότι εκτροχιάζεται το πράγμα...αποχωρώ και τις αφήνω να διαλογιστούν...χα χα ή αν είμαστε σε δημόσιο χώρο τις βουτάω και φεύγω...

γεια σας κοριτσάκια μου.

το πρωί πήγα εκκλησία για να κοινωνησω τρίτη φορά το μάριο.

τον άφησα στην πεθερα κ πήγα θέατρο με τν μεγααλο.ε

ίδαμε τον μορμόλη.

ωραία περασαμε.

έλα ρε... τέτοιος σεισμός;

μακάρινα μην επαναληφθεί...

ο μικρός λίγο καλύτερα.

αυυριο θα ξαναφτιάξουμε μπουγάτσα.

με κιμά κ τυρί.

κοπιάστε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...