Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μας...στις 20,00 πετάμε για επιστροφή.Επεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα και τουτη τη φορά!

Σήμερα βρεθήκαμε με 2 μανούλες από το θεματάκι με τα Οκτωβριανά 2010 στο mall Αγ.Δημήτριο πολύ ωραία ήταν.

Καλέ τζεμελίνια είναι τα διδυμάκια της marker από ένα παιδικό νομίζω της εποχής μας τα έλεγαν jemeline.χα χα σας μπέρδεψα.

Σωσώ σε καταλαβαίνω με τους αποχωρισμούς πως νιώθεις,δυστυχώς δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά αφού υπάρχουν και ευκαιρίες κατα καιρούς επανασύνδεσης καλά είναι.

Νανά ακόμα εδώ γεμιστή;;Μη μιλάς καθόλου,βλέπω να ναι δώρο επετείου ο μικρός σας.

Marker περαστικά δε σε έχουν αφήσει οι ιώσεις να την ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη,όλο αντιβιώσεις και πόνοι.Τι γλυκά τα αγόρια σου που φέρνουν αυτοκινητάκια στη κοιλιά.

Χρυσούλα την σκέφτεσαι με ζόρι τη μέρα της γέννας όσο πλησιάζει έ;Εγώ πάλι θα έδινα τα πάντα για να τη ξαναζήσω,δεν περνάει μέρα να μην την αναπολήσω...μαζόχα!!

Μαράκι Ζακυνθινό μπράβο στο γιόκα σου για τα γαλακτοκομικά και μεις στη παρέα των Οκτωβριανών 2010 έχουμε ένα κοριτσάκι με δυσανεξία στη γλουτένη και τρώει ειδικά γαλακτοκομικά.Θα το πω στη μαμά του να πάρει θάρρος που όλα ξεπερνιούνται με τον καιρό.

Η Ελένη κανά νέο;Μίλησε καμιά σας;

Α ρε Vag με τα δόντια με έκανες και γέλασα.Σιγά καλέ που έγινες ρεζίλι στη γιατρό.Και μένα να με ρωτήσεις δε ξέρω αν τα χουν βγάλει όλα,δε κάθομαι να ψάχνω στόματα,άσε που δε κάθονται.Και δόντια στα πεταχτά πλένουμε.

Ντομ κεφαλοκλείδωμα και ορό.Όταν είναι κάποιος άλλος μαζί στο σπίτι ένας κρατάει ένας βάζει ορό,σώζει στα σίγουρα.Εμείς γλυτώσαμε πολλά μπουκώματα με δαυτον αλλά δεν τις αφήνω σε χλωρό κλαρί.Ούτε εμένα κάθονται αλλά παρά να κάνουν ωτίτιδες που τις έχει φοβηθεί το μάτι μου με τον παιδικό με το ζόρι κάθε βράδι ορό.

Σας φιλώ...αύριο θα σας γράψω από τη δουλειά πρώτα ο Θεός αν προλάβω...

• Απαντήσεις 919
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πριν από λίγο ήρθα στο σπίτι.

έβαλα τον μικρό για ύπνο κ ήρθα να τσιμπήσω το κάτι της μου... χαχαχα

τι καλά που κοιμάται μόνος του... μεγάλο ξαλάφρωμα...

ΜΑΡΝΤ, τη γέννα τηναναπωλείς όταν είσαι έξω από τον χορό...

όταν ξέρεις τι σε περιμένει κ πλησιάζει ο καιρός... σε πιάνει ένα άγχος... χαχαχα.

όσο σκέφτομαι την όλη προετοιμασία με τα κλίσματα, τον πόνο, τα αίματα, τις αιμορρροήδες, τη δισκοιλιότητα, τον πόνο του στήθους κατά τον θηλασμό...

εμένα μου είχε σπάσει κ ο κόκκυγας κ τράβηξα μεγάλο ζόρι...

και άντε, τότε είχα τη μανόυλα μου να με βοηθάει στο μπάνιο, να μου βάζει τα υπόθετα, να μου μαγειεύει, να μου κάνει όλες τις δουλειές, να κου κρατάει το μωρό για να κοιμηθώ καμιά ώρα την ημέρα...

τώρα;

σκατούλες... μόνοι μας, με τον ανδρούλη μου...

ε ρε κάτι τσακωμούς που έχουμε να τραβήξουμε πάλι... χαχαχα

Δημοσίευση

καλε καλε

φαγια πολλα ακουω

τρωω σαν μην πω μεσα στο σπιτι πραγματικα 4 κιλα θα τα παρω αυτο το μηνα

μπραβογια το γεμιστο Νανα

και εγω τα προτειμω χωρις κιμα αλλα τα φτιαχνω και με τους 2 τροπους -αναλογως τις ορεξεις

Μυκητες σπανιως κανω ντομ

θα την παρω δε το συζητω - δεν εμεινε πολις καιρος -μη με βρει κρυωμενη το μπεμπε

Περαστικα στον αντρα Νανα

καλη επιστροφη Μαρντ

καλε μιαα χαρα την εχω χαρει αυτη την εγκυμοσυνη

δεν την εχω καταλαβει καθολου περαν αυτες τις 1-2 φορες που με τσιγκλισε ο μπομπιρας και τους εμμετους - που για καλο ηταν δλδ -κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα

οσο για τα κρυωματα ειμαι συνηθισμενη - δεν υπαρχει χρονια που να μην χω παρει 5-6 φορες φουλ αντιβιωση για το ιγμοριο ή για βροχικα - πρεπει να παω να φτιαξω τη μυτη-διαφραγμα αλλιως ετσι θα τη βγαζω μια ζωη

ΚΑΑΑΑΑΠΟΙΑΑΑΑΑ στιγμη -δλδ ποτέ θα το κανω :D

ο ορος οντως βοηθαει πολυ - εμας καονται ευτυχως πλεον -πιο μικρα - εαν με εβλεπε καποιος θα ελεγ οτι θελω να τα δολοφονησω οπως τα επιανα :lol:

Λοκατζης ο Αν ΝΑνα :lol::lol:

βρε βρε το παιδι απο τωρα - βρηκε σταθερη δουλεια παντως :D

Χρυσουλα και εμενα μου εκλεισε 8 του μηνα να με δει και μετα λογικα στη γεννα

αν και θα του πω να παω αλλη μια μου φαινεται -δεν ξερω οπως μου κατσει

η ωρα του τοκετου και τα πριν δεν με νοιαζουν καθολου Νανα εμενα

τον πονο τον αντεχω στο φουλ -δεν εχω θεμα -ποναω και μου αρεσει που λεμε - ουτε ντεπον δεν μου εδεινε μετα

εμενα ο κοσμος με κανει να μη θελω να το πω πουθενα ποτε θα γεννησω- δεν μπορω να εχω οχι συγγενη -ουτε τη μανα μου ουτε την πεθερα μου διπλα μου -μου σπανε τα νευρα μου

υποθετα γιατι σου εβαζε η μανα σου -εμενα ερχονταν οι νοσοκομες

στο σπιτι μονη μου -σιγα μην δει τον κωλο μου η μανα μου

για τα ραμματα πρεπει να συζητησω με το γιατρο γιατι αυτα που μου ειχε βαλει δυστυχως δεν μπορουσαν να απορροφηθουν ευκολα στο το δερμα μου -στη συνηφαδα μου που εβαλε τα ιδια σε 3 μερες ηταν μια χαρα -εμενα πηρε 2μηνες και στο τελος πηγα και μυο αφερε μερικα γιατι επιασαν πυον.

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας διαβασα αλλα ειμαι ψωφια!

πηγαμε Καβαλα να δουμε τη πεμπα την νονας μας και γυρισαμε...

και τα μικρα ψωφισαν. ο Σπυρος κοιμηθηκε σε ολο το πηγαινε, η Μαριαννα τραγουδουσε επι 50΄ και μετα κοιμηθικε λιγο. πηγαμε στην κλινικη και μετα στα γκουντις για να παιξουν να ξεμουδιασουν και μετα επιστροφη!

η κηδεια τελικα θα γινει Παρασκευη στις 5 το απογευμα! στο τσακ δηλαδη....

χθες μετα που εγραφα σε σας μπηκα στο μειλ μου και βλεπω εισερχομενο απο το μειλ του θειου μου! σοκ!

ο ξαδερφος μου βρηκε οτι ο θειος ειχε ξεχασει ανοιχτο το λογαριασμο του στον υπολογιστη και εστειλε μειλ σε ολες τις επαφες του ανακοινωνοντας το θανατο του και λεγοντας την πικρη αληθεια...

ο Θειος που επι 5,5 χρ παλευε με το πολλαπλο μυελωμα. εψαξα και εμαθα οτι ειναι καρκινος του αιματος που φερει πολυ πονο σε μεση και πλευρα... απο αυτο καταλαβαινουν οι ασθενεις οτι κατι εχουν... το 50% πεθαινει στα 3 χρονια και το 35% στα 5.

επισης ειχε συνημμενη φωτο του απο το cern στη Γενευη που ειχε παει 2-3 μερες πριν! ηταν το ονειρο του ως φυσικος να το επισκευθει....

απο τοτε νιωθω τοσο ηλιθια... γιατι νευριαζα και θυμωνα που απο τοτε που ημουν εγκυος ειχαν αρχισει να ξεκοβουν απο το σόι και δεν ηρθαν ουτε στα βαφτησια μας... που να ηξερα ομως!!!

δε λεω οτι εκαναν ασχημα που το εκριψαν... γιατι κυριως οι αδερφες του θα τον επριζαν στα τηλ καθε μερα και ολοι θα του φεροταν καπως...

ετσι τουλαχιστον εζησε το τελος του οπως γουσταρε χωρις λυπηση...

αλλα τωρα πια δεν μπορω να του ζητησω συγνωμη...

σκεφτομαι να στειλω σμσ στη θεια μου να ζητησω απο αυτη... στο κατω κατω ειναι ο ανθρωπος του... που εμεινε βραχος διπλα του στα δυσκολα..

δε θελω να την ενοχλησω με τηλ και να πρεπει να λεει τα ιδια και τα ιδια..

θελω να βρω χρονο να το συνταξω σωστα...

σας φιλω...

Δημοσίευση

Καλημερα!

Βαγκ συγκινηθηκα για το θειο σου...μη νιωθεις ασχημα...εισαι σιγουρη οτι ειχαν καταλαβει οτι ειχες παρεξηγηθει κατα καποιο τροπο για βαφτισια κλπ.Το πιθανοτερο ειναι να μην σκεφτηκαν καν κατι τετοιο με τετοιο νταλκα.

Μπραβο του για το σερν...τον καταλαβαινω σαν φυσικος κι εγω...οταν εκαναν λαιβ το πειραμα της μεγαλης εκρηξης, νομιζω το 2009 ειχα μπει στην ιστοσελιδα τους να δω... :)

Για μενα παρε τηλ, σκεψου εσυ στη θεση της τι θα ηθελες, ενα μηνυμα ή μια προσωπικη συνομιλια;εγω παντως το δευτερο...στην απωλεια εχεις αναγκη απο μια φιλικη κουβεντα...

Νανουκα...αχ Νανουκα μου....η μανα ειναι θησαυρος....

στη γεννα του Βασιλη κοιταζα τη διπλανη κοπελα που η μαμα της κοιμοταν στο μαιευτηριο διπλα της αγρυπνος φρουρος και η δικη μου ερχοταν σαν απλη επισκεπτρια...αλλα βλεπεις δε φταιει εκεινη...αυτη η κωλοαρρωστια που μου την εχει παρει πριν καν πεθανει...

τελοσπαντων για να μη με παρουν τα ζουμια ειμαι και στη δουλεια ας αλλαξω θεμα...

Με εχει παει πιπα κωλο και στα 4! :twisted:

χτες κολλησε και ο μικρος!Χειροτερα....ξαφνικα στα καλα καθουμενα!Ενας βηχας που τον κοιταζα με γουρλωμενα ματια :shock: κοντευε να κλεισει η φωνη του...

παιρνω την παιδιατρο τηλ και αυτη τον ακουει απο το τηλ στη φαση που ειχε καταλαγιασει να φανταστειτε και μου λεει:Παει για λαρυγγιτιδα!Δωσ΄του soldesanil και βγαλτον 2-3 λεπτα στον καθαρο αερα...

Ολη νυχτα τι να σας λεω...απο τον εναν στον αλλον, γιατι ο αντρας τελη καθε μηνα ερχεται απο τη δουλεια 12 το βραδυ και τον λυπηθηκα....

παιδια ουτε να κατουρησω δεν προλαβαινω τη νυχτα...κανω οσο πιο γρηγορα μπορω...γιατι κλαινε

μαμα να κοιμηθεις μαζι μου ο Βασιλης, κλαμα και βηχα ο αλλος...μία τρελα!

Μαρκερ μη σκας να σε βρει καλα το μπεμπε, εγω στον Φανη στο μηνα μου ειχα μπει και ειχα βηχα κλπ κλπ πηρα κλαρισιντ και τον ειχα ρωτησει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ισα ισα θα εισαι και καθαρη στη γεννα΄΄

Μαρντιο απο κεφαλοκλειδωματα αλλο τιποτα, ειδικα φετος που ειχαμε θεματα στα ματια τους με επιπεφυκιτιδες και επρεπε να τους ριξεις στο ματι ορρο και τομπραντεξ αλοιφη 3 ανθρωποι κρατουσαμε εκαστον!

Αλλωστε μην ξεχνας τα κοριτσια ειναι αλλιως, τα αγορια ειναι πιο δυνατα, δεν τα κρατας ευκολα...

καλα ασε τη Βαγκ, ειναι σκληρη μπατσινα...

Τα τζαμελινια πρωτη φορα τα ακουω...εγω θα λεγα οτι ειναι γλυκακια :lol:

γεια σου ρε Μαρκερ με τα τζαμελινια σου!

Δημοσίευση

καλημέρα.

ΑΧ μωρέ βαγκ... είναι πολύ δύσκολο όταν φεύγει κάποιος κ νιώθεις ότι κάτι είχες να του πεις...

γιατί, όμως, να είναι ταμπού οι αρρωστιες;

η μαμά μου έλεγε σε όλους... έχω καρκίνο...

ΚΑΛά μωρή μάρκερ;

η μάνα σου δεν έχει δει τον κώλο σου;

χαχαχα

όταν πήγα σπίτι μου έβαζε υπόθετο για τις αιμορροήδες κ για να μπορώ να ενεργηθώ...

Λέω να βάψω τα μαλλιά μου τώρα.

Μόνη μου... ελπίζω να μη σπάσουν τα νερά μου... χαχαχα.

έχει κατέβει πολύ η ρίζα κ τα άσπρα έχουν βει στη φόρα...

ΧΘΕΣ δυσκολεύτηκα πολύ στον ύπνο μου...

ξυπνούσα υνέχεια με τάση για εμετό από τις έντονες καούρες...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜέρα ντομάκι μου...

Πόσο δίκιο έχεις για τη μανούλα...

εγώ μάλον θα μένω μόνη στην κλινικη γιατι πριτιμω ο π να κοιμάται με το μωρό.

είπα κ στη γιατρό τις ανησυχίες μου κ μου ειπε ότι θα με κρατήσει μόνο ένα βράδυ... χαχαχα...

ΧΘΕΣ που πήγα να πάρω τον μικρό από το σχολείο μου είπε η διευθύντρια ότι όταν ρωτάνε ποιος είναι ο πιο όμορφος του σχολείου λέι τον άνθιμο...

το καμάρι μου...

Δημοσίευση

Καλημερα

Να ειστε καλα να τον θυμαστε το θειο

και εγω πιστευω οτι σιγουρα το ειχε καταλαβει οτι παρεξηγηθηκατε αλλα αφου θελανε να το κρατησουν κρυφο θα ειχαν τους λογους τους

Και εμας δεν πολυκοιμουνται πλεον στο αμαξι - πρεπει να ειναι παρα πολυ κουρασμενα αλλιως κελαιδανε οπως η Μαριαννα

Μπραβο βρε κοριτσια με την υπομονη σας

εμενα ο Κωστας καθοταν και τους υπολοιπους τους σουταρα και οχι ευγενικα και τη μανα μου μαζι :D

Και οχι δεν τον εχει δει τον κωλο μου :lol::lol: ουτε το βυζι μου :lol::lol:

Κλισμα εκανα εγω Νανα - δεν ξερω τα υποθετα δεν μου εκαναν τιποτα και αυτο μοναχη μου

Θελετε να σας δανεισω τη μανα μου στη γεννα και στις μερες μετα; :lol: και μετα μου λετε εαν θελετε μαναδες διπλα :lol::lol:

Λες να γεννας Νανα ; καπου διαβασα οτι ταση για εμμετο ειναι ενα συμπτωμα

Δημοσίευση

Καλημερα..

πωπω Βαγκ λες και ολα αυτα συμβαινουν σε ταινια...

σημασια εχει οτι ειχε τον θανατο που ηθελε και εκανε την επιλογη του..

φανταζομαι θα ηταν αξιολογος ως ανθρωπος με δυναμη ψυχης...

ενας παλιος μου μαθητης επλεχθηκε λογω βαθμολογιας στο Φυσικο να παει για 15 μερες στο cern στο 3ο ετος..φοβερη εμπειρια!!

Νανα και εγω μονη στο μαιευτηριο αυτη τη φορα ..ποιος θα κρατησει πισω τον Θ??θα ερθει μονο το πρωι που θα γεννησω με τον αδερφο μου..ο μπαμπας μου τον Θ μονος του μεχρι το απογευμα..

δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερα ή χειροτερα..θα ταλαιπωρησω λιγο παραπανω τις νοσοκομες...

ειναι μελανουρι ο Ανθιμος και θα καψει καρδιες... :D:D

Ντομ αυτον τον βηχα τον μισω..με soldesanil θα ηρεμησει..μολις γεννησω και μετα θα παω να τον τσεκαρω για ιγμοριτιδα και βροχικο ασθμα..

Μαρδιο καλη επανοδο στην καθημερινοτητα σας!!!!

Δημοσίευση

Mprabo sto mauhth Xrysoyla

οντως πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια για καποιον να δει κατι τετοιο

μακαρι να μπορεσουμε και εμεις καποια στιγμη

Γιατι Χρυσουλα σου κανει συχνα ιγμοριτιδες; να πατε παντως να το δειτε - μια ακτινογραφια ειναι ουσιαστηκα

πωπω σας γραφω απο το ιατρειο - μιλαμε ειναι μια εδω που δεν εχει γλωσσα μεσα της -τι να σας οτι μιλαει τωρα 20 λεπτα ασταματητα :shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

μη μιλατε για τοκετούς κ αγχώνομαι...

χαχαχα.

ΜΠΡάβο στον μαθητή σου.

Ξέχασα να σου πω.

εγώ του αγόρασα γυαλια πέρσι το καλοκαίρι.

όταν βγαίνουμε έξω κ έχει ήλιο, μόνος του μου τα ζητάει...

κ μετά τα βάζει πάνω στο μέτωπο...

χαχαχα... ο γκόμενος.

ΤΟ σαβ τον κουρέψαμε κ ευτυχώς δεν έκλαιγε.

πρώτον γιατι το υποσχέθηκε στη δασκάλα του κ δεύτερον του τάξαμε τζάμπο.

το ψωνάκι μου, ήθέλε να κοιτάζεται στο καθρέφτη συνέχεια κ δεν ήθελε να λούσουμε τα μαλλιά του γιανα μη χαλάσουν...

χαχαχα.

Δημοσίευση

καλησπερα

καλα απο το πρωι καμία;

Νανα δεν γεννησες ε;

εγω κανόνισα αυριο να παω με τα παιδια στο εξοχικο μοναχουλια μας

δεν θα τους παω παιδικο και θα τα παρω να τα παω στο εξοχικο να περασουμε τη μερα μας - το βραδυ θα ερθει ο αντρας μαζι με τα πεθερικα

εφτιαξα γιουβαρλακια για 2 μερες να παρω μαζι

μια χαρα θα τα περασουμε

απο Δευτερα εχω να παω στη δουλεια - βαριεμαι να πω την αληθεια αλλα εχω να κανω μινι εκαιδευση σε ενα νεο συναδελφο

Γκομενακι ο δικος σου Νανα ε; ε ρε εχει να καψει καρδιες

Δημοσίευση

http://www.eleftheria.gr/pdf_covers/20130328_cover.pdf

http://www.eleftheria.gr/index.asp?cat= ... VTLVRc_tRU

αυτα εγραψε η τοπικη εφημεριδα για το θειο μου...

αυριο θα φυγω απο τη δουλεια κατα τιε 10 και θα παω με μια ξαδερφη...

κριμα που δε γινεται να ερθει και ο αντρας μου...

αλλα πρεπει να μεινει με τα παιδια.

τελος παντων... καλα να ειναι εκει πανω γιατι εχει ανεβει καλο παρεακι απο το σόι μας...

οσο για το δικο μας παρεακι...

Ντομ περαστικα σας ρε συ.. ποτε ομως πια;;;

η βραδια σου με θυμησε μια δικια μου του Φεβρουαριου που ξερνουσαν συγχρονως!

και θα το ξαναπω... που εισαι καλοκαιρακι;;;;;

Νανα να βγει μορφονιος και ο μικρος και σε βλεπω κακια πεθερα... ποιες θα παρουν τους κανακαριδες σου!!!! θα τις περνας απο κοσκινο!

αντε βρε με το καλο!

Μαρντιο επιστρεψατε;;;;

Μαρκερ οικογενειακα στο εξωχικο;;; λες να σε τσατισουν παλι;;;

Χρυσουλα σαν τον αντρα μου κανεις! αν μπορουσε θα ειχε παρει υπερηχο στο σπιτι και θα με ειχε συνεχεια με ζελεδες στην κοιλια για να τα βλεπει!

Σωσω που εισαι;;; επεστρεψες Κρητη;;; ελπιζω η μικρη να ειναι οκ.

σας αφηνω να κοιμηθω... λεμε τωρα....

Δημοσίευση

βαγκ μου, εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι ας είναι ο τελευταίος ανθρωπος που φεύγει από αυτήν την αρώστια...

πολύ όμορφο που μπόρεσε να εκππθρώσει το όνειρό του.

Σήμερα θα κάνουν γιορτούλα κ παρέλαση στο σχολείο.

λόγω 25ης μαρτίου και 1ης απριλίου.

του εβαλα τζην κ κάτι καινούρια παπουτσάκια που του είχε αγοράσει η νύφη μου.

είχαν κ ένα κομματι με τα χρώματα του στρατού κ ενθουσιάστηκε... χαχαχα

Ο μπόμπηρας δε λέι να βγει...

δεν έχω τίποτα από συσπάσεις...

Δημοσίευση

Καλημερα,

αχ βαγκ συγκνηθηκα πρωι πρωι..ειπα και την ιστορια του θειου σου στον αντρα μου...

Νανα στο ειπα ακριβως τη 39η θα ερθει ο μπεμπης.. :D:D

τον δικο μου αυτα τα στρατιωτικα καθολου δεν τον συγκινουν...ουτε σε παιχνιδι ουτε σε τηλεοραση καλα για ρουχο δεν το συζητω...ακομα και ενα καστρο που του ειχαμε παρει στα 1 και ανοιγει απο πανω το εχει γα αν βαζει τα ανθρωπακια του πλειμομπιλ :?

Μαρια καλα να περασετε..και εγω θελω καπου να παμε αλλα ο αντρας φοβαται μη μου τυχει τιποτα..το μονο που καταφερα ειναι να εξασφαλισω να φαμε αυριο εξω καπου παραθαλασσια...

σκεφτομαι και το ζορι μετα τη γεννα για κανενα μηνα μεχρι να τελειωσουν οι πανελληνιες..

Δημοσίευση

Καλημερούδια...ναι επιστρέψαμε στη βάση μας προχθές αλλά για να καλύψεις δουλειά και σπίτι απουσία 5 ημερών πρέπει 1 να μη κάτσεις καθόλου,οπότε δε κατάφερα να μπω χθες.

Όλοι στο πρόγραμμα μας σχολείο,δουλειές και συνεχίζουμε...

Vag,δύσκολη μέρα σήμερα...Άξιος ο θείος μεγαλείο ανθρώπου και να το κρατάει μέσα του να βασανίζεται και να μη θέλει να στεναχωρήσει και τους άλλους γύρω του.Να στε καλά να τον θυμάστε.Τη θεία να την πάρεις τηλέφωνο μόλις ηρεμήσει από όλο αυτό να μιλήσετε.Δε συγκρίνεται η προσωπική επαφή με το sms.Και πάλι όπως νιώθεις.

Μπράβο για την εκδρομούλα σας!

Νανά ακόμα εδώ σε βλέπω...χα χα...μια χαρούλα βρε θα πάνε όλα...Και τι δε θα δινα να μπω και γω στο χορό...

Μαρκερ και γω ίδια σχέση με τη μάνα μου με σένα.Ηθελα από τη πρώτη μέρα να μείνει ο άντρας μου νοσοκομείο βράδι και όχι η μάνα μου για να συνηθίζει να μάθει τα μωρά γιατί μετά σπίτι θα μασταν οι δυο μας.Εκείνη λοιπόν ερχόταν από το απόγευμα με τις πυτζάμες στη τσάντα,τις παντόφλες.Οπότε τσακωνόμασταν κάθε βράδι για να φύγει.Την χρειαζόμουν μόνο το πρωί που παίρναμε τα μικρά για μπανιο και αυτό γιατί δεν ήθελα όταν λείπω με το ένα να αφήνω το άλλο μόνο στο δωμάτιο.Κατά τα άλλα ήμουν μόνη με τα δυο τους στο δωμάτιο 11 μέρες που κάτσαμε.Δε με χάλασε καθόλου.Ερχονταν οι μαιες με νοιάζονταν,οι κοπέλες από δίπλα δωμάτια βγαίναμε στο διάδρομο και μιλούσαμε.

Φυσικά αλλιώς είναι να χεις κι άλλο-α παιδιά σπίτι να περιμένουν και να χεις την έννοια τους.Θες όσο πιο γρήγορα να σηκωθείς να φύγεις να γυρήσεις σπίτι να βρεις ισορροπίες.

Μπράβο που θα πάτε εκδρομούλα και σεις.Είναι μακρυά το εξοχικό;Ετοιμόγεννη και συ με 2 παιδιά μόνη μη το διακινδυνεύεις,πρόσεχε.

Και το διάφραγμα βάλτο στο πρόγραμμα,η αδερφή μου το κανε και σώθηκε από άπνοιες και κρυώματα.Να μου πεις με 3 παιδιά χρόνο για να μείνω ξάπλα θα χω...αλλά η υγεία σου προέχει.Υπερβολή 5-6 φορές το χρόνο αντιβίωση για κάτι που λύνεται.Εχω και ωρυλα κορυφή στο Υγειας να σου συστήσω έκανε ο άντρας μου εκεί μια επεμβασούλα πάλι στα ρινικά.

Καλέ δε ξέρετε τα τζεμελίνια εντύπωση μου κάνει μόνο εδώ τα βρήκα: http://babyfacedolls.com/bfdolls.html αλλά εγώ τα θυμάμαι ζωντανά.χα χα παιδικές αναμνήσεις.

Σωσώ γυρήσατε;;;;

Φιλάκια στις υπόλοιπες ...σα να καλοκαιριάζει ή ιδέα μου είναι;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Είμαι στον γιατρό για την καμπύλη. Όλα καλά. Σε καμία ώρα θα τελειώσω. Και η μικρή μια χαρούλα! :-)

Σε καμία ωρίτσα τελειώνω και έχω μια πεινααααααα!

Εσύ μπήκα για καλημερούδια και να δω που είναι η νανά! Χαχα!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

μαράκι, εδώ είμαο ακομη...

τόσο άγχος τόσες μέρες για να μη γεννησω πρόωρα κ τώρα δεν έχω ούτε μία συσπασούλα...

από το πρωί πιαστήκαμε με τις δουλειές με τον πέτρο.

μόνο τα μπάνια μας έμειναν, αλλα αύριο.

ΈΧΩ κ κάμποσα ασιδέρωτα του πέτρου.

αν δε βαρεθώ θα τα κάνω το απόγευμα.

ΑΧ αυτή η απαίσια καμπύλη ζαχάρου...

μπράβο στην μπουμπού που είναι τέλεια...

ΜΑΡΝΤ, ούτε φατσικώς δεν τα ήξερα τα τζεμελίνια... χαχαχα

ΧΡΥΣ, μακάρι να γεννησω δευ με τετ που δε δουλεύει ο π κ θα είμαστε μέρα κ νύχτα μαζί.

τις υπόλοιπες μέρες θα δουλεύει κ θα νιώθω ανασφάλεια...

post-16176-13873940197537_thumb.jpg

Δημοσίευση

γεια κα απο μας...γυρισαμς χθες..

το παστελι θερμιδικα ειναι περιπου σαν τη σοκολατα..αλλα θρεπτικα..μακραν καλυτερη δε το συζητω!~

γυρισαμε..η μπουμπου χαλια..πολυ μυξα..πολυ βηχα..οχι πυρετο..

πηγα παιδιατρο..καλο υψος κ βαρος αλλα..οτριβιβν και ειπε προλητπικα αντιβιωαη αλλα εγω αρνηθηκα..

ε οχι κ προληπτικα να την καλυψουμε..

τεσπα..θα εχω στο νου μου για βρογχιολιτιδα κ ωτιτιδα..γιατι λεει ειναι επικυνδυνο σε αυτη την ηλικια..

δεν καναμε εμβολια λογω κατασ..

δε πολυ τρωει η μπουμπου αλλα οκ..

η μαρθα ξεκιναει σχολειο δευτ..

κομματια εννεοιται..απλυτα..πρεπει να κανω δουλειες..

ξεσκονισμα..πλυνηρια αλλα βαριεμαι...

μαντρ φανταζομαι χαμος στη δουλεια,ε;;και εννεοιται ξερω τα τζεμελινια..

χαχα..

ανθιμος τρελο γκομενακι;;

χαχα..δε κοριιδευω..ετσι γελαω!!

στειλε καμια φωτο νανα να το επιβεβαιωσουμε..

χρυσουλα καλα;;

την παλευεις;;

αρακα για σημερα..εβαλα 1-1,5 κιλο στις διακοπες..πςριμενα περισσοτερα..

οκ..

βαγκ τι να πω για το θειο..οσον αφορα για την αναγγελια της αρρωστιας..ποτε δεν εμαθε η μανα μου τι ειναι ακριβως..χμλ την λεγαμε αλλα οχι χρονια μυελογενης λευχαιμια..

ακουγεται καπως..ουτε ο μπαμπας ηξερε πολλα..

κ καλυτερα..αλλα το ηξερε ολος ο κοσμος..

καβαλα πηγατε,ε;;

σουπερ!

ντομ τι να πω καλο μου..ελεος πια..

κ εγκυος φυναικα,ε;;

πωπωπω!

περαστικα σας..σας πηγε γαμιωντας φετος..μαρακι μπραβο για τη καμπυλη..

Δημοσίευση

έχω κάτι νεύρα...

εδώ κ μέρες έχω πεθυμήσει μία σοκολατίνα.

ο α διάλλεξε τι ήθελε κ όταν ήρθαμε σπίτι ήθελε τη δική μου.

του την έδωσα κ είπα στον π να τον πάρει πάνω για μπάνιο για να φάω κι εγώ.

δεν ερχότανε κ μου την έφαγε σχεδόν όλη...

κ γελούσε σαν τον ηλίθιο...

μου έμεινε η όρεξη...

Δημοσίευση

Χαχα! Γελάω νανά με τη σοκολατίνα!

Στο διάλυμα που μας δίνουν για την καμπύλη εγώ στιβω ένα λεμόνι μέσα και πίνω μια ωραιότατη λεμονάδα πρωί πρωί! Χαχαχα μοσχοβολαγε το ιατρείο! Ντόπιο λεμονακι από το δεντράκι μας! Πολύ γέλιο!

Σώσω και μαρντ καλώς ήλθατε από τις διακοπουλες σας!

Άσχετο.... Δε μπορεί! Ολόκληρο κορίτσαρο θα βγάλω! Δε θα μου κάνει κάποιος δώρο ένα λαπτοπ!? Μου λέει o άντρας μου προχθές κάτι θα γίνει και με σένα...... :-( μμμμμμ παρηγοριά στον διαδικτυακό άρρωστο...... Χαχα

Δημοσίευση

κι εγώ γελάω μαράκι...

εκείνη την ώρα ήθελα να τους πλακώσω κ τους δύο... χαχαχα

Το μωράκι ομυ ενιωθε τύψεις μετά και μου έλεγε... μαμα είμαστε φίλοι, ε ναι;

χαχαχα.

ΜΑΣ βάλανε μια ειδοποίηση από το σχολείο ότι για τον απρίλιο μας κάνουν τριάντα ευρώ έκπτωση.

ένας φούρνος δίνει δώρο ένα ψωμί με κάθε γάλα που αγοράζεις.

ο οτε δίνει δωρεαν κλλησεις σε σταθερά για όλο τον απρίλιο.

μπράβο που έχει ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος...

Δέκα λάπτοπ αξίζεις μαράκι μου... απλά οι εποχές είναι δύσκολες...

Δημοσίευση

ΣΑΣ είπα; ετοίμασα κ τα δώρα που θα κάνω στη γυναικολόγο μου.

ΤΗΣ έφτιαξα ένα κασκολ.δεν ξερω αν το θυμάστε... εκείνο που μπαίνει πάνω από το κεφάλι....

και παντοφλίτσες πλεχτες.

όλα από το χεράκι μου.

της αρέσουν πολύ τα πλεχτα κ το κασκόλ το είχε σεμένα κ της είχε αρέσει πάρα πολύ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...