Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με πολυ μεγαλη συγκινηση θελω να σας πω πως Η ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ Ο κος ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!Να σου ζησει μαναρακι μου,να ειναι γερος,καλοτυχος,και παντα να τον καμαρωνετε!!Απολαυσε την ευτυχια που τοσο σου αξιζει κοπελα μου!!!

Δημοσίευση

χριστινακι μου χαρηκα πολυ που ειδα τον τιτλο του μηνυματος αυτου,συγκινηθηκα πολυ πραγματικα!!!να σας ζησει ο μπεμπακος σας,γερος κ καλοτυχος να ειναι κοπελα μου!!!περιμενουμε λεπτομερειες του τοκετου σου οταν επιστρεψετε σπιτακι σας με το καλο!!!σου στελνω φιλακια πολλα κ μια αγκαλια!!!

Δημοσίευση

χριστινα μου να σας ζησει ο μπεμπης σας!!να ειναι παντα γερος κ καλοτυχος στην ζωη του!!!καλη λοχεια να εχεις!!!φιλια πολλα απο μενα κ απο την αννουλα!!χαρηκα πολυ που πηγαν ολα καλα!!!:)

Δημοσίευση

νατα τα χαρουμενα τα μαντατα!!!!!! λεω και εγω για να εχει τοσες μερες..μαλλον εσκασε το παληκαρι της μυτη σαν τον κομητη και την εκανε μια τρισευτυχισμενη μανουλα.....δοξα το θεο ολα καλα!!!!!! απο ευχες τι να πρωτοπω φιλη μου?????????????/ καλοφωτιστος, γερος, με αγαπη και συνεση να πορευεται στην ζωη του...να τον καμαρωσετε, προσκοπο, συζυγο, πατερα και παππου φιλη μου στο διαβα της ζωης του και να χαιρεστε με τον αντρα σου την οικογενεια σας...καλη λοχεια, καλους θηλασμους, χαχαχχαχαχα και καλα ξενυχτια!!!!!

Δημοσίευση
νατα τα χαρουμενα τα μαντατα!!!!!! λεω και εγω για να εχει τοσες μερες..μαλλον εσκασε το παληκαρι της μυτη σαν τον κομητη και την εκανε μια τρισευτυχισμενη μανουλα.....δοξα το θεο ολα καλα!!!!!! απο ευχες τι να πρωτοπω φιλη μου?????????????/ καλοφωτιστος, γερος, με αγαπη και συνεση να πορευεται στην ζωη του...να τον καμαρωσετε, προσκοπο, συζυγο, πατερα και παππου φιλη μου στο διαβα της ζωης του και να χαιρεστε με τον αντρα σου την οικογενεια σας...καλη λοχεια, καλους θηλασμους, χαχαχχαχαχα και καλα ξενυχτια!!!!!

ποσο συγκινητικες ευχες!!

Δημοσίευση

Γλυκια μου κοπελα εμαθα τα νεα σας.

Να σας ζησει το παλικαρακι σας, να ειναι γερο, τυχερο, καλοφωτισμενο, η ζωη του να ειναι παραμυθενια, μονο χαρες να βρει μπροστα του, τα ματακια του να μην δακρυσουν ποτε απο λυπη και στεναχωρια, μονο δακρυα χαρα να χυσουν και εσεις οι γονεις να ειστε γεροι και δυνατοι και να καμαρωνετε τον πριγκιπα σας.

Εσυ χριστινακι μου με το καλο να επιστρεψετε στο σπιτι σας και να εχεις καλη λοχεια.

Φιλια απο πριγκιπα και νεραιδουλα :)

Δημοσίευση

κοπελα μου χαρηκα πολυ πολυ που ολα πηγαν καλα!ειχα διαβασει την ιστορια σου!!!απο εδω και περα σου ευχομαι ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ!!!καλοτυχος ο μπεμπης σου και προ παντων ΓΕΡΟΣ!!!καλη λοχεια και καλους θηλασμους!!!!φιλακια πολλα!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!!! ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επίσης, είχα στο μυαλό μου ακριβώς αυτά που λες, μόνο που εγώ την έστειλα βρεφικό. Ήθελα να έρθει η δεύτερη εγκυμοσύνη βολικά ώστε να μην επιστρέψω καν! Θα σου πω όμως, ότι μόνο καλό μου έκανε τελικά το ότι επέστρεψα! Είδα την ζωη έξω από το σπίτι και όσο εξαντλητική και αν ήταν η καθημερινότητα μου, απολάμβανα τους νέους ρόλους που ζούσα. Οπότε, όλα έχουν τα θετικά τους…θα έρθει όταν είναι η ώρα του 😍
    • Καλησπέρα!! Και τα δύο μου μωράκια από 1 χρόνο προσπαθειών χρειάστηκαν. Σκέψου ότι η κόρη μου είναι 20 μηνών και ξεκινήσαμε προσπάθειες από όταν ήταν 5, γιατί ξέραμε πως θα αργήσει πάλι και ας λένε ότι μετά την γέννα είναι πιο εύκολο. Είχα μια βιοχημική στους 8 μήνες και τώρα κλείνω τον 4ο. Θα έρθει σύντομα και σε εσάς.. εμένα ήρθε τον μήνα που είχα προγραμματίσει σπερματέγχυση! Αρα είχα χαλαρώσει.. 
    • Τον εαυτό σου πίστεψέ και προσπάθησε χωρίς άγχος όσο μπορείς !!! Βάλε στην άκρη τα ιατρικά και περάστε καλά με τον άντρα σου 😉😉
    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...