Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευχαριστώ marilou,vag και Marker για τις απόψεις για λογοθεραπεία.Ακριβώς όπως τα περιγράφετε εσεις με τα 2 παιδάκια είναι και τα δικά μου.Η Χρυσάνθη μου ντροπαλή και πάντα την καπελώνει η άλλη.Και γω επειδή κάνω τη σύγκριση και η Δημητρα μιλάει ωραία μου φαίνεται ότι η άλλη χρήζει βοήθειας.Ηδη βρηκα 2 από συστάσεις θα ξεκινήσω με τη μια και βλέπουμε.Μια γνωμη δε βλάπτει εξάλλου...

• Απαντήσεις 919
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλυψω θα τρελαθω καλε εσυ - μπαινε να τα λεμε- ελπιζω ολα καλα -ευαισθητουλα η μικρη σου πολυ μωρε - Εαν ηταν κατι θα σε ειχαν παρεισιγουρα πισω τηλ -οι σωστοι επαγγελματιες δλδ κανονικα οταν προκειται για παιδακια εγκυμονουσες κλπ παιρνουν και τηλ και ενημερωνουν - καλα να περασετε σημερα - Ετσι ειναι Μαρντ μου -καλυτερα να σου πει ενας ειδικος οτι εισαι υπερβολικη και το ψαχνεις χωρις λογο παρα να το αφησεις και μετα να τρεχεις ή ακομα χειροτερο να θελει περισσοτερο κοπο για το παιδι να συνελθει -ολα καλα θα πανε σιγουρα

Δημοσίευση

Καλυψωωωωω!!!

αντε ρε που εισαι???ποιος ειναι μωρε τελεια???

κανονισε να σε βλεπουμε...

η θεα σου η Αγγελικη τι κανει???

Μαρδιο και εγω ειχα θεμα με την ομλια...αργησε θεωρητικα και πρακτικα...και εγω πιστευω οτι πρεπει να παρεις γνωμες --οχι μια , πολλες...Προσεξε μονο μη σας τρομαξουν χωρις λογο.. για να στο πω πο λαϊκά..αν εχετε επικοινωνια με τη μικρη κανονικη μην αγχωνεσαι..υποχωρει ισως μπροστα στον δυναμσμο της αλλης, ειναι ισως πιο ντροπαλη, ή και πιο τεμπελα...

.ετσι και αλλιως καθε παιδι εχει τη δικη του αναπτυξη και τον δικο του ρυθμο...

Σωσω ειδες περασαν οι μερες στη δουλεια...

η Μαρθα με τις εξετασεις οκ???

Βαγκ οντως τα παιδια σου εχουν αστειρευτη φαντασια...εξαιρετικο αυτο...

Μαρια την κουμπαρα σου δεν την σχολιαζω...για κατι τετοια εμαι πολυ επιφυλακτκη για το ποιος θα βαφτισει τον μπεμπη...

εγω ειμαι ψιλοχαλια..μπουκωμα και λαιμος χαλια...

δεν πηγα δουλεια σημερα αλλα εβγαλα ολα τα διαγωνισματα για τις μερες που θα λειπω...

θα αναρτησω το προγραμμα αναλυτικα και θα ορισω επιτηρητες..ελπιζω να πανε ολα ρολοι για να μην εχω και αυτο το αγχος...

πως να βαλω τα τικερακια γμτ???

Δημοσίευση

πηγαμε κουνιες και φτιαξαμε και κουλουρια - τι αλλο α κανω η γκαστρωμενη μανα; - χρυσουλα μια απο τα ιδια ειαμαι - εχω συναχι τωρα - μην κολησουμε τα μωρα ρε γμτ τιποτε αλλο δεν σκεφτομαι/ Λογικα ολα καλα θα πανε με το διαγωνισμα - με τα τικερ κατι απο κατω ειχα ενεργοποιηση που ελεγε με το ββ κατι νομιζω σε αυτη τη σελιδα κατω κατω. αλλιως ρωτα τη λενα.

Δημοσίευση

καλε εγω τιποτα δεν εκανα με τα τικερακια... μονα τους ξαναεμφανιστηκαν..

Καλυψω γιατι χαθηκες;;; μη μας ξεχνας...

Χρυσουλα απο φαντασια ειμαστε κομπλε...

αχ.... καλα να παθω... εμενα εμοιαξαν. το τι ιστοριες και το τι δολοπλοκιες εκανα για να πω ολοκληρομενο ψεμα στη μανα μου δε μπορειτε να φανταστειτε! ηθελα να μη μπαζει η φαση απο πουθενα γιατι η ΜΑριγουλα ειναι γατονι! και τωρα... ηδη εχουν αρχισει να οργανονονται τα σκατουλια και να με κανουν και πλακες! τρομαρα τους! η αλεπου 10χρονων και τ'αλεπουδακια 11;;; θα δειξει...

Μαρκερ και συ μυξες;;;; κανε καμια εισνοη ευκαλυπτο και κανενα μαντζουνι μη γενηθει ο μπομπιρας και τον εχεις αγκαλια και εχεις να τρεχουν και μυξες! περαστηκα!

εδω το σανατοριο ... τι να πω δεν ξερω....

το πρωι η ΜΑριαννα ξυπνησε με πυρετο και προλαβε πριν την παρω χαμπαρι να πιει ολο το νερο που την ειχα διπλα στο ποτηρι της απο την καψα και φυσικα... να κανει εμετο! παλι!

μετα δεν ετρωγε τιποτα οποτε αφου επιασε 38,5 την εβαλα υποθετο και ασ δεν ηθελε.

μετα αν και επεσε ο πυρετος και τα πηγα βολτα με το καροτσι(! ναι! δενηθελαν να περπατησον να παμε για ψωμι κλπ) μετα οπου εβρισκε καναπε ξαπλωνε και αν δεν τη μιλουσες την επερνε ο υπνος!

ευτυχως εφαγε λιγο κριθαρακι και μετα.... επιτελους εκανε διαρροια!!!! παρτυ! και ξαναεκανε και αργοτερα αλλη μια! μετα αλλος ανθρωπος!

αν και ξυπνησε το απογευμα με 38,5 παλι...

τα πηγα γιατρο. η ιωση που εχουν τα εχει ολα! και στομαχικα και μυξες και λαιμο και αυτια! ο Σπυρος ειναι σε καλυτερη φαση. η Μαριαννα εχει κατακοκκινο αυτι και μαλλον απο αυτο το 2ο 24ωρο ο πυρετος ειναι πανω απο 38. ευτυχως δεν την ποναει γιατι τι αντιβιωση να παρει με τετοιο στομαχι;;;; την αρχισα σταγονες. με το ζορι και αυτες..

ο ΣΠυρος με το που ξαπλωσε αρχισε να βηχει απο τις μυξες και τα φλεματα και φυσικα... ξαναεκανε λιγο εμετο!

δεν μπορω αλλο!!!!!

μακαρι εγω να μεινω στο μισο μερος της ιωσης, το μπουκωμα και τις μυξες που τα εχω ηδη...

αυριο ερχεται και ο μπαμπας μας... σημερα ποσσες φορες εκλαψα απο τα νευρα μου... ψυχολογια χαλια....

δε θα παμε φυσικα και στα 40 του θειου μου... αυριο θα παρω τη θεια να την ενημερωσω...

σκατοκατασταση στην κυριολεξια!

Δημοσίευση

kahmμερα κ απο μενα...ελα ρε βαγκ!!!ελεος!!το σκατοπραμα μεσα στον απριλη;;πωπωπω!!περαστικα..δε πειραζει καλο μου που δε θα πατε στα 40!!πηγατε σε ολα τα αλλα!!καλως να δεχτειτε το μπαμπα!!

καλυψω..για να εβαλες κ τικερακι...σημαινει οτι θα μπαινεις;;ετσι δεν ειναι;;χαχχ

αντε να μαθαινουμε νεα σου!!

ντομ που εισια;;κλαταρες η οχι ακομα;;

μακτριο τελικα ποτε θα τα πας σε ειδικο;;

εμεις πηγαμε στο παζαρι μεσα..1 χαρα..τα ξεπουλησα σχεδον ολα..μονο 2 καμβαδες μου μεινανε..

σουπερ!!αγορασα κ κανα 2 χαζολοιδια εκει ..1 χαρα σας λεω!

γυρισαμε σπιτι..το βραδυ εννοειται παλι σημερα ειδαμε!!εχω φαει κολημα σας λεω..

σημερα τελυταια μερα στη δουλεια..δεν ηταν τοσο χαλια τελικα..

ισα ισα που ανανεωθηκα..

προσφερα οτι μπορουσα κ τετοια..

δλδ θα μου λειψει η δουλεια..

αλλα απο την αλλη εχω τοσες πολλες κατασκ να κανω!!

με καναν κ αιματολογ εξετασεις..ετσι να πδω πως παω!της μαρθας ελπιζω να παω να της παρω σημερα!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Σωσω δεν κλαταρα, απλως χτες δεν πηγα δουλεια...εκανα ευχελαιο σπιτι και ηθελα πρωι για να μην γκρινιαζει ο αντρας αν ηταν σπιτι και το εκανα το απογευμα.Ξερετε...οι περισσοτεροι αντρες δε γουσταρουν τετοια...

Εκανα και καμποσες εξετασεις αιματος για να δω αν εχω αυτο που σας ελεγα, χολοσταση κυησης, που ευτυχως δεν το κοβει ο παθολογος μου να το εχω, γιατι με ειδε προχτες το βραδυ...

εγω ειμαι πολυ καλυτερα και στα χερια και στα ποδια...

τι να πω...

Καλυψω καλωσηρθες και παλι θα πω και εδω ειμαστε να τα λεμε.

Καλα σου λεει η Χρυσουλα ρε!Ποιος δεν εχει προβληματα;εδω ειμαστε να πρηζει η μία την αλλη...

κι αμα δεν εισαι σε φαση να κανεις αλλο παιδι τι εγινε;εδω ειμαστε Οκτωβρης 2009!Δηλ. η Βαγκ δεν επρεπε να μπαινει;

Ρε Βαγκ κουραγιο!Πώς την παλευουν χωρις γαλα τα παιδια; γκρινιαζουν;

Παιδια εχω χασει τη μπαλα με το νεο φορουμ, αν δε σας εχω φιλες στο νεο φορουμ καντε σας παρακαλω...καντε με φιλη σας...

Νανουκα τελικα βρηκα τη δ/νση σου, μπηκα στο παλιο μαμυ στα μηνυματα μου και τη βρηκα...

Δημοσίευση

kalhmera - ρε το ρημαδι το εντερ - βαγκ καλως να δεχτειτε το μπαμπα σας και συμφωνω μη σκας για τα 40 - γιατι δεν φερνεις τα πεθερικα να στα κρατησουν 2 ωρες να πας μονη σου; - οποτε αλλη μια εβδ αρρωστουλιδες. Περαστικα - ευχαριστω βαγκ ναι πρεπει να κανω καμια εισπνοη αν και εχω αδειασει 1 λιτρο ορο στη μυτη μεσα σε 5 μερες - πιστευω οτι ειναι εξαπντληση πιο πολυ αυτη η κομαρα που νιωθω - ειχα πολυ χαμηλο αιματοκριτη- Σωσω μπραβο που πηγαν ολα καλα - πολυ ωραια - καλες απαντησεις να εχετε - ΜΕσα σε ολα δεν εχω κιν - πρεπει να παρω καινουριο - δεν ξερω τι εχει ακριβως -ειναι βεβαια 3 χρονια κινητο. οποτε μες την αλλη εβδ εαν εχει πληρωθει ο κως θα παρουμε εαν οχι τοτε βλεπουμε θα δανειστω κανενα

Δημοσίευση

χαχα ντομ ουτε εγω τα γουσταρω να πω την μαυρη αληθεια τα λιβανια - καποιες εκανα φιλες δεν θυμαμαι εαν σε εκανα - μπραβο που εισαι καλυτερα -τιποτα δεν θα ειναι καμια αλλεργικη αντιδραση απο την εγκυμοσυνη θα ειναι δεις.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...Vag τι κακό και αυτό με τα ζουζούνια σου...μόνο από τις περιγραφές κλάταρα!!Περαστικά σας εύχομαι να ναι η τελευταία κωλοίωση που περνάτε...Ντομ όλο ήθελα να σου πω και ξέχναγα.Αυτούς τους πάτους που έλεγες σου συνέστησαν να φτιάξεις που φτιάχνονται ειδικά για τα πέλματα του καθενός τους έφτιαξε μια γνωστή μου με προβλήματα στη μέση τους βάζει σε όλα τα παπούτσια χειμώνα-καλοκαίρι και είδε μεγάλη διαφορά.Εγώ βάζω πατάκια σιλικόνης γιατί έχω υπολειμματικό οστό σε εκείνο το σημείο αν το χεις ξανακούσει δε ξέρω.Με βοηθάνε πολύ.Κάντο ασυζητητί θα ανακουφιστείς.Μπράβο και για τις αιματολογικές που δεν ήταν΄τίποτα.Marker περαστικά και συ βρε κορίτσι.Και γω συναχωμένη χάλια και τσατισμένη με τον άντρα μου...γκρρρρΣήμερα στις 19,00 θα πάμε στη λογοθεραπεύτρια οικογενειακώς.Θέλει λέει να τις δει πως αντιδρούν μαζί οι δίδυμες.Θα έπρεπε λέει στην ηλικία της να λέει καμιά 30αριά λεξούλες.Την είδα που στράβωσε λίγο όταν της είπα ότι πάνε από 1 έτους παιδικό.Σήμερα θα μας πει πιο διεξοδικά.Μου πε βλέπει με τον εοπυυ αλλά δε κατάλαβα αν πρέπει να κάνω κάτι για να μη πληρώνω αν χρειαστούν συνεδρίες,θα μας πει.Χρυσούλα όλα τα αντιλαμβάνεται η μικρή μου.Αντιδρά σε εντολές,φέρνει αυτό εκείνο.Ζητάει πράγματα αλλά ή δειχνοντας ή με το δικό της τρόπο.Συνήθως θέλει ότι θέλει η αδερφή της.Φαίνεται σα να μην έχει άποψη,ισχυρή προσωπικότητα.Έτσι είναι και ο άντρας μου βέβαια σα χαρακτήρας,πολύ ήσυχος,αμέτοχος,ότι του πεις να κάνει θα το κάνει δε παίρνει πρωτοβουλίες λειτουργεί με οδηγίες χρήσεως...γκρρρρρρρΣωσω έτσι είναι με τη δουλειά γκρινιάζουμε για να πάμε αλλά ξεφεύγουμε λίγο από τα του σπιτιού...Με το καλό να ξαναγυρήσεις και μόνιμα...

Δημοσίευση

ΜΑρντ οταν ακουω οτι τσινιζουν οταν τους λεμε οτι πανε απο 1ος παιδικο μου τσιτωνονται τα νευρα - το εκανε και ο παιδιατρος μας σε καποιες φαεις οταν ηταν συνεχως αρρωτα και εγω φρικαρισμενη και του την ειπα -εαν δε δουλεψω γιατρε και κατσω ενα χρονο ακομα σπιτι τοτε θα τους πηγαινω στο ικα και οχι σε σενα -το βουλωσε και δεν ξαναειπεποτε τιποτα. - μια χαρα θα πατε μαρντ να δεις -ισως σας πει να αλλαξετε τμηματα ταξεις κλπ να τη βοηθησετε στην αυτοπεποιθηση της -απο τον εοππυ δεν θα παρεις τιποτα -πρεπει να πηγαινεις σε γιατρο του εοππυ ή στο δημο σας εαν εχει παιδοψυχολογικο - λογοθεραπευτικο τμημα που συνηθως ειναι πολυ μικρη η συμμετοχη. - Σωσω αρωμα λιβάνι χαχαχαχα ΘΕΙΚΟ στην κυριολεξια!

Δημοσίευση

Μαρντιο να σαι καλα μου δωσες κουραγιο...γιατι κλαιω τα 100ευρω(με αποδειξη 120) για τους πατους απο τωρα...πριν τους παρω καν...

δε βγηκαν ακομα τα αποτελεσματα αλλα ευελπιστω κι εγω...

Μαρκερ ημουν σιγουρη οτι μοιαζετε σε αυτο με τον αντρα μου...

χτες να δειτε τον Βασιλη...

μολις μπαινει ο παπας σπιτι:(δυνατα)΄΄τι θελει παλι ο παπας εδω;!΄΄

εγω σιγανα΄΄σκασε να εισαι καλο παιδι ειπαμε!΄΄

στη διαρκεια του ευχελαιου:(δυνατα)΄΄δε θελω να ξαναρθει ο παπας εδω!΄΄

(σιγανα)πηγαινε στην κουζινα να δεις νικελοντεον...

΄΄ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!!!΄΄

σκασε ειπα πηγαινε μεσα...

τον ακουγε κι ο παπας και γελαγε απο μεσα του...ειναι και νεος ανθρωπος καταλαβαινει...

ο δε Φανης...παλι αγκαλιες κακο με τον παπα που τον βαφτισε...

λιγο πριν ερθει ομως την εκανε τη ζημια...τραβαει το τραπεζομαντηλο ριχνει την εικονα στο καντηλι χυνεται το λαδι στο τραπεζομαντηλο...χαμος...

Α!Δε σας ειπα, η Χαρα ειναι Λιμνη στα πεθερικα μου απο πανω που ειναι ο κουμπαρος της και λεει ποσο εχει ηρεμησει και τι καλη που ειναι η πεθερουλα μου...

Ταϊζει φουλ τον Στεφανακο...αυτη η γυναικα εχει κολημα να μπουκωνει τα παιδακια...χεχε...θελει να την παρει μαζι της λεει...χεχε...

οχι να μην νομιζετε οτι σας λεω ψεμματα τοσο καιρο...χεχε...ειμαι πολυ τυχερη το ξερω...κι αυτη ειναι ομως με μενα χεχε..

Δημοσίευση

Νυσταζω ρε γμτ πολύ –ελα που δεν μπορω να κλεισω ματι εάν ξυπνησω

1.5 εβδ εμεινε και μετα θα ειμαστε ολοι μερα ξυπνιοι χαχα

Καλα βρε ντομ ποσο συχνα φερνεις και εσυ παπα στο σπιτι γιανα τον ξερουν και προσωπικα τα παιδια τον παπα; Μπραβο εγω τα βαριεμαι.

Καλε πως πηγε στη Λιμνη η Χαρα; Κοιτα να δεις ντομ θα εισαικαι εσυ βολικη και θα την αφηνεις να παιρνει πρωτοβουλιες την πεθερα σου –αλλιωςαυτό που περιγραφεις εμενα δεν θα μου αρεσε και θα της την ελεγα εάν ολη μεραετρεχε πισω από τα παιδια να τα ταισει. - εγραψα το γουορντ και τα εκανα πειστ - αι στο καλο.

Δημοσίευση

Ρε παιδια τι ειναι αυτος ο ταχυδρομος που εμφανιζεται ολη την ωρα κατω δεξια...το κερατακι μου!

οταν το παταω βγαινει ενα ρικουεστ φιλιας απο Βαγκ, εχω πατησει 500 φορες οκ και ακομα εμφανιζεται ακομα κανει ρικουεστ η Βαγκ...

αχ τι τραβαει και η Βαγκ κι εγω...

Δημοσίευση

Μαρκερ απο τοτε που παντρευτηκα δεν ειχα κανει ουτε μια φορα αγιασμο ή ευχελαιο(ετσι κι αλλιως ευχελαιο μια φορα το χρονο γινεται κατα προτιμηση μες στη σαρακοστη)

οποτε εκανα τον περασμενο μηνα αγιασμο και τωρα ευχελαιο για να βοηθηθω κι εγω ψυχολογικα με κατι απανωτα που μου συμβαινουν τελευταια...

Ο Βασιλης τον θυμαται γιατι βαφτισε και τον Φανη αυτος ο παπας...

οχι ρε εισαι καλα που θα της την ελεγες...ουτε παιρνει πρωτοβουλιες...δεν τα κυνηγαει ολη την ωρα, απλα προσπαθει να τρωνε το φαϊ τους...εσυ ειδικα θα το φχαριστιοσουν που εχουμε το ιδιο προβλημα στο θεμα του φαγητου...

μπορει να ειμαι βολικη οπως λες, δεν ξερω, ετσι κι ελλιως οι καλες σχεσεις χτιζονται με αμοιβαιες υποχωρησεις...και εγω και εκεινη σιγουρα στα δεκαεξι χρονια που εχουν περασει, κατι εχουμε πει που μπορει να στραβωσε η αλλη...αλλα και εγω και εκεινη ριχνουμε νερο στο κρασι μας...

την εχω σαν μανα μου και μου χει σταθει πολυ...ειδικα στη λοχεια του Φανη που ευχομαι καμια λεχωνα να μη ζησει τετοιες πικρες οπως εγω, στηριζε η μία την αλλη, γιατι κι εκεινη περναγε τα δικα της.

Δημοσίευση

Σωσω στη δουλεια φορας αυτα τα ειδικα τσοκαρακια του Σολ που φορανε συνηθως οι νοσηλευτριες;γιατι σκεφτομαι να τα αγορασω σαν παντοφλες για το σπιτι με το θεμα που εχω με τα ποδια μου...

ειναι κι ακριβα βεβαια καμια 50ρα στο φαρμακειο που ρωτησα...

Δημοσίευση

μπραβο στην πεθερα σου πραγματικα - και εγω με τη δικη μου 14 χρονια γνωριζομαστε και συνηθως μονο η μια στην αλλη τη λεμε χαχα - α ωραια με τη χαρα καλα εκανε και πηγε - πραγματικα εαν ειναι και τοσο καλος ανθρωπος η πεθερα θα ηρεμησει -ποτε θα ερθει αθηνα καλε η χαρα; ειχε πει οτι θα με παρει τηλ αλλα θα πηγε τελικα λιμνη. καλε μπραβο μνημη τα παιδια χαχα - μοιαζει στον αντρα σου με τις εκκλησιες ο Βασιλης ε; ο ταχυδρομος μια φορα βγηκε τον εκλεισα και δεν ξαναβγηκε/.

Δημοσίευση

ουτε κι εγω προλαβα να συναντηθω μαζι της...οταν επιστρεψει σε λιγες μερες φανταζομαι...

εμενα ο ταχυδρομος ειναι μπαστακας

πότε ειπαμε ακριβως μαρκερ γεννας;27;ή 29;27 η Χρυσουλα μηπως και τα μπερδευω;

βαστατε κοριτσια!

Στο Ιασω αδερφες μου...στο Ιασω...

Δημοσίευση

προσπαθησα να ανακτησω παλιο προφλ...

εμενα δε μου αρεσει αυτο το νεο φορουμ..

ειμαι γκρινιαρα...

Ντομ εσαι τυχερη με τα πεθερικα..εμενα δε θα με πειραζε καθολου να τρεχει πισω απο τα παιδια με το κουταλι στο χεριχαχχαχχαχαχα!!!!

παρε scholl με πατους σιλικονης..εγω σωθηκα εχει και ανοιχτα μπροστα..ειναι τσιμπημενα αλλα αξιζουν...

ή crocs..

Βαγκ υπομονη...το καλοκαιρι με τη θαλασσα , τα κεφαλια μεσα δε θα τα ξαναπιασει τιποτα...

με το καλο να δεχτεις τον χρηστο..

Σωσω η δουλεια ειναι ψυχοθεραπεια..τα λεω εγω...

η δικη μου βεβαια μαλλον ψυχασθενεια ειναι αλλα τελοσπαντων..

ηρθε η μανα μου σημερα μου εκανε το σπιτι γυαλι...την τριτη η λιλα τζαμια πατζουρια βεραντα και τη Μ.Δευτερα που θα λειπω και οι δυο ...

Μαρδιο με το που κλεισει χρονο το μικρο εχει φυγει για παιδικο...

εδω ολοι εχουν αλλη αποψη..παιδιατροι και λογοθεραπευτες λενε παιδικο αμεσως με το που χρονιασει...

Μαρια σημερα ειμαι καλυτερα..χθες ομως δεν εκανα απολυτως τιποτα..μονο ετρωγα...εχουν πρηστει τα δαχτυλα των χεριων μου..

παω να κανω ενα μπανακι να παω για δουλεια

Δημοσίευση

να δω ποτε θα επανελθει και το εντερ μου - εδω χαλια - ρε γμτ μου τα νευρα μου κουραστηκα πραγματικα - παει μηνας που ειμαι ετσι - τωρα νιωθω κομμαρες και το ιγμοριο ειναι τιγκα και ανα 5 λεπτα βγαζω μυξα πρασινη -σορυ για την περιγραφη -εκλεισα αυριο ραντεβου να με δει ο ωριλα - να δουμε τις χορδες και να παρω αντιβιωση - αντε με το καλο η 4η. κουραστηκα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...